Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Almanya'da kadro açıklandı!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O mesajların silinmesinin en basit sebebi, konu dışı olmasıdır. Gayet açık ve net.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben devam etme dedikçe sen devam ediyor, uzatıyorsun. Bir sıkıntın varsa git üst yöneticiLere başvur oLmadı, git adminLere biLdir bakaLım kim hakLı kim haksız. OnLar sana benim gibi daha aLttan davranmazLar. Ben sonuna kadar da hakLıyım bu konuda. Bundan sonra haLa bu konuya aLakasız şeyLEr yazmaya devam edersen ceza aLıcaksın biLdireyim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben kimseyi kimseye şikayet etmem yüz yüze olsak çözebiliriz yada teke tek olsak anlatırım sana derdimi ama sen şu anda onca insanın izlediği bir konuda geri adım atamazsın bu senin düşüncene göre gurur kırıcı olur Ben kendim haklı olduğumu düşünüyorum çünkü benim düşünce özgürlüğüne saygım var ben konuşmaktan yanayım susturmaktan değil

ama bu en klasik yöneticilik yapısıdır devam et bu kadar oluyorsa bu kadar yap
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Peki ben geri adım attım.

MutLumusun ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

estagfurullah çözdüğümüz için mutluyum bu davranıştan sonra sana karşı saygımlığım oldukça arttı teşekkür ederim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Konu tatlıya bağlanmış güzel olmuş .. görmemiştim o yüzden editliyorum bende yazdıklarımı uzamaması için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

araştırmacılığa ilk alındığımda mini editörde yattarayı yaptım ilk aklıma o geldi. Ve onu yapayım dedim. yaptıktan sonra baktımki oyundakinden 1-2 puan fazla yani bir trabzon araştırmacısı kadar objektifim o konuda ben yattarayı yerden yere vururken profesyonalliğini yerden yere vurdum şimdi bu konuyu sen buraya taşıdın ben üzerinde yorum yaparsam yine bana diyecekler konuyu nereye taşımışsın diye neyse kalsın benim profesyonalliği yüksek oyunculara her zaman sempatim olmuştur selçuk deniz bülent korkmaz tarzı oyuncularıda severim ama galatasraylı olmama rağmen hasan şaşıda hiç sevmem yani hakan benim babam değil ki herkesten çok onu övüyorsam o türk futbol tarihinin en büyük futbolcusudur diye bunun nesi yadırganacak bir durumdur onu sen düşün.
    ha bide yeri gelmedi ama o kadar kadroyu bulup eklemen için sana minnettarım beni araştırma zahmetidnen kurtardın.
    bide ben sizin pivot santrafor dönemi bitti görüşünüze nerde karşı çıktım be arkadaşım söylede bende göreyim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Forvetleri harika ama bunlarda Oliver Neuville aşkı bitmiyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Löw & Robert Enke

Bu isimleri nereden hatırladığımı düşünüyorum ama; bir türlü bulamıyorum.

Hatırladım. İkiside Fenerbahçe'de başarılı olamadan gönderilmiş.

Robert Enke gibi bir isim ise Kadıköy'de bir maç forma giyip sezonun ilk maçında üç gol yediği için kapı dışarı edilip gönderilmişti.

Löw ise bir sezon takımda kalmış istenileni vermediği için gönderilmiş ve bir kaç sezon sonra Adanaspor'un başına geçmiş ve oradanda kısa süre sonra gönderilmişti.

Bu iki sporcu Avrupa 2008 turnuvasında şampiyonluğu kovalıyacaklar. Ya biz Futbol'dan anlamıyoruz yada bu iki kişi yaptıkları intikam planları ile bu noktaya geldiler.
    Löw milli takım hocası, Enke de Almanya'nın en iyi kalecisi seçildiğine göre tabi ki biz anlamıyoruz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri