Sayfa 21 / 23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon
601 ile 630 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yanlış anlıyorsun beni sanal insansınız falan demedim ayrıca memnun oldum bende Murat Özdemir.

Her zaman takdir ederim takımına sahip çıkan taraftarları,ancak sınırında bu işi yaparsanız güzel olur.Ayrıca son cümlendeki tehdit falan mı ? Benim tanıdığım tatangalar böyle insanlar değil de Öyle olmadığını düşünüyorum ve konuyu artık uzatmıyorum.

Bu hafta Giresunspor - K.Erciyesspor maçında olacağım yine Anton Alex'i bakalım oynatacak mı Mehmet hoca

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ali Alivyev alexi yener murat abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yarın maçtayım bakalım Ali Alivyev mi yoksa Anton Alex mi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyesim geri gekliyor play-offta bitirirsek çok umutluyum ben genç kadromuz bunu başarabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Elazığ 2-0 Antep Bld.
    Eskişehir 2-0 Ordu
    Giresun 0-1 Erciyes
    Antalya 0-0 Diyarbakır
    Mardin 1-1 Bolu

ilk yarı sonuçları
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Diyarbakır maçına gidecektim yalan oldu.Antalyaspor'da beni iten bir şeyler var.

İlk yarı 0-0 bitmiş.Ulan yine mi beraberlik.Bu beraberlikler yüzünden süper lige çıkamayacaklar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Niye gitmedin Şemsi Coşkun ile beraber üçlü çektirirdin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Giresunspor 2 - 1 Erciyesspor 1-0'dan 2-1 aldık maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yazıklar olsun sakarya Küme düşen İstanbulspor 2-1 yendi

Kartal'ım yine kaybetti yahu..
    Ama Emre gol attı sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.Sakarya bugün döküldü gerçekten.Haftanın en karlı takımları Eskişehir ve Kocaeli oldu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Giresuna nası maçı evrdik ya:@

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun maçı rahat aldı desem yalan olmaz.İlk yarıda Erciyes'in saldıracağını biliyordum Gİresun bol bol pas yaptı ve Erciyes'i yordu ayrıca Levent'İn inanılmaz füzesi direkten döndü.Daha sonra bir karambol diyeceğim artık gelen topta Erciyes golü buldu ilk yarının sonunda.

2.Yarıya İlkay-Emrah Cole değişikliği ile başladık ve bu değişiklik meyvesini verdi.

Önce Mithat'In ortasına Cem kafayla vurdu skoru dengeledi.Ardından defansın sektirdiği topu Cole yakaladı ve kalecinin üstünden aşırtarak Giresun'U öne geçirdi.Bu dakikadan sonra Giresun yine bol bol pas yaptı ve Erciyesi posizyona dahi sokmadı. Maç da bu sonuça bitti.

Üst Üste 4.galibiyetimizi aldık mutluyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bank Asya 1.Lig iyice karıştı. Kocaelispor ligde ilk kez liderliğe yükseldi hemde son 2 haftada. Antalyaspor ve Sakaryaspor'un puan kayıpları bize yaradı. Giresun müthiş bir performans sergiliyor. Aynı şekilde Boluspor'da. Son 2 hafta kıyamet kopacak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Giresun sezon başından beri böyle oynasa şuan çok farklı olurdu.Yukarılar iyice karıştı.Gönlüm Eskişehir'den yana.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Kocaeli inşallah çıkacak bu sene.Bu kadar yaklaşmışken bundan sonra çıkamamak taraftara ayıp olur.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Önümüzdeki hafta oynanacak olan maçlarla Süper Lig'e çıkan takımlar belli olacaktır diye düşünüyorum.Açıkcası Eskişehirspor,Kocaelispor ve Sakaryaspor'un Süper Lige çıkmasını isterim ben.

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.Sakarya bugün döküldü gerçekten.Haftanın en karlı takımları Eskişehir ve Kocaeli oldu..
    Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sakarya'da Demirbakan dönemi
    Sakaryaspor Yönetimi, teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yola devam etme kararı aldı. Kulüp basın sözcüsü Halit Evin, Demirbakan'ın yarın 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacağını söyledi. Evin, Evin Eğitim Dünyası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-siyahlı ekibin son üç maçta aldığı yenilgilerin herkesi üzdüğünü belirterek, ligde kalan son iki maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Misyonundan ve vizyonundan ödün vermeyen Sakaryaspor yönetiminin hedefine ulaşmak için Hüsnü Özkara ile yollarını ayırma kararı aldığını kaydeden Evin, şöyle konuştu:

''Maçtan hemen sonra gece saat 22.00 gibi toplantı yapıldı. Hüsnü hoca ile bu sabah temasa geçildi ve karşılıklı konuşmayla sözleşme feshedildi. Sakaryaspor'da kimsenin alacağı kalmaz. Coşkun Demirbakan ile 1,5 yıllık sözleşme yapıldı. Karşılıklı anlaşmaya vardık, 1,5 yıllık sözleşme için yarın imza atacak. Doktor kontrolü ve benzeri prosedürler tamamlandıktan sonra takımının başına geçecek. Yardımcılığına Soner Büyükergün, kaleci antrenörlüğüne ise Adem Beşli gelecek. Bununla ilgili olarak yönetici arkadaşlar çalışma yapıyor. Bu görevi kabul edeceklerini düşünüyorum. Bugüne kadar bizimle zamanını paylaşan Hüsnü Özkara'nın kulübümüzle herhangi bir ilişkisi kalmamıştır. Alacağı yoktur ve karşılıklı fesih muameleleri yarın veya daha sonraki günlerde yapılacaktır.''

Ligde kalan son iki haftada rakiplerinin hata yapmasını bekleyeceklerini belirten Evin, ''Rakipler hata yapıp bizler galip gelirsek ipi yeniden göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Şu aşamada görünen o ki, play-off yüzde 90 kaçınılmaz olmuştur. Geçen hafta 5 gol yiyen takım ne oldu da bu hafta aslan kesildi? Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum'' diye konuştu. Kulüpten kimsenin alacağı bulunmadığını bildiren Evin, kimsenin bu saatten sonra para ile işinin olamayacağını söyledi.

28.04.2008

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.
    Kazansın, çıksın beni bağlamaz ben görüşümü belirttim.Bu kadar üzülmene gerek yok ayrıca..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Zaten cikacaz insAllah,orada ise neden öyle dedigimi ikimiz de biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Baran sizi çok acı yenmştik Neyse

Bu hafta Kocaeli deplasmanından da Giresunspor' puan alırsa yuh artık diyecem

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor.

Nasıl ki sen Rize'nin düşmesine zerre kadar üzülmüyorsan Berk de Diyarbakır'ın lige çıkmasını istememiş ne var ki bunda

Şu Giresun ilk yarıda bu kadar puan kaybetmesiydi şuan kesin Play-off şansı yakalardı. Murat Özdemir Emrah Kol bu sene genelde nası oynadı ?

@Shamur1 :Berk istedigi takimi tutar,beni ilgilendirmez,ama öyle icinden nefreti akitip söylemesini hos bulmadim,onunla muhabbet eden birisi olarak.Rizespor konusunda ise,ne severim,ne nefret ederim,bu ligi haketmedigi icin düstü,kötü oynadilar,bunun icin zerre kadar üzülmedim dedim.
    Bundan sonra uzun uzun mesajlari yazmak gerekiyor herhalde,yoksa ne dedigimiz tam anlasilmiyor da.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.
    Elbette fikirlerimizi belirteceğiz ki birbirimizi rahatlıkla anlayabilelim. Ama ucu açık ne anlama geldiği belli olmayan fikirleri ortaya atılırsa ben kendi adıma tatmin edici bir sebeb beklerim. Yoksa bu mesajın farklı anlamlar taşıdığını düşüneceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by shamur1
    Şu Giresun ilk yarıda bu kadar puan kaybetmesiydi şuan kesin Play-off şansı yakalardı. Murat Özdemir Emrah Kol bu sene genelde nası oynadı ?
    Emrah Kol bu sene Giresunspor'u basamak olarak görüyordu ve bu basamağıda çok iyi kullandı ve çıktı diye düşünüyorum.Zaten Giresunspor'un seneye FM09'da en yüksek CA'lı oyuncusu olacak

ŞAMPİYONLUK DİYARBAKIR'DAN GEÇİYOR

Geçen hafta Sakaryaspor'u 4-1 mağlup ederek kalitesini ispat eden Diyarbakırspor, bu hafta da Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek adeta zirveye darbe yaptı. Bu sezon Antalyaspor'u iki kez yenmeyi başaran Diyarbakırspor, büyük takımlar karşısına farklı bir motivasyon ile çıkıyor. Bu haftaya kadar şampiyonluk yarışı veren 4 takımdan 8 maçta 18 puan toplayan Diyarbakırspor, hedefsiz takımlar karşısında kaybettiği puanları şimdi daha fazla aramaya başladı. Bu hafta itibariyle play-off barajının iki puan yukarısında bulunan Diyarbakırspor, kalan iki haftada İstanbulspor ve Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Fatih Şamlıoğlu

Zirve mücadelesi veren 4 takimdan 8 macta 18 puan toplamisiz,bu bizim ne kadar güclü bir takim oldugumuzu gösterir,gücsüz rakiplere karsi puan kaybetmeseydik su anda Süper lig biletini coktan kapmistik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Play-Off biletide bizden geçiyor ne var Baran

Erciesi yendik darbe vurduk bu hafta Kocaeliye gidiyoruz son hafta da Ordu geliyor Aman tanrım maça bak...

Giresunspor - Orduspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla Giresun Kocaeli'den puan almak gibi bir sevap işlerse süper olur.
    I'm back...

Sayfa 21 / 23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon

Mesaj Yetkileri