Helal olsun Hırvatlar.Bizde onlarla eşleşicez büyük ihtimalle eğer gruptan çıkarsak.Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım.
Helal olsun Hırvatlar.Bizde onlarla eşleşicez büyük ihtimalle eğer gruptan çıkarsak.Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım.
Ben bu Hirvatlari gördükten sonra Almanlari rakibimiz olarak istiyorum![]()
Mükemmel futbol oynuyorlar,bu turnuvada süpriz yapabilirler.
Odonkor'u haybeye aldı Löw...
Hırvatlar inanılmaz futbol oynuyor ayakta alkışlamak gerek..
Almanlar farkı 1'e indirdi..İki rakipte bizi rahat eler gibi gözüküyor üst tura çıkarsak..
Bu takıma güveniyorum yahu. Şampiyon olacaklar.![]()
Hırvatistan'ın Avusturya karşısındaki aciz futbolu tekrarlamayacağını söylemiştim,ama galibiyet beklemiyordum açıkçası.Bir ihtimal beraberlik alabilirler diyordum sadece...
Bir kez daha anladım ki pres yapıp,koştuğun zaman kazanaılmayacak maç yok.Hırvatistan'ın bütün oyuncuları ikişer kişilik oynadı.Olic,Kranjcar,Modric,Srna,Rakitic, gibi teknik oyuncular bile süper mücadele ettiler.Olic inanılmaz faydalı oynuyor.Mertesacker ve Metzelder'i tek başına perişan etti resmen.Koşuyor,adam geçiyor,mücadele ediyor,arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor,o boyuna rağmen çok iyi sıçrıyor ve toplar indiriyor.Kısaca forvet oyuncusunun yapması gereken herşeyi yapıyor.Arkasındaki Kranjcar,Srna,Rakitic üçlüsüde iyi olunca galibiyet sürpriz olmadı...
Bir çok kişinin sürpriz beklediği Hırvatistan vardı sahada bugün.Gerçek Hırvatistan...
Hırvatistan'ın fark yiyeceğini düşünmüştüm ama gerçekten beni baya şaşırttılar..
Ben Hırvatlardan beraberlik bekliyordum ama böyle bi galibiyet beklemiyodum.Tebrikler Hırvatistan ve Biliç.
Hırvatistan, İngiltere'den sonra Almanlarıda silmeyi başardılar. Gruptan çıkarsak bu grup lideri ile oynayacağız ve bu grubun lideri büyük ihtimalle Hırvatistan olacak.
Hırvatistan panzerleri devirdi gerçekten süper oynadılar...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hırvatlar oynadılar hakettiler ve kazandılar.Kazanmak için tüm doğruları yaptılar helal olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi oynuyorlar benimde çok sevdiğim bir takım özellikle Slaven Bilic çok sempatik ve iyi bir hoca.Ama yinede ben Almanlar yerine Hırvatları tercih ederim.2002 Dünya Kupası'nı hatırlıyorumda o berbat takımla bile finale çıkmışlardı.Gary Lineker'de şunu söylemiş:'Futbol 11'er kişilik iki takım arasında oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur'
Evet Hırvatlar'ı tercih ederim ben de. İnşallah şu Çekleri geçeriz de.
Çok iyi oynamalarının yanısıra çok ii mücadele ediyor ve çok yerinde topa müdehale ediyorlar, defansları gerçekten çok ii , hücum oyuncuları da çok yetenekli ve topa hakimler, ben çok beğendim grup birinciliğini garantileyen Hırvatistan'ı bu akşam.. İlk maçlarında buldukları erken penaltı golüyle geriye yaslandılar ve Hırvatistan'ı tam manasıyla görememiştik, panzerler de rehavete mi kapıldı nedir ilk maçlarındaki etkili futblundan eser yoktu.. Haklı galibiyet , futbol dolu bi 90 dakika teşekkürler her iki takıma daa..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Hırvatlar dün çok iyi oynadılar.Kazanmayı hakettiler.
Hirvatlar 2 defa ingilizleri yenmislerdi bu hicte supriz olmadi benim icin.
Gruptan cikmamiz halinde buyuk ihtimal Hirvatlarla eslesecez. Finale kadar gidebilecek bi ekiple oynicaz
eger 2.olarak çıkarsak bunlarla eşleşicez bizim için çok iyi olur gerçi hırvatlaç çok iyi oynuyor ama almanların adı bile korkutuyor![]()
Hırvatistan elemelerdeki performanslarıyla,özellikle İngilizleri kupa dışına itmeleriyle bir çok futbolseverin takdirini,hayranlığını kazanmıştı.Ama ilk maçta sergiledikleri performans bir çok kişinin beklentilerini karşılayamamıştı.
Ben maçtan önce Hırvatların bir sürpriz yapabileceğini belirtmiştim.Ve bunu başardılarda.Almanya karşısında çok iyi oynadılar.Hem ofansta hem defansta çok iyidiler.Defansta Almanlara bir kez rahat şut imkanı verdiler ondada Podolski affetmedi zaten.
Almanya bu maçta çok zorlandı gerçekten.İlk maçta çok iyi bir performans sergilemişlerdi Polonya karşısında ama bu sefer karşılarında Polonya'dan daha güçlü bir takım vardı ve Hırvasitstan Almanya'yı çok iyi durdurdu gerçekten..
Olic'in attığı golde Lehmann çok şansızdı gerçekten.Almanlar Avusturya'yı yenip gruptan çıkarlar..