totenham takımı takım olarak daha iyi
ikinizede başarılar favorim tottenham
favori takımım tottenham direk söylemek isterim çok sakatlık sorunu yaşıyacaksın ona göre tranferler yap ve genç atrenörü ile anlaş
BAŞARILAR İKİNİZE DE
Football is simple,but Football Manager is not
Transferler ve maçlar yakında...
Portsmouth benim favorim.. İnşallah Kanu yeterince forma giyer.. Kanu Defoe forvetini tutacak defans tanımıyorum.. Bir de arshavin'i kadroya katabilirse P'mouth tutulmaz..
tottenham favorim hem bale gibi jenas gibi kaliteli ve genç oyuncuları var.başarılar
Forza Porstmouth.
porştmuntdaha iyi form yakalar bence...
Tottenham ligi daha önce bitirir tabi iyi yönetilirse.
Transferler gelse de görsekPortsmouth için bekliyorum..
Arshavin çok işine yarayacak. van der Vaart ı almasan da olurdu. Muntari ve Niko var. Bir de genç alırrdın yeterdi.
İşte Trasnferler (Tottenham Hotspur Football Club)
Pablo Piatti
Diego Buonanotte
FARFAN
Jean II Makoun
Ve hazırlık maçları
Ligde de 4 maç geride kaldı onlarıda birazdan ekliyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İNGİLTER (Premier) LİGİ 1. HAFTA
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
Evet ilk dört hafta oldukça iyi maçlar çıkardım.Defansın iki önemli ismi olmamasına rağmen iyiydim.King ve woodgate sakatlar onlarda takıma eklenince daha iyi olacağına eminim
Last edited by ejder20284 : 13.Temmuz.2008 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İngiltere Ligi 1. Hafta
İngiltere Ligi 2. Hafta
İngiltere Ligi 3. Hafta
İngiltere Ligi 4. Hafta
Carling Cup 2. Tur Macı
Evet su ana kadar fm de oynadıgım en kötü baslangıcı yaptım diyebilirim. Sadece 2 beraberlik 2 maglubiyet cok kötü gidiyoruz. Kimz v2.1 i kullanıyodum su an kafamda 2 tane denemek istediğim taktik var insallah tutar yoksa küme düsmeme mücadelesi verecegiz tabiki kovulmazsak......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PORTSMOUTH MANAGERİNDEN ERKEN VEDA!!!
Lige cok kötü baslayıp puan kayıpları yasayan teknik direktör Ümit Boğa dayanamayıp istifasını verdi. Ve ayrılırken birkac kelie laf etti. Tottenham mangeri Hakan Kaya yı tebrik ediyorum. Cünkü cok ii bir takım kurdu ve Türkün gücünü Avrupa da gösterdi. Ama ben yenildim. Artık dayanamayacgımdan istifa ettim. Herkese saygılar sevgiler......
(Ve otomatik olarak kariyer burda biter....)
Last edited by GeorgeWeah : 14.Temmuz.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
cok erken bıtmıs karıyerınız ama olsun genede tebrıkler ıkınızede![]()
Erken bitirdin kariyeri Ümit bence devam etseydin düzelirdi takım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir