Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | Hırvatistan-Almanya

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun Hırvatlar.Bizde onlarla eşleşicez büyük ihtimalle eğer gruptan çıkarsak.Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım.

Ben bu Hirvatlari gördükten sonra Almanlari rakibimiz olarak istiyorum
    Mükemmel futbol oynuyorlar,bu turnuvada süpriz yapabilirler.

Odonkor'u haybeye aldı Löw...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hırvatlar inanılmaz futbol oynuyor ayakta alkışlamak gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Almanlar farkı 1'e indirdi..İki rakipte bizi rahat eler gibi gözüküyor üst tura çıkarsak..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu takıma güveniyorum yahu. Şampiyon olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hırvatistan'ın Avusturya karşısındaki aciz futbolu tekrarlamayacağını söylemiştim,ama galibiyet beklemiyordum açıkçası.Bir ihtimal beraberlik alabilirler diyordum sadece...

Bir kez daha anladım ki pres yapıp,koştuğun zaman kazanaılmayacak maç yok.Hırvatistan'ın bütün oyuncuları ikişer kişilik oynadı.Olic,Kranjcar,Modric,Srna,Rakitic, gibi teknik oyuncular bile süper mücadele ettiler.Olic inanılmaz faydalı oynuyor.Mertesacker ve Metzelder'i tek başına perişan etti resmen.Koşuyor,adam geçiyor,mücadele ediyor,arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor,o boyuna rağmen çok iyi sıçrıyor ve toplar indiriyor.Kısaca forvet oyuncusunun yapması gereken herşeyi yapıyor.Arkasındaki Kranjcar,Srna,Rakitic üçlüsüde iyi olunca galibiyet sürpriz olmadı...

Bir çok kişinin sürpriz beklediği Hırvatistan vardı sahada bugün.Gerçek Hırvatistan...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hırvatistan'ın fark yiyeceğini düşünmüştüm ama gerçekten beni baya şaşırttılar..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben Hırvatlardan beraberlik bekliyordum ama böyle bi galibiyet beklemiyodum.Tebrikler Hırvatistan ve Biliç.

Nesil
    2006

Hırvatistan, İngiltere'den sonra Almanlarıda silmeyi başardılar. Gruptan çıkarsak bu grup lideri ile oynayacağız ve bu grubun lideri büyük ihtimalle Hırvatistan olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu takıma güveniyorum yahu. Şampiyon olacaklar.
    Aynen zaten aylar öncesinden Favorimdi Hırvatistan. Hala arkalarındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hırvatistan panzerleri devirdi gerçekten süper oynadılar...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hırvatlar oynadılar hakettiler ve kazandılar.Kazanmak için tüm doğruları yaptılar helal olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Hırvatistan muhteşem bir futbol oynuyor.. Çok iyi pas yapıyorlar. Bu takımda birde Eduardo olsa düşünemiyorum

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Eduardo'nun olmaması çok kötü ama yinede turnuvada süpriz beklediğim bir takım Hırvatistan. İvica Olic, Luka Modric, Vedran Corluka, Darijo Srna, Niko Kovac, Niko Kranjcar, İvan Klasnic çok iyi oyuncular.. Euro 2008'de Türkiye'den sonra en çok desteklediğim milli takımdır kendileri.
    Sanki kahin miyim neyim
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok iyi oynuyorlar benimde çok sevdiğim bir takım özellikle Slaven Bilic çok sempatik ve iyi bir hoca.Ama yinede ben Almanlar yerine Hırvatları tercih ederim.2002 Dünya Kupası'nı hatırlıyorumda o berbat takımla bile finale çıkmışlardı.Gary Lineker'de şunu söylemiş:'Futbol 11'er kişilik iki takım arasında oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur'

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Evet Hırvatlar'ı tercih ederim ben de. İnşallah şu Çekleri geçeriz de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Çok iyi oynamalarının yanısıra çok ii mücadele ediyor ve çok yerinde topa müdehale ediyorlar, defansları gerçekten çok ii , hücum oyuncuları da çok yetenekli ve topa hakimler, ben çok beğendim grup birinciliğini garantileyen Hırvatistan'ı bu akşam.. İlk maçlarında buldukları erken penaltı golüyle geriye yaslandılar ve Hırvatistan'ı tam manasıyla görememiştik, panzerler de rehavete mi kapıldı nedir ilk maçlarındaki etkili futblundan eser yoktu.. Haklı galibiyet , futbol dolu bi 90 dakika teşekkürler her iki takıma daa..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hırvatlar dün çok iyi oynadılar.Kazanmayı hakettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hirvatlar 2 defa ingilizleri yenmislerdi bu hicte supriz olmadi benim icin.

Gruptan cikmamiz halinde buyuk ihtimal Hirvatlarla eslesecez. Finale kadar gidebilecek bi ekiple oynicaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

eger 2.olarak çıkarsak bunlarla eşleşicez bizim için çok iyi olur gerçi hırvatlaç çok iyi oynuyor ama almanların adı bile korkutuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hırvatistan elemelerdeki performanslarıyla,özellikle İngilizleri kupa dışına itmeleriyle bir çok futbolseverin takdirini,hayranlığını kazanmıştı.Ama ilk maçta sergiledikleri performans bir çok kişinin beklentilerini karşılayamamıştı.

Ben maçtan önce Hırvatların bir sürpriz yapabileceğini belirtmiştim.Ve bunu başardılarda.Almanya karşısında çok iyi oynadılar.Hem ofansta hem defansta çok iyidiler.Defansta Almanlara bir kez rahat şut imkanı verdiler ondada Podolski affetmedi zaten.

Almanya bu maçta çok zorlandı gerçekten.İlk maçta çok iyi bir performans sergilemişlerdi Polonya karşısında ama bu sefer karşılarında Polonya'dan daha güçlü bir takım vardı ve Hırvasitstan Almanya'yı çok iyi durdurdu gerçekten..

Olic'in attığı golde Lehmann çok şansızdı gerçekten.Almanlar Avusturya'yı yenip gruptan çıkarlar..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri