noKTA ..!!! İYİ olmuş ama yeni umutlara yelken aç bence![]()
noKTA ..!!! İYİ olmuş ama yeni umutlara yelken aç bence![]()
ahah sonuna kadar takip ettim son kapanış süper olmuş![]()
Çok güzel bir yazı olmuş , tebrik ederim UEFA'da şansızmışın ama ligi iyi bitirmişsin tebrikler ...
Bakıyorumda reytingler iyice azalmış bizde küçük bir anektod düşelim dedik.Yıl 2002 o zamanlar Halil(Altıntop) 15 16 yaşlarında bir delikanlı bende 30 yaşlarında kır saçlı bir mendebur...Bunu sahilde gördüm İnterhacing Körfezi nin bana bakan yamaçlarında yanında iri yarı bi arkadaşı vardı.Bir bağırıyorum Halil!!!!!!!!!!!! Halil!!!!!!!!!!!!!!! orda bi adam varmış İğne atsan Türk ün kafasına düşecek Almanyada zaten... Adamın adı da Halil çıkmasın mı ne bağrınıyon kerkenez'' dedi hemen.''Ben oraya bağırıyorum''.deyince Oray kim dedi ben de Oray Eğin ünlü köşe yazarı deyip oradan uzaklaştım.Soluğu Halil'in yanında aldım
Berk Altınuç:Yüzmeyi biliyon mu ?
Halil Altıntop:Unuttum
Berk Altınuç:Bellek kaç gb ?
Halil Altıntop:Araştırıyorum belkide yoktur ama 1 kb olursa hazine bulmuş kadar olurum...
Berk Altınuç:Aferin hadi ben denizdeyim akşam msn aç görüşürüz
Halil Altıntop:Açamam Hamit in ayağı burkuldu tedavide ...
Berk Altınuç:Kaç ay yok?
Halil Altıntop:Hiç yok
Berk Altınuç:Nasıl hiç yok ?
Halil hüzünlü bir şekilde kendini sulara bırakıp akşam güneşinin serinliğinde şişko arkadaşı (Ailton ismi buymuş yeni öğrendim) ufka bakar.Arkadan Ahmet Çakar
Süper yazılar devam ediyor kaç ay yok hiç yokdevamını bekliyoruz yazıların.Bu bir ilk kariyer hikayelerinde
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
süperrikinci sezonu bekliyoruz..