Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Euro 2008 en iyi 23 kişilik kadro.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Büyükpivot ısrar etme lütfen, tamamen taraftarlık ruhu ile söylediğin, aslında kendinin bile inanmadığı birşeyde ısrar ediyorsun..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Büyükpivot ısrar etme lütfen, tamamen taraftarlık ruhu ile söylediğin, aslında kendinin bile inanmadığı birşeyde ısrar ediyorsun..
    Hasbinallah ! Ya anlamıyorum sizi Servet bu turnuvada şu 23 kişilik kadroya girecek futbolu oynamadı mı? Portekiz maçında bizi farktan kurtarmadı mı? Kazandığımız 2 grup maçında en iyi oynayan, kötü oynadığımız bölümlerde daha fazla gol yememizi önleyip galibiyette başrol oynayan Servet değil miydi?

Ben fanatik olduğumu kabul ediyorum, ama bu konuda sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. İsviçre'de yoldan adam çevirip sorsan turnuvanın en iyi defanslerından biri Servet'ti der. Üstelik bütün bu işleri komple sakat olarak yaptı. Ama nerede benim memleketimde değer bilme özelliği?

Ayrıca beni hala ısrarla gereksiz fanatiklikle suçluyorsunuz. Maçlarda demedim mi "Hiç sevmememe rağmen Semih'in girmesinden yanayım" diye? Girin araştırın.

Ayrıca Servet kendi takımınızdan gitti, bizde yıldızlaştı diye yaptığınızı da biliyorum bütün bunları. Ama hiç değilse milli takım düzeyinde yapmayın bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Seçimler fena değilde Arda'nın kadroda olmayıp Fabregas'ın olması ilginç..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TürkLere düşman oLan bir ırkın yaptığı araştırmaLardan siz ne hayır bekLiyorsunuz ki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Servet iyidi de, mesela İsviçre maçında arkasına adam kaçırdı gol yedik. Onu geçtim ortalama her maç 2 gol yedik. Ortalama 2 gol yiyen bir takımın defansının ve kalecisinin bu listede olmaması normal. Sırf isimlerinden dolayı listeye alındığını düşündüğüm futbolcular var. Arda ve Schweinsteiger listede olmalıydı. Semih te olabilirdi.

Son olarak kimsenin Türkleri düşman olarak gördüğünü düşünmüyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri