Arsenalinki güzel olmus![]()
Liverpool'un 2 formasını da hiç beğenmedim ben.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
En Çok sevdiğim arsenal forması.. Fransanın formasındaki desenler de formayı çok klas gösteriyo gerçekten..
Barca'nın ortadaki forması. Basel'in formasının aynısı olmuş.
![]()
Manunun forma çok farklı olmuş...
Valencia iç saha çok güzel...
barça'nın sarı forması güzelmiş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bizim beyaz forma da barcanın sarısına benziyor. Tabi bizim forma da bir yere de Türk bayragı eklenecek.
Bu arada Store yi aramış birkac taraftar, kimi evet yeni formalar bunlar, maalesef biri yayınlamış demiş; kimi de bunlar deneme amaclı gönderilen birkac forma demiş. Hangisi oldugunu kesin olarak 1 Temmuzda görecegiz.
marsilyanın forması çok ilginç enteresan olmuş
MIDDLESBROUGH
FLAMENGO
![]()
Middlesborough'un forması geçen seneki formasının aynısı neredeyse.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Newcastle Utd
San lorenzo
![]()
San Lorenzo'nun forma da oldukça güzelmiş.![]()
![]()
Cimbomun turuncu formasını daha klas bekliyordum ama kötü olmuş baya..Giymezler kesin o formayı Fener'in turkuazı gibi olur..Ama beyaz forma gerçekten güzel.
Newcastle ve mor ne alaka onu anlamadım.
Barca'nınkiler hoşuma gitti =)
Bacelona'nın formaları güzel ve hoş olmuş..
Marsilya, Gladbach ve özellike Leverkusen formaları müthiş.
A.Madrid geçen seneki ile aynı neredeyse.Manu'nun ki değişik olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Valencia
Werder Bremen
Sochaux
![]()
barçanınkiler güzel olmuş
Cska Moscow
Kaleci
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnternacional
Internacional
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zenit
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
St-Etienne
RC Lens
![]()
Last edited by guarin14 : 02.Temmuz.2008 at 02:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bizim bu seneki parçal için buradan forma verip üstüne para verseler değişmem.
Bu arada Arsenal stil forma yapmış.
Liverpool FEYENOORD en güzelleri
Lens'ın formalarını da renklerine rağmen beğendim açıkçası
Feyenoord'un formasını beğendim.Bremen'inki t-shirt gibi olmuş.
Formaların bi çoğu güzel ama Marsilya'nın ki hem hoş hem değişik olmuş.