Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde Fisher'la ne yapabilir?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Lig Şampiyonu olur

9 21.43%
  • Playofflara kalır

18 42.86%
  • Yükselemez

5 11.90%
  • Kovulur

10 23.81%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Amatör'de bir Türk

Default Amatör'de bir Türk

Evet FM 2008 de hiç kariyer hikayem yoktu ve ilk kariyerime çok değişik bir başlangıç yapmak istedim ve İngiltere BlueSquare South(BSS) liginden Fisher takımını aldım. BSS kaçıncı lig derseniz hemen söyliyim İngiltere 6. ligi oluyor
    Yönetim sezonu orta sıralarda bitirmeyi hedeflerken ben sezona şampiyonluk parolası ile başladım. Transfer bütçemiz tahmin edebileceğiniz gibi 0. O yüzden öncelikle serbest oyunculara yöneldim ve sadece defansın soluna 35 yaşındaki Darren Bernard'ı alabildim. Ayrıca Fulham'ın pilot takımı oldum ve şuanda onlardan 2 oyuncu kiralamaya çalışıyorum. Hazırlık maçlarının hepsini oynamaya karar verdim ve ilk hazırlık maçım benden 2 lig yukarda olan Hereford ileydi ve sürpriz bir şekilde maçı 2-0 aldım (rakibin 8. dakikada 10 kişi kalması bunu biraz etkilemiş olabilir ) 2. maç ise tamamıyla hayal kırıklığıydı. Bir lig üstümüzdeki Northwich'e 5-1lik bir skor ile mağlup oldum. Takımdaki en iyi forvetimin bitiriciliği 5 olduğunu düşünürsek bu skorun normal olduğu düşünülebilir... Screenshotlar yakında gelecek... Şimdi 3. hazırlık maçıma çıkacağım bakalım nasıl devam edecek...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kesinlikle zevkli kariyer olacağına inanıyorum.Ben de o ligden Lewes takımı ile oynamıştım.Oynadığım ilk sezonda üst lige çıkartmıştım.Bu oyunda en çok zevk aldığım kariyer belki de o idi.Sana oyuncu alma konusunda tavsiye edebileceğim şey Premier League takımlarının yedek kadrolarında birçok kiralık ve genç oyuncu bulunuyor.Onlar epey işine yarayacaktır gibime geliyor.Başarılar dilerim.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

3. hazılık maçımı da 2-1 kaybettim. İmageshack te sorun var ondan SSleri koyamıyorum.. valla hiç bir oyuncu gelmek istemiyorum işimiz zor gibi ama elimden geldiğince çabalayacağım

artık lig başlayana kadar maçlarla ilgili SS koymayacağım...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim , Umarım istedigin yerlere gelirsin...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

başarılar 6.lıgden ust lıglere cıkmak sabır ıster

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

başarılar.Playofflara kalırsın die düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim Burak abi ve sabır dilerim

valla hazırlık maçları çok kötü gidiyor ama Fulham'dan gelecek 3 oyuncu ile takımın düzeleceğini düşünüyorum.. Özellikle forvet hattında büyük sorunlar var kaleye çekilen şut sayısı 15-20 civarında olmasına rağmen kaleyi en fazla 4-5 tanesi tutuyor

artık yenilgilere alışmalısın ben hiç alışık değilim yenilgiye o yüsden kafayı yiyomsanada allah sabır wersin

Fulham'dan kaleci Corrin Meade, MRC Wayne Brown kiralık geldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

reading in reserve kadrosunda simon church tu sanırım kiralık gelebilecek 1 maçta 1-2 golu atabilecek bi adam var onu oneririm.

church yeovile gitmiş kiralık kaçırdık sürpriz bir transfer çalışmam var bakalım ne olacak

sonunda hazırlık maçında bir beraberlik geldi

Hazırlık maçları bittiğinde herkes takımın ligi orta sıralarda bitireceğine emin gibi çünkü takımda kaleyi tutturamama gibi bir özellik var. Boş kaleye bile topu auta atabiliyorlar hemde aynı maçta 2-3 defa. Hazırlık maçları bittiğinde tablo şöyleydi:
    1g 2b 3m bu pek hayrı alamet değil ama bakalım lig başladığında neler olacak. Bu arada sürpriz transferimiz malesef olmadı onun için ismini açıklamıyorum
    Taraftarlar ise takımın gidişhatından hiç memnun olmamasına rağmen bir umuttur yaşatan insanı diyerek ligin başlamasını bekliyorlar.. bu arada her ne olursa olsun bu kariyeri tamamlayacağım en azından 1 sezon
    Last edited by Burak Duran : 23.Mayıs.2008 at 20:23

İnşallah kovulmazsın abi ... Başarılar kariyerinde,zor olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burakcım öncelikle bol şans ve sabır diliyorum.İnşallah sıkılıp da bırakmazsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Fulham'ın genç forveti Ehui'yi 3 aylığına takıma kattım. Ve lige harika bir giriş yaptım ve evimde rakibimi sahadan sildim.. 5-0

Başarılar dilerim Burak Abi, güzel başlamışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Güzel başlangıç başarılar Burak abi

destekleriniz için teşekkür ederim başarıcam ben bu yola baş koydum Cambridge City deplasmanında 1 puanı aldım ama galibiyet hakkımdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be ne kadar ilginç bir kariyer yapmışsın. Valla çok zevkli olacağa benziyor. Takip edeceğim. Başarılar dilerim. Fisher'i belki 7-8 sene sonra Premier Lig'de görürüz

Evet 3. haftada büyük sürprize imza attım ve ligin en büyük favorilerinden ve medya tarafından ligi 2. bitireceği tahmin edilen Lewes'i evimde 2-0 geçmeyi bildim.

Bu arada medyanın tahminine göre ligi 18. bitireceğim ama şuanda 3 haftada ligin 4. sırasına yerleştim

Süper gidiyorsun...Bir lig tablosunu koyarmıısın merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Burak abi evinde iyi oynuyorsun deplasmanda da kazanabilirsen ligi 1.bitirebilirsin görüşündeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

479 kişi gelmiş demek yazıklar olsun fisher halkına Süper gidiyorsun maşşallah

Deplasmanda Weston-super-mare 2-1 yenerek ligde 3. sıraya yükseldim... Kendimin bile beklemediği kadar iyi gidiyorum

ve iste puan cetveli:

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Vay be ne kadar ilginç bir kariyer yapmışsın. Valla çok zevkli olacağa benziyor. Takip edeceğim. Başarılar dilerim. Fisher'i belki 7-8 sene sonra Premier Lig'de görürüz
    69 kombine bilet sattım bu arada suanki gerçek puan durumu: http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...le/default.stm
    bu puan cetveliyle gerçek hayatta playoff a kaldılar
    http://www.fisherathletic.co.uk/ buda takımın sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Tebrikler Burak abi, hakikaten iyi gidiyorsun..

bugünlük bu kadar artık yarın devam edicem

İngiltere ne garip yer 6 lig var ve 150yi aşkın takım var maşallah

güzl gidiyorsun bu karşyeri okumaya başladığımda boston utd yi harıtladık ferdinin

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri