mehmet batdal ii olabilir ama o kadar da iyi olacagını düsünmüyorum büyük kulüplerde
TariboWest
Last edited by DisCo : 16.Mayıs.2008 at 20:03 Reason: Türkçe dilimize batmasın.
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
4.MAÇ
ELAZIĞSPOR : 2 - 3 : FENERBAHÇE
Kaleci hariç 10 yedek oyuncumuzla maça çıktık.Kolay gurubumuzda 4 te 4 yaparak çeyrek finale çıktık.
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
PUAN DURUMU
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI
ÇEYREK FİNAL EŞLEMESİ
Çeyrek Final'de rakibimiz Beşiktaş oldu. Şimdi ilginç bir fikstürümüz oldu. Beşiktaş ile 2 Türkiye Kupası maçı ve 1 lig maçı olmak üzere 7 gün üçerisinde 3 kez karşı karşıya geleceğiz..
APPİAH GÜLE GÜLE
Futbolcumuz Appiah'ı 3.7 M € karşılığında Bayern Leverkusen takımına sattık. Oyuncumuza kariyerinde başarılar dileriz.
Bir Dost
Hellbells
Ftk 4.Maç/ Beşiktaş: 3 - 0 :Hatayspor
Evet Hatay karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmıstık , güçsüz rakibimize şut tahi attırmadık ezdik ve 3-0 aldık puanı 9'a yükselttik.Gruptan Trabzonspor'un ardından 2. çıktık.Çeyrek finaldeki rakibimiz Fenerbahçe oldu...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 7 gün içerisinde 3 kez karşılaşacak olması gerçekten ilginç ama bir o kadar da hoş bir durum
Herkese başarılar..
Favorim Hellbells
Ftk Çeyrek Final İlk Maçı / Beşiktaş: 3 - 2 :Fenerbahçe
Fener'i yendik ama avantajlı bir skor ile degil fener bazı pozisyonları boşa harcadı...Şanslıydık kazandık.Kadıköy'e galibiyet için gidecegiz...
Çok şanssızdık. Beşiktaş ilk golünü atana kadar şut çekmemişti.Hatta çektiği ilk 2 şutun 2 side gol oldu. Ali'yi tebrik ederim. Derdimiz lig.Şimdi Beşiktaş ile oynayacağımız lig maçını düşünüyoruz.
Bir Dost
Hellbells
Tsl 21.Hafta / Fenerbahçe: 3 - 3 :Beşiktaş
Müthiş bir maçtı.Rakibim benden üsün oynadı her istatistigi 2 katımdı.Ama biz akıllı oynadık 1 puan aldık...Aslında 3 puan da olabilirdi.Rakibim 3 golün 2'sini penaltıdan kaydetti.Bizde moralman oyundan düştük,yaptıgım taktiksel degisiklik sonucu getirdi.Ayrıca bu karsılasmada Tello'nun golü sayılmamıştır duyrulur...
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Not:Bu ss'i alırken Burak abi ve Mustafa abi oyundan çıkmıstı...
Yine çok üstün oyun yine galibiyet yok. Beşiktaş'a şansım tutmuyor.Bu şanssızlıkla yenilmediğim için şanslıyım sanırım.Ligde yediğimiz gol sayısı 9 oldu.Bu durum kötü bence.Ama şampiyonluk artık garanti gibi.
Bir Dost
Hellbells
fenere gecıt vermemısız hey yavum hey bravaa alıcan![]()
Billy Sharp da neyin nesi![]()
Alican'a tebrikler zorlu maçlardan karlı çıkmış.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ne oldu Trabzona teknik direktör tırmanışa geçtik deyince 10. falan olduk sandım kümeye gidiyoruz resmen...![]()
Tebrikler Alican Fenerbahçe'yi elemişsin FTK'da Ligde toplarlanırsan herşey daha iyi olur ...
Hepinize teşekkür ederiz beylerde.Ortada yanlıs anlasılma var ben ilk ftk maçında 3-2 yendim feneri bu 3-3'lük maç lig maçıydı.Rövanşı daha oynayacagız...
Gs geride kaldı FB iyi gidiyor
Basın Toplantısı
Lige kaldığımız yerden devam edemiyoruz ancak istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Çok cezalı oyuncumuz var. Her maç birisi rakibe çift dalıyor ve cezalı duruma düşüyor. İtiraz etmememize rağmen cezalarda artınca defansın göbeği, sağ bekte oynatacak adamımız kalmadı. Üstüne birde sakatlıklar gelince kadronun yarısı kırmızı görünüyor. Şimdi yavaştan düzelmeye başladılar. Çıkışa geçicez ama sanırım atı alan Üsküdarı geçti. Takibe devam ediyoruz. En kötü ligi 2. bitirmek ve Türkiye kupasını kaldırmak istiyorum.
Transfer dönemi kapandı. Serkan Çalık'la yollarımızı ayırdık. Ever Banega ilede kira sözleşmesini fesh etmiştik. Yeni oyuncu transferi için çalışmalarımız sürsede para sıkıntısı transfer yapmamızı engelledi. Serkan Çalık transferinden elde ettiğimiz gelir ise yönetim tarafından el konuldu. Transfer sezonu bittikten sonra yönetim ek gelir olarak 1.6 MN ayırsada bu artık bizim işimize yaramadı. Çok iyi bir golcü ve ortasaha ile anlaşmıştım ancak dediğim gibi parasızlık yüzünden olmadı. Mevcut kadro ile devam edeceğiz.
DisCo her maç kırmızı kart görmelerinin nedeni top kapmayı sert yapman olabilir
Bende de her maç biri görüyordu top kapmayı normal yaptım artık nadiren görüyoruz...Tabi sen daha ii bilirsin ama
tr kup ceyrek fınal ilk macı
tsl 21. hafta
açıklama
5 maç üst üste kazandıktan sonra takıma olan güvenm arrtmıstı ancak afrka kupasına 3 as oyuncu ve bunların yanında 3 as oyuncununda sakatlıgı ben b hayli zora soktu artık sag kanatta ömer rıza sol kanatta umut bulutu oynattım düşünün halmi ben ne yapayım bu kadar eksıkle bıle beledyeye 3 gol attık tr kupasını alıp seney uefaya gtmek istiyorum bakalım neler olacak ama yan sacma yorumlar yapıpda moralımı bozmayın zaten sinir oluyorum şu takımı su sırada gorunce
Ligde yine kötü gidişat başlamış Mustafa abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?