Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 322 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Stad ne alemde

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bomba noldu yahu?Ala Ala bunu mu aldılar?:S

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Stad ne alemde
    Stad 3-4 ay içinde bitiyor en önemli işler bitti ince işler kaldı

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Bomba noldu yahu?Ala Ala bunu mu aldılar?:S
    Bomba buymuş demekki.Leonun bir gelişmişi
    Last edited by deniz.91 : 09.Temmuz.2008 at 14:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

4. Default

Resmen kandırıldık ne yazıkki bizde üzgünüz Klasnic'i ikna edemediler..Kaptırdılar Nantas mi Nantesmi ne ise

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Son Transferimizde belli oldu yeni kadromuz şöyle oluşur artık

GK:Suleymanou Hamidou
    DR:Muslu Nalbantoğlu
    DL:Toledo
    DC:Koray Çölgeçen
    DC:Aydın Toscalı
    MR:Mehmet Topuz K
    ML:Mehmet Eren
    MC:Escobar
    MC:Saidou
    ST:Saša Bjelanovic[Cangele Sakat]
    ST:Julius Aghahowa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kaliteli bi stoper lazım bence.. Aslında Avendano'yu göndermemeleri gerekirdi diye düşünüyorum..

Bu arada Yeni kombineler Yeni stad için mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaliteli bi stoper lazım bence.. Aslında Avendano'yu göndermemeleri gerekirdi diye düşünüyorum..

Bu arada Yeni kombineler Yeni stad için mi?
    O işi bizde nalamadık açıkçası ilk10 hafta eski stadda oluruz en azından

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bence Koray dc de oynarsa cok sıkıntı yasar Kayseri.Forvetini de beğenmedım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kayserispor'da mutlu son!

Kayserispor, İtalya'da oynayan Arjantinli bir santrforla el sıkıştı, yine Arjantinli 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Escobar'la da ön anlaşma yaptı. Kulüp Başkanı Recep Mamur'la Genel Menajer Süleyman Hurma, İstanbul'da merhum Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenaze törenine katıldıktan sonra Gimnasia'nın orta saha oyuncusu Mathias Leonardo Escobar'la tüm konularda anlaşma sağladı.

İstanbul'dan İtalya'ya giden Başkan Mamur'la Süleyman Hurma, İtalyan Ligi'nde top koşturan bir forvet oyuncusuyla anlaştı. Adı açıklanmayan santrforla Ecobar'ın Leonardo İglesias ve Avendano'nun mukavelesinin feshedilmesinden sonra sözleşme imzalayacakları, 2 Arjantinli oyuncunun Kayserispor'un 15 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da başlayacak kampına katılacağı bildirildi.

ÇAPANOĞLU TAKIMI BEĞENDİ

Kayserispor'un eski takım kaptanlarından Şanlıurfaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, sarı kırmızılı takımın antrenmanını izledi. Yeni transferlerin oynadıkları çift kale maçını dikkatle takip eden Çapanoglu, "Kayserispor hedef büyültüp, büyük başarılara imza attı. Sarı kırmızılı kulüp gıptayla izleyenecek bir kulüp oldu. Bu başarıya imza atan herkesi kutluyorum" dedi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KAYSERİSPOR'DA

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri'ye gelen Kocaelili bir grup ögrenci, sarı kırmızılı takımın Karpuzatan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı izledi. Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'yla birlikte gittikleri tesislerde takım kaptanı Mehmet Topuz'a bir buket çiçek veren ögrenciler, Kayserispor'a yeni sezon için başarılar dilediler, "Bu sezon Kocaelispor'da Süper Lig'de mücedele edecek. İki takımın da ligde iyi sonuçlar almasını istiyoruz" dediler.

09.07.2008
    Kaynak : DHA
    Crespo olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Crespo olmasın
    Yok bu adam büyük ihtimalle.Medya yanlış yazmış

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bence Koray dc de oynarsa cok sıkıntı yasar Kayseri.Forvetini de beğenmedım.
    Korayın Yerinede adamlar var ama Korayın asıl mevkisi stoper zaten stoperde çok daha iyi olacaktır.Ali Turan da var yada Eren Güngör
    Last edited by deniz.91 : 09.Temmuz.2008 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence de Koray'ın yerine Ali veya Eren oynamalı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bence de Koray'ın yerine Ali veya Eren oynamalı
    O benim tercihim zaten Korayıın hırsını çok beğeniyorum.Fizk olarakta baya iri zaten kapı gibi adam milli takım seviyesine geldi bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O kadar beklendi yabancı forvet transferi ve gelen isim açıkcası alınan isim pek tatmin edici değil.Gökhan gibi bir forvetin yerine alınan bu isim bakalım ne yapacak.Fm'deki özellikleride pek iyi değil.Hayırlı olsun Kayseri yönetimine..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O kadar beklendi yabancı forvet transferi ve gelen isim açıkcası alınan isim pek tatmin edici değil.Gökhan gibi bir forvetin yerine alınan bu isim bakalım ne yapacak.Fm'deki özellikleride pek iyi değil.Hayırlı olsun Kayseri yönetimine..
    Gökahnın yerine Gelen Aghahowa

Bu aslında Cangelenin sakatlanması üzerine alınan bir oyuncu

Aghahaowadan çok şey bekliyorum ama buna içim pek atmadı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Matias Leonardo Escobar Kayseriye Ayak bastı

Last edited by deniz.91 : 09.Temmuz.2008 at 17:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Kayseri iyi bir kadro kurdu. Avrupa'da biraz daha sesini duyursa yıldız isimler gelir. Çünkü para var, tesisler yapılıyor ve bitecek, Kayseri gelişmiş bir şehir ve gitgide dahada gelişiyor, birde Avrupa'da başarı olursa 5. büyük takım Kayseridir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Böylece transferi kapdık büyük bir olasılıkla.Sanırım birde yedek kaleci alabiliriz.Transferlerimize baktığımızda bir anadolu takımına göre gayet yerinde kanımca.özellikle yeni isimlerden Aghahowa, Escobar ve Musludan baya bir umutluyum.Son aldığımız Saša Bjelanovic ise bir anadolu takımına göre iyi bence buca yıl İtalyada oynmaış bir oyuncu tecrübesi bize çokşey katacaktır.Seneye uefadada mücadele edeceğiz.İnşallah ordan anlımızın akıyla döneriz

buda benden yeni transferlerimiz hakkında küçük bir yorum olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Deniz sana katılıyorum.Kayserispor bütçesine göre bu sezon iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi.Ayrıca M.Topuz gibi bir yıldızınıda takımda tutmayı başararak önemli bir iş yaptılar yine.Yalnız kale için Suleymanou seçimi büyük bir soru işareti.Bakalım bu sezon Kayseri ne yapacak önümüzdeki sezon merakla bekliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

escobar denilen futbolcuyu transfermarkt ve buna benzer futbolcu datası olan sitelerden baktım uzun boylu bir defansif orta sahaymış ama stoper de oynuyormuş.geçen sezon apertura ve clasura toplamında 33 maç oynadı ve 4 gol atmış.tek sıkıntı çok sarı kart görmesi.bizim ligimizdede hakemler sertlikleri affetmiyorlar.
    ben yararlı olacağına inanıyorum.kayserispor iyi transferler yapmaya devam ediyo.yeni stadda artık taraftarlar yalnız bırakmazlar kayserisporu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Deniz sana katılıyorum.Kayserispor bütçesine göre bu sezon iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi.Ayrıca M.Topuz gibi bir yıldızınıda takımda tutmayı başararak önemli bir iş yaptılar yine.Yalnız kale için Suleymanou seçimi büyük bir soru işareti.Bakalım bu sezon Kayseri ne yapacak önümüzdeki sezon merakla bekliyorum..
    Bencede bizim en büyük transferimiz Topuzun kadroda kalamsı

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    escobar denilen futbolcuyu transfermarkt ve buna benzer futbolcu datası olan sitelerden baktım uzun boylu bir defansif orta sahaymış ama stoper de oynuyormuş.geçen sezon apertura ve clasura toplamında 33 maç oynadı ve 4 gol atmış.tek sıkıntı çok sarı kart görmesi.bizim ligimizdede hakemler sertlikleri affetmiyorlar.
    ben yararlı olacağına inanıyorum.kayserispor iyi transferler yapmaya devam ediyo.yeni stadda artık taraftarlar yalnız bırakmazlar kayserisporu

Escobar defansif özellikleri çok iyi olan bir oyuncuymuş FMdede bu özellikleri belli oluyor zaten eski takımının taraftarlarıda takımın en önemli ismini kaybettiklerini yazıyorlar ve çok üzülüyolar buda bize iyi geldi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Son Transferimizde belli oldu yeni kadromuz şöyle oluşur artık

ML:Mehmet Eren
    ST:Saša Bjelanovic[Cangele Sakat]
    Güzel ama Olembe gibi iyi bir sol kanatın yerine Mehmet Eren forma bulamaz bence, zaten forvetten bozma bir ofansif oyuncu Mehmet Eren, daha çok playmaker oynuyordu.

ML:Olembe
    ST:Saša Bjelanovic

+2 Cangele ve Iglesias

Çok güzel kadro oldu, bence 2 stopere ihtiyaçları var, yeni transferler tutarsa (özellikle Muslu) ligin süprizi olur Kayseri..

Bjelanovic uzun bir fizik oyuncusu galiba, pivot santrafor olarka iş yapabilir, Gökhan'ın yerine Iglesias olmazdı zaten.
    Last edited by Cengo : 10.Temmuz.2008 at 01:33
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

2 Arjantin'li aldı duymuştum ama.Stoperde Ali Turan yok mu?

22. Default

sitte 2 Arjantinli diye geçmiş DHA ajansı ama haberde yanlışlık var..Diğer oyuncu İtalya Torino takımından Sasa Bjelanovic Hırvat...Ali Turan,Aydın,Koray 3üde stoper oynayabiliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sitte View Post
    2 Arjantin'li aldı duymuştum ama.Stoperde Ali Turan yok mu?
    Stoperde Ali Turan, Aydın Toscalı, Koray Çögeçen, Eren Güngör ve Bayram Çetin var yeter kanımca

24. Default

kayserisporun kadrosu çok güzelde o kadroya bide kalite bi kaleci alsalardı
    kayseriyi bu sene yaksa yaksa hamido yakar
    aghahowanın performansınıda merak ediyorum son 4 sezonda 3 gol atabilmiş ama tsl de 10 gol atar tahminim

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bjelanovic,kariyeri nedeniyle Kezman'a benziyor biraz.Bir kez gol kralı olmuş sonra kariyeri düşüşe geçmiş bir oyuncu.Aghahowa da düşüşteydi umarım ikisi kendini gösterir.

Kayserispor bütçesine göre gayet iyi bir kadro kurdu.
    Bjelanovic,Escobar,Aghahowa gibi kilit isimlerinde iyi performansları ile özellikle UEFA Kupasında başarılı olacaklardır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlginç gelişmeler oluyor.

Kayserispor beş forvetle ilgileniyor

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İtalya'da görüşme yaptıkları Torino takımının Hırvat golcüsü Sasa Bjebroviç'in yanı sıra İtalya, Almanya, Arjantin ve Paraguaylı 5 forvet oyuncusuyla ilgilendiklerini açıkladı.Ekonomik şartları göz önünde bulundurduklarını da belirten Başkan Recep Mamar, bu nedenle şu anda beklemede olduklarını söyledi. Başkan Recep Mamur, şartlara göre hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.
    ESCOBAR MUAYENE OLDU
    Kayserispor'un mukavele imzalamak için getirdiği orta saha oyuncusu Arjantinli Escobar, bugün özel bir hastanede sağlık muayenesinden geçirildi. Sağlıklı olduğu belirlenen Escobar'ın Avendano veya Leonardo'dan birinin mukavelesinin feshedilmesinden sonra Kayserispor'la 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
    KALECİ SOULEYMANOU KIZILCAHAM KAMPINA KADAR İZİNLİ
    Teknik direktör Tolunay Kafkas, milli maçlarından döner dönmez Kayserispor'la antrenmanlara çıkan kaleci Souleymanou'ya 15 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da başlayacak ikinci kamp dönemine kadar izin verdi. Tolunay Kafkas, "Souleymanou, Afrika Kupası maçlarının ardından bizim kampımıza katıldı. O yüzden kendisini 15 Temmuz'a kadar izinli saydık" dedi.
    KAYSERİSPOR'A ÖZEL AYAKKABI
    Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, sarı kırmızılı tüm oyunculara özel ayakkabılar yapılması için bilgisayar yardımıyla ayaklarının ölçüsünü aldı. Ayak Fonksiyonel Analizi sonucunda da futbolcuların gerek antrenman gerekse maç performanslarını artıracak, bel ağrısı, aşil tendon ve ayak ağrılarını ortadan kaldıracak ayakkabıların antrenmanlarda kullanılmaya başlandığı açıklandı.
    Dr.Ahmet Çağlar, "Dünyanın sayılı kulüplerinde olduğu gibi Kayserispor'da da bilgisayar yardımı ile aldığımız ayak ölçümlerine göre özel ayakkabılar hazırlattık. Maç ayakkabıları için de tabanlık yaptırdık" diye konuştu.

11.07.2008
    Kaynak : DHA

Mauero Bosellide Estudaintese transfer olamamış belki bize gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlaşılan Sırp forvetin transferi daha kesin değil.Açıkcası o oyuncu pek kafama yatmamıştı benim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yönetim bir işin peşinde ama anlayamadık:S

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yönetim Sasa Bjebroviç bi kaç gün içinde Kayseri'de olacak demiş sanırsam. Ama Toledo ve Avendano'yu yollayamadılar.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri