Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir Hikmet Karaman bir Yılmaz Vural olabilir miyim?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Olabilir

17 21.79%
  • Onlardan daha çok takım değiştirir

48 61.54%
  • Olamaz

13 16.67%
Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 374 sonuç

Konu: Anadolu Turları [Tekil Başlayıp Ortak SürüpTekrar Tekil Olan Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle tüm oyuncularıma 1 hafta tatil verdim. Kafalarını toplamaları için. Oyuncular geri döndüğünde kamp dönemi başlayacak. 4 ya da 5 maç yapmayı düşünüyorum bu dönemde.

Amatör takımlarla maçlarımızı yapacağız. Amaç takımın yeni taktiği benimsemesi ve alınacak galibiyetlerle moral bulması.

Bu arada Trabzonspor ile de anlaşma sağladık. Trabzonspor’un pilot takımı olduk.

4 tanesi kiralık olmak üzere 10 oyuncu ile anlaştık. Orta saha ve forvete takviyeler yaptık. Kürşat’ın da savunmayı toparlayacağını düşünüyorum.

Transferlerden önce yaptığımız hazırlık maçlarında pek iç açıcı performans sergileyemedik. Amatör takımlara yenilerek moralimiz daha da bozuldu.

Oyuncuların güvenleri gelsin diye uğraşırken daha çok güven kaybettiler.

Ayrıca oynadığımız İskenderun ve Denizlispor maçlarını da kaybedince, üstelik basit defans hatalarıyla kaybedince taktikte değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Anlayış olarak defansif oynayıp hataları en aza indirmek istiyoruz.

Son maçımızda yeni taktiğimizle Alanyaspor’u 3-1 ile geçtik ve ligde 8 hafta sonra galibiyetle tanıştık. Bu sezon için hedef kümede kalmak şimdilik.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pilot takımlarda sürünüyor hale bak Koca yılların Menajeri...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayat sürprizlerle dolu, daha neler göreceğiz bakalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Umarım senin 2 sene bir takımı yönettiğini de göreceğiz.

Ama sen beceremezsin istifa etmesen kovuluyorsun zaten Misal Leeds UTD.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geleceği bu kadar da iyi görme yahu, Antalya'da sonumun ne olacağını az çok kestirebiliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben kestirmiyorum direk biliyorum.

Neyse sana başarılar kas bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sira Polonya'da yazik Polonya'ya adamlar belki bir ihtimal 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasi' na katilacaklari o dusuncelerinede sen limon sıktın...

Basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turnuvanın en zayıf rakibi olarak gösteriliyor. Bu kadar düşük bir oranla başarılı olarak kariyerimi yeniden canlandırmak istiyorum.

Turnuva kadrosunu açıkladım, kadroda bir sürpriz yok, sezon boyu formda olan oyuncularımı kadroya dahil ettim.

İlk maçımız Hollanda ile. Seyircimiz önünde galip gelerek turnuvaya başlamak istiyoruz. Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldığım kadroyu fazla bozmadım.

İlk golü atan taraf olduk. Brozek ilk golümüzü atan oyuncu oldu. 4 dakika sonra Hollanda karşılık verdi, ilk devre berabere bitecek derken sahneye Smolarek çıktı ve soyunma odasına önde girmemizi sağladı.

2. devrenin başında da bulduğumuz 1 golle maçı 3-1’e getirdik ve kalan dakikalarda kontrollü oyunla maçı kazanmasını bildik. 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandıktan sonra maçın adamı olan Brozek sakatlandı.2 hafta forma giyemeyecek, yokluğunu hissedeceğiz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler..Güzel Başlangıç...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rusya’nın 3’lü savunma oynaması, araya kaçabilecek AMC oynayan oyuncumuzun yolunu tıkamasını sağladı. Bazı değişikliklerle defansı açmaya çalıştık ama pek de başarılı olamadık. 1-0 öne geçmemize rağmen Rusya’nın müthiş baskısına direnemedik ve maçı 2-1 kaybettik.

Şu anda tüm takımlar 3 puanda, Portekiz maçında alınacak 1 puan bile bize yetiyor ama biz maça yine de galibiyet için çıkacağız.

Bu kadar sinir olduğum bir maç olmadı. 1-0 geriye düştük, yılmadık saldırdık ve durumu 2-1 lehimize çevirdik. Oyuncu değişikliği yapıp, taktiği daha kontrollü hale getirdim. Taktik değişmesi için 5 dakika geçti ve taktik değişmeden golü yedik 2-2 oldu. Beraberlik de bizr yaradığı için kontrollü oyuna devam ettik. Bulduğumuz bir kontra atak ile 3-1 öne geçtik 84. dakikada. Yine taktik ekranına girip, oyuncu değişikliği yaptım ve iyice kontrollü oyuna döndük. Taktik değiştirmek için yine dakikalarca bekledik ve taktik değişmeden yine golü yedik.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 2. sırayı alarak tur atladık. Bu maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. Çeyrek Final’de rakibimiz Almanya oldu.

Polonya basını iyice havaya girdi. Almanya’yı mutlaka eleyecekleriniz yazıyorlar, bu oyuncularımız üzerinde elbette baskı yaratıyor ama bir yandan onları da havaya soktuğu için iyi oluyor. Heyecanla bekliyoruz çeyrek final maçını.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almanya maçında başarılar abi.Yarı Final'e çıkmayı başarabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Almaya seni 5'lik yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çeyrek final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. İlk devre penaltıdan yediğimiz golün ardından 2. devreye 2 değişiklikle başladık. İlk yarı Almanya oyunu çok iyi kontrol etti ve pozisyon bulmakta zorlandık. 2. devre daha çok oyuncu ile atak yapmaya başladık ama yine değişen bir şey olmadı. Almanya yine oyunun hakimiydi ve yükleniyordu. Yakaladığımız bir kontra atakta durumu 1-1’e getirdik. Eşitlik sağlanınca maçı 90 dakika içersinde bitirmek isteyen Almanya risk aldı ve saldırmaya başladı. 1 kontra atakla daha golü bulduk ve 2-1 öne geçtik. Gol bana da ofsayt gibi geldi, hakemin ev sahibine bir kıyağı olarak algılıyorum bu olayı.

Çok iyi bir oyun sergileyemesek de turu geçmek şahane. Yarı Final’de İtalya ile karşılaşacağız. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum, ev sahibi olarak yarı finale geldik, bu bile çok büyük bir başarı, İtalya maçını kaybetsek de bu şampiyonada taraftarımızı oldukça mutlu ettik, görevimizi başarıyla yerine getirdik, bu nedenle mutluyuz.

İtalya maçı öncesi grup maçlarında sakatlanan Brozek düzeldi ve ilk 11’deki yerini aldı. Basın zor maç olduğunu ama imkansızı başarabileceğimizi yazıyor. Taraftarımıza 1 galibiyet daha hediye etmek istiyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Tebrikler Sayın Özışık.Almanya maçını kaybedeceğinizden hiç şüphem yok.
    Bu arada Antalyaspor ne oldu.Bıraktınız mı ?
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Almaya geldiler ama vermedik Emre.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antalyaspor'u bıraktım ama haberlerde çıkmadı nedense, takımın başına başkası geçti ama hala ben yönetiyorum gibi yeşil takım. Bir karışıklık oldu ama çözemedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Takımın bir ana menajeri bir de gölge menajeri var galiba.Bu konuda bir tek kirli işlere bulaşmadığınız kalmıştı.Onu da becerdiniz galiba Serkan bey
    Bu arada bundan önceki yorumum yanlış zamanda gelmiş.Düşüncemi tekrarlıyorum.Yarı finalde artık kim gelirse o fark atacak size.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben ve fark yemek ha, hiç görülmüş mü böyle bir şey?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça çok iyi başladık, golü de erken bulduk, sonrasında gol pozisyonları da yakaladık fakat o kaçırdığımız pozisyonlar maçı kaybetmemize neden oldu. İtalya oyunu dengelemeden farkı 2 yapmış olsaydık belki de finale biz çıkmış olacaktık. İtalya önce oyunu dengeledi, sonra skoru. Ve 2. golü de attıktan sonra ne kadar yüklensek de beraberliği sağlayamadık. Son dakikada 1 gol daha atıp maçı 3-1 kazandılar.

Avrupa Şampiyona’sında 3. olduk. Avrupa Şampiyonu da finalde İtalya’yı 2-1 ile geçen Fransa oldu. Yönetim turnuvada performansımızdan memnun, benimle devam etmek istiyorlar fakat ben 2 senedir buradayım ve 2 sene daha kalmayı istemiyorum. Görevimi başarıyla yaptığımı düşünerek gönül rahatlığıyla istifa ediyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

müthiş performans...hem de polonyayla..şimdiki durak neresi bu arada bu kariyer de film olmaya aday

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İstifa etmene hiç şaşırmadım Serkan abi Türkiye'ye mi döneceksin yoksa gene Milli Takım mı çalıştıracaksın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa Şampiyonası’nda takımı Polonya’yı 3. yapan ve ardından görevi bıraktığını açıklayarak ülkesine dönen Özışık, yaz döneminde herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı. Bu dönemi tatil yaparak geçiren başarılı teknik adam; “Zaten yıllardır bir takımla sezon başı kampı yapmıyorum, bu duruma alıştım, devre arasında bir takım bulurum.” açıklamasını yapmıştı.

Bank Asya 1.Lig’in deneyimli hocalarından biri olan Özışık’ın tercihi yine bu lig oldu. Anlaşma için heyecanlı olduğunu muhabirimize aktaran Özışık, şunları söyledi: “Burada yeniden kendimi bulacağımı düşünüyorum. Ayrıca bu lige yakışmayan yeni takımımı da asıl yerine çıkarıp, Süper Lig şampiyonu yapmak için uğraşacağım. Kötü yönetim sonucu geçtiğimiz sezon küme düşen ve oynanan 16 maç sonunda 1.Lig’de de kötü bir performans sergileyen bu takım buraları asla hak etmiyor. Büyük taraftar üzülmesin, yeniden geçmişteki başarılı dönemler gibi başarılı bir dönem başlatacağız.”

Henüz resmi açıklama yapılmadı, Özışık’ın hangi takımla anlaştığını öğrenmek için bizi izlemeye devam edin, gelişmeler çok yakında, Turksportal’da sizlerler…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi polonyadaki abşarındna dolayı kutlarımŞimdi nereye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ın başına geçmede, nereye istersen oraya geç Serkan
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Başarılar Abi, Polonya gibi bir takımla 3. olmak çok iyi bence . Yeni takımınlada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi polonyadaki abşarındna dolayı kutlarımŞimdi nereye
    Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    Başarılar Abi, Polonya gibi bir takımla 3. olmak çok iyi bence . Yeni takımınlada başarılar
    Teşekkürler arkadaşlar.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaş ın başına geçmede, nereye istersen oraya geç Serkan
    Alındım bak abi şimdi. Senin için Beşiktaş'ın başına geçmeyeceğim abi, söz.

Trabzonspor’da Yeni Dönem

Kulübümüz başarılı Teknik Direktör Serkan Özışık ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Hocamızda kulübümüzde başarılar dileriz.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 16. sırayı alarak küme düşen Trabzonspor, bu travmayı üstünden bir türlü atamadı. 1. Lig’e de kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor’da tüm umutlan tükenmişti. Ligde 16 maç sonunda sadece 19 puanı bulunan takımda Mustafa Denizli takımdan gönderilip yeni bir dönem başladı. Transfer için 2 milyon Euro ayrıldığı bize gelen bilgiler arasında. Ayrıca imza töreninde Özışık çok iddialı açıklamalar yaptı. Bu sezon Süper Lig’e çıkacaklarını ve Türkiye Kupası’nı kazanacaklarını söyleyen Özışık, 2 sene içersinde de Süper Lig şampiyonu olacağız dedi.

Kadromuz bu şekilde. 1 maçımız var sonra devre arası giriyor. Takıma takviyeler yapacağız ama tüm parayı kullanmayı düşünmüyorum. Seneye Süper Lig’de mücadele etmek için daha güçlü takım kurmamız gerekiyor.

İlk maçımızda Eyüpspor’u deplasmanda 5-0 ile geçiyoruz. Sezonun en farklı galibiyetini aldığımız için taraftar mutlu.

Şimdi Kupa maçları var, hedef gruptan çıkıp kupaya uzanmak. Kayserispor ile kardeş kulüp olduk bu arada. Kupa maçında da evimizde Kayserispor ile karşılaştık ve maçı 3-2 kaybettik.

Gruptan hala çıkma şansımız var. Devre arası 3 transfer gerçekleştirdik. Defans, orta saha ve forvet. Ayrıca Kayseri’den de 1 orta saha oyuncusu kiraladık.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Trabzon 2. Lig'de mi ben mi yanlış görüyorum? Yine Süper Lige çıkarım sonraki sene de Süper Lig şampiyonu yapmanı bekliyoruz abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Vay be trabzona bak nerelere gelmiş başarılar dilerim

sakary Ali Misafir

trabzona bak be 3 sene sonra şlde şampiyonluğu görüyorum serkan abi

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri