Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Fatih Terim 2012'ye Kadar Milli Takım'da

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bu haberden korkuyordum maaLesef geLdi
    eger 2010 eLemeLerinde FUTBOLCULARDA bu hırsı göremezsek gidemeyiz zaten
    oLayın sadece futboLcuLarda bittigini söyLeyebiLdimmi ?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hele şükür benim gibi düşünen birisi çıktı, katılıyorum.
    Şansa bak 3 maç ta da bizim yanımızda oldu(!)

Almanya maçında da şans ile iyi oynadık galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birsey soracagım, bilmedigimden soruyorum; onun için bilen biri cevaplarsa sevinirim. TFF nin kasasıyla devletin kasası aynı mı ? Yani Euro2008 de kazandıgımız paralar devletin cebine mi; yoksa TFF nin cebine mi girdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TFF özerk bir kuruluş. Geliri de gideri de kendine ait.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

yani bu demek oluyorki fatih terim bizim paramızı yemiyor benim vergimle almıyor o maaşı.ama hakkaten fazla o maaş.hakettimi etmedimi orası karışık.zaten birbirinizi yemişsiniz bu konu yüzünden ben kendi yorumumu yapiyim.fatih terim gerçekten motive konusunda rakipsiz o konuda hayranım.ama diğer bilgilerini bilemicem.en azından o bilgilerini bu turnuvada pek kullanmadı.artık önümüze bakıcaz 2010 da başarılı olamassak o zaman tam anlamıyla şans dersiniz şuanki başarımıza.bakıp görücez artık fatih ne kadar başarılı.unutmayın 2002 de de şenol güneşi baş tacı etmiştik ama sonraki elemelerde başarılı olamayınca şutlanmıştı ve başarıyı şenol güneş getirdi dememişti kimse.şuan adını duyan varmı şenol un??? fatih terimde buna benzeyebilir ama tam terside olabilir.temennimiz tam tersi olmasından.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    TFF özerk bir kuruluş. Geliri de gideri de kendine ait.
    Anladım kaptan. O zaman maaşına da kimse karışamaz.

Bir golf federasyonu bile parasını devkete vermez/veremez, herkes kendi harcar parasını.

Fatih Terim'in maaşının içinde vatandaşın verdiği vergiler var. TFF istediği kadar özerk bir kuruluş olsun, özerk olması devletten maddi destek almayacağı anlamına gelmez. Özerk olması sadece "bir kamu kuruluşunun, devletin merkezi iktidarının müdahalelerine uğramadan, kendi işlerini yönetebilmesini sağlayan yetki ve kurumlarla donatılmış olma" durumunu ifade eder.
    Kısacası özerklik, bir kurum ya da kuruluşu dış etki ya da baskılardan (örn. siyasal etki ve baskılardan) korumak için tanınmakta ve böylece özerk bir kurum, kendine düşen görevi “gereği gibi” yerine getirmiş olmaktadır.
    TFF'nin 285 bin YTL'lik maaşı gerçekten komedi, Türkiye'de enflasyon oranı %100 mü arttı da Terim'in maaşına %100 zam yapıldı? 2010'da başarılı olursak eğer Terim ile, 500 bin YTL olur ayda maaşı, ne de iyi olur değil mi?

bencede istikrar çok önemli.terim'den her sene iyi birşeyler göremeyiz.başlangıcı iyi değildi.şansla geldik çeyrek finale.sadece orda iyi oynadık yenildik.
    aldığı maaşa gelince şahsen o kadar parayı kabul etmem ben.abartı olmuş yüzde yüz zam.doğru değil o kadar para alması.
    yıldıray'ı geçtim ama inşallah diğer oyuncular küsmez.halil mehmet topuz filan.
    SAYGILAR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla küsen oyuncu bu ülkeye lazım degil.

gidene bay bay gelene hay hay

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri