Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Hakem Hataları

aynen sölediğim gibi bu hatalar yapıldı diye hala devam etmek zorunda mı hiç mi ilerlemicek bizim ligimiz?? ben nobrenin kendini attığı pozisyonda penaltı olmadığını daha adam düşerken söledim ama elle alma olayına bişi diyemem birazda futbolcuların hakemler yardımcı olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

bugun senle kapısmadıgımız konu kalmadı valla ya bende hakemlerden memnun dıılım desem nolcak gene aynı seylerı tartıscaz..oncelıkle arklara katılıorum.profesyonellık olmalı hakemlıkte yanı bı hakem baska ıs yapmamalı..artı sunu da dusunun alttan hakem gelmez cunku amator macları bırakın superlıg maclarında bıle dayak dıo adamlar(samsun macı-serkan)enayı mı hakem olsun be

valla kalmadı napalım başka kimse tartışmıyo bizde birbirimize sarıyoz bence futbolda hakem olmamalı herşey daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

mehmet demırkol ya da ugur meleke tam hatırlmaıorum hangısı ama soyle bı onerısı var..hakem sayısı artmalı dıo..uc orta hakem olmalı ıkı cızgı ıkı de yan halem olmalı dıo..bence mantıklı..

valla 1 orta saha 2 ceza sahası 4 tane de yan hakem 7 hakem hakem yediosu demek gerekir o zaman

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nic-39
    mehmet demırkol ya da ugur meleke tam hatırlmaıorum hangısı ama soyle bı onerısı var..hakem sayısı artmalı dıo..uc orta hakem olmalı ıkı cızgı ıkı de yan halem olmalı dıo..bence mantıklı..
    Bu da cok zor bir sey. Saha icine hakemler farkli kararlara varirsa ne olacak? Birisi ben faul vardi diyecek, digeri yok ben de gordum kendisini yere atti diyecek. Hangisinin karari uygulanacak sonucta? Sahanin ortasinda 15 dakikalik konferans yapmalari oyunu yavaslatir. Ayrica ne kadar cok hakem ihtiyaci olursa, ortalama hakem halitesi o kadar da dusecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Unhappy

Quote Originally Posted by hurmet
    valla 1 orta saha 2 ceza sahası 4 tane de yan hakem 7 hakem hakem yediosu demek gerekir o zaman
    oldu olacak her futbolcuya 1 hakem .ya arkadaşlar bu konuyu büyütmeye gerek yok.bu işi insanlar yapıyo insanlar da daima hata yapar.taki robotlar yönetene kadar.
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Quote Originally Posted by TARPON_1
    oldu olacak her futbolcuya 1 hakem .ya arkadaşlar bu konuyu büyütmeye gerek yok.bu işi insanlar yapıyo insanlar da daima hata yapar.taki robotlar yönetene kadar.
    benim sölediğim işin espiri yanı. burda sorguladığımız hakemler hata yapar tamam ama niye hep fener lehine???

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Bu da cok zor bir sey. Saha icine hakemler farkli kararlara varirsa ne olacak? Birisi ben faul vardi diyecek, digeri yok ben de gordum kendisini yere atti diyecek. Hangisinin karari uygulanacak sonucta? Sahanin ortasinda 15 dakikalik konferans yapmalari oyunu yavaslatir. Ayrica ne kadar cok hakem ihtiyaci olursa, ortalama hakem halitesi o kadar da dusecektir.
    basketbol ve us futbolunda da bırcok hakem var pek ole sorunlar cıkmıo..sonucta bı futbolcu sahada 9-10 km kosuomus..hakemler ın bu tempoya dayanması zor..bence ya hakem sayısı artmalı ya da teknolojiye basvurulmalı..

Bence bu değerlendirmeyi yapan bir Galatasaraylı

Fener posizyonlarında büyük çoğunlukla sölese bile BİRAZ Galatasaray posizyonlarında abartmış ...
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olan olmuş.Önemli olan bundan sonra olmaması.

hayret bişey ya hala böle konu açııyolarda adamı dinden imandan çıkarıyolar.ya kardeş sen ilk önce böle bi tartışma kavga konusu açtğn için senin banlanman lazım.zevkler ve renkler tartışılmaz.ben feneri överim sen gsyi bu böle sürüp gider allah da yukarda hakkınsa şampion olursun,olamıyosan susup oturacaksın tıpkı bizim 4 sene üst üste oturduğumuz gibi...

birincisi burda olay zevk değildir FUTBOL KURALLARIdır bu kuralla zevke göre konmuyor... ondan sonra sen buraya gelene kadar hiç kimse böle tepki vermedi demekki sende problem var ki bütün gün tartıştığım nic-39 arkadaşım bile tepki vermedi. burda kavga konusu yoktur edepli insanca tartışma vardır bence biraz tartışmayı öğrenmeliyiz herşeyi kavgaya dönüştürenler banlanmalı ben değil

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    birincisi burda olay zevk değildir FUTBOL KURALLARIdır bu kuralla zevke göre konmuyor... ondan sonra sen buraya gelene kadar hiç kimse böle tepki vermedi demekki sende problem var ki bütün gün tartıştığım nic-39 arkadaşım bile tepki vermedi. burda kavga konusu yoktur edepli insanca tartışma vardır bence biraz tartışmayı öğrenmeliyiz herşeyi kavgaya dönüştürenler banlanmalı ben değil
    kardesım benı cagırdın galıba ben de geldım hemen uzatmayalım artık ya bu konuyu bakın hava ne kadar guzel dısarı atalım kendımızı hava alalım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar gereksiz bir konu bence...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nic-39
    basketbol ve us futbolunda da bırcok hakem var pek ole sorunlar cıkmıo..sonucta bı futbolcu sahada 9-10 km kosuomus..hakemler ın bu tempoya dayanması zor..bence ya hakem sayısı artmalı ya da teknolojiye basvurulmalı..
    Sana katiliyorum ancak Futbol'u diger bir cok spor'dan ayiran ozelligi cok ozel haller disinda oyunun akici olmasi. Saha icinde hakemlerin 5 dakika pozisyonu nasil degerlendirelim diye konferans yapmasi oyunun akiciligini kesecektir. Ben de isterim hakem hatalarinin olmamasini ancak bunun ne pahasina olacagi onemli.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri