Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 101 arası toplam 101 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Türkiye - Uruguay

Nihat tek forvet oynayamiyor iste,onun kac kere defansa gelip top cikardigini,ileride cok yanliz kaldigini gördük.Ileride saglam defanslara karsi yipratici bir özelligi yok,Nihat ST oynayacak,hele hele tek forvet oynayacak birisi degil.Anca cikar duran toptan atar,baska birsey ihtimal disi ne yazikki.
    Nihattan yararlanabilmek icin cift forvet oynamaliyiz ya da söyle bir kadro olabilir:

-------------Rüstü--------------

Sabri---Servet--Emre(Gökhan)-Hakan

-----------Topal(Aurelio)-----------

--------Hamit--------Emre(Yildiray)---------

Nihat-------------------------------Arda Turan

--------------Semih(Halil Altintop)-------------

böyle bir kadroda Nihat hem iceriye girer Stnin actigi alanlarda pozisyonlar bulur.Zaten Nihat serbest oynamayi seven birisi.Böyle daha basarili olacaktir.
    Ama yine tekrarliyorum Mehmet Yildiz ya da Ümiti almayarak büyük hata yapti hoca.

Hamit cift yönlü oynayabiliyor,Bayernde genelde orada oynuyor ve gerek uzaktan sutlari,gerek oyunu kurabilmesi,defansif yönünün de iyi olmasi sebebiyle orada rahatlikla oynayabilecegini söyleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Baran Tuncay Fatih Hoca'nın gözü kapalı yazacağı oyunculardan birisidir bana göre,Topal'ıda oynatmaz Aurelio varken.Aynen G.Zan konusuda öyle siz ne kadar beğenmesenizde Fatih Hoca gözü kapalı yazar onu,her seferinde bunu vurgulamaktan kaçınmıyor...

Emre Güngör çok iyi stoperdir ona lafım yoktur,ama bu şampiyona çok erken onun için.Yani hiç bir oyuncunun ilk Milli olduğu maç Euro 2008 gibi çok önemli bir turnuva değildir heralde.E.Güngör'ün kadrodan çıkarılma ihtimalide yükse Fatih Hoca'nın Aşık'a olan aşkından...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Nihat'ın tek forvet oynayamadığına bende inanıyorum ancak aklıma başka alternatif gelmiyor. Hızlı oynayan Tuncay'ı da kadrodan çıkarmazdım açıkçası. Ancak Tuncay sonradan girip tıkanmış oyunu açabilir sahip olduğu teknik özellikleriyle, o nedenle sağ kanatta kesin bir isim konuşmamız zor aslında..

Stoperde Gökhan Zan'a kesinlikle güvenmiyorum, ancak onun dışında doğru düzgün alternatifimizde yok gibi..

Sağbek olarak Sabri yeterli olur mu bilmem ? Son haftalardaki yükselişini devam ettirirse ona güvenebiliriz ancak Hamit'in o bölgede verimli olabileceğine inanıyorum..

Orta sahanın göbeğinde, sol açıkta ve solbekte sorun yok diye düşünüyorum. Buralardaki oyuncularımızın performansı yeterli düzeyde şu anda..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Aylardır,hatta yıllardır top mu oynamıyor.Bırak Allah aşkınaSakatlığı geçti merak etme.Burdaki herkes futbol profesörü kesildiğine göre Gökhan da biliyordur futbolu.Alex'e kafa vurdurduğu pozisyonda top bel izasından bile altına düştü.Herkes hata yapar.Fatih Terim Gökhan'a güveniyor ki kadroda.Gökhan hepinizi utandıracaktır şampiyonada.Bu konuda artık daha fazla tartışmak istemiyorum.Karar Fatih Hocanın.Ayrıca takımcılık oynamaya aynen devam!Defansın ortasında Emre Güngör-Servet,sağ bek Sabri,sol bek Hakan Balta,sol açık Arda ortada Mehmet Topal Ayhan başka kim kaldı .Ümit Karan'la Hakan Şükür de çağırılsalardı da onlarda forvet oynardı artık...
    Defansda Emre Güngör oynayamaz.Dünki çocuk daha böyle bi turnuvayı kaldıramaz.Üst düzey kaç maç yapmış bu adam.Hangi forvetlere karşı oynamış.Avrupa Şampiyonası bu Turkcell Süper Lig değil.Tabiki de Gökhan oynasın diyeceğim.Servet sezon başında hata yaptığında da yerden yere vuruyordunuz.İşte siz böyle adamı bir maçta kral yaparsınız,diğer maçta yerine dibine koyarsınız.Bence Fatih Hoca Gökhan'a güvenecektir ki son hatada büyük pay Tümer'in, Gökhan da turnuvada başarıyla giyecektir Milli takım formasını...He bir de konumuzla alakası yok ama sağ bekte Sabri yerine Hamit oynar
    Milli takımdaki oyuncular arasında bile ayrım yapıyorsun. Hem diyorsun "Sakatlığı geçti merak etme.Burdaki herkes futbol profesörü kesildiğine göre Gökhan da biliyordur futbolu." Hem de diyorsun Defansda Emre Güngör oynayamaz.Dünki çocuk daha böyle bi turnuvayı kaldıramaz.Üst düzey kaç maç yapmış bu adam.

Kendinle çelişiyorsun. Sakatlıktan yeni çıkmış bir adamı bizim şampiyonluğumuzda en önemli pay sahibi olan birine savunma!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Baran Tuncay Fatih Hoca'nın gözü kapalı yazacağı oyunculardan birisidir bana göre,Topal'ıda oynatmaz Aurelio varken.Aynen G.Zan konusuda öyle siz ne kadar beğenmesenizde Fatih Hoca gözü kapalı yazar onu,her seferinde bunu vurgulamaktan kaçınmıyor...

Emre Güngör çok iyi stoperdir ona lafım yoktur,ama bu şampiyona çok erken onun için.Yani hiç bir oyuncunun ilk Milli olduğu maç Euro 2008 gibi çok önemli bir turnuva değildir heralde.E.Güngör'ün kadrodan çıkarılma ihtimalide yükse Fatih Hoca'nın Aşık'a olan aşkından...
    Bilmiyorum ben kendi düsüncelerimi yazdim Anil.Tabi Fatih Hoca ne görür bizi,ne duyar,kendi düsündügünü yazar,yani Fatih Hoca iste,bildigimiz kisi.
    Gökhan Zan-Emre konusunda karar hocanindir,hangisi oynatilirsa saygi duyarim.
    Tuncay konusuna gelirsek bence atesliyici yapisiyla sonradan oyuna girip kilit adamimiz olabilir,ama bence ilk 11 de baslayamaz.
    Topal-Aurelio konusunda ise yine Emre-Gökhan konusunda dediklerim gecerlidir,zaten parantez icinde belirttigim kisilerde hangisi oynarsa olur anlamina geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Defansda Emre Güngör oynayamaz.Dünki çocuk daha böyle bi turnuvayı kaldıramaz.Üst düzey kaç maç yapmış bu adam.Hangi forvetlere karşı oynamış.Avrupa Şampiyonası bu Turkcell Süper Lig değil.Tabiki de Gökhan oynasın diyeceğim.Servet sezon başında hata yaptığında da yerden yere vuruyordunuz.İşte siz böyle adamı bir maçta kral yaparsınız,diğer maçta yerine dibine koyarsınız.Bence Fatih Hoca Gökhan'a güvenecektir ki son hatada büyük pay Tümer'in, Gökhan da turnuvada başarıyla giyecektir Milli takım formasını...He bir de konumuzla alakası yok ama sağ bekte Sabri yerine Hamit oynar
    1. Gökhan Zan çok maç oynadı ama demekki hala tecrübe kazanamamış. Kendini geliştirememiş.

Bu arada Hamit sağ kanat oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Servet'i bir maçla kral yapmadık ki karakartal kardeşim. Yaklaşık olarak 25 hafta boyunca Servet üst düzey futbol oynadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Milli takımdaki oyuncular arasında bile ayrım yapıyorsun.
    Kendinle çelişiyorsun. Sakatlıktan yeni çıkmış bir adamı bizim şampiyonluğumuzda en önemli pay sahibi olan birine savunma!
    Kendimle çeliştiğimi de nereden çıkardın:SMilli takımı Gs çiftliğine dönüştürmeye çalışanlar,kulüpcülük oynayanlar da sizsiniz aslında.Gökhan sakatlıktan kurtulalı baya zaman geçti.Formuna kavuştu.O oynacaktır!Emre Güngör önemli bir futbolcu,doğrudur ama büyük maç tecrübesi yok.Turkcell Süper lig değil orası,Avrupa şampiyonasındaki oyuncularda bizim ligimizdeki kadar kalitesiz değil.Ordaki takımlar 90'dk savunma yapmıyor.Defans oyuncularına daha fazla iş düşecektir.Emre Güngör daha buna hazır mı bilemiyorum.Kadroda olmasına sevindim fakat ilk 11 çıkmamalı.Ayrıca sakatlıktan yeni çıktı diye Servet'i biz oynatmayacak mıyız.Senin mantığına göre Servet de oynamamalı.Sakatlıktan yeni kurtuldu ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör'ün daha 1 maçlık milli tecrübesi var max. 2 olacak Euro 2008'e kadar.Gökhan Zan gibi hiç fena olmayan bir stoperimiz varken Emre Güngör'ün oynaması pek akıl karı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Kendimle çeliştiğimi de nereden çıkardın:SMilli takımı Gs çiftliğine dönüştürmeye çalışanlar,kulüpcülük oynayanlar da sizsiniz aslında.Gökhan sakatlıktan kurtulalı baya zaman geçti.Formuna kavuştu.O oynacaktır!Emre Güngör önemli bir futbolcu,doğrudur ama büyük maç tecrübesi yok.Turkcell Süper lig değil orası,Avrupa şampiyonasındaki oyuncularda bizim ligimizdeki kadar kalitesiz değil.Ordaki takımlar 90'dk savunma yapmıyor.Defans oyuncularına daha fazla iş düşecektir.Emre Güngör daha buna hazır mı bilemiyorum.Kadroda olmasına sevindim fakat ilk 11 çıkmamalı.Ayrıca sakatlıktan yeni çıktı diye Servet'i biz oynatmayacak mıyız.Senin mantığına göre Servet de oynamamalı.Sakatlıktan yeni kurtuldu ya
    Sanki buna sen karar veriyorsun gibi yazmışsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Sanki buna sen karar veriyorsun gibi yazmışsın..
    Ne yapıyım hep siz mi karar verceksiniz.Biraz da ben veriyimHem daha önceki yazılarımda boşuna tartışıyoruz Fatih Hoca bilir işini diye yazmıştım

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri