Afrika'yı fethetmeden dönme Serkan Abi![]()
Afrika'yı fethetmeden dönme Serkan Abi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Afrika Uluslar Kupası kesmez,Dünya Kupası istiyoruz (:
Yeni takımında başarılar Serkan abi.
Ayrıca 2 gün oldu Serkan abi bizi merakta bırakma![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Afrika'da Kamerun takımıyle anlaştığını açıklayan Özışık'tan, bu ülkeye hareket ettiğinden beri haber alınamıyor. Eğer kendisinden haber alabilirsek sizleri de bilgilendireceğiz.
Turksportal Haber Ajansı
"YÜCE ATATÜRK"
Ve ŞOK!!!!!!
Afrika'da kendisinden yaklaşık 1 haftadır haber alınamayan Serkan ÖZIŞIK; Amazon ormanlarında yeni keşfedilen kabile tarafından esir alındı!!!!!
SERKAN ÖZIŞIK'IN BU RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ADAMLARIN ARKA TARAFINDA, ELLERİNİN ve AYAKLARININ BAĞLI OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ah bı bu eksıktı kayboldu![]()
Evet elimize yeni bir bilgi ulaştı... Biraz önce verdiğimz haber doğru değilse
Kamerun Milli takımı oyuncuları açlıktan teknik direktörlerini yedi...
Teknik direktörün şişman,bol etli ve dolgun olmasından etkilenen oyuncular hocalarını mangalda kızartarak yedi. Olayın ayrıntılarını öğrenmeye çalışıyoruz
Ayrıca gerçek vücut ölçülerini bilmiyorum Serkan Abi yanlış anlama![]()
Futbolcu Bilgileri
Ben ince biriyim yahu, kolpa bu basın.
Cep telefonundan atıyorum mesajı, uçağımız Afrika üzerinde düştü, şu anda nerede olduğumuzu bilmiyorum, şarjım bitmek üzere, yerli kabilelerin saldırılarına uğramadan Kamerun'a ulaşmaya çalışacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Safarin Hayırlı Olsun Serkan Abi..![]()
1000000 kişilik bir kurtarma ekibi ile hemen geliyoruz abi![]()
Evet aldığımız son dakika haberine göre;
Serkan ÖZIŞIK'ı taşıyan uçak sabote edildi!!!!
Evet yanlış duymadınız, sabote.... Bu saboteyi yaptıranın eski Kamerun milli takım teknik direktörü olduğu tahmin ediliyor... Ayrıntılar yarın![]()
Futbolcu Bilgileri
Yalan haber haberin kaynağı belli değil![]()
Serkan Abi kabilelerin saldırısına uğramadan Kamerun'a ulaşmanı bekliyoruzUçak haberi de yalan gibi baksana kaynağı belli değil
![]()
Bir an önce kendini toparla kac ordan valla ciğ cig yerler adamı![]()
TariboWest
Serkan abi senden bir haber alabilmek için her saniye buradayız yaşıyorsan bize bir ses ver![]()
Kamerunmuş pehhhh![]()
![]()
Serkan oralarda da kene varmı
Aman dikkat et safari mafari bozmasın.
Evet abi yaşıyorsan birşeyler yaz![]()
Futbolcu Bilgileri
Kamerun'da ne işin var abiDünya Kupası'ndan aşağısı kesmez seni
![]()
Buralarda kayboldum, eve dönüş yolunu bulduğumda hemen kaçacağım. Kamerun falan istemiyorum artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dön dön abi Türkiye gibi memleket varmı![]()
Kariyeri noktalıyorum arkadaşlar. Genel olarak başarısız bir kariyerdi, gittiğim takımlardan da zevk almamaya başladım. Zorlamaya da gerek yok.
Ama yeni bir kariyer ve yeni bir heyecanla yakında sizlerle olacağım. Bizi izlemeye devam edin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Teşekkürler arkadaşlar, heyecan kaldığı yerden devam ediyor.
Yazın İzmir'de tatildeyken İrlanda Futbol Federasyonu Genel Sekreteri olduğunu söyleyen birisinden mail aldım. Bana takımı 2010 Dünya Kupası için hazırlayıp hazırlayamacağımı soruyorlardı.
Mevcut antrenörlerinin yazın yüzerken boğulma tehlikesi geçirmesi nedeniyle rahatsızlanması ve görevinin başına tekrar geçemeyecek olması nedeniyle kalan maçlarda beni düşünüyorlar.
Eğer Dünya Kupası'na gidebilirsek çok mutlu olacaklarını ama gidemezsek de benimle takımı yeniden yapılandırıp genç yeteneklerle yeni bir milli takım oluşturmak istiyorlar.
Ben de bu görevi seve seve kabul ettim.
Son 4 maçımızdan 3'ünü içerde oynayacağız. 2. olmak için çalışacağız.
Leeds ile de transfer çalışmalarımız sürüyor, kısa zaman sonra takıma gelenler, gönderilenler ve yeni oyun sistemimizle karşınızda olacağız. Bizi izlemeye devam edin...
"YÜCE ATATÜRK"
Doumbe'yi transfer edeceksin gibi bir his var içimde.![]()
Enteresan, acaba nerden doğdu bu his sende?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Transferlerini çok merak ediyorum abi![]()
Öncelikle takımdan gönderdiğimiz oyuncular;
Duberbier’i 2 sezon önce 300 bin dolara almıştık ve gelen iyi teklif sonrasında yerini doldurabileceğimizi düşündüğüm için sattım. Ayrıca daha 23 yaşında ve sonraki transferinden %50 pay alacağız.
Diğer transferler de aşağıda, listeye koyduğumuz oyuncular hala mevcut, teklif gelirse değerlendireceğiz;
Aldığımız oyuncularda ise beklere ve orta sahaya önem verdik. Kaliteli forvet almayı düşünüyordum ama elimdekilere kıyamadım. 1 genç ve gelecek vadeden forvetimiz vardı, 1 tane daha genç forvet alarak elimizdekileri kullanmayı düşünüyorum. Kaleye de takviye yapmayı düşünüyordum fakat onda da pek başarılı olamadık. İstediklerimizi alamadık, orta kaliteler de Smith’den iyi değillerdi o nedenle şimdilik kaleci transferi yapmayacağız.
Çaçapa ilk transferimizdi, onu tanıyorsunuz.
Quanthin Othon. Defansın solunda ve orta sahada oynayabiliyor. Yaşı daha 21;
Fas Milli Takım’ında da yeni yeni forma giymeye başlayan sol bek Mihoubi. O da genç bir oyuncu, ondan da faydalanmayı düşünüyorum;
Yine Fas Milli Takım’ından bir oyuncu, Mehdi. Direk 11’de oynayacak seviyede olmasa da kadroya derinlik katacak;
Bekleri kuvvetlendirmeye devam ediyoruz. Geçen sezon aldığımız Van Zanten hiç iyi bir performans gösteremedi ve yerine mutlaka transfer şarttı. En pahalı transferimiz oldu Loic. Daha 20 yaşında, Lyon’dan geldi;
Yine bir bek transferi, 2 tarafta da oynayabiliyor, iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Doumbe;
Simon Zenke, sezona yedek olarak başlayacak, eline geçen fırsatları iyi değerlendirirse takımda kalıcı olabilir;
Tecrübeli bir stoper, yavaş bir oyuncu ama diğer özellikleriyle bunu kapatabilir. 4 iyi stoperimiz oldu, en iyi ikisini seçip oynatacağız. Jan-Paul;
Şilili, joker bir oyuncu, Nicolas Nunez. Yedeklerde bulunup ihtiyaca göre oyuna girebilir. Direk 11’de oynatacağım bir oyuncu değil;
Haman Sadjo, sol kanadın tamamını kullanabilir. Bu kanatta oluşacak rekaber umarım takıma faydalı olur;
Ve Damien Duff. Onu anlatmaya gerek yok. İrlanda Milli Takım’ında da kullanabileceğim bir oyuncu. Bu genç kadroya tecrübeli oyuncuları da katmak gerekiyor;
Kadroda çok sıkıntı doğarsa diye transfer ettiğimiz bir oyuncu. 12 bin dolara aldık, hiç oynatamasak bile daha fazla ücrete satabiliriz kendisini;
Ve 15 Ağustos’ta da Amerikalı genç kanat oyuncusu Abdus İbrahim takımımıza katılacak. Geleceğin takımını yavaş yavaş oluşturuyoruz diyebilirim;
Bu sezon da sezon öncesi kamp dönemini Türkiye’de geçireceğiz. İlk hazırlık maçımızı İngiltere’de Northampton ile oynadıktan sonra Türkiye’ye geçip; İBB, Karşıyaka, İstanbulspor ve Galatasaray ile 4 hazırlık maçı yapıp tekrar İngiltere’ye döneceğiz. Carlisle ile yapacağımız son maç ile de hazırlık dönemini sonlandıracağız.
Şu anda kafamda oynatmayı düşündüğüm sistem 4-4-2. Hazırlık maçlarında bunu deneyeceğim. Ofansı daha az düşünen bir takım olacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Transferlerin harika Serkan abi tebrik ederim.İrlanda da başarılı olacağına eminim yeni sezon öncesi başarılar dilerim.
Transferler güzel abi ilk sene ligde tutunman yeterli olacaktır![]()
Transfer dönemini güzel geçirmişsin.Başarılar