Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Tarih: 29.Mayis 2008, Yer Almanya, Rakip: Finlandiya

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Portekiz için yetertiz. Ama ümit verici bir oyun. Geliyoruz, bekle Portekiz.
    Katılıyorum eğer Portekiz'in kilit isimlerini durdurursak ilerde golü bulabilecek potansiyel var takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

pas hatalarını gidermeliyiz portekiz finlandiya gibi orta sahada karşılamaz ileride basıp top kayıpları yaptırmaya çalışır. bunu da giderirsek portekizi yeneriz..

imparator arda'yı oynatmayacakmış gibi duruyor bence büyük kayıp olur bu arada nihat pivot forvet olamıyor 2 maçtır çok etkisiz

Sheriff Misafir

Mevlüt sağa yakın oynadı fena değildi, daha da iyi olmasını umuyorum tabiki.. Ancak biraz heyecan vardı sanki.. Kazım'da yine oldukça verimliydi oynadığı süre içerisinde.. Emre herzamanki gibi orta sahada takımı hücuma çıkaran adamdı, iyidi.. Aurelio da daha savunmaya dönük oynadı üzerine düşeni her zamanki gibi fazlasıyla yaptı.. Hakan Balta topu hücuma sokmaya çalıştığında genelde isabetli paslar bulamadı, daha çok garanti oynadı pasların çoğunda geriye oynadı.. Sabri iyi bindirmeler yaptı, bir ara kendini aşmaya kalktı ama beceremedi.. Tuncay her zamanki gibi çok koştu boş koştu ama yinede verimliydi, golde çok iyi yer tuttu.. Servet savunmada pek açık vermedi, bir kaç pozisyonda ofsaytı bozdu.. Gökhan Zan'da bir kaç pozisyonda arkasına adam bıraktı.. Volkan genelde hatasız oynadı bir pozisyonda topu iyi uzaklaştıramadı yumruklamaya çalışırken, sanırım o pozisyonda da faul çalındı.. Nihat istekliydi ancak hücum bölgesinde topla fazla buluşamadı.. Hamit'de genelde olumluydu, hücuma da savunmayada katkı yapmaya çalıştı..
    Genel olarak takımımız iyi ancak hedefimiz varsa daha iyi olmalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İdeal kadroya çok yakın bir kadroyla çıktık maça.Finlandiya'nın ileride basmaması ve oyunu kendi yarı sahasında kabullenmesi bizim açımızdan iyi oldu.Top yapma imkanı bulduk.Bu sayede daha iyi bir görüntü verdik diğer maçlara göre.Ancak Finlandiya maçı Portekiz maçı için bir ölçü değil.Portekiz muhtemelen önde basacaktır.Hamit'in orta alanda biraz daha hareketli olması gerekiyor,Emre çok iyi oynuyor gereksiz topla oynamalarını en aza indirgemeli.Aurelio bildiğimiz Aurelio.Portekiz maçında Emre,Hamit,Aurelio kilit oyuncular olacaktır bence.Bunlar görevini layıkıyla yaptıkları taktirde(yani hem hücuma,hemde savunmaya destek vererek,sürekli koşarak oynadıkları,hareketli oldukları sürece) hücum hattımız görevini yapacaktır.Arda,Gökdeniz,Tuncay,Mevlüt,Nihat,Kazım ,Semih hangisi oynarsa oynasın bir diğerini aratmayacaktır.Bunların hepsine güveniyorum.Benim tek korkum orta sahamızın hareketsiz kalıp,yeterince basamaması ve oyunun iki yönünü oynayamaması.Hamit ve Emre'nin idmanlarda buna biraz daha çalışmaları gerektiğini düşünüyorum....

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by aysem View Post
    imparator arda'yı oynatmayacakmış gibi duruyor bence büyük kayıp olur bu arada nihat pivot forvet olamıyor 2 maçtır çok etkisiz
    Arkadaşlar pivot forvetle oynamıyoruz zaten, gördüğünüz gibi her top aradan ayağa atılmaya çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portekiz maçında da buna benzer bir kadro ile çıkarız diye düşünüyorum.
    Bence bu kadrodaki tek değişiklik Mevlüt-Semih değişikliği olur heralde. Nihat bugün bu yüzdende istediği oyun şeklinde oynayamadı. Kadroda da ona uyacak tek forvet Semih olduğuna göre mutlaka 11 başlamalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bugünkü Kadromuz İyidi, Maç Boyunca Nihat Kayboldu ilk Yarıdaki OLağanüstü Oyunumuz Umutvericiydi.. Mevlüt MUhteşemdi bu Heyecanı Atınca Dahada İyi Olacak Sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mevlutu siz bi bekleyin turnuvada tam havasini bulsun

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

2.golde Ardanin pasi süperdi

Sabri sag kanadi domine edebilir Portekiz macinda, hersey kendisine bagli.

Mevlüt tam istedigi toplari alamasada, iyi oynadi.
    Semih cok yavas kaliyor, daha hizli oynarsa harika olacak.

Yinede milli takimi begenmedim, kötü Finlandiya karsisinda sadece 2 tane gol bulduk, oyunda cok iyi degildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oynadığımız futboL tatmin edici bir futboL değiLdi. BöyLe oynarsak işimiz çok ama çok zor. ÖzeLLikLede 60 dan sonra bütük takım döküLmeye başLadı. Bu fizik kondisyon oLayını da çözmemiz gerek. Sanırım turnuva yakLaştıkça idman seviyesi azaLacak ve oyuncuLar kendiLerine geLecektir ama böyLe oynamamaLıyız. ÖzeLLikLe Emre daha basit oynamaLı, topu aLıyor adam geçmeye çaLışıyor bakıyor oLmuyor tekrar geri dönüyor takımı yavaşLatıyor, aLıp vermeLi Emre böyLe oynarsa pozisyona giremeyiz. Zaten bu oynadığımız sistemin en önemLi özeLLiği hızLı pas yapıp en kısa sürede hücuma çıkmak ama Emre böyLe topLarı ezerse oLmaz. ÖzeLLikLe Turnuvada Nihat Semih ve Arda üçLüsü iLe maça başLamaLı, oyun gidişatına göre Tümer ve Tuncay dan yararLanmaLıyız. Savunma ise bu gün iyidi. Gökhan Zan da yanında ne yaptığını biLen bir savunma adamı iLe oynayınca daha bir kendine güvenerek oynuyor. Servet in savunmada oLması ise insanı otomatik oLarak rahatLatan başka bir unsur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Takim ilk yari kondisyonu yerindeyken gercekten iyi oynadi ve bence turnuvada bu futbolun ustune koyacaktir. Kondisyon antremanlari yuzunden 60 sonra tokezledik ve futbol olarak tabiri caizse dokulduk. Portekiz maci icin bence olumlu sinyaller verdik... Fatih hoca portekiz macinda kanatlarda mutlaka hizli ve teknik oyunculari kullanmali. Defans kurgusu yavas yavas oturuyor bence portekiz macinda c.ronaldo tutulabilirse gol pozisyonu vermeyiz ben takimdan umutluyum ayrica tek forvet oynanmali diye dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk yarıyı beğendim ancak ikinci yarı iyi oynayamadık ilk yarıdaki performansımızı maça yaymalıyız

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri