Zenit iyi bir kadroyla sahaya çıkıyor.Eminim kupayıda kaldıracaklardır.
Zenit iyi bir kadroyla sahaya çıkıyor.Eminim kupayıda kaldıracaklardır.
Tekkenin artık patlaması gerek
Fatih tekke oynuyor bakalım napıcak.Rangers'ın savunması süperdi.Maç penaltılara gider kupayıda Zenit alır...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Probegnyak'ı bu maçta izlemek istiyordum. Kısmet değilmişİnşallah 2.yarıda girer oyuna izlerim.
Fatih inşAllah 3 gol birden atarda kupa Zenit'e gider.
Probegnyak cezalı bu cezalı oldugu için F.Tekke oynuyor![]()
F.Tekke umarım gol atar![]()
Neden hep güzel geçmesi muhtemel olan maçların olduğu günde Yaprak Dökümü olur ki?
Valla şu ana kadar ne Zenit'i ne de Rangers'i canlı izledim.Ama açıkcası Zenith'in Bayern'i elemesi hemde farklı bir skorla beni çok etkiledi.Kazanan onlar olacaktır diye tahmin ediyorum.
So what?
Saike
Show tv canlı vermicek galiba 23:15 te mi ne vericekmiş![]()
F.Tekke'yi izlemek güzel olacak ...
Maçı show tv vermiyor ya![]()
Kaç günden beri kandırdılar 21:45'te diye şimdi gelip böyle diyorlar.Show'u bir daha izlemicem..
Vallahi arayıp küfür edicem şimdi bu kadar olmaz ya. Mağdem acun'u izletceksin bize alma yayın haklarını.
Show TV skandalı!
Futbolsever futboldan mahrum bırakıldı! Show TV'ye tepkiler artıyor. UEFA Kupası final mücadelesinde Zenit ile Rangers karşı karşıya geldi. Avrupa'da Devler Ligi'nden sonra en kulüpler bazından en önemli turnuvaların başında gelen UEFA Kupası finalini Türk futbolseverler canlı olarak takip edemedi.
Show TV maçı daha önce canlı yayınlayacağını açıklamasına, bunla ilgili basın bültenleri ve reklamlar yapmasına ve maçın yayın hakkını satın almasına rağmen maçın başlama saati olan 21.45 geldiğinde Var Mısın? Yok Musun? yarışmasını yayınlamayı tercih etti. Türk futbolseverler olaya büyük tepki gösterirken, Fatih Tekke'nin de ilk 11'de mücadele ettiği ve Türkiye'yi temsil ettiği bir final mücadelesini canlı olarak izleyemedikleri için kanalı protesto ettiler...
14.05.2008
Kaynak : Sporx.com
Teşekkürler Show TV, yayıncılık ahlakı denilen şey bu olsa gerek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
mms://smgplc-uefa.wm.llnwd.net/smgplc_uefa
Bunu Explorer'e yapıştırın..Sorunsuz İzleyin...![]()
Kurtlar VAdisindede Böyle Yapmışlardı....Geçmiş Olsun .n.ediyim
Kotaya Öyle Bir Etki Ederki...Tarifi Mümkün değil![]()
Sağol Aykut gayet güzel bi şekilde burdan seyredebliriz.
Bariz bir penaltı verilmedi zenit'in
Kotaya büyük etkisi olur,söylemedi demeyin.
Zenit'in net penaltısını vermedi hekem.
İlk yarı 0-0 bitti ... İlk yarının son dakikasında bir el pozisyonu oldu Zenit lehine penaltı çalınabilirdi ...
Benim ki sınırsız valla![]()
Allah'ım neydi suçumuz zaten 1sezon premier ligi zehir ettiler bize şimdide UEFA Finali diyecek söz yok ya rezalet...
Yapamıyorsan alma kardeşim futbol topunu görse bomba diye karakola götürecek adamlar alırsa yayın hakkını böyle olur...
Kıytırık ülkelerde bile maç canlı veriliyor koskoca 70 milyonluk Türkiye'de tek bir kanal UEFA Finalini vermiyor da milletin kutucuk açmasını izlettiriyolar bize !
İngiltere liginde Manchester - Liverpool maçı varken BEZ BEBEK izleyen bir topluma sahibiz o hafta bu maçlar varken Boro - derby maçını izlemek zornda olan yine biziz iğrenç spikerlere kalanda biziz. İtalya ligini söylemiyorum bile.
bu sezon UEFA kupasında 1 tane maç izleyemedm geçen turda zenith-münih maçını gece 3bçkta izledim YAZIKLAR OLSUN SHOW ! o kadar reklam yaptın ama yediğin küfürlerin haddi hesabı yok.
futboldan bir gram anlamayan büyük organizasyonların haklarını alıp bir tane bile adam gibi spiker-yorumcu bulundurmayan sırf biz de spor yayınlıyoruz diye çok önemli organizasyonları alıp yayınlamayan veya rezil bir şekilde yayınlayan reyting uğruna herşeyi yapabilen bu tür kanallara artık yayın verilmemesi lazım.artık ceza mı verilir yeni bir tüzük mü çıkar bilmem ama bu yaptıkları resmen rezillik.
Last edited by UlquioRRa : 14.Mayıs.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
felaket bir gol kaçtı ki aklım durdu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !