Stutgart maçı hariç güzel gidiyorsun tebrikler.
Stutgart maçı hariç güzel gidiyorsun tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bundesliga 12.Hafta
Rahat bir galibiyetti
ilk 12 haftanın puan durumu
Şampiyonlar Ligi 4.Hafta Kobenhavnı ezdik geçtik
Bundesliga 13.Hafta
ezdik geçtik dolu dizgin gidiyoruz
Bundesliga 14.Hafta
1-0 dı 1-1 yaptık 2-1 3-1 oldu derken devre bitti ikinci yarı başında Kuranyi hafızalardan silinmeyecek bir gol attı ve durumu 3-2 ye getirdik fakat beraberliği yakalayamadık
Şampiyonlar Liginden artık elenmek istiyorum Uefada başarılı olmak için uğraşmak daha cazip geliyor açıkcası...
![]()
Şl kötü gidiyor ama ligde iyisin tebrikler.
Güzel gidiyorsun Berk, başarının geleceğine inanıyorum.![]()
Bundesliga 13.Hafta
Rostock u deplasmanda Kuranyi nin güzel golüyle geçmesini bildik
Bundesliga 14.Hafta
Bielefeld karşısında şov yaptık
Almanya Kupası 3.TUR
Yedeklerle çıktığım bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildim
Bundesliga 15.Hafta
Zorlu Leverkusen deplasmanı pozisyonsuz geçti diyebiliriz
Bundesliga 16.Hafta
Duisburgu rahat geçtik ve şampiyonluk iddiamızı sürdürüyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EURO CUP FİRST KNOCKOUT
Turu geçmek pek de zor olmadı
![]()
Last edited by zemlinskis : 26.Haziran.2008 at 14:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük maçlar dışında baya ii devam et kardeş
Son maçların çok iyi, UEFA'da önün açık..
Uefayı alırsın ligde puan durumunu görebilirmiyiz?
Bundesliga 17.Hafta
Tek kelimeyle olağanüstü bir maçtı top bir o kalede bi bu kalede 3-3 lük beraberliği yakaladıktan sonra geriye çekilmeme rağmen 4-3 yaptılar sonra gol arayayım derken 5-3 oldu çok üzgünüm
Bundesliga 18.Hafta
rahat bir galibiyetti
Bundesliga 19.Hafta
Ecel terleri dötüm fakat son dakikalarda bulduğum gollerle altın değerinde 3 puana ulaştım
19.HAFTA PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Second Knockout
Şok olduk tek kelimeyle...
Fakat öcümüzü 2.maçta almayı bildik
Bundesliga 20.Hafta
Bundesliga 21.Hafta
Tek kelimeyle rezaletti oyuncular kafalarını UEFA şampiyonluğuna odaklamaya başlamışlardı ki bu benimde taktiğimden kaynaklanan bir hatadan dolayı bir hezimete dönüştü hepinizden özür diliyorum
Almanya Kupası Yarı Final
![]()
Last edited by zemlinskis : 27.Haziran.2008 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oyuncuların UEFA'da iyi gidiyor.Bence ligde çok istikrarlı gitmemenin nedeni kadro genişliğinin olmamasından ve taktiğinle ilgili olabilir.Gerekli mevkilere yetinde transferler yaparsan başarıya ulaşırsın.Schalke potansiyeli olan bir takım ve bunu değerlendirmeye iyi bak..
uefa kupasını istiyoruz!!
cok ii giidiyorsun uefa'da final istiyoruz. ayrıca gıcık oldugum bayern'i de gecersen mükemmel olur.
Ligde çok iyi gidiyorsun aradaki puan farkını en kısa zamanda kapatırsın ayrıca Uefayı da alırsın.
Bundesliga 22.Hafta
Halil in golü galibiyeti getirdi
Bundesliga 23.Hafta
Dortmund deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından 65 bin kişi önünde tel tel döküldük ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu ligde şuan 3.yüm ve artık oyuncularım ligi önemsemiyor
UEFA KUPASI ÇEYREK FİNALİ
Normalde taraftarı olduğum Gs yi 2 maçtada rahat yenerek turu atlamayı başardım ve rakibim Werder Bremen oldu
Bundesliga 24.Hafta
Kadromuzun bu sezon şampiyonluk için yeterli olmadığını söylemiştim ve bu mağlubiyetle bırakın şampiyonluğu ilk 3 ü tehlikeye soktum çünkü rakibimizde farfan gibi bir yıldız vardı...
![]()
Stuttgart ve wolfsburg maçları kötü olmuş ama devam et
Ligde biraz daha toparlanırsan süper olur.Werderi yenersin Uefada
uefada cok iyi gidiyosun ligde de zorlu maçlar oynamışsın ard arda o yüzden böyle bi gidişat olabilir
Ligde toparlanırsın umarım, UEFA'da Werder'i yenersin...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maçları bekliyoruz !!!!!!!
Bundesliga 25.Hafta
Almanya Kupası Final Maçı Bundesliga 26.Hafta
Nefeslerimizi tuttuk ve sezonun ilk kupası için taarruza geçtik önce öne geçtiler sonra öyle bir toparlandık ki tarihi farkı kaçırdık 3-1 Son golü attığımızda Ömer Üründül ün HEEYYYYYYYYYYYY diye haykırışını hisseder gibi oldum
Uefa Kupası Yarı Final
Böyle fikstür olmaz olamaz 1 ay içinde werderle 4 maç yapacağım ve bu benim işimi çok kötüye götürebilir ilk maçta maalesef 2-1 mağlup olduk ama avantajlıyız
Bundesliga 27.Hafta
UEFA KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
Ve UEFA DA YILIN MAÇI BU MAÇIN SSİNİ BÜYÜLTMEYENİN FM SEVGİSİNDEN ŞÜPHE EDERİM İDDİA EDİYORUM BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİNİZ AMA İŞİN ÜZÜCÜ TARAFI ELENDİK
Bundesliga 28.Hafta
![]()
Last edited by zemlinskis : 28.Haziran.2008 at 17:33
Genel olarak iyi gitmişsin ama arada takım dağılıyor.Başarılar.
Elenmen kötü olmuş..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
elenmem kötü olmuş artık ligte başarı bekliyoruz
Werder bir türlü yenememişsin.Puan durumunu koyabilirmisin?
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kovulursan üzülme hayat devam ediyor..![]()
seneye uefada basarılar
ŞOK ŞOK ŞOK
Son Dakika Gelişmesi
Saygıdeğer Turksportal mensupları bana göre ii bir sezon geçirdik Almanya Kupası Finalinde Werder Bremeni devirdik.Aynı takıma Uefa'da yarı finalde elenerek şok olduk bunda şanssız bir şekilde elenmemizin payı büyük.Kısacası Acımız büyük.Ligde'de oturduğumuz (rahat) 3.lük koltuğundan 4.lüğe düşünce apoletlerimizdeki yıldız gönüllerimizdeki aya dönüştü ve bir anda kafamda şimşekler çaktı.En sonunda görevimden istifa etmeye karar verdim.Burdan Gerd Rehberg e sesleniyorum beni iyi dinle benle sakın polemğie girme!!!! Halil,Asamaoh,Rakitic.. Hanginizin benim gibi tecrübesi var?Hanginiz benim gibi rakip takımın üstüne 2000 kw lık şimşekler çaktırabilirsiniz?Hepinizle ahirette ortak bir paydada buluşacağız.Ve buraya gelirken ve giderken bana yardımcı olan şoförüm Alman göçmeni Nuri Weischen e,Malzemecimiz 2 kilo mayoneze,Schalke Arena da konser veren Manga ve Nez e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hep beraber ayağa kalkıyor ve bir kez daha saygıyla alkışlıyoruz.Kalkın ayağa!!!! Deve cüce mi oynuyoruz ? Ne kalkıyorsunuz ?
Şimdi başka kariyerlerde ÇOK YAKINDA beraber olacağız sevgiler saygılar
Zemlinskis
Last edited by zemlinskis : 28.Haziran.2008 at 21:31
Mükemmel bir kapanış olmuş gerçekten harika bir yazı.
Bu duydu dolu konuşmadan sonra göz yaşlarımı tutamadığımı belirtmek isterim.:Güle güle Berk, Schalke taraftarlarının kalbinde her zaman ayrı bir yere sahip olacaksın......