emre dağıldı ya....
emre dağıldı ya....
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
mac degil kavga sanki bilmem ne isvicrelileri bir de islikliyorlar... terbiyesiz insan bozmalari medeniyetmis birde adamin kafasi dagaldi be ayip be
4 dakika uzatma var ve hala onlar atak yapıyor..
birtane düzgün faul çalmadı lubos
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Goooooooooooooooolll ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mustafa BudakTurksportal
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Arda............
Gooooool gooooooooooool gooooooooooooooool Arda aslanımsın be.Harbi aslansın sen.
isviçreeee çikolatasııı çektiii canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mustafa BudakTurksportal
gooool be goooooooooool arda beee goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll llll
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll lllll
ARdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
Goooooooooooooooollllllllll
GoooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLL Arrrrrrrrrrdaaaaaaaaa Allahım Sana Şükürler Olsun !
ARDA TURAN!!!!!
helal olsun be çocuk ... helal olsun!!
süper atak süper gol
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Goooooooooooooooooooooool Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Sion a attığı gol![]()
goooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllll Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Goooool Arda kocum benimm!!!!!!! Az dirdir etmedim ardanin kesin oynamasi gerekiyor diye!!!!!!
ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A
ardaaa müthişsin ardaaa ne taktın öle ardaaa..
Ömer Üründül tribünde taktık veriyor![]()
![]()
Ağlıyorum sevincten , allahım şükürler olsun![]()
Hadi Lubos bitir şu maçı bitir.
süper yaa süper ohh be![]()
Mustafa BudakTurksportal
Allah'ım süper bir gol harikasınız.Bizim burda saydırmaya başladılar![]()
BITERRRR.... Bekle bizi avrupa bekle bizi cek cumhuriyeti geliyoruz!!!!
Ardaaaaa Turaaaaaaaaaaaaan
Muhtesemsin sen Aslaniiiim !
Kazandik ! Iste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
VE bitti.Oh be..Bekle bizi Çek Cumhuriyeti bekle..
Bitti be bitti. Sus ulan isviçre sus ulan !!!!!!!!!!!!!!!
Asisti kim yaptı asisti ?![]()
isviçre basını bunuda yazzz kebab boğazınızda mı kaldı puhahahaha
Mustafa BudakTurksportal
İsviçre Sustu Bizi Dinliyor !