aramızda vardır kız ama çaktırmıyodur puhahahahaha
aramızda vardır kız ama çaktırmıyodur puhahahahaha
Arkadaslar FM oynayan kiz varmidir bilmiyorum ama daha gecen gun play station salonunda deli gibi Nba oynayan 2 tane hatun gordum. Bence FM oynayanida vardir neden olmasin
Düşünsenize Kızlarla Online FM Oynadığımızı Amma Muhabbet Yaparız.Bu Siteyi Kız Üyelerle Doldursakta Kızlarla FM Oynama İmkanımız Olur.Kızlar Battıkça Batar Bizde Onlara Para Yardımı Yaparız.Ama Karşılığında Telefon Numaralarını Alırız.AMA BUNUN OLACAĞINI HİÇ SANMIYORUM
benim arkadasın bi arkadası olan kız vardı.kız inanılmaz iddaa oynuyordu.hangi takımda kim eksik son 5 mac ne yapmış sor anında cevap versin.bu tip bi kız varsa fm oynayanda vardır.ben zaten iddaa oynamayıda bu kız yuzunden bıraktım benden daha cok biliyordu komplekse girdim![]()
eger o kiz anlattigin gibiyse bundan sonra bende iddaa oynamiyorumOriginally Posted by marakesh
![]()
Zannetmiyorum böyle birşey olacağını görmedim ama duydum ama hala inanamıyorum
bence wardır ama ben şahsen karşılaşmadım![]()
1- bu konuzaten açılmıştı
2- fm oynayan kız var benim arkadaşım
3- bu sitede 4 tane kız var
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben daha çok kız var die biliyodumOriginally Posted by cifaaa
ama sadece 4 tane varmış. 2 senede bir 1 tane kız geliyo siteye heralde
![]()
Site Mod larından demirhan1984'ün Kız Arkadaşıyla FM oynadığını biliyorum![]()
Benim tanidigim 10 a yakin kisi var ki daha da fazladir tabikii bu sayi![]()
Originally Posted by hizlioglu
Önceden kaldığımız evler altaltaydı gece saat 01-02'ye kadar multiplayer oynardık...Artık kaldığımız ev aynı olduğu için bu süre 04-05'e kadar çıkmaya başladı![]()
selman abi helal sana. fm oynayan kız arkadaş bile bulmuşsunOriginally Posted by demirhan1984
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aslında çok güzel olur hee kız arkadaşınla karşılıklı fm oynamak![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yenilmek güzel olmuyor ama.Hele kız arkadaşın tarafından Şampiyonlar Ligi'nden elenmek hiç sarmıyorOriginally Posted by cifaaa
![]()
hep yenmekte sarmaz amaOriginally Posted by demirhan1984
![]()
futbol bu yenmmekde var yenilmekde![]()
bende oynuyorum gözdemle fm![]()
kznım oynuyo hatta cok ta ıyı yanı bu konuda...
benden bile![]()
![]()
![]()
benim kardeşimin bir arkadaşı var kız 2003 ten beri fm manyağı.takır takır oynuyordu.bize geldiğinde falan oyun açıksa bana taktik falan vermeye çalışıyorduoyuncu falan öneriyordu epey ilerletmişti işi yani.zeynep buradamısın kız yoksa
![]()
Benim bi tandım arkadaş var. Kız FM ve CM hastası. İnanamadım görünce erkek oyunları oynuyo....![]()
inanmıyorum abi fm oynayan kızlarda varmış şaka gibi yaaaaaa.hadi moderatörümüz neyse aşılamıştır bi türlü de diğer türlü bir kızın fm oynaması çok garip yaaa.düşünsenize turnuva düzenlenmiş içinde bayanlar var ve siz herhangi birine eleniyorsunuz,ben şahsen bırakırım bu oyunu siz?????
bu gün birini daha fm oynamaya başlattım tabi erkek değil kız :![]()
bükemediğin bileği öpeceksin o kadar....Originally Posted by motaba
![]()
![]()
Originally Posted by nart_susruko
eyvallah
![]()
bu sitede üye bayan var. pınarmania gibi ve tanıdığım kızlardan 5-6 sı fm oynuyor hatta bi tanesi antalyasporla CLyi almıştı
Bi kıza bu oyunu öğretmek bence çok zor olur ve hiç bir kızın oynadığını görmedim o kadar geniş arkadaş çevrem olsada![]()
![]()
Futboldan anlayan kız çok var çevremde ama hiç biri fm oynamıo.
kızlara fm öğretmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.(bi keresinde öğretmeye çalışmıştım oradan biliom)
ben 3-4 kız tanıyorum fm oynayak arkadaşım ama bu siteye üye diil![]()
bazen gelip bana oyuncu bile soruyolar bende bu siteden bakıp onlara sölüyom
yani kız meraktan oynuyo aslında erkeklerin zevk aldığı gibi oyundan zevk almıyo
meratk ettiği için oynuyo merak da ileri gittimi hep merakla devam ediyo mesela 2017 ne olcak gibi düşüyünyo
valla benim çevremde yok FM oynayan kız![]()