Evet FM 2008 de hiç kariyer hikayem yoktu ve ilk kariyerime çok değişik bir başlangıç yapmak istedim ve İngiltere BlueSquare South(BSS) liginden Fisher takımını aldım. BSS kaçıncı lig derseniz hemen söyliyim İngiltere 6. ligi oluyor![]()
Yönetim sezonu orta sıralarda bitirmeyi hedeflerken ben sezona şampiyonluk parolası ile başladım. Transfer bütçemiz tahmin edebileceğiniz gibi 0. O yüzden öncelikle serbest oyunculara yöneldim ve sadece defansın soluna 35 yaşındaki Darren Bernard'ı alabildim. Ayrıca Fulham'ın pilot takımı oldum ve şuanda onlardan 2 oyuncu kiralamaya çalışıyorum. Hazırlık maçlarının hepsini oynamaya karar verdim ve ilk hazırlık maçım benden 2 lig yukarda olan Hereford ileydi ve sürpriz bir şekilde maçı 2-0 aldım (rakibin 8. dakikada 10 kişi kalması bunu biraz etkilemiş olabilir) 2. maç ise tamamıyla hayal kırıklığıydı. Bir lig üstümüzdeki Northwich'e 5-1lik bir skor ile mağlup oldum. Takımdaki en iyi forvetimin bitiriciliği 5 olduğunu düşünürsek bu skorun normal olduğu düşünülebilir... Screenshotlar yakında gelecek... Şimdi 3. hazırlık maçıma çıkacağım bakalım nasıl devam edecek...