Fransa turnuvada beklediğim gibi hücum etmekte ve pozisyon üretmekte zorlanıyor.Hücumcuları kötü değil ama o hücumculara top taşıyacak,pozisyon hazırlayacak "playmaker" eksikliği var.Kısacası yıllarca Zidane'ın ayaklarına bakan Fransa artık stilini değiştirmek zorunda ve bunu henüz başarabilmiş değiller.Romanya karşısında pozisyona dahi giremediler...
Hollanda ise turnuvanın en iyi futbolunu oynayarak İtalya gibi bir takımı 3-0 gibi bir skorla zorlanmadan geçti...
Bu maçta Hollanda ilk tercih,beraberlikte olabilir Fransa'nın galibiyetine ihtimal vermiyorum...
Hollanda ilk maçta İtalya'yı yenerken, müthiş top oynamıştı.Fransa ise kötü oynayıp, Romanya'nın defansını açamamıştı.İlk maçtaki oyunlara göre Hollanda favori görünüyor..
Bana görede bu maçta Hollanda önde olacak ve maçıda bu üstünlüğüyle kazanacak.Fransa'nın grupta çıkabileceğini düşünmüyorum.
Baskıcı taraf Hollanda olur.Çekişmeli bir maç olur ama maçı Hollanda alır.Fransa nın gruptan çıkması da zor gibi.
Hollanda İtalya'ya karşı muhteşem oynamıştı Fransa'nında Romanya karşısındaki oyununu gördüğümüze göre Hollanda favori
Hollanda İtalya maçı gibi oynarsa kazanır maçı.Fransa eğer toparlanmışsa başabaş bir mücadele olur.Gönlüm HoLLaNDa'dan yana.
Domenech'in oyun düzeninden vazgeçeceğini sanmam.Güçlü Hollanda, Fransa'yı ezer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hollanda alır, gruptan çıkmayı garantiler
Hollanda bu maçı alır ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiler. Hollandalıların nasıl futbol oynadığını gördük. Hollanda favori..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hollanda'nın ilk 15 dk da atacagı bir gol tüm maçı farklı bir şekle sokar. herkes fransa cok ıyı defans yapıyor dıyor ama bir golden sonra cok kolay cozulurler ama ben yıne de beraberlik bekliyorm
Hollanda Fransa'yı yener.Fransa Ülkesine Döner...
Hollanda İtalya karşısındaki futbolunu bu maçtada sürdürürse hem bu maçta en az 2 farkı yakalar hemde turnuvanın kalan bölümünün favorisi olur.Buna karşılık Viera ve Henry gibi önemli oyuncuların dönmesi Fransa'yı olumlu etkileyecektir
Last edited by ogcj_me : 13.Haziran.2008 at 18:17 Reason: .
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fransa bu negatif futbolu oynamaya devam edecek gibi gözüküyor bu kadar yetenekli futbolcu varken.Domenech sağolsun.Hollanda ilk maç müthiş oynamıştı fransa radikal değişiklikler yapmazsa bu maçta da yalan olurlar
Zevkli bir maç olsun bir de Hollanda kazansın başka bir şey istemiyorum![]()
franck ribery bugün forvet oynuyor dikkatle izleyelim bakalım...
Tam forvet demeyelimde.(: Henry'nin biraz arkasında oynuyor.
kuyt atıı.. 1-0
Kuyttttttttt![]()
Hollanda'nın hızına yetişmek mümkün değil Tv kartını açtım bir baktım 1-0 olmuş![]()
Hollanda döktürüyor bence kupayı Hollanda kazanacak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Zevkli maç oluyor, Hollanda da önde daha ne isteyeyim![]()
Fransa atar 1tane 2.yarıda...
hollanda yenilirse romanyada çıkar gruptan..
Hollanda 2 yaptı . Rakip tanımıyorlar.
Hollanda bastı gaza gidiyor...Tutabilene aşk olsun![]()
Futbolcu Bilgileri
Turnuva öncesi favorim almanyaydı ama şimdi hollanda en az fina oynar gibi..
1 dk da 2 gol müthiş maç oluyor.
offffff bu ne mac . 2-1 yaptı henry , hemen cevap robben 3-1![]()
Süper maç oluyor Robben'in golü çok şık.