Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi kalite bu,Başarı bu.Yılın menajeri ödülünde 1.ler değil,küçük takımları olandan daha yüksek yere getirenler kazanır.Almeria yı 3. yapmak Reali 1. yapmaktan daha zordur gibi

Transfer politikanı beğendim özellikle,ilerleyen yıllarda başarılar avrupada.

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

dualarım kabul olmus

iyi transferlerle seneye artık daha iyi bir konumda bekliyoruz abi.sen başarırsın bunu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi yazık oldu cidden canın sağolsun seneye artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da büyük başarıdır..Helal olsun gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Kartalspor'a fair-play ödülü gerçi nasıl bize verdiler onu tam anlayamadım. kırmızı kart görmedik sezon boyunca ancak 69 sarı kartımız vardı
    --------------------------------------------------------------------------
    ve Müthiş birşey oldu bilirsiniz her sezon sonunda sporting play draw diye birşey oluyor. ve bu kura sonunda 3 ülkeden daha UEFA'ya takım davet ediliyor. Bu yılda Belçika, Ukrayna ve Türkiye çıktı kurada. Beşiktaş'ı UEFA'ya davet ettiler bu şekilde d bize İnter-Toto'da mücadele etme şansı doğdu

Kartal avrupa'ya açılıyor. ayrıca güzel transferlerde yaptım ve yapmaya da devam ediyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

başarılar.
    kartal stadına yakın oturuorum ben de

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şansa bakAvrupada ne yapacaksın bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balın bu kadarı diyorum.. Bence Avrupa'da gruplarda elenirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Vay be şansa baka başarılar dilerim UEFAda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ön Elemede seribaşı olmadığın için seni çok büyük kulübler bekliyor abi.Elenirsin.
    Olsun buraya kadar gelmekte başarı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ligde sampiyon olman gercekten cok ama cok zordu, olsaydin herhalde tez konusu falan olurdun...
    Yılın en iyi menajerlerinden gosterilmen bence normal, cunku kumeye oynayan bir takimi ilk 5 icine sokmussun,
    Ayrica Avrupa macerasi cok iyi olacaktir ama bence sadece tecrube kazanmak icin oynayacaksin, muhtemelen gruplardan cikamazsin...

Basarilar...

sakary Ali Misafir

oo şanslı bir avrupaya gidip avrupadada şans yanında olursa coşarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için bende şaşırdım ama çok sevindim. Bir kapı kapandı başka bir kapı açıldı resmen
    Transfer döneminde genç oyunculardan yana kullandım yine tercihimi. Kadrom genelde yeterli sayılır. orta sahaya ve savunmaya takviye yaptım genelde. öne çıkan bazı transferlerim...
    Gelen Oyuncular

Fatih Kurtuluş
    Sözleşmesi biten genç oyuncu Kartalspor'a imza attı. Potansiyeli iyi oyunculardan birisi.

Murat Duruer
    Yeni sezonda daha güçlü bir ortasaha yaratma çabası içindeyim. Murat ihtiyacım olan ve gelişime açık bir oyuncuydu. bonservisi için 3.5milyon ytl vermeyi kabul ettik Ankaragücü'ne.

Şaban Özdoğan
    İleriye dönük bir transfer, birkaç sezon içinde Kartalspor'da değişilmez isimlerden birisi olabilir.
    Ceyhun Taşkın
    Ç.Rize'den 1.8milyon ytl'ye transfer ettiğim oyuncu geçen sezon iyi işler çıkarmıştı takımında. Yaşına göre iyi bir profili var umarım uzun yıllar faydalı olur takımımıza.
    Bahtiyar Güngör
    E.Şehirspor altyapısının yetiştirdiğin süper bir genç. teknik özellikleri göz dolduruyor 210bin ytl karşılığında Kartalspor formasıyla mücadele edecek.
    Abdülkadir Durmuş
    Bu yıl Danimarka'dan ikinci transferim Odense Boldklub(kısaca OB ) takımından 400bin ytl bonservis bedeli ödenerek takıma dahil edildi. Genç savunma oyuncusu artık Kartalspor için ter dökecek.
    TRANSFERLER
    Sezona İnter-Toto nedeniyle erken başladık o yüzden hazırlık maçı yapmadık Galatasaray haricinde.
    Inter-Toto Kupası
    2.Tur 1.Maç

2.turdan başladık uefa'ya kalma mücadelesine. 2.Turda rakibimiz Estonya takımı Trans oldu. Zayıf rakibimiz karşısında sonuca gitmekte hiç zorlanmadık ve farklı bir galibiyet alıp turu büyük ölçüde garantiledik.
    Inter-Toto Kupası
    2.Tur 2.Maç

Yeni gelen gençlerimide denediğim bir hazırlık maçı havasında geçti rövanş maçı. İlk maçta aldığımız skor avantajınında verdiği rahatlık vardı elbette. Emre Karaman'ın iki golüyle 3.Tura adımızı yazdırdık. sıradaki rakip Belarus takımı Gomel
    Hazırlık Maçı
    Yeni baş antrenörüm Tayfur Havutçu'nun benim adıma yer aldığı maçta skordan çok oynanan futbol göz doldurdu.
    Inter-Toto Kupası
    3.Tur 1.Maç

Gerçekten şanslı olduğumuza inanmaya başladım güçlü rakipler içinden Gomel ile eşleşmemiz süper zira PSV, Zenit, Werder Bremen, Portsmouth, Toulouse gibi güçlü takımlarla eşleşme ihtimalimizde vardı. Evimizde rahat oyunla 2-0 galip ayrıldık ve avantajlı bir skorla Belarus'a gidiyoruz.
    Inter-Toto Kupası
    3.Tur 2.Maç

Yine hazırlık karşılaşması havasında geçen bir maç oldu kendi adımıza. Arka arkaya bulduğumuz gollerle bütün umutlarını tükettik rakibimizin. Son çabaları ancak şeref gollerini atmalarına yetti
    UEFA 2. ön eleme turunda rakip Azerbaycan takımı Neftçi

güzel maçlar .hazırlık maçı yapmış gibi olmuşsun zaten.valla rakipler kolay çıkmış şimdiki rakipde basit gibi kazanırsın ŞAMPİYON KARTAL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA yı alırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kolay akjip gelmiş abi seni gruplara bekleriz

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Rakibi yenersin ama birşey sorcam yabancı neden hiç almıyorsun tamamen TÜRK kadroyla mı başarı yakalamaktır amacın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Rakibi yenersin ama birşey sorcam yabancı neden hiç almıyorsun tamamen TÜRK kadroyla mı başarı yakalamaktır amacın?
    Kasım abinin prensibi bu.Yabancı almadan bu takıma UEFA kupası aldırmak amacı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

güzel maçlar .hazırlık maçı yapmış gibi olmuşsun zaten.valla rakipler kolay çıkmış şimdiki rakipde basit gibi kazanırsın ŞAMPİYON KARTAL
    ianşallah
    Kolay akjip gelmiş abi seni gruplara bekleriz
    Neftçi'den sonra bir tur daha var, acele etme yaw
    UEFA yı alırsın.
    maketini mi?
    Fantezi olsun diye yabancı alsam açık ara şampiyon olucam, oyunu biraz daha zorlaştırayım dedim %100 Türk kadroyla şampiyon olmak amacım hatta yabancı personel bile almıyorum, antrenörlerin, doktorların hepsi Türk
    ----------------------------------------------------------------------------
    Kartalspor'dan haberler
    •Kartalspor Offenbach takımının ortasaha oyuncusu Daniyel Çimen'i renklerine bağladı. kulübüne 1.2milyon ytl ödenen Daniyel, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı hayırlı uğurlu olsun.

•yeni gelen oyuncuların sonrasında gözden iyice düşen Gökhan Güney Antalyaspor'da. transferinde 500bin ytl kulübün kasasına girdi. Ex-oyuncumuza yeni takımında başarılar dileriz

•Geçen sezon büyük umutlarla takıma gelen sol bek Osman Köse Kasımpaşaspor'la anlaştı. bir türlü beklenen gelişmeyi gösteremeyen oyuncu menajerin isteğiyle satılığa çıkarılmıştı. Kasımpaşaspor'un 100bin ytl+%50 pay teklifini kabul etmiş bulunuyoruz.

•Cem Demir Kasımpaşaspor'da. sözleşmesinin son senesindeki oyuncu ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. bizi istemeyeni bizde istemeyiz! diyen menajer Kasım (benim bu ) bonservis bedeli olmadan takımdan ayrılmasına izin verdi genç oyuncunun. olası transferinde Osman'da olduğu gibi %50 pay alacak Kartalspor.
    Turkcell Süper Lig
    1.Hafta

bu G.Antep takımları çok ters geliyor bana. kariyerin başından beri sadece bir kez gülebildim rakibim karşısında. en azından yenilmedik buda birşey
    UEFA Kupası
    2.Ön Eleme Turu 1.Maç

zayıf rakibimiz karşısında beklendiği gibi üstün oyun sergiledik. Dikkat ettim şimdiye kadar çıktığımız her vrupa maçında 5 gollü bi maçımız var 3'te3 oldu diğer maçta da 2 gol atıcaz sanırım, istatistikler öyle diyor
    Turkcell Süper Lig
    2.Hafta

Erken bulduğumuz gollerle rahatladık derken Oftaş kapattı farkı maça ortak oldu. çok hareketli bol pozisyonlu bir maçtı kazanan taraf olmak çok güzel
    Turkcell Süper Lig
    3.Hafta

daha çok pozisyon bulan taraf galatasaray ancak daha iyi kontratak yapan biziz mağlupta ayrılabilirdik, şansımız yardım etti kazandık. İyi başlangıç oldu yine lige.
    UEFA Kupası
    2.Ön Eleme Turu 2.Maç

yedek ağırlıklı kadroyla gittik Bakü'ye. genç takımıma bile direnemedi şu Neftçi ne cacık adammışsınız beee
    Puan Durumu
    Güzel başladık sezona. As takım için fazla takviye yapmadık eksik olan bölgeleri güçlendirdik. Şimdilik gayet iyi durumdayız. Türkiye Kupasında 2.tur rakibimiz G.Birliği oldu. evimizde karşılaşıcaz ve gruplara kalma mücadelesi vericez güçlü rakip karşısında.

Fenerbahçe Red Star'a, Galatasaray'da Schalke 04'e 3. ön eleme turunda yenildi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. UEFA'da ise durum daha iç açıcı benimle birlikte Trabzonspor Anorthosi'yi, Beşiktaş'ta Trnava'yı eledi ve 1.tura yükseldi. 6 takımla UEFA'da mücadele etmeye devam ediyoruz.
    Last edited by Knightmare : 22.Temmuz.2008 at 01:53

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Senin yeni rakip kim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

son dakika!
    UEFA Kupasında takımlarımızın rakipleri belli oldu
    Galatasaray => Brno (Çek Cumhuriyeti)
    Kasımpaşaspor => Atletico Madrid (İspanya)
    Beşiktaş => M.Netanya (İsrail)
    Kartalspor => Dnipro (Ukrayna)
    Fenerbahçe => Leiria (Portekiz)
    Trabzonspor => Dinamo Kiev (Ukrayna)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Galatasaray-beşiktaş-kartal-fener turu geçerler....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

hala Gs'nin pilot takımısın yeter artık Gs'den daha başarılı olcan bu sene bırak şu pilot takımlığı

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Valla gecenin bu saatinde baştan sona okudum harika bir kariyer.Gerçekten kes artık Gs ile bağlantını Eğer Dnipro'yu eleyip gruplara kalırsan muhteşem bir tecrübe olur senin için.Eleyeceğine ligde de şampiyon olacağına inanıyorum.Başarılar.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bence dnipro yu rahat gecersin, lige de iyi baslamissin zaten. Bence oncelikli hedefin avrupa olmali...

sakary Ali Misafir

sen dnirproyu geçersinde Kasımpaşaya yazık...

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

bence gecemez elenir

Ustacım takıma bir uefa yakışır enden söylemesi..

Bro naapmissin sen ole ya valla super yazilarin var bastan sona okuyorum seni kose yazari falan yapmak lazim bi ara eheh.
    Bu seneki hedeflerin nelerdir kapsamli bir basin aciklamasi bekliyoruz senden

Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri