Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: güzeL günLer yakında !!!HaYDİ KaraKartaL !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Umarım toparlanırsın çok iyi transferler yapmışsın, bu sırada bulunmaman lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

arkadaşLar bazı maçLarı görüntüLeyemiyorum onLarı fixtürLe vereceğim

orta derece formumuz sürüyor

Türkiye kupası yarı finaL iLk maç

Türkiye kupası yarı finaL rövanş

istatistiğe bak çay demLe

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Türkiye kupası finaL

kupaya rakibimizi yine ezerek uLaşıyoruz

lider fenerbahçeyLe aramızdaki puan farkı 1e indi.
    takibimizi sürdürüyoruz.
    32.hafta

fenerbahçe şok bir şekiLde kayseriye yeniLdi ve Lider'im !
    33.hafta

ve son hafta

beraberLigin yettigi maçLa birLikte inanıLmaz bir geri dönüş iLe şampiyonuz !!!!!

Gary Delgadov en iyi manager seçiLdi.
    goL kraLLığı

Müthiş zaferin yankıLarı sürerken Gary Delgadov bir basın topLantısı düzenLedi.Her gazetecinin soracağı çok şey vardıki nerdeyse iki kamyon gazeteci topLantı odasında yerLerini aLmışLardı.Gary Delgadov şöyLe dedi.
    BiLiyorum soracağınız çok şey var ama ben hemen hemen 53 maçLık maratonu şu cümLeyLe ifade edeceğim.Bu cümLem kayıtLara geçiriLsin.

"GERÇEKLERİ TARİH YAZAR.FAKAT O TARİH KİTAPLARINI HAYRANLARIMA VERİRKEN KİTABIN ALTINDA BNİM İMZAM OLUR"
    Bir sezonu iki kupayLa kapattıgımız için çok mutLuyuz.GeLecek sezon avrupada başarıLı oLabiLeceğimiz,Ligde form düşükLüğü sırasında takımı yeniden ayağa kaLdıracak bir kadro kuracağız.Bundan kimsenin şüphesi oLmasın.Yeni sezon hedefimiz şampiyonLar Liginde çeyrek finaL.Türkiye süper kupası,Türkiye kupası ve Lig şampiyonLugunu kazanmak.
    Umarım keyifLe okumuşsunuzdur.Takip ediLmek diLeğiyLe...
    dipnot:Yarın AyvaLığa gidiyorum yoL uzun sürecek yarın payLaşım yapamayacağım ancak ertesi gün yapacağımız bomba transferLrLe devam edeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim büyük bir başarı elde ettin devam edeceksin Beşiktaşla zannedersem iyi transferler bekliyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

4 gnüdrü ayvaLıktayım bakıyorum baya iLgi var konuya(:
    arkadaşLar versiyonum 8-00dan 8.02ye çevriLdiği için oyun gitti çok yakında yeni bir kariyerLe karşınızda oLacağım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    konunun hitine bakki kariyeri bitirdiğimi biLe kimse görmemiş kimse bakmıyor ki(:
    Last edited by garydelgadov : 09.Temmuz.2008 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

yoLLadığım üst üste 3.mesaj komedi fiLmLerini aratmayacak bir oLay 1 haftadır konuya kimse bakmamış kariyer siLindi diyorum kimse bakmadığı için biLmiyor (:
    kariyer açmaya korkacağım bu hit sayesinde (:

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri