Sayfa 100 / 142 İlkİlk ... 50909899100101102110 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Ruben de la Red Real Madrid'e transfer oldu benim bildiğim... Gelmesi imkansız.

Ruben De la Red zaten Real Madrid'in oyuncusuydu diye biliyorum. Getafe'ye kiralık verilmişti sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza İstanbul'a geldi. Atatürk Havaalanına inen İspanyol forveti Fenerbahçeli taraftarlar büyük coşkuyla bekliyor.

İspanya'da geçen sezon Real Mallorca forması altında gol krallığı yaşayan Güiza EURO 2008'de de İspanya adına 2 gol kaydetmişti. Büyük paralar karşılığı gelen Güiza yarın (Salı) saat 11.30'da resmi sözleşme imzalayacak.

"TARAFTARIN ÜNÜNÜ DUYDUM"

Havaalanında FB TV'nin sorularını yanıtlayan Güiza "Umarım Fenerbahçe'de de gollerime devam ederim ve başarıya ulaşırız. Fenerbahçe'den teklif gelince oldukça sevindim, buraya gelmeyi çok istiyordum. Carlos ile bu konuda konuştum ve beni ikna etti. Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım, Türkiye'nin de çok güzel bir ülke olduğunu söyledi. Fenerbahçe taraftarının 90 dakika boyunca hiç durmadığını ve takımları için öldüklerini biliyorum. "açıklamasını yaptı.

GÜİZA: "SAĞOL"

Salı günü doktora gideceğini söyleyen Güiza daha sonra da Avusturya kampına katılacağını sözlerine ekledi. Aragones hakkında da konuşan Güiza İspanyol teknik adama övgüler yağdırırken "O futbolcusuna saygı gösteren bir isim" dedi. Fenerbahçe'nin kadrosunu da değerlendiren İspanyol forvet "Takımda büyük oyuncular var. Bir an önce takıma katılmak ve onlardan birşeyler öğrenmek istiyorum" dedi. Güiza FB TV'ye verdiği röportajın sonunda 'Sağol' diyerek Türkçe'ye giriş yaptı.

NURİA BERMUDEZ: "ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİLER"

Güiza görüntüleri ve açıklamalarıyla olay yaratan aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Nuria Bermudez ile beraber İstanbul'a geldi. Nuria Bermudez de "Türkiye hakkında bana çok güzel şeyler söylediler. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim. Fenerbahçe eşiminin her zaman oynamak istediği ve beğendiği bir takım" ifadesini kullandı.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Güiza Fener'e..Güiza'da da Türk tipi var baya..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gerçekten Türk'e benziyor.

Yalnız Güiza'nın beklediğinden az taraftar gelmiş havaalanına...

Yarın resmi imzayı atıyor saat 11.30'da Basın Toplantı Odası'nda, akabinde de büyük ihtimalle stadda top sektirip poz verdikten sonra Yasir Kaya ile Gündem programına konuk olur. Güiza hayırlı olsun, çok büyük bir oyuncu aldık gerçekten. Eşi de gelmiş, o da olay yaratmaya başladı bile şimdiden. Yarın kaç numarayı giyeceğini öğreneceğiz, büyük ihtimalle 14 numarayı giyer, belki de 10 numarayı giyer, göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nuria Bermudez, Gûiza'nın Manager'i aynı zamanda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen daha büyük bir isim beklerdim ama hayırlısı olsun. Şu işe bak La Liga'nın gol kralı ve Son Avrupa Şampiyonu takımın forvetini beğenmiyorum. Bu bile büyüdüğümüzün bir göstergesi heralde

Ama gerçekten ilk başta başkanımızın Carlosu gölgede bırakacak dediği oyuncuyu beklerken Güiza biraz daha yanında hafif kaldı. Ama tahminimizdende fazla yararı olacaktır. O ligde gol kralı olduysa TSL'dede baya bi gol sıralayacaktır. En önemliside Avrupa'da ne yapacağı..Ayrıca Kezman'da eğer çift forvette Güiza ile birlikte oynarsa bir patlama yapacak diye bekliyorum. 1.80 boyunda uzun sayılır. Hayırlı uğurlu olsun. Verdiğimiz milyon eurolara değsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güiza'dan bir cacık olmaz dermişim Kavga çıkarmış gece gece...

Bence bu transfer bir çok şeyin göstergesi oldu.Güiza yeni yeni patlama yapmış ve kariyerinin en civcivli döneminde Fenerbahçe'yi tercih etti.Bir çok avrupanın kalburüstü kulübüne de gidebilirdi ama o Türkiyeyi ve Fenerbahçe'yi seçti.

Gerçekten bravo.Fenerbahçe ve Galatasaray özellikle getirdikleri oyuncularla Türkiye'nin kapısını biraz daha açtı bence avrupaya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbol Federasyonu, Aurelio’nun transfer sertifikasını isteyen Real Betis’e, Fenerbahçe Kulübü’nün de görüşünü aldıktan sonra olumsuz yanıt verdi. Konunun artık FIFA tarafından çözümleneceği bildirildi

İspanya’nın Real Betis Kulübü Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Mehmet Aurelio’nun transfer sertifikasını istedi.

Fenerbahçe’den tartışmalı bir şekilde ayrılan Aurelio için federasyonun kapısını çalan Betis Kulübü, bu oyuncuya lisans çıkarmak için 11 Temmuz Cuma günü gerekli prosedörü başlattı. İspanyol ekibinin başvurusunu hukuki yönden inceleyen federasyon ise sarı-lacivertli kulübe görüşünü sordu. Fenerbahçe kulübü opsiyon hakkını kullanarak sözleşmesini uzattığı Aurelio’nun bir yıl daha Türkiye’de oynaması gerektiğini belirterek, uluslararası transfer sertifikasının gönderilmemesini istedi.

Geçici lisans verilebilir

Fenerbahçe’nin olumsuz yanıtından sonra federasyonun durumu resmi bir yazı ile İspanya Futbol Federasyonu kanalıyla Real Betis kulübüne bildireceği öğrenildi.

Yetkililer, “futbolcunun oynama hakkının elinden alınmaması” prensibi doğrultusunda Betis kulübünün FIFA’ya başvurarak geçici transfer sertifikası talep edebileceğini kaydetti.

FIFA’nın geçici sertifika vermesi durumunda sarı-lacivertli kulübün opsiyon hakkını kullandığı Aurelio için hukuki süreci başlatacağı bildirildi. FIFA’nın anlaşmazlık dosyasını Ağustos ayı başına kadar çözümlemesinin beklendiği kaydedildi.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçemizin İspanya’nın Real Mallorca kulübünden transfer ettiği Daniel Gonzalez Güiza, takımımızınilk İspanyol futbolcusu oldu. Fenerbahçemizin 101 yıllık tarihinde ilk İspanyol teknik direktör olan Luis Aragones’in takımın başına geçmesinin ardından, bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak Güiza ile birlikte ilk kez bir İspanyol futbolcu da formamızı giyecek.

GÜİZA, 88. YABANCI FUTBOLCU
    Güiza, aynı zamanda tarihimizdeki 88. yabancı futbolcu oldu. Takımımıza şimdiye kadar 4 kıta ve 33 ülkeden 88 futbolcu transfer edildi. Asya, Avrupa, Afrika ve Güney Amerika kıtalarından, eski Yugoslavya, Brezilya, Yunanistan, Almanya, Danimarka, Romanya, Mısır, İtalya, Arnavutluk, Polonya, İngiltere, İsviçre, Macaristan, Rusya, Slovenya, Bulgaristan, Nijerya, Portekiz, Güney Afrika, Bosna-Hersek, Gana, İsrail, Gine, İsveç, Hırvatistan, Hollanda, Arjantin, Ukrayna, Fransa, Uruguay, Sırbistan, Şili ve İspanya’dan futbolcular Fenerbahçe’ye transfer oldular.

EN ÇOK ESKİ YUGOSLAVLAR OYNADI
    Tarihimizde en çok eski Yugoslavya’dan futbolcular forma giydi. Fenerbahçemizde 17 futbolcuyla Yugoslavlar hala ilk sırada yer alırken, son yıllardaki transferlerle 12 oyuncuyla Brezilyalılar ikinci sırayı aldı.

Fenerbahçemizde ayrıca 5’er Yunan, Alman ve Rumen, 4 Danimarkalı, 3’er Mısırlı, Ganalı ve Bulgar, 2’şer İtalyan, Arnavut, Polonyalı, İngiliz, Nijeryalı, Rus ve Hırvat, 1’er de İsviçreli, Macar, Sloven, Güney Afrikalı, Portekizli, Boşnak, Gineli, İsrailli, İsveçli, Hollandalı, Arjantinli, Ukraynalı, Fransız, Uruguaylı, Sırp, Şilili ve İspanyol futbolcu transfer edildi.

Fenerbahçemizin101 yıllık tarihinde forma giyen yabancı futbolcular ve ülkeleri şöyle:

Eski Yugoslavya: Asım Ferhadoviç, Vasille Radoviç, Lazar Lemiç, Stevano Ostojoviç, Radomir Antiç, Radmilo İvançeviç, İbrahim Begoviç, Suat Karaliç, Fahruddin Zeyneloviç, Srebrenko Repçiç, Dusan Pesiç, Zvan Lukovcan, Fadıl Vokri, Miroslav Tanjga, Nikola Lazetiç, Zoran Mirkoviç, Miroslav Steviç

Brezilya: Gerson Candido De Paula , Sergio Ricardo M.Nerves, Reginaldo Vicente Simao, Cerqueria Washington, Fabio Luciano, Marco Aurelio, Marcio Nobre, Fabiano Rodriquez, Alex de Souza, Eduardo Luis Abonizi de Souza ’Edu’, Deivid de Souza, Roberto Carlos

Yunanistan: Jean Boris, Constantin Boris, Tripo, Apostol Nikoliadis, Koça Negroponti

Almanya: Wilhelm Kohlhammer, Körner, Tony Schumacher, Andreas Wagenhaus, Robert Enke

Romanya: Ion Nunweiler, İlie Datcu, Mircea Sasu, Sabin İlie, Dinu Viorel Moldovan

Danimarka: Henrik Nielsen, Brian Steen Nielsen, Frank Pingel, Jes Högh

Mısır: Hüseyin, Kamil, Faid

Bulgaristan: Stanimir Stoilov, Emil Kostadinov, Ivailo Petkov

Gana: Samuel Johnson, Yaw Preko, Stephen Appiah

İtalya: Ranço, Baldini

Arnavutluk: Bahri Kaya, Süleyman Vafi

Polonya: Czeslaw Jakolcewicz, Piotr Soczynski

İngiltere: Horace Armitage, Dalian Robert Atkinson

Rusya: Ivan Viscnevski, Vladimir Beschastnykh

Nijerya: Uche Alozia Okechukwu, Augustine Okocha

Hırvat: Milan Rapaiç, Stejepan Tomas

İsviçre: Gustav Haenni

Macaristan: Zobel

Slovenya: Dzoni Novak

Portekiz: Manuel M.Dimas Teixeria

Güney Afrika: John Lesiba Moshoeu

Bosna-Hersek: Demir Hotiç

Gine: Süleyman Oulare

İsrail: Haim Michael Revivo

İsveç: Bernt Kenneth Andersson

Hollanda: Pierre Van Hooijdonk

Arjantin: Ariel Arnaldo Ortega

Ukrayna: Sergei Rebrov

Fransa: Nicolas Anelka

Uruguay: Diego Lugano

Sırbistan: Mateja Kezman

Şili: Claudio Maldonado

İspanya: Daniel Gonzalez Güiza

Not: Türk vatandaşlığına geçtikten sonra transfer yapan futbolcular haberde değerlendirmeye alınmamıştır.

Güiza 4 yıl Fenerbahçe'de
    Fenerbahçe Kulübü, İspanyol golcü Daniel Güiza ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon La Liga'da gol kralı olan ve EURO 2008'de de İspanya Milli Takımı forması giyen Daniel Güiza, Fenerbahçe ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Güiza, "Burada olmaktan çok muyluyum ve büyük heyecan duyuyorum. Başkan'a ve yöneticilere teşekkür ederim. Umarım onları utandırmam, Türkiye'de başarılı olacağıma inanıyorum. İspanya'daki lakabım 'okçu', umarın sizi mutlu ederim. Bir an önce oynamak istiyorum" diye konuştu.

Güiza, "Avurpa'dan bakınca Fenerbahçe'yi nasıl görüyorsun?" şeklindeki bir soruya, "Fenerbahçe dışarıdan bakıldığında çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli sonuçlar aldı. Benim gelme sebeplerimden bir tanesi Fenerbahçe'yi daha ileriye taşımak. Bunu da hep beraber yapabileceğimizi düşünüyorum" yanıtını verdi.

İspanyol golcü, "Bonservis ücretinin yüksek olmasının bir baskı yaratıp yaratmayacağı" şeklindeki bir soruyu da, "Ben gerekeni yapacağım. Geçen seneki gol sayımı artırmaya çalışacağım. Luis Aragones ile çalışmak benim için şereftir ve bundan mutluluk duyuyorum" diye yamıtladı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu da, Güiza'yı alabilmek için 1 aydır mücadele verdiklerini ifade ederek, "Bildiğiniz gibi Güiza, La Liga'nın gol kralı. Kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Daha önce de açıkladığımız gibi, Türkiye'nin gol kralı Semih ile birlikte Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele edecekler. Fenerbahçe tarihimizde çok önemli bir transfer. İnşallah bizi utandırmayacak. La Liga'da penaltısız 27 gol atmak büyük bir meziyet. İnşallah Türkiye'de ve Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı olacak" diye konuştu.

Güiza bugün sarı-lacivertli takımın Avusturya kampına katılacak.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

14 numarayı almış.Hayırlı olsun camiamıza.Gönül isterdi geçen sene Carlos geldiğinde yapılan stadyumda tribünlerin önünde imza attırılacak birinin gelmesini ama Güiza'nın da kulübe yararı dokuncaktır eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

1o numara neden verilmedi yahu ..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Archer Güiza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Forma yakışmış kerataya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    1o numara neden verilmedi yahu ..?

10 numara Emre'ye verilecek sanırım.
    (/s)

19. Default

GUIZAYA 11i VERSELERDİ
    ALEX de 1O NUMARAYI İSTİYORMUŞ ALEX ALSIN

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alonso F.Bahçe'ye yakın

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso için İtalyan ekibi Juventus tamamen devreden çıktı. Fenerbahçe Xabi Alonso transferinde yalnız kaldı. Milli futbolcu Mehmet Aurelio'nun sürpriz bir şekilde Real Betis'e transferiyle orta sahaya takviye için kolları sıvayan Sarı-lacivertlilerin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen ve aynı zamanda İspanya Milli Takımı adına da mücadele eden 26 yaşındaki yıldız futbolcu Xabi Alonso için transfer girişimlerinde bulunduğu belirtiliyordu. Ancak transferin önündeki en büyük engellerden birisi yıldız futbolcuyu İtalyan ekiplerinden Juventus'un da istemesiydi. Fakat Juve, Alonso iddialarına karşın Sevilla forması giyen Danimarkalı yıldız Christian Poulsen'i renklerine bağladı. Bu transferle birlikte Juventus Teknik Direktörü Claduio Ranieri, takımın transfer çalışmalarını tamamladığını sadece bir kaleci almak istediklerini söyledi. Ranieri'nin bu açıklamalarından sonra gözler yeniden Xabi Alonso'ya çevrildi. Fenerbahçe'nin 2004 yılından beri Liverpool forması giyen Alonso için uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü bildirilirken, İngiliz ekibiyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alonso için Sarı-lacivertlilerin 20 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Profesyonel futbol kariyerine 1999 yılından Real Sociedad'da başlayan Xabi Alonso 2000-2001 yılında SD Eibar takımına kiralık olarak gönderildikten sonra yeninde takıma döndü. Real Sociedad'la 94 maça çıkan Alonso 9 da gole imzasını attıktan sonra, 2004 yılında İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez'le birlikte yaklaşık 16 milyon euroluk bonservis bedeliyle Liverpool'a katıldı. Xabi Alonso İngiliz ekibiyle 110 maça çıkarken 11 kez ağları sarsmayı başardı.
    İspanya Milli Takımı'yla 2004 ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde mücadele eden Alonso 2008'de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones yönetiminde Avrupa Kupası'nı kazanan kadroda da yer aldı. Alonso, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de boy göstermişti.
    Alonso, kariyeri boyunca 2008 yılında milli takımlar düzeyinde Avrupa Kupası, Liverpool'la 2005 yılında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası, 2006 yılında FA Cup ve Community Shield kupalarını kazanma başarısı gösterdi.

15.07.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kampın sonunda göreceğiz gelecekmi gelmeyecekmi.Alacağımız ön libero büyük ihtimalle Shaktar ile MTK maçaı arasında belli olur

22. Default

Alonso iyi ama Senna daha iyi olur bence. Senna, Aurelio gibi bir oyuncu hem çok koşan takım için savaşan. Aragones, Sennayıda getirebilir.
    Last edited by DisCo : 15.Temmuz.2008 at 19:49 Reason: Tamamen büyük harfler kullanarak yorum yazmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maldonado gözden çıkarıldı

Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe bir türlü istediği ön liberoyu bulabilmiş değil. Öncelikle Villareal'de forma giyen Senna'ya yönelen sarı lacivertil yönetim bu futbolcununu takımdan ayrılmak istememesi ve 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli sebebiyle bu transferde geri adım atmış durumda. İstenilen başka bir isim Poulsen ise 2 gün önce Juventus'a imza attı.Takımdaki ön liberolardan biri olan Şilili Maldonado ise gözden çıkarılmış durumda. MTK maçı için kamp boyunca taktik çalışmalar yapan sarı lacivertli takımda teknik direktör Aragones, Maldonado"yu sürekli yedek takımda oynatıyor. Yabancı bir ön liberonun transferi durumunda Maldonado"nun takımdan gönderileceği öğrenildi

15.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçe'de Avusturya kampında Teknik Direktör Aragones, yeni sezon öncesi kafasındaki kadroyu yavaş yavaş şekillendirirken forvet hattında Kezman iyice gözden düştü.

Avusturya kampının Swindon Town ile oynanan ilk hazırlık maçında gol atmasına rağmen Luis Aragones'in, Sırp futbolcunun performansından memnun kalmadığı ögrenildi.

Semih'in takıma katılması ile birlikte, özellikle antrenmanlardaki performansı ve istekli oluşu Kezman'ın koltuğunu iyice sallamaya başladı.

Milli futbolcu, Avusturya kampında Aragones'in adeta prensi olurken, tecrübeli teknik adamın çarşamba günü Sparta Prag'la oynanacak hazırlık maçında forvette Semih'e şans vereceği belirlendi.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI…

Bu arada Teknik Direktör Aragones'in dün akşam antrenmanın ardından otele dönüş sırasında futbolcularını apar topar toplantı odasına aldığı ve oyuncuları ile yaklaşık bir saate yakın görüşme yaptığı öğrenildi.

İspanyol teknik adamın, özellikle ilk hazırlık maçında futbolcuların yaptığı hataları değerlendirdiği öğrenilirken, yeni sezonda formayı hak edenin giyeceğini, kesinlikle isim üzerinde durmadığını ve durmayacağını söylediği belirtildi.

Tecrübeli hocanın ayrıca kimsenin tek başına takım olamayacağını söylediği ve “Birbirinize saha içinde ve saha dışında yardım ettiğiniz sürece takım olursunuz” diyerek bütün oyuncularına saha içinde yaptıkları hataları gösterdiği ifade edildi.

ARAGONES DERSİNE ÇALIŞIYOR!..

Teknik Direktör Aragones'in antrenmanlar dışında bütün mesaisini Sarı-lacivertli takımın geçtiğimiz sezonlarda yaptığı maç kasetlerini izleyerek geçirdiği belirtilirken, tecrübeli hocanın kalan boş zamanlarında ise Türkçe dersleri aldığı öğrenildi.

Bu arada Sarı-lacivertle takımın yeni transferi İspanya gol kralı Guiza, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu ile birlikte bugün Avusturya kampına katılıyor.

KAMPTA TRANSFER ZİRVESİ…

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun Teknik Direktör Aragones ile birlikte yeni sezon öncesi transfer konusunda bir çok konuyu Avusturya kampında netleştireceği öğrenildi.

Yaklaşık bir haftadır Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de tecrübeli hocanın özellikle Aurelio'nun takımdan ayrılması ile birlikte bu mevkide oynayabilecek birkaç futbolcuyu transfer listesine aldığı ve bu liste hakkında yönetim ile görüş alış verişinde bulunacağı belirtildi.

Yönetim ayrıca Aragones'ten yeni sezon öncesi Avusturya kampı hakkında da bilgi alacağı ifade edildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Şu Aurelio'nun yerine gelecek kişi belli olsun,yavaş yavaş şekillenir kadro.Birde bir kaleci alsak fena olmaz yani.

Güiza'nın imza törenini seyredemedim,şimdi fotoğraflara bakıyorum da yakışmış forma.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Guiza 8 yıldır 14 numaralı formayı giyiyormus sadece İspanya Milli takımında Xabi 14ü giydiği için 17i giydi.Neyse kac giyerse giysin golleri atsın da yakısmıs gercekten efsane cubuklu forma.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güiza bittiğine göre sırada kaleci transferi ve ön libero olmalı. Volkan'a alternatif olarak hatta rakip olarak Ankaragücü'nün kalecisi Serkan Kırıntılı yada Manisa'nın kalecisi Ufuk Ceylan olabilir..Gerçi son maçta küçük kaleci Volkan süper kurtarışlar yaptı ama yinede tecrübeli bir isim almalıyız..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

fenerbahçe forumunda transfer bütcesi konuşuluyor ne kadar olması lazım diye..eğer xabi alonso da gelecekse transfer bütcesi 0 olsada olur...vallahi fenerle oynamak sıkıcı olacak eğer böyle bir yıldızda gelirse

ama açıkcası ben pek ihtimal vermiyorum... 15 milyon euroyu harcayan fenerbahçe üstüne birde 20 milyon euro para harcamaz sanmıyorum... inşallah olur tabi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Forma yakışmış gerçekten.Yalnız birşey dikkatimi çekti pek bi asık suratlı

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Forma yakışmış gerçekten.Yalnız birşey dikkatimi çekti pek bi asık suratlı
    Katılıyorum resimlerde falan hiç gülerken görmedim.

Mesaj Yetkileri