Stad ne alemde
Stad ne alemde
Bomba noldu yahu?Ala Ala bunu mu aldılar?:S
Resmen kandırıldık ne yazıkki bizde üzgünüz Klasnic'i ikna edemediler..Kaptırdılar Nantas mi Nantesmi ne ise
Son Transferimizde belli oldu yeni kadromuz şöyle oluşur artık
GK:Suleymanou Hamidou
DR:Muslu Nalbantoğlu
DL:Toledo
DC:Koray Çölgeçen
DC:Aydın Toscalı
MR:Mehmet Topuz K
ML:Mehmet Eren
MC:Escobar
MC:Saidou
ST:Saša Bjelanovic[Cangele Sakat]
ST:Julius Aghahowa
Kaliteli bi stoper lazım bence.. Aslında Avendano'yu göndermemeleri gerekirdi diye düşünüyorum..
Bu arada Yeni kombineler Yeni stad için mi?
Bence Koray dc de oynarsa cok sıkıntı yasar Kayseri.Forvetini de beğenmedım.
Crespo olmasınKayserispor'da mutlu son!
Kayserispor, İtalya'da oynayan Arjantinli bir santrforla el sıkıştı, yine Arjantinli 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Escobar'la da ön anlaşma yaptı. Kulüp Başkanı Recep Mamur'la Genel Menajer Süleyman Hurma, İstanbul'da merhum Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenaze törenine katıldıktan sonra Gimnasia'nın orta saha oyuncusu Mathias Leonardo Escobar'la tüm konularda anlaşma sağladı.
İstanbul'dan İtalya'ya giden Başkan Mamur'la Süleyman Hurma, İtalyan Ligi'nde top koşturan bir forvet oyuncusuyla anlaştı. Adı açıklanmayan santrforla Ecobar'ın Leonardo İglesias ve Avendano'nun mukavelesinin feshedilmesinden sonra sözleşme imzalayacakları, 2 Arjantinli oyuncunun Kayserispor'un 15 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da başlayacak kampına katılacağı bildirildi.
ÇAPANOĞLU TAKIMI BEĞENDİ
Kayserispor'un eski takım kaptanlarından Şanlıurfaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, sarı kırmızılı takımın antrenmanını izledi. Yeni transferlerin oynadıkları çift kale maçını dikkatle takip eden Çapanoglu, "Kayserispor hedef büyültüp, büyük başarılara imza attı. Sarı kırmızılı kulüp gıptayla izleyenecek bir kulüp oldu. Bu başarıya imza atan herkesi kutluyorum" dedi.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ KAYSERİSPOR'DA
Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri'ye gelen Kocaelili bir grup ögrenci, sarı kırmızılı takımın Karpuzatan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı izledi. Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'yla birlikte gittikleri tesislerde takım kaptanı Mehmet Topuz'a bir buket çiçek veren ögrenciler, Kayserispor'a yeni sezon için başarılar dilediler, "Bu sezon Kocaelispor'da Süper Lig'de mücedele edecek. İki takımın da ligde iyi sonuçlar almasını istiyoruz" dediler.
09.07.2008
Kaynak : DHA![]()
Last edited by deniz.91 : 09.Temmuz.2008 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence de Koray'ın yerine Ali veya Eren oynamalı![]()
O kadar beklendi yabancı forvet transferi ve gelen isim açıkcası alınan isim pek tatmin edici değil.Gökhan gibi bir forvetin yerine alınan bu isim bakalım ne yapacak.Fm'deki özellikleride pek iyi değil.Hayırlı olsun Kayseri yönetimine..
So what?
Saike
Last edited by deniz.91 : 09.Temmuz.2008 at 17:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence Kayseri iyi bir kadro kurdu. Avrupa'da biraz daha sesini duyursa yıldız isimler gelir. Çünkü para var, tesisler yapılıyor ve bitecek, Kayseri gelişmiş bir şehir ve gitgide dahada gelişiyor, birde Avrupa'da başarı olursa 5. büyük takım Kayseridir.
Böylece transferi kapdık büyük bir olasılıkla.Sanırım birde yedek kaleci alabiliriz.Transferlerimize baktığımızda bir anadolu takımına göre gayet yerinde kanımca.özellikle yeni isimlerden Aghahowa, Escobar ve Musludan baya bir umutluyum.Son aldığımız Saša Bjelanovic ise bir anadolu takımına göre iyi bence buca yıl İtalyada oynmaış bir oyuncu tecrübesi bize çokşey katacaktır.Seneye uefadada mücadele edeceğiz.İnşallah ordan anlımızın akıyla döneriz
buda benden yeni transferlerimiz hakkında küçük bir yorum olsun
Deniz sana katılıyorum.Kayserispor bütçesine göre bu sezon iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi.Ayrıca M.Topuz gibi bir yıldızınıda takımda tutmayı başararak önemli bir iş yaptılar yine.Yalnız kale için Suleymanou seçimi büyük bir soru işareti.Bakalım bu sezon Kayseri ne yapacak önümüzdeki sezon merakla bekliyorum..
So what?
Saike
escobar denilen futbolcuyu transfermarkt ve buna benzer futbolcu datası olan sitelerden baktım uzun boylu bir defansif orta sahaymış ama stoper de oynuyormuş.geçen sezon apertura ve clasura toplamında 33 maç oynadı ve 4 gol atmış.tek sıkıntı çok sarı kart görmesi.bizim ligimizdede hakemler sertlikleri affetmiyorlar.
ben yararlı olacağına inanıyorum.kayserispor iyi transferler yapmaya devam ediyo.yeni stadda artık taraftarlar yalnız bırakmazlar kayserisporu
Bencede bizim en büyük transferimiz Topuzun kadroda kalamsı
Escobar defansif özellikleri çok iyi olan bir oyuncuymuş FMdede bu özellikleri belli oluyor zaten eski takımının taraftarlarıda takımın en önemli ismini kaybettiklerini yazıyorlar ve çok üzülüyolar buda bize iyi geldi
Güzel ama Olembe gibi iyi bir sol kanatın yerine Mehmet Eren forma bulamaz bence, zaten forvetten bozma bir ofansif oyuncu Mehmet Eren, daha çok playmaker oynuyordu.
GK:Suleymanou Hamidou
DR:Muslu Nalbantoğlu
DL:Toledo
DC:Koray Çölgeçen
DC:Aydın Toscalı
MR:Mehmet Topuz K
ML:Olembe
MC:Escobar
MC:Saidou
ST:Saša Bjelanovic
ST:Julius Aghahowa
+2 Cangele ve Iglesias
Çok güzel kadro oldu, bence 2 stopere ihtiyaçları var, yeni transferler tutarsa (özellikle Muslu) ligin süprizi olur Kayseri..
Bjelanovic uzun bir fizik oyuncusu galiba, pivot santrafor olarka iş yapabilir, Gökhan'ın yerine Iglesias olmazdı zaten.
Last edited by Cengo : 10.Temmuz.2008 at 01:33
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
2 Arjantin'li aldı duymuştum ama.Stoperde Ali Turan yok mu?
sitte 2 Arjantinli diye geçmiş DHA ajansı ama haberde yanlışlık var..Diğer oyuncu İtalya Torino takımından Sasa Bjelanovic Hırvat...Ali Turan,Aydın,Koray 3üde stoper oynayabiliyor..
kayserisporun kadrosu çok güzelde o kadroya bide kalite bi kaleci alsalardı
kayseriyi bu sene yaksa yaksa hamido yakar
aghahowanın performansınıda merak ediyorum son 4 sezonda 3 gol atabilmiş ama tsl de 10 gol atar tahminim
Bjelanovic,kariyeri nedeniyle Kezman'a benziyor biraz.Bir kez gol kralı olmuş sonra kariyeri düşüşe geçmiş bir oyuncu.Aghahowa da düşüşteydi umarım ikisi kendini gösterir.
Kayserispor bütçesine göre gayet iyi bir kadro kurdu.
Bjelanovic,Escobar,Aghahowa gibi kilit isimlerinde iyi performansları ile özellikle UEFA Kupasında başarılı olacaklardır diye düşünüyorum.
İlginç gelişmeler oluyor.
Kayserispor beş forvetle ilgileniyor
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İtalya'da görüşme yaptıkları Torino takımının Hırvat golcüsü Sasa Bjebroviç'in yanı sıra İtalya, Almanya, Arjantin ve Paraguaylı 5 forvet oyuncusuyla ilgilendiklerini açıkladı.Ekonomik şartları göz önünde bulundurduklarını da belirten Başkan Recep Mamar, bu nedenle şu anda beklemede olduklarını söyledi. Başkan Recep Mamur, şartlara göre hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.
ESCOBAR MUAYENE OLDU
Kayserispor'un mukavele imzalamak için getirdiği orta saha oyuncusu Arjantinli Escobar, bugün özel bir hastanede sağlık muayenesinden geçirildi. Sağlıklı olduğu belirlenen Escobar'ın Avendano veya Leonardo'dan birinin mukavelesinin feshedilmesinden sonra Kayserispor'la 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
KALECİ SOULEYMANOU KIZILCAHAM KAMPINA KADAR İZİNLİ
Teknik direktör Tolunay Kafkas, milli maçlarından döner dönmez Kayserispor'la antrenmanlara çıkan kaleci Souleymanou'ya 15 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da başlayacak ikinci kamp dönemine kadar izin verdi. Tolunay Kafkas, "Souleymanou, Afrika Kupası maçlarının ardından bizim kampımıza katıldı. O yüzden kendisini 15 Temmuz'a kadar izinli saydık" dedi.
KAYSERİSPOR'A ÖZEL AYAKKABI
Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, sarı kırmızılı tüm oyunculara özel ayakkabılar yapılması için bilgisayar yardımıyla ayaklarının ölçüsünü aldı. Ayak Fonksiyonel Analizi sonucunda da futbolcuların gerek antrenman gerekse maç performanslarını artıracak, bel ağrısı, aşil tendon ve ayak ağrılarını ortadan kaldıracak ayakkabıların antrenmanlarda kullanılmaya başlandığı açıklandı.
Dr.Ahmet Çağlar, "Dünyanın sayılı kulüplerinde olduğu gibi Kayserispor'da da bilgisayar yardımı ile aldığımız ayak ölçümlerine göre özel ayakkabılar hazırlattık. Maç ayakkabıları için de tabanlık yaptırdık" diye konuştu.
11.07.2008Kaynak : DHA
Mauero Bosellide Estudaintese transfer olamamış belki bize gelir
Anlaşılan Sırp forvetin transferi daha kesin değil.Açıkcası o oyuncu pek kafama yatmamıştı benim.
So what?
Saike
Yönetim bir işin peşinde ama anlayamadık:S
Yönetim Sasa Bjebroviç bi kaç gün içinde Kayseri'de olacak demiş sanırsam. Ama Toledo ve Avendano'yu yollayamadılar.