Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Demirören: Biz kupayı alalım Galatasaray da ligi...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    allaha şükür taraftar olarak görevimizi iyi yapıyoruz... bu arada fb-gs maçının ne olacağını veya kimin şampiyon olacağını daha bilemezsin maç oynansın üstüne yorum yaparız
    son dbakır macında tam bılmıorum gslılere ne kadar yer verıldı ama ekranın karsısındakı trıbun bombostu..bu mu gorevını yapan taraftar..ayrıca gs bu sene ortalama 10bın ksısıye oynuo..bunu ben degıl adnan polat soledı gecen aksam ntv de..(dbakır amcını degıl ortalamayı)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Türkiye şampiyonluğu küçümsenmemeli.. Türkiye şampiyonluğu, şampiyonlar ligi için ALTIN BİR MERDİVEN dir
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

olimpiyat satdındaykende 33 bin ortalama ile oynamıştı bunuda ö.canaydın söylemişti....

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by paco
    valla şampiyonluk bzim için bir amaç değil araç türkiye ligi şampiyonlığunu çok fazla önemsemiyorum ben sadece şampiyonlar ligi müziğini özledim şampiyonluk bizi oraya taşıyacak bir araç ... geçen senenin türkiye şampiyonunu gidin bir arsenal taraftarına sorun bilecek mi??? ama 2000 yılında ki uefa şampiyonunu sorun bilir real madride de taraftarıda super kupa sahibini bilir .... yani bizim amacımız bu olmalı ...
    gtsben arsenal taraftarıyım bıldım bak once yerel basarı lazımkı sonra kıtasal basarı olsun bence cvok yanlıs dusunuosun..ayrıca bızım lıg sampıyonlugu da cok onemlı..9 ay boyunca oyuncu antrenor mılyonlarca taraftar baskan yonetım o kupayı almak ıcın mucadele edıo..

ekranın karşısındaki tribün dbakıra aitti orda 100 kişi falan görmüş olman lazım dbakır bayraklı... gs taraftarının maça gitmeme sebebi yönetimdir canaydın bu kulüpte istenmeyen adamdır. ama son haftalarda tribünler tıklım tıklım doluyor. izmirdeki maçta 30bine yakın taraftarımız vardı ve bilet fiyatları 20-50 ytl olmasına rağmen

neron bende onu söyledim zaten sadece bir araç

valla şampiyonluk bzim için bir amaç değil araç türkiye ligi şampiyonlığunu çok fazla önemsemiyorum ben sadece şampiyonlar ligi müziğini özledim şampiyonluk bizi oraya taşıyacak bir araç ... geçen senenin türkiye şampiyonunu gidin bir arsenal taraftarına sorun bilecek mi??? ama 2000 yılında ki uefa şampiyonunu sorun bilir real madride de taraftarıda super kupa sahibini bilir .... yani bizim amacımız bu olmalı ...
    maç dediğin gibi o olmalı ama bence TSL şampiyonluğu çok önemlidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

neron bende onu söyledim zaten sadece bir araç
    SADECE bir araç değil işte...Nic39 un da dediği gibi aylarca o kupa için emek veriliyo...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

9 ay boyunca sadece lig için çalışırsan sonra fb gibi sadece ligde başarılı olursun ... avrupada hüsrana uğrarsın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Peki o zmn ligi almak için uğraşmayalım onu önemsemeyelim...Şampiyonlar ligine de, ligi 6. 7. bitirip katılırız artık...
    TSL şampiyonluğu önemlidir, hep de önemli kalacaktır...Hiç bir ülke kendi ligine de önemsiz demez..Biz de dememeliyiz...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bizim içim amaç değil araç diyorum yani ligi sadece şampiyonlar ligi için önemserim yani ... yoksa hers ene fb bjk ve galatasaray dan biri şampiyon oluyor ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ve bu takımlardan 2si şampiyonlar ligine gidiyor, ikisi gidemiyor..(Trabzonspor da bunların içinde)
    34 haftada yapılan 34 maç takımların o seneki güçlerini göstermesi açısından ve sonunda ödüllendirilmesi bakımından çok önemlidir..TSL nin önemsiz olduğunu asla kabul etmem..
    TSL amaç olmazsa, araç da olamaz..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    ekranın karşısındaki tribün dbakıra aitti orda 100 kişi falan görmüş olman lazım dbakır bayraklı... gs taraftarının maça gitmeme sebebi yönetimdir canaydın bu kulüpte istenmeyen adamdır. ama son haftalarda tribünler tıklım tıklım doluyor. izmirdeki maçta 30bine yakın taraftarımız vardı ve bilet fiyatları 20-50 ytl olmasına rağmen
    bilgi verdıgın tesekkur edrim..ama unuttugun bısey var sen galatasaray taraftarısın ve ne olursa olsun takıma destek vermen gerekir..

Quote Originally Posted by nic-39
    bilgi verdıgın tesekkur edrim..ama unuttugun bısey var sen galatasaray taraftarısın ve ne olursa olsun takıma destek vermen gerekir..
    ya haklısında bu adamda yüzsüz gitmiyor bi yere anlamadım gitti biz desteklemek istiyoruz adam denizliye diyorki benim taraftarımdan meshul değilim. o stada nasıl girdiğim bi bilsen 3 polisin üstünden atlayıp öle girebildim stada

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

sıtendekı resımden hafıf alkolık oldugunu sezınledım hem jack hem abolute carpmaısn bıze de yolla bı kadeh de ıcelım yahuu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu tip açıklamalara hiç gerek yok.Öyle düşünebilir ama Beşiktaş başkanı olduğu için bunu söylemesi yanlış bence.Keşke söylemeseymiş.

olimpiyat satdındaykende 33 bin ortalama ile oynamıştı bunuda ö.canaydın söylemişti....
    hahahahahahaha çok güldüm işte buna yok daha neler başkan böyle bir şey söylemiş olamaz yanlış hatırlıyosun

seni nasıl inandırıcam onu bilmiyorum ama bu gerçektende böyle .. . yalana söylemeye gerek yok ... o stadın kapasitesini biliyorsan bu kadar gülmezdin

seni nasıl inandırıcam onu bilmiyorum ama bu gerçektende böyle .. . yalana söylemeye gerek yok ... o stadın kapasitesini biliyorsan bu kadar gülmezdin
    ya sen gerçekten ciddisin

ben o stadda galatasarayın 100 kişi taraftara oynadığını gördüm biraz arşivi araştır bence
    yanlış anlaşılmasın bu taraftarın kötülüğünden ilgisizliğinden değil stadın bulunduğu yerin kötülüğünden kaynaklanıyor

sen anlamadın o stad kaç kişilik bana yazarmısın .... sana çok basit hesap yapıcamda ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın 2003-2004 seyirci ortalaması gerçekten de 33000 kişidir.

sen anlamadın o stad kaç kişilik bana yazarmısın .... sana çok basit hesap yapıcamda ...
    Ben geçen sene şampiyonlar ligi final maçında o stadda görevliydim arkadaşım nasıl bir yer olduğnu çok iyi biliyorum stadın kapasitesi ile ne alakası var
    80.000 kişilik bir stad orası ama bununla nasıl bir bağlantı kurabiliyorsun

o maç sadece derbilerde dolsa yeter ama sen bunu anlamak istemiyorsun neyse senle bunun diyaloğuna girmiyeceğim çünkü sen fb lisin ve nedersem inanmayacaksın bunu gazetelerde yazmıştı ayrıca şampiyonlar ligi finalinde görevli olman neyi değiştiriyo bende onu anlmadım ben görevli değilim ama kapasitesinide şartlarınıda biliyorum ...

evet 33bin kişidir bu doğru bilgi

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

80000kısılık stadda 33000 ortalama oynamak bı ıstanbul takımı hele hele mılyonlarca taraftarı olan bı takım ıcın ayıptır..ancaaakkkkk unutmamak gerekkı orası olımpıyat stadıdır..turkıye kupası fınalınde bıle kı amc gs-fb amcı 17ooo kısı vardı..bu yuzden gsyı suclamamak gerekır..aanccaaaakkkk alısamıyende bu sene gs kac kısıye oynuyor oan bakmak gerekırrrrr

konu gs-fener olayına girmiş, kadro olyında fb le gs arasında çok büyük bi fark olmamakla beraber aziz yıldırımın parayı futbolun 1 numaralı girdisi olarak gösteren icraatlarda bulunması , bu tip açıklamalara neden olmuştur ama bu açıklama son derece gereksiz ve içinde en ufak bi samimiyet yok

başkan demirören in bu son çırpınışları, bi olay olduktan sonra taraftara yamanma çabaları işalla 1 sene sonra bitick , bazı ark larn dedği gibi bu tip açıklamalar bjk nin en rezil 2 sezonunun yaşadığını unutturamz

sanane be adam ligde kim şamp olursa olsn sen dön kendi takımına bak,kupayı hedefliorz de, sonra gs maçını kaybedince türkiye ayağa kalksn hatır şikesi die

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by francesco10
    konu gs-fener olayına girmiş, kadro olyında fb le gs arasında çok büyük bi fark olmamakla beraber aziz yıldırımın parayı futbolun 1 numaralı girdisi olarak gösteren icraatlarda bulunması , bu tip açıklamalara neden olmuştur ama bu açıklama son derece gereksiz ve içinde en ufak bi samimiyet yok

başkan demirören in bu son çırpınışları, bi olay olduktan sonra taraftara yamanma çabaları işalla 1 sene sonra bitick , bazı ark larn dedği gibi bu tip açıklamalar bjk nin en rezil 2 sezonunun yaşadığını unutturamz

sanane be adam ligde kim şamp olursa olsn sen dön kendi takımına bak,kupayı hedefliorz de, sonra gs maçını kaybedince türkiye ayağa kalksn hatır şikesi die
    Sana katılıyorum abi.Zaten seneye çok ilginç bir başkan adayı olacakmış galiba.Çok sağlam yerlerden duyumlar aldım.Olabilirmi bilmiyorum ama çok güzel olur olursa neyse.
    Bu arada hatır şikesi olayı Beşiktaş'ta olmaz...Bunu herkes böyle bilsin.Şimdiden bütün gün Fenerbahçe'li arkadaşları dinledim.Beşiktaş,Galatasaray'a yatar diye.Böyle bir şeye izin vermeyiz zaten.

ben bir galatasaray taraftarı olarak şaibeli şampiyonluk gelceğine hiç gelmesin koskoca bjk takımı gelip maçı alın size diye hediyemi edecek bence şampiyonluk idiası olmayn bir klüp bjk bu yüzden galatasaray maçına daha çok asılacak prestij için hatta bu söylentiler çıktı diye 2 katı daha fazla maça asılacaklar eminim fb ninde bu haberleri çıkartarak amacı buydu .. yoksa bjk nin maçı vermiyeceğini onlarda biliyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

konu 4. sayfada Demirören'den girilmiş nerelere gelmiş maşaallah...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

e bu adam şimdi bu lafı söyledi eğer biz bejeeke yi yenersek herkez bejeke bilerek yenildi diyecek
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri