Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 258 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Röportajları izledim şimdi, Semih, Uğur ve Kazım ile röportaj yapıldı canlı ve Semih ile Uğur'un dediğine göre muhteşem bir tempoda idmanlar yapılıyormuş. Övgüyle söz ettiler antrenmanlardan, çok iyi çalıştırıyorlar bizi dediler. Semih Yasin'den bilgi aldığını falan da söyledi gelmeden önce ve epey hocanın yorduğunu söyledi.

Bugün hazırlık maçında bakalım fizik-kondisyon durumları ne alemde, göreceğiz, canlı izleyemesek bile banttan izleyip takımı göreceğiz, bizden de önemlisi Aragones görecek. İnşallah memnun edici bir performans ortaya koyar bizim futbolcular da, Aragones'in işi kolaylaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şuan ki maçta fizik-kondisyon anlamında takımın ne kazandığını anlayamazsın çünki halen yükleme yapılmakta.. Belki oyuncular ilk yarıyı bile zor kapatabilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Sağda da oynayabilir Burak

Yani 4 - 4 - 1 - 1
    Gürhan çizgi oynayamaz ki.Ama İspanya milli takımında İniesta ve Silva çizgide değilde sürekli içe katederek oynadılar.Dizilişte kanat gibi duruyor ama onlar topu aldıklarında çizgiye değil içeri katediyorlardı,böylede olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Fenerbaçeli
    Aynen öyle takım 50 den sonra çok yorulur çünkü sabah ağır antreman yaptılar , belkide cross yaptılar.

Maç ne zaman Fbtv'de beyler bilen yok mu?

@Anilton

Denemek istiyor olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.BAHÇE 1-0 SWİNDON (D.A.)

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında ilk hazırlık maçında ter döküyor. Sarı-lacivertlilerin, Swindon ile karşı karşıya geldiği ve ilk yarısı sona eren mücadelede Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü var. Yeni transfer Burak ile Kezman birlikte forvette görev yapıyor.
    Fenerbahçe'nin golü 14. dakikada Kezman'dan geldi.
    Fenerbahçe'nin 11'i şöyle: Volkan Babacan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Deniz, Alex. Gürhan, Burak, Kezman

2. yarıya başlarken epey bir değişiklik yapılmış, İlhan, Maldonado gibi isimler girmiş.

Maçın anlatımı için;
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...d=229&sz=25734

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fenerbahçe'den tatsız prova: 1-1

Fenerbahçe, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında İngiliz alt lig ekiplerinden Swindon ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, İngiliz ekibi ikinci yarıda bulduğu golle maça denge getirdi. Fenerbahçe'nin golü 14. dakikada Kezman'dan gelirken, rakip takımın golü 62. dakikada Cox'tan geldi. Fenerbahçe yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones yönetiminde çıktığı ilk maçta galibiyete uzanamazken, İspanyol teknik adam saha kenarında 90 dakika boyunca bir an olsun oturmadı. Oyuncularını sürekli uyaran İspanyol hoca karşılaşmanın ikinci yarısında bir çok oyuncu değişikliğine giderek yeni oyuncularını görmek istedi.
    KEZMAN GOLÜNÜ ATTI...
    Maça baskılı başlayan Fenerbahçe 14. dakikada Kezman ile golü buldu. Gürhan'ın sol kanattan yaptığı güzel ortaya aynı güzellikte kafayı vuran Kezman topu ağlara gönderdi. Kezman oyunda kaldığı süre boyunca arzulu futboluyla dikkat çekti.
    COX DENGEYİ GETİRDİ...
    İngiliz ekibi ikinci yarıda golü daha çok düşündü. 62. dakikada gelişen atakta Cox yaklaşık 25 metreden çok klas vurdu ve topu ağlara göndererek takımına eşitliği getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hemende yorumu yapmışlar Tatsız prova..

İzlemeden yorum yapmamak lazım..Kezman golüde attı ya bundan sonra tövbe billah takımdan göndermezler,iyi başladı diye..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Alex'i tam oynatmış Kezman'ı 45'te almış, genel de Alex ilk maçlarda bu kadar kondisyon sahibi olamazdı belki yine yoktur ona lafım yok da .. oynatmış
    Last edited by JunkChorn : 12.Temmuz.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kezman hersene kampın yıldızı oluyo.Ama ligde yokları oynuyo.Ayrıca 1-1 lik sonucu yadırgamıyorum.2.yarıda tamamen yedeğinde yedeği bir takım ile oynadık.Önemli olan ortaya koyulan oyun inşallah oyun iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şuana kadar şunu gözlemledim hazırlık kampına kötü başlayan takım sezonu şampiyon bitiriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

o değilde her sene en geç fenerbahçe başlıyor bende buna çok dikkat ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medya bir hazırlık maçıyla yerin dibine sokmaya başlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçın özetini izledim az önce Fb tv'de Gürhan'ın şans bulması sevindirdi beni Gürhan'ı Silva tarzı düşünüyormuş bir ara sağ tarafa bile geçmiş.Zaten golde iyi bir orta açtı Kezman'da iyi yükseldi ve vurdu.Carlos'ta 90 dakika oynamış.Burak Yılmaz pek çok pozisyona girmiş maçta değerlendirememiş ama olsun girmesi önemli Alex yine şık arapasları atmışİlhan'ın bir şutu var.Carlos'da 2-3 kez yoklamış kaleyi.Yediğimiz golde ise Mert kötü bir gol yemiş uzaktan sert ama bombeli bir top Arda'nın isviçre attığı golde de top bu şekilde gitmişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FBTV'de ne zaman maçı göstericekler arkadaşlar bilgisi olan var mı?
    Last edited by ForsakeN : 13.Temmuz.2008 at 02:08

Nesil
    2006

Büyük ihtimalle yarın gösterirler. Maçı izlemedim ama; eğer amatör bir kulüp ile 1-1 ile berabere kalıyorsak pek bir izlenecek yanı yoktur. Umarım bu sezon kötü oynayarakda kazanabiliriz. Sadece iyi oynadığımız maçları kazandık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Amatör değil Batuhan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Umarım Gürhan kazanılır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Amatör değil Batuhan.
    Amatör olmasa bile üçüncü lig takımı felandır. Sonuçta adı sanı olmayan bir takım. Bizdeki isimlere bakınca Roberto Carlos, Semih, Gökhan, Lugano, Edu, Uğur Boral gibi isimler bu takımı onbeş dakiakda farkı üç yapıp bitirmeleri gerekiyor. Tamam ilk maç hazırlık maçı ama bu takımlada berabere kalınmaz ki. Sonuçta skor önemli değil ama; kötü oynayarakda kazanmamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hazırlık aşamasında bari böyle yorumlar yapmayın ya hemen katlettin batuhan takımı daha bi dur hele ilk maç o kadar canını çıkardı adam futbolcuların..

Bizim zaten hazırlık maçlarındaki performanslarımız hiçbi zaman iç açıcı olmadı ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe, Avusturya kampının ilk hazırlık maçında İngiliz ekiplerinden Swindon Town ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin golünü 14. dakikada Kezman atarken, rakip takımın golünü 62. dakikada Cox kaydetti.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, takımdan ayrılarak Real Betis'e transfer olan Mehmet Aurelio'nun kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve onun yerini doldurmak üzere futbolcu arayışlarının sürdüğünü söyledi.

İspanyon teknik adam, oynadıkları ilk hazırlık maçında teknik anlamda iyi olduklarını belirterek, "Bu benim ilk maçımdı. Teknik anlamda iyiydik. Paslarımız güzeldi fakat tek eksiğimiz bir gol bulamamaktı. Ayrıca topu hızlandırmamız lazımdı. Daha seri paslar yapmamız gerek. Bunları başaramadık ama pas anlamında takımı iyi buldum" dedi.

Yeni sezonda da takımı bu kadro ve sistemle oynatmayı düşündüğünü ifade eden Aragones, "Takımı böyle oynatmayı düşünüyorum. Yalnız takımı önde basacak kadar kondisyonumuz yok. Ama benim felsefem rakibi önde basmak ve onları ileri çıkarmamak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den Real Betis'e transfer olan Mehmet Aurelio'nun yerini doldurmak için futbolcu arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Luis Aragones, "Aurelio bizim için önemli bir oyuncudur. Fenerbahçe onun yerini dolduracak bir futbolcu bulacaktır. Yerini doldurmak için arayışlar sürüyor" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Forvette nasıl bir ikili düşünüyorsunuz?" sorusuna ise teknik adam, "Kezman bugün güzel oynadı. Hiçbir oyuncum için bireysel yorum yapmak istemiyorum. Kezman bugün çok güzel oynadı fakat, bireysel yorum yapmak istemiyorum" dedi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Resmi siteye baktım yayın akısı gecen haftadan kalmıs.İşe bak ya...Tvnin basında beklicez yani.Belki de hiç vermezler.Sanırım 1de mac saati var orda bi bakın derim ben.

Özeti izledim de bence yediğimiz golden Mert'ten çok berbat bir çalım yiyen Can Arat'ın hatası var. Bu Can Arat'ı lütfen sen gönder bari Aragones, takımda tutulmasın bu adam, katlanamıyorum.

Alex'i çok ilginç buldum, özete göre yorum yapmak adetim değildir ama inanılmaz paslar atmış ve oyunda daha aktif gibi görünüyordu.

Aragones'in takım hakkında kafasında birçok şey belirmiştir bu maçtan sonra mutlaka, herkesi görmüştür. Milli futbolcularımız ve Güiza da önümüzdeki hazırlık maçlarında oynayınca o zaman herhalde çok daha iyi bir tablo çizeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Deivid'in annesi vefat etti

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza'nın annesinin vefat ettiği açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya kampının ilk gününde talihsiz bir biçimde sakatlanarak sol ayak bilek kemiğini kıran oyuncunun peşini şanssızlıkların bırakmadığı ifade edilerek, ''Brezilyalı oyuncumuz geçirdiği sakatlığın ardından, şimdi de bir buçuk gün önce kalp krizi geçiren annesini kaybetti. Merhumeye Tanrıdan rahmet, Deivid'e ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şu son zamanlarda birçok ölüm haberleri geliyor hadi hayırlısı. Deivid için çok çok zor bir durum. Önce sakatlığı, şimdide annesinin ölüm haberi. Başı sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımla kalmayıp Brezilya'ya gitse belki de son defa görecekti annesini. Sakatken böyle olması çok kötü oldu, kendisini futbola verip unutmaya çalışabilirdi. Deivid için zor günler, annesinin başı sağolsun, yakınlarına da sabır dilerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid bugünlerde çok zor günler geçiriyor.Başı sağolsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk ayağını kırdı şimdide annesini kaybetti gerçekten zor bir durum deivid'im başı sağolsun

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hız kesmek yok
    13 Temmuz 2008 Pazar

Profesyonel Futbol Takımımız Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Kitzbuhel sahasında saat 11.00'de başlayan antrenmanda dün yapılan hazırlık maçında oynayan oyuncularımız rejenerasyon çalışması yaptı. Milli Takım'dan dönen oyuncularımız ise özel bir programla antrenörlerimizden Carlos Cascallana ile çalıştı. Teknik direktörümüz Luis Aragones, ilk kez idmana çıkan oyuncumuz Kazım'a daha hızlı olması konusunda uyarılarda bulundu ve topla kuvvet idmanı yaptırdı. Diğer oyuncularımız idmanı tamamlayarak otobüsle otele döndü.

Kaleciler golcüleri yendi

Öte yandan sahada kalan oyuncularımızdan Semih, Uğur ve Kazım ile kalecilerimiz Volkan Demirel, Volkan Babacan ve Mert Fehmi Günok minyatür kale maç yaptılar. 3 gol atan kalecimiz Volkan Demirel'in takımı karşılaşmayı 5-3 kazandı. Bu maçın ardından idman esneme hareketleri ile antrenman bitti.

Oyuncularımız Tümer ve Selçuk takımdan ayrı düz koşu yaptı. Selçuk'un sol ayağında enfeksiyon olduğu, bu nedenle takımdan ayrı çalıştığı açıklandı. Milli oyuncularımız akşam saatlerinde günün ikinci antrenmanını yapacak. Diğer oyuncularımız ise yarın sabah saat 10.00'a kadar izinli olacak.

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Deivid için çok çok zor bir durum herşey üst üste geldi.Allah sabırlar versin Deivid'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Basın sağolsun Deividim...

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri