Deniz transferler güzel.Başarılar dilerim yeniden![]()
Deniz transferler güzel.Başarılar dilerim yeniden![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
cok guzel bir kariyer olmus hepsini bi solukta okudum vallahi inşallah devamı gelir...
Devamını bekliyoruz Mert.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şampiyon olursun Mert.Seri A'da başarılar şimdiden![]()
Seria A'da başarılar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Serıe B TIM 24.Hafta
Serıe B TIM 25.Hafta
Serıe B TIM 26.Hafta
Serie B TIM 27.Hafta
Serıe B TIM 28.Hafta
Her güzel şeyin bir sonu vardır.Empoli'deki 8 haftalık güzel maceramda burada sona erdi.Benim gelmemle birlikte kadroda oynayamayacağını düşünen çok yetenkli oyuncular vardı,onlara ne kadar şans versemde takıma kazandıramadım.Benden sonra gelecek teknik direktörün takıma bütün oyuncuları iyi harmanlayıp,hepsini kazanması için istifa ettim.
Sistemi çok güzel oturttuğumu düşünüyorum,kalan 11 maçta Empoli yenilgi bile almayacak,Serie A'ya çıkacaktır diye tahmin ediyorum..
Eskisi gibi zevk alamıyorum bu kariyerimden, o yüzden daha fazla sıkılmadan tadında bırakarak bitirmek istiyorum.Başka kariyer hikayelerinde görüşmek üzere ...
İyi yapmışsın Mert.Empoli sakat takımdır![]()
Turkcell Süper Lig
13.Hafta/Gaziantep maçı
Rakibimiz bizden daha iyi oynasada,maçın bazı bölümlerinde biz yakaladığımız fırsatları değerlendirdik ve maçı kazanmayı hakeden taraf olduk.Agouda'nın attığı bu gol TSL'de Kasım Ayının en güzel 3.golü seçildi
14.Hafta/D.Bakır maçı
Batdal'ın 2 şık kafa golüyle Diyarbakır'dan 3 puanla dönüyoruz
15.Hafta/Bursa maçı
Malesef kaybettik.Bursa'nın çok iyi bir kadrosu var.Mehmet Yıldız ve Sandro coştu bu maçta adeta Bursa'da ..
16.Hafta/A.Gücü maçı
Kazanmamız gereken bir maçı oyuncularımızın şahsi hataları yüzünden puan bırakarak bitiriyoruz.Bu maçta forvette denediğim 18'lik yıldızım Alexe şov yaptı
17.Hafta/Sivas maçı
İlk yarının son maçında Sivas karşısındaydık.İyi oynadığımız maçı Batdal'ın ayağından gelen gollerle kazanmasını bildik.Sivas'ta Uğur Yıldırım ve Balili'nin çabaları maçı çevirmeye yetmedi..
Turkcell Süper Lig 17.Hafta Puan Durumu
İlk yarıyı tahmin ettiğimiz gibi ilk 8'in içinde bitirdik.Bu konumumuz bize ilerleyen haftalarda çok yarar sağlayacak diye düşünüyorum.Ocak Ayı transfer döneminde birkaç takviye yapıp birkaç futbolcu ile yollarımızı ayıracağız.Ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuları da takibe aldık.
Şimdi önümüzde Türkiye Kupası maçları var.Kupa bizim için çok önemli.Mutlaka gruptan çıkmamız lazım ..
gittikçe yükselen bi grafiğin var daha da yukarlara çıkabilirsin
Bnce ilk 10'a girmek bile başarı.Tebrik edeirm gayet güzel gidiyorsun![]()
iyi toparlamaışşsın mert devam.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Gayet iyi bence Mert.Bi kaç iyi transferler cok iyi olabilirsin.Tebrikler...
Bravo cekochan iyi gidiyorsun.. Seneye ilk 3 oynayacağını düşünüyorum.. Bu arada M.Batdal,Angulo,Marcelinho,Manco,Agouda ve Barbaros un profilini koyarmısın.. veya iptal sadece M.Batdal ı koy..![]()
Ligde toparlanmışsın Mert FTKdan elenmen normal.
Elenmen şansızlık olmuş Mert...
Maçlarının devamını bekliyoruz mert dedigim gibi elenmeyi kafana takma ligde iyi yerlere gelecegine inanıyoruz...
Turkcell Süper Lig
18.Hafta/Ankaraspor maçı
Ankara'nın soğuk havasında oynanan maçta futbolumuzda dondu adeta.Rakip bizden iyi oynadı,kazandı.
19.Hafta/Sakarya maçı
Sakarya'yı ezdiğimiz maçta son vuruşlardaki şanssızlıklarımızdan dolayı berabere kaldık.Fahri'yi bu maçta 2 aylığına kaybediyoruz
20.Hafta/Trabzon maçı
Trabzon'u kendi sahamızda duman ediyoruz resmen.Ama yediğimiz basit bir golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf Bordo-Mavililer oluyor.Agouda gol kaçırma rekoru kırdı bu maçta.
21.Hafta/Ç.Rize maçı
Bugün maça çok ciddi girdik.Ofansif başladık.Sahada yapmak istediklerimizi de yapınca skoru bulmak da daha rahat oldu.İntertoto'ya katılma yolunda hızla ilerliyoruz.Eskişehir çok güzel bir şehir,bu güzel kentin adını Avrupa'ya taşımak istiyoruz.
22.Hafta/Beşiktaş maçı
Muhteşem oynadık muhteşem,Beşiktaş'ı duman ettik resmen.Bugün kazanmayı gerçekten hakediyorduk,ama berabere kaldık.Olsun varsın böyle iyi oynayalım berabere kalalım.Genç bir ekip olduğumuz için tecrübesizliğimizin sıkıntısını çekiyoruz.
23.Hafta/G.Birliği maçı
19 Mayıs'ın bu berbat zemininde bu skoru bulduğumuza şükretmemiz lazımMaçın hakkı beraberlikti,fazla söylencek birşey yok
------------------------------------------------------------
Kupadan elenince hedefimizi ligde ilk 5 olarak belirledik,şu an için çok zor gözüksede bakalım,ilerleyen haftalar neler gösterir belli olmaz..
Son oynadıgın maçlar çok güzel Mert tebrik ederim![]()
Ankara deplasmanları çok da iyi geçmemişilk 5'e girebilirsin destekliyoruz
6 maçta 5 puan toplamışsın Mert son maçlar iyi geçmemiş toparlanırsın umarım.
Turkcell Süper Lig
24.Hafta/Kayseri maçı
Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir oyun anlayışı ortaya serdik.Kayseri'nin çok iyi bir kadrosu var,çok iyi mücadele ettiler onlarda.Ama maçı kazanmayı hakeden taraf bizdik.
25.Hafta/OFTAŞ maçı
Cebeci İnönü Stadının karlı zemininde istediğimiz oyunu oynayamadık.Maçın bazı yerlerinde zaman zaman zorlandık ama oyunun belirli bölümlerinde istediklerimizi yaparak maçı kazanmasını bildik..
26.Hafta/Manisa maçı
Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri Manisa'ya karşı muhteşem bir futbol oynadık.Ligin şu anki gol kralı Metin Akan boş geçmedi bizi de.Ancak Mehmet Batdal ve Oğuz Sabankay'ın harika oyunu ile maçı kazandık..
27.Hafta/Denizli maçı
Çok güzel bir maç oldu.Mehmet Batdal şov yaptı bu maçta adeta.Son birkaç maçtır çok iyi oynuyor,Milli Takıma çağrılmalıDenizli'de Acosta'nın çabaları olsada,Agouda maçın skorunu belirledi ..
Turkcell Süper Lig 27.Hafta Puan Durumu
Güzel gidiyorsun son maçların hepsini almışsın tebrikler devamını bekliyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Son maçlarda iyice toplarlamışsın Mert tebrikler.Ligin sonunu merakla bekliyorum![]()
Durum çok güzel Mert aynen devam.
İlk maçlar kötü olmuş ama sonra düzeltmen iyi olmus.Bencede aynen devam...
süper bir kariyer baştan sona kadar kudum başarılar dilerim
Ligde kalan son 7 maçımızı da oynadık.Bu son 7 maç bizim açımızdan çok iyi geçti.İnter Toto Kupasına katılmak istiyorduk,ama son 2 haftadaki aldığımız beraberlikler yüzünden ligi 6.sırada bitirdik.
---------------------------------------------
Turkcell Süper Lig 34.Hafta Puan Durumu
Turkcell Süper Ligde şampiyon Bursaspor oldu.Yeşil Beyazlılar sene boyunca çok iyi maçlar çıkardılar,süpriz bir şekilde şampiyonluklarını ilan ettiler.
Seneye Avrupa Kupalarına katılamayacağız,ancak kuracağımız kadro ile ligde ve kupada şampiyonluğa oynamaya çalışacağız.Süper Ligde ilk sezonumuzda 6.cı olmak da başarıdır diye düşünüyorum..
Süper Ligin gol kralı 33 golle Matias Vuoso oldu.Arjantinli gerçekten çok iyi bir performans gösterdi bir senede.Peşinde Avrupanın önde gelen kulüpleri var.
Bank Asya 1.Ligde Kartalspor,Kasımpaşa ve Türk Telekomspor Süper Lige çıkan takımlar oldular.
2 İstanbul ve 1 Ankara takımı Süper Lige çıktı.Açıkcası Giresun,Kocaeli falan çıkmasını isterdim.
Ve Eskişehirspor.Bu sene Süper Ligdeki ilk senemiz olmasına rağmen çok başarılı bir performans sergiledik,çok iyi maçlar çıkardık.Avrupa Kupalarına katılmayı hakediyorduk,olmadı malesef.Seneye ilk 3'e oynayacak bir kadro kuracağız.Bu sene Bursaspor bunu yaptı,seneye neden biz yapamayalım.
Kariyerle ilgili aklımda çok değişik fikirlerim var.Beni takip etmeye devam edin.![]()
Bursa'ya bak helal olsun vallaSüper ligdeki ilk senende 6.lık fena değil Mert.Senden seneye daha iyi bir derece bekliyoruz...
Bursa benim oyunumda da çok iyi.İlk 4'e girdiler.Bu arada tebrikler.İleride daha iyi olacaksın.Yeni sezonu bekliyoruz.
gerçekten bir solukta okudum kariyerini çok güzel oluyor devamını sabırsızlıkla bekliyorum.