Öncelikle tüm oyuncularıma 1 hafta tatil verdim. Kafalarını toplamaları için. Oyuncular geri döndüğünde kamp dönemi başlayacak. 4 ya da 5 maç yapmayı düşünüyorum bu dönemde.
Amatör takımlarla maçlarımızı yapacağız. Amaç takımın yeni taktiği benimsemesi ve alınacak galibiyetlerle moral bulması.
Bu arada Trabzonspor ile de anlaşma sağladık. Trabzonspor’un pilot takımı olduk.
4 tanesi kiralık olmak üzere 10 oyuncu ile anlaştık. Orta saha ve forvete takviyeler yaptık. Kürşat’ın da savunmayı toparlayacağını düşünüyorum.
Transferlerden önce yaptığımız hazırlık maçlarında pek iç açıcı performans sergileyemedik. Amatör takımlara yenilerek moralimiz daha da bozuldu.
Oyuncuların güvenleri gelsin diye uğraşırken daha çok güven kaybettiler.
Ayrıca oynadığımız İskenderun ve Denizlispor maçlarını da kaybedince, üstelik basit defans hatalarıyla kaybedince taktikte değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Anlayış olarak defansif oynayıp hataları en aza indirmek istiyoruz.
Son maçımızda yeni taktiğimizle Alanyaspor’u 3-1 ile geçtik ve ligde 8 hafta sonra galibiyetle tanıştık. Bu sezon için hedef kümede kalmak şimdilik.
![]()