Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: İ.Üzülmez ve İ.Toraman Süresiz Kadro Dışı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu nedir Allah aşkına? Beşiktaş'ın 2 kaptanının yaptığı hareketlere bak.Bu mudur Beşiktaşlılık ruhu? 2 sinide yazıklar olsun.Beşiktaş forması giymenin,Beşiktaşın kaptanı olmanın bilincini kavrayamamışlar..

Her ne kadar Toraman'ın gitmesi büyük kayıp olacaksada 2 side gönderilmeli diye düşünüyorum.Taviz verilmemeli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    ev

OLAY ADAMDAN OLAY SÖZLER!..

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez arasındaki yumruk yumruğa kavga sonucu adeta bir şok yaşanıyor!..

Kadro dışı bırakılan iki futbolcu da, İstanbul’a gönderilirken, olayın kahramanlarından kaptan İbrahim Üzülmez yaşananları Lig TV muhabiri Atakan Kurt’a anlattı.

İşte İbrahim’in şok açıklamaları!..

“BİR TEK SEN TERLİKLE İNEMEZSİN”

- İbrahim Toraman ile aranda tatsız şeyler yaşandı. Neler söyleyeceksin? Aranızda neler yaşandı?

Kamplarda herkes hocamızın söylediği şekilde davranmak zorundadır. ‘Hocamız aşağıya terlikle inilmeyecek’ dedi. Toraman’ı terlikle görünce ‘neden terlikle indin?’ dedim. ‘Toraman da ayağımda yara var’ dedi. Ben de ‘Ayağında bir problem varsa hocadan izin alırsın ve öyle gelirsin’ dedim. ‘Sonuçta sen bu talkımın kaptanısın ve örnek olman lazım’ dedim. Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile olsam kim olursa olsun hocanın dediklerine uyması lazım. ‘35 kişinin olduğu yerde bir tek sen terlikle inemezsin’ dedim. Onun üstüne de bir birimize girdik.

“HİÇ PİŞMANLIK DUYMUYORUM”

- İbrahim suratında çizikler var…

Eğer kavga ediyorsanız suratınızda çizikler de olacaktır. Sonuçlarına katlanacaksınız böyle olayların. Yine aynı şey olsa gene aynı şeyi yaparım. Hiç pişmanlık duymuyorum. İşin ucu nereye giderse gittin gene yaparım eğer ben bu takımın kaptanıysam ve uyulması gereken bir disiplin varsa herkesin uyması lazım. Disipline herkesin uyması lazım ve kimsenin de bunun aksini yapmaması lazım.

“YÖNETİMİN KARARINA SAYGI DUYUYORUM”

- Kadro dışı kaldınız…

Bilmiyorum yani bize İstanbul’a dönmemiz söylendi. Biz de kalktık İstanbul’a doğru yola çıktık. Doğru mu, yanlış mı bu tabii ki yönetimin kararı. Sonuçta ortada bir kavga ver ve yönetimin almış olduğu karar saygı duyuyorum.

“DAHA ÖNCE TORAMAN’LA HUSUMETİMİZ YOKTU”

- Daha önceden aranızda bur husumet var mıydı?

Yok, hayır benim kimseyle husumetim olmaz. Benim hiçbir zaman ‘Ben kaptanım birilerini ezeyim’ diye bir düşüncem olmadı. Ama karşıdaki de kendini ikinci kaptan olarak görüyor ve bir düşüncesi varsa onu bilemem. Kulağıma gelen bazı şeyler var tabi ki bu konu hakkında.

“İBRAHİM TORAMAN BENİM TAKIM ARKADAŞIM”

- Hakkınızda birbirinizle konuşmuyorsunuz diye haberler çıktı?

Hayır, öyle bir şey yok. Biz konuşuyorduk birbirimizle. O benim takım arkadaşım bizim birbirimizle konuşmamamız olabilir mi? Sonuçta ortada uyulması gereken bir disiplin kuralı var terlik giyilmeyecek dediyseler giyilmeyecektir bu iki iki daha dört.

“BAZEN HER ŞEY ELİNİZDE OLMUYOR”

- Toraman şimdi gelse barışır mısınız yoksa tekrar kavga mı edersiniz?

Sonuçta takımın kaptanlarısınız bu durumda sakin olmanız gerekiyor. Ama işte bazen her şey elinizde olmuyor.

“DURUP DURURKEN KAVGA ETMEDİM”

- Geçmişten gelen bir şeyler var sanki çünkü kızmışsın sen bayağı?

Hayır, neden kızayım. Ben durup dururken Toraman’la kavga etmedim ki. Kurala uyulması gerektiğini söyledim. Sen dedim böyle yaparsan öbür adamları nasıl dizginleyeceğiz.

“AYRILIN DERLERSE AYRILIRIM”

- Bundan sonra ne yapacaksın?

Yönetimin vereceği karara saygılıyım. Kadro dışı derlerse kadro dışı, ayrılın derlerse de ayrılırız.

“ÜZGÜN DEĞİLİM”

- Üzgün müsün şu anda?

Yok, gerçekten üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. Aynı şey tekrar başıma gelse gene yaşarım. Ben dahil kimse oradaki disiplini bozamaz.

“SONUÇLARINA KATLANMAK ZORUNDAYIZ”

- Sinan Engin ‘teklifleri değerlendireceğiz’ dedi sizin için?

Onu zaman gösterecek. Duruma göre gelişmelere bakacağız. Dediğim gibi yönetimin her türlü kararına saygılıyım ben. Sonuçta biz takım kaptanları olarak kavga ettiysek bunun sonuçlarına da katlanmak zorundayız.

“AYNI ŞEY YİNE OLSA YİNE KAVGA EDERİM”

- Sinan Engin’le bir konuşma yaptın mı?

Sinan ağabey de çok üzgündü. ‘Sabah İstanbul’a gidiyorsunuz’ dedi. Ben de ‘başım üstüne’ dedim. Ben şunu söylemek istiyorum karşı taraf yine aynı şeyi yaparsa ben iddia ediyorum yine kavga ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkiside İstanbul'a gönderildiyse ya serbest bırakılacaklar ya da satılacaklardır...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hala yine olsa yine yaparım diyor.Bu mudur kaptanlık? Siz bu takımın gençlerine örnek olacak adamlarsınız.Bir terlik yüzünden böyle yumruk yumruğa kavga edecekseniz yürümez bu iş.Bence olay terlik olayı değil.Başka olaylar var ama nedir Allah bilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Toraman üzgün döndü

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, İstanbul'a döndü.

Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampında takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile kavga ettiği için kampı yarıda bırakarak Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen ikinci kaptan İbrahim Toraman'ın oldukça üzgün olduğu gözlendi. İbrahim Toraman burada basın mensuplarının soruları üzerine, olayla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.
    Bir gazetecinin, "İbrahim Üzülmez ile yaşanan olayın terlik nedeniyle çıktığı söyleniyor, işin doğrusu nedir?" sorusu üzerine İbrahim Toraman, "İnsanlar her şeyi söylüyor. Şu an bir şey konuşmak istemiyorum" dedi.
    "Yaşanan olay nedeniyle üzgün müsünüz?" sorusu üzerine İbrahim Toraman, "Tabii ki üzgünüm, herkes üzgündür" yanıtı verdi.
    İbrahim Toraman, bir gazetecinin, "Yaşanan olaylar nedeniyle yönetimin 'İki futbolcu ile yolları ayıracağız' dediği söyleniyor" sözleri üzerine de, "Yönetim ne demişse odur. Benim söyleyeceğim başka bir şey yok şu saatten sonra" dedi.
    Beşiktaşlı futbolcu daha sonra özel aracıyla alandan ayrıldı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=40872

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

şuradan çek bi Toraman Sn. Üstünel..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Terlik yüzünden çıkmadığı belli bunun. İ.Üzülmez diyor ki "kendini birinci kaptan görüyorsa bilemem ama kulağıma gelen bazı şeyler var" gibi bir şey diyor. Belli ki aralarında bir rekabet, kıskançlık gibi durum vardı ve bu da terlik olayıyla su yüzüne çıktı, patlak verdi.

Beşiktaş yönetimi bence ikisini de affeder. Delgado'yu affettiği, Nobre'yi affettiği gibi zamanında. Ben kararlı bir tutum sergilediklerini görmedim hiç, geçmiş olaylarda eğer oyuncular affedilmeseler belki bu kavga da çıkmazdı, şimdi bu iki ismin de kafasında "affediliriz tıpkı delgado ve nobre gibi" fikri geçiyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bence de affedilir bu futbolcuların bu kadar başıboş kalmasının sebebi de yönetim ve teknik adamdan da kaynaklanıyor üstelik bu 2 oyuncu Beşiktaş'ın 1. ve 2.kaptanı..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    şuradan çek bi Toraman Sn. Üstünel..
    ilk duydugumda benimde aklima geldi ama les kargakigi yapmak istemedim hemen cok faydali olur hemde cok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ikisi de satilsa Bjk yi etkilemez. Nouma yi gonderen Bjk bu futbolculari da yolliyacaktir.

Ibrahim Toraman Kayseriye
    Ibrahim Uzulmez Antepe

bu transferler oldumu Ibo derdi dersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın gazetelerde Toraman GS'ye ve ya Üzülmez Sivas'a gibi şeyler görebiliriz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

deli ayıp etmis

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Delgado kaptanlığa getirilmiş. 2.Kaptan da Nobre.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Delgado Yeni KapTan ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Toraman giderse Sivas'a gider bence Sivaslı çünkü forma numarası bile 58

Delgado yeni kaptan, Nobre ise 2. kaptan olmuş. Bence hatalı seçimler, Delgado neyse de Nobre saçma olmuş biraz. Fenerbahçe'den ilk alındığında Kadıköy'e kaptan olarak çıkmıştı, şimdi gerçekten kaptan olmuş Gerçi BJK'de de kaptanlık yapabilecek bir yerli yok, hep yabancı takım.

Ben olsam kaptan Serdar Özkan'ı yapardım. İkinci kaptan ise Delgado.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

şu durumda takımı idare edip, saha içinde çevirebilecek tek futbolcu bana göre Delgado'dur. 2 yıldır bu takımda olduğu için neyin ne olduğunu az çok biliyorda, kötünün iyisi Delgado bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni kaptan Delgado olmuş.Bence Rüştü olsaydı daha iyi olurdu ama neyse.Umarım Delgado bu yeni rütbesinin sorumluluk bilinciyle saha içinde daha çok sorumluluk alır sFenerbahçe'de Alex kaptan olduğunda saha içindeki performansının daha çok arttığını,daha çok sorumluluk aldığını biliyoruz.Umarım bu Delgado'dada olur.

Bakalım Toraman ile Üzülmez'in durumları ne olacak.Başkan 2 sinide alıp konuşur,dertlerini dinler ona göre karar verir.Açıkcası Üzülmez gitse bir şey olmazda Toraman büyük kayıp olur.Birde rakiplerimizden birisine giderse daha kötü olur bizim adımıza ama yinede hiç bir oyuncu Beşiktaş'tan büyük değildir.Umarım hatalarının farkına varıp özür dilerler ve bu olay tatlıya bağlanır.İlk öğrendiğimde 2 side gönderilmeli diye düşündüm ama sonra düşündüğümde pire için yorgan yakmaya lüzum olmadığına karar verdim.Umarım tatlıya bağlanır.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yeni kaptan Delgado olmuş.Bence Rüştü olsaydı daha iyi olurdu ama neyse.Umarım Delgado bu yeni rütbesinin sorumluluk bilinciyle saha içinde daha çok sorumluluk alır sFenerbahçe'de Alex kaptan olduğunda saha içindeki performansının daha çok arttığını,daha çok sorumluluk aldığını biliyoruz.Umarım bu Delgado'dada olur.

Bakalım Toraman ile Üzülmez'in durumları ne olacak.Başkan 2 sinide alıp konuşur,dertlerini dinler ona göre karar verir.Açıkcası Üzülmez gitse bir şey olmazda Toraman büyük kayıp olur.Birde rakiplerimizden birisine giderse daha kötü olur bizim adımıza ama yinede hiç bir oyuncu Beşiktaş'tan büyük değildir.Umarım hatalarının farkına varıp özür dilerler ve bu olay tatlıya bağlanır.İlk öğrendiğimde 2 side gönderilmeli diye düşündüm ama sonra düşündüğümde pire için yorgan yakmaya lüzum olmadığına karar verdim.Umarım tatlıya bağlanır.
    Alex'in performansı daha çok artmadı kaptan olunca, her zamanki performansını yansıtıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex'in performansı daha çok artmadı kaptan olunca, her zamanki performansını yansıtıyor
    Özellikle Avrupa maçlarında gözle görülür bir performans artışı olduğunu düşünüyorum.Aynı düşüncelere sahip olmayabiliriz ama Alex'in kaptan olmasının saha içindeki sorumluluk bilincini artırdığı aynı orantıdada performansının arttığını düşünüyorum.Neyse Egemen uzatmayalım istersen.2 mizin düşünceleri farklı.Konuyu saptırmayalım.
    So what?
    Saike

Sahadaki sorumluluk bilinci, yani idare etme anlamında artmış olabilir ama performans olarak aynı Alex, fark yoktu geçen senelere nazaran.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbrahim Üzülmez'in Toramanla ilgili başka sorunu var bence bu sadece bahane olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hayırlı olsun beşiktaşımıza ne diyelim sonuçta 2 futbolcu 1 takım etmez yolları açık olsun ama toraman kalsa iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Olay nasıl cereyan etti tam olarak bilmiyoruz daha doğrusu biliyoruz da bize yansıtılan şekilde. Olay sadece terlik olayı ise İbrahim Toraman'ın kendisinden yaşça büyük olan İbrahim Üzülmez'e karşı alttan alması ona hiçbir şey kaybettirmezdi. Biraz saygı biraz hoşgörü eksikliği bu olayın patlak vermesine neden olmuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Olay nasıl cereyan etti tam olarak bilmiyoruz daha doğrusu biliyoruz da bize yansıtılan şekilde. Olay sadece terlik olayı ise İbrahim Toraman'ın kendisinden yaşça büyük olan İbrahim Üzülmez'e karşı alttan alması ona hiçbir şey kaybettirmezdi. Biraz saygı biraz hoşgörü eksikliği bu olayın patlak vermesine neden olmuş.
    biraz once S.Enginin demecini dinledim `aralarinda onceden bir husumet varmis` seklinde cumle arasinda bir beyanda bulundu galiba sorun sadece terlik degil zaten olmamasi da gerekir

İ.Üzülmez'in burnunda bir çizik var, röportajını seyrettim. Bir de "kendisini birinci kaptan olarak mı görüyor, bilmiyorum ama kulağıma gelen şeyler var tabii." diyor. Belli ki sorun bu kaptanlık meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben olsam şu an takımda en eski olan S.Özkan'ı yapardım ama o daha çok genç bu işi için ve takımda banko oynayıp oynamayacağı kesin değil.Banko sahada olacak birisini kaptan yapmışlar...

Delgado'nun en eksik yönü olan liderlik vasıflarını yerine getirme,sorumluluk alma ve sahada yöneticilik yapma işini kaptanlık vererek artırmak istemişler.Bu açıdan çok doğru seçim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kimler geldi kimler geçti şu takımdan 2 futbolcu hiç etkilemez takımı. Zaten yerlerinede oyuncu transferi yapıldı. Geçen sene 4 ibrahim vardı bu sene hiç kalmadı.

Star Spor'da söyledi, bu iki oyuncu için tekliflere açıkmış Beşiktaş.

Ya bbenim anlamadığım sözleşmeli adamı nası kadro dışı bırakıyorlar.bide üstüne para cezası veriyolar.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri