Çok iyi gidiyorsun başarılar..
İnşallah Urby'nin ciddi bir sakatlığı yoktur??
Tebrikler süper gidiyorsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son maçlar çok iyi geçmiş. Tebrikler...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrikler.Ligde bomba gibisin,ama şampiyonlar liginde de kolay lokma olmayan takımlar grubuna gelmiş.Ben Uefa'ya gidersin diye düşünüyorum.İnşallah şaşırtırsın beni.
Güzel başlamışsın dostum.. Lizbon iyi bir takım ama onları yenmen durumunda gruptan çıkacağını düşünüyorum.. Kilit maçlar Lizbon maçları..
Devamını bekliyoruz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Harika gidiyorsun dostum.Bende Ajax'la oynuyorum.Çok güzel takım,zevk alıyor insan oyundan.Forvete Ivan Alonso'yu öneririm.Gerçekten laf olsun diye konuşmuyorum,Ajax'a aldım Huntelaar'ın yanına 30 maçta 38 gol.İnanılmaz performans gösteriyor.Uygunsa tavsiye ederim.Her neyse,başarılar dilerim,takip edicem kariyerini..
Tebrikler Berk ligde Şlde ve Amstel Cupta mükemmel gidiyorsun tebrik ederim.
Devamını bekliyoruz ..
Amstel Cup'ta ligde ve Şampiyonlar liginde süper gidiyorsun devamını bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Galiba devam etmiceksin kariyere.
Süper başlamışsın bende tottenham la başladığım sezona 4. sezonda m.UTD deyim huntelaar aldım gerçekten muhteşem oyuncu böyle bir oyuncu bulundurman harıka
Devamını bekliyoruz.
Cok iyisin Devamını bnde bekLiyorum![]()
Devamını bekliyorum
Futbolcu Bilgileri