O mesajların silinmesinin en basit sebebi, konu dışı olmasıdır. Gayet açık ve net.
O mesajların silinmesinin en basit sebebi, konu dışı olmasıdır. Gayet açık ve net.
(/s)
Ben devam etme dedikçe sen devam ediyor, uzatıyorsun. Bir sıkıntın varsa git üst yöneticiLere başvur oLmadı, git adminLere biLdir bakaLım kim hakLı kim haksız. OnLar sana benim gibi daha aLttan davranmazLar. Ben sonuna kadar da hakLıyım bu konuda. Bundan sonra haLa bu konuya aLakasız şeyLEr yazmaya devam edersen ceza aLıcaksın biLdireyim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben kimseyi kimseye şikayet etmem yüz yüze olsak çözebiliriz yada teke tek olsak anlatırım sana derdimi ama sen şu anda onca insanın izlediği bir konuda geri adım atamazsın bu senin düşüncene göre gurur kırıcı olur Ben kendim haklı olduğumu düşünüyorum çünkü benim düşünce özgürlüğüne saygım var ben konuşmaktan yanayım susturmaktan değil
ama bu en klasik yöneticilik yapısıdır devam et bu kadar oluyorsa bu kadar yap
Fikirlerim burada
Peki ben geri adım attım.
MutLumusun ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
estagfurullah çözdüğümüz için mutluyum bu davranıştan sonra sana karşı saygımlığım oldukça arttı teşekkür ederim
Fikirlerim burada
Konu tatlıya bağlanmış güzel olmuş .. görmemiştim o yüzden editliyorum bende yazdıklarımı uzamaması için.
araştırmacılığa ilk alındığımda mini editörde yattarayı yaptım ilk aklıma o geldi. Ve onu yapayım dedim. yaptıktan sonra baktımki oyundakinden 1-2 puan fazla yani bir trabzon araştırmacısı kadar objektifim o konuda ben yattarayı yerden yere vururken profesyonalliğini yerden yere vurdum şimdi bu konuyu sen buraya taşıdın ben üzerinde yorum yaparsam yine bana diyecekler konuyu nereye taşımışsın diye neyse kalsın benim profesyonalliği yüksek oyunculara her zaman sempatim olmuştur selçuk deniz bülent korkmaz tarzı oyuncularıda severim ama galatasraylı olmama rağmen hasan şaşıda hiç sevmem yani hakan benim babamdeğil ki herkesten çok onu övüyorsam o türk futbol tarihinin en büyük futbolcusudur diye bunun nesi yadırganacak bir durumdur onu sen düşün.
ha bide yeri gelmedi ama o kadar kadroyu bulup eklemen için sana minnettarım beni araştırma zahmetidnen kurtardın.
bide ben sizin pivot santrafor dönemi bitti görüşünüze nerde karşı çıktım be arkadaşım söylede bende göreyim
Fikirlerim burada
Forvetleri harika ama bunlarda Oliver Neuville aşkı bitmiyor ..