Öncelikle Serkan tebrikler süper kupayı alman çok güzel.Alican Felipe'nin sana çok yararı dokunacaktır.Tebrikler İsmail abi hem lige süper bir başlangıç yapmışsın hemde Süper Kupayı almışsın.
Öncelikle Serkan tebrikler süper kupayı alman çok güzel.Alican Felipe'nin sana çok yararı dokunacaktır.Tebrikler İsmail abi hem lige süper bir başlangıç yapmışsın hemde Süper Kupayı almışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
alican ab dısı olmayacak dıye bas bas bagırdın felipe yi mi aldınbrezilyalı değil mi o adam?? ayrıca huntelaar transferı mukemmel
Milan oyuna iyi bir giriş yapmış Tebrikler ...
Ben milan alır gider diyorum kariyeri...
Favorim Juve
NAPOLİ 1 - 1 İNTERNAZİONALE
NoT :Arkadaşlar ss almaya üşeniyorum artık kusura bakmayınArada bir alırsam koyarım.
İnter'in tek goLü ;
ZLATAN İBRAHİMOVİC #8
Maçın başında ağırlığımızı hissettirdik. İlk yarı sonuna kadar kontrol bizdeydi. Şayet bunun karşılığını 22.dakikada Penaltıdan golü atan İbrahimovic ile aldık. 2. yarıya farkı biraz daha açmak 2.golü atıp rahatlamak için Trezeguet'i aldım. 4-4-2 ye döndüğümüz andan itibaren maçtaki ağırlığımızı kaybettik. Kontra atak sonucu yediğimiz gol 1 puan almamızı sağladı. 1 puana rağmen takım çok iyiydi. Önümüzde Palermo maçı var deplasmanda kazanıp galibiyet serisine başlamak istiyoruz.
Serkan BÜYÜKGÜROĞLU
İnter Milan Teknik Direktörü
sana danyal.topatandan başarılar ve selam dilekleri getirdim alican![]()
PALERMO 3 - 2 İNTERNAZİONALE
İnter'imizin 2 golü ;
ZLATAN İBRAHİMOVİC #8
Bir deplasman maçını daha bitirdik. Yine çok iyi oynadık. İlk 20 dakika'da yediğimiz 2 gol bütün oyun planımızı yıktı. İlerleyen dakikalarda Zlatan ile 2-2 yi yakaladık. Oyunda baskıyı kurmuşken daha fazlasını istedim 4-1-5'sistemine döndüm. 90+4'de Miccoli ile başlayan kontra atak Mattia Cassani'nin vuruşu ile gole dönüştü ve maçı 3-2 Palermo kazandı. Oynana futboldan hala memnunum. Bu kötü günlerin geçeceğine ve şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.
Serkan Büyükgüroğlu
İnternazionale Teknik Direktörü
Serkan arka arkaya 2 maçtada puan kaybetmişsin.Ama toparlanacağına inanıyorum.
inter biraz yorgun herhalde inş erken toparlanır
yorulmayan tek isim ibrahimovic![]()
İnşallah devam edersiniz bugün.
Alican felipe transfrei iyi olmuş.İnterin transferleri pek beğenmedim inşallah başarılı olur
Devamını bekliyoruz.
Bekliyoruz yeni macları gercekten ibrahimovic süper topcu![]()
TariboWest
diğer maçları sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Arkadaşlar Dün İsmail abinin bugünde benim işlerim olduğundan devam edemedik. Bizi takip edenlerden çok özür diliyoruz. Bu aradaki boşluğu yarın inşallah bir sorun olmazsa 2-3 maç birden koyarak telafi etmek istiyoruz.
Anlayışınız için de ayrıca teşekkürler.
İnşallah yarın devam edebilirsiniz.