Güzel vakit geçirmenizi umarım, 3 takımda denk görünsede Palacio transferi önemli faktör..
Puskas (SunderLand)
Fernandez (Wigan)
Gökay (Reading)
Güzel vakit geçirmenizi umarım, 3 takımda denk görünsede Palacio transferi önemli faktör..
Şuanki görüntüyle Palacio'lu puskas işi götürür...
Sunderland iyi transferler yapmış, ligde kalma ihtimalleri yüksek.Ayrıca Reading'in de yetenekli oyunculardan kurulu bir kadrosu var.Burda en fazla sıkıntıyı Emre yaşayacak gibi ama bence bu işin önemli bir bölümü taktikle alakaladır.Taktik zekası iyi olan ligi diğerlerinin üstünde bitirir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Favorimi değişiyorum Sunderland Palacio aklımı çeldi ayrıca Gordon ve 10 numarası vardı adını um-nuttum çok iyi
favorim sunderland palacio bu takımı şampiyonluğa kadar götürür.
ismail abi en önde bitirir..palacio transferi de çok güzel olmuş
başarılar hepinize palacio transferi süper...
palacio süper transfer.. hepınıze basarılar arkadaslar
sağolun butun arkadaşlar.yeni bir yıldız daha alıcam.ek butce vermeleri cok işime yaradı.transfer devam edicek
valla palacio nokta transfer helal olsn.başarılar..
üçünüzede başarılar..Favorim Sunderland
Şu anki kadro yapısıyla wigana gelen geçenin gömşürceğini düşünüyorumhepinize başarılar
Başarılar dilerim favorim İsmail abim.Ayrıca transferlerin çok güzel abi tebrikler.Palacio seni sırtalayacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İsterseniz Zındırlınd'a Peleyi transfer edin Reading'im olsun parcalarım siziGökaycım strese girsin biraz
Emrecime Wigan ile başarılar.Çokkk transfer lazım çokkkk
İsocum Palacio'ya güven gerisini merak etme sen.Ama sen biliyorsun Matejovsky iyi kullanıldı mı her maç bir gol demek.Reading'in işine yaramaz sen al onu
O Matejovsky ne bicim oynuyor ya![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Matejovsky yılın adamı kanka her vurduğu gol adamın
OLsun isocum sende de Asrın adamı PaLacio var farketmez![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
evet kanka oda doğruya
Gökay'a Transfer önerilerim
Oswaldo Sanchez (Meksikalı GK)
Mehmet Topuz
Iwanski (Polonyalı AMC)
Sol bek'i sat Shorey'di galiba. baya para kazanırsın birde sol bek al tabiki. Orayada Rojas(Ekvadorluydu yanılmıyorsam) güzel bir oyuncu olarak düşünülebilir.
Shorey satılır mı abisi?Shorey'i bana satın diyecem ama alamıyorum Basklı degil![]()
Shorey iyi para ediyor. Ondan dedim![]()
İsmail Abi süper transferler yapmışsın tebrik ederim, özellikle Palacio transferi çok güzel olmuş.
Sunderland Transferler Güzel..Başarılar..
teşekkurler kardeşlerim sağolun hepiniz
Zındırlınd'a Martinez'i al abisi 5 hafta sonra coşar.Yedekte beklemeyi problem etmiyor.20 dakika oyuna girse bile maçı değiştirecek bir oyuncu![]()
tmm kaan abi ama cok pahalı
herkese basarılar ismail abi sen zaten favoriydn bence .yaptığın transferler sonrası dahda iy br mevkde tamamlarsın ligi diğer takımlara göre
sağolun kardeşlerimbakalım hele bi sezona başlayalımda hazırlık macları bitsin elimizden geleni yapacağımm
Andre Luis Reading'de
Reading sustu sustu bombayı batlattı. Andre Luis'i Lyon'un elinden kaptı. Artık Kornerden bolbol goller atcak
Dante Bizde
Wigan'ın tüm parasını verdiği Dante'yi aldık.
![]()