1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Karşıyaka ile nereye kadar

Default Karşıyaka ile nereye kadar

Arkadaşlar klub geldigimde berbattı super lige cıktım ilk sezon ama gelin görünki
    ilk 4 mactan sonra dökülmeye başladım neden böyle oldu cok mantıksız 4 macın 3 ünü kazanayım 1 beraberligim olsun sonra ki iki macı fark yiyierek bitireyim hele fener macını hiç sölemiyim dicem ama 4-0

Muhtemelen havaya girmişlerdir. İlk haftalardan dolayı. Biraz oyuncularına karşı soğuk ol (maç aralarında konuşmalarınla). Bunun yanında Fenerbahçeye 4-0 yenilgi olabilir sonuçta karşında Fenerbahçe var. Ama pes etme derim. Sonuçta iyi bir başlangıç yapmışsın bunun sonunda mutlu olabilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gidebildigin yere kadar gittt...bende giresunsporla süper lige cıktıgımda aynı sorunu yasamıstım ama daha sonra takım kendini toparladı

Nesil
    2005
    Yer
    34

cok dogal olan bi seydir sen sabırlı olmalısın sadece kadroda oyna biraz duzelirler bi form dusuklugu olabilir. karsıyaka ile sonuna kadar diyim

sen devam et.sonunda düzelir takım!!!

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

işin çok zor

sonuna kadar devam et iş zor olanı başarmakta ilk sene lig de tutarsan dikkatli bir transfer politikası izle yaşlı ve ligde ortalara oynayabilecek bir kadroyu çok ucuza oluşturabilirsin...

şu anki sorununu da arkadaşın dediği gibi kadroyla oynayarak ve antreman programlarını değiştirerek çözebilirsin

kolay gelsin......

arkadaşlar herşeyim tamam bakıyorum işte ya düzelir işallah şu an da ilk 4 e oynuyorum 3. ile aramda 3 puan var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

düzelir.genelde 2.lig b den gelenler(süper lige) hep dökülüyor. sen ligde kalmaya bak. 2.sezonunda anında toparlarsın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by turknemesis
    arkadaşlar herşeyim tamam bakıyorum işte ya düzelir işallah şu an da ilk 4 e oynuyorum 3. ile aramda 3 puan var
    iyi iyi toparlamıssın takımı belki sezon sonu avrupaya gidersin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

sağlam takım kurman önemli.ben maraşı almıştım b kategorisinde düşmemeye oynadım ilk yıl kümede kaldım.sonra şampiyon olup önce a kategorisine sonra süper lige çıktım,şu anda ilk senem ama ilk yarı sonunda 5.sıradayım.gençleri toplamıştım dört yıldır oyuncularım beraber oynuyorlar yanlarına tabi birazda takviye yaptım süper lig adamlarından.mümkün olduğunca aynı kadroyu ilk onbir tut.

Alakası yok bak Antrenmanı ayarladım keyfime bakıom bence scoutları mümkün oldukca tek çeşit ayarlamak lazım mesela les brileyi savunmaya yüönlendirdim

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by turknemesis
    Alakası yok bak Antrenmanı ayarladım keyfime bakıom bence scoutları mümkün oldukca tek çeşit ayarlamak lazım mesela les brileyi savunmaya yüönlendirdim
    alakası yok dediğin içinmi iki maç fark yiyorum,fenerden fark yiyorum diyorsun? ben dediklerimi yapıyorum ve fark yediğim falan yok çok şükür ne demek istediğini anlasam beni

ARkadaşlar oyunda cok sacma bir olay oldu 6 milyon dolara del hornoyu aldım gelicek işallah bakın nasıl oldu ben işte del horno yu alıcam gibi acıkalamalar yapıodum chelseada hayal diyodu sonra teklif yaptım 6 milyon dolar kabul etti adam 6 milyon dolar istedi yıllık bende 2.5 milyon dolar verdim kabul etti şimdi işin kötü yanı ben karsıyakayım yıllık 2.5 milyon dolar kacıcak gibi + saten kasamda 8 milyon dolarım var

del horno yerine daha ii bi sol bek alabilirdin ama tabi büyük maç tecrübesiyle %70 takımı toparlar

bilmiyorumda her mac sov yapıo adam 2 macımı da o kurtardı şimdilik tabi

Del Horno Karşıyaka'da ..Amma olurdu ha..

arkadaşlar bende karşıyakayla oynadım süper lige çıktığım ilk sezon ikinci oldum inanın hilesiz hatta size kendi kadromu yollayabilirim linki veriyorum http://img153.imageshack.us/img153/7350/kafkaf0vj.jpg şu anda bu kadro ile oynuyorum hem galatasarayı hem karşıyakayı yönetiyorum cimbomla şampion kafkafla 2. oluyorum ama bu sezon hedefim kafkafı şampion yapmak

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bende zonguldaksporla oynuyorum ilk sezon b kategorisinde şampiyon olup a ya çıkdım a kategorisindede şuan iyiyim yani lige çıkarım ama finans çok kötü durumda yakında iflas bayrağını çekecez...

Mesaj Yetkileri