Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 258 arası toplam 258 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Okçu sahnede !..

Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'i Semih ve Güiza'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı !..
    Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesi ilk maçında MTK'yı ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar karşısında bu maçın provasını yaptı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maça sarı lacivertliler Volkan Demirel - Gökhan, Lugano, Edu, R.Carlos - Kazım, Alex, Selçuk, Uğur - Semih, Güiza on biri ile çıktı. Resmi imzayı yeni atan yeni transfer Emre Belözoğlu maç kadrosunda yer almazken, karşılaşmayı Süleyman Abay yönetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Maçı izledim.Gerçekten güzel bir futbol ortaya koyduk.MTK maçı öncesi böyle umut verici bir futbolla galibiyet aldıkları için takımımızı tebrik ediyorum.Ancak orta sahaya bir takviye yapılması şart.
    Last edited by Raten : 24.Temmuz.2008 at 00:50
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gittim izledim bu sefer son hazırlık maçıydı.Taktik olarak ligi kaldırır ancak Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmaz bence orta saha çok boş kalıyor.Hatta bir ara takım iyice ikiye bölündü savunma yapan 5 kişi hücum yapan 5 kişi.Takım genel olarak iyiydi ancak daha tempo bulamamışlar Aragones'in istediği hızlı paslaşmayı yapamadılar hücuma hızlı çıkamadık belki bunda kondiksiyon eksikliğininde payı olabilir.Daha hızlı paslaşırsak daha baskılı oynayabiliriz.Kazım'a hayran kaldım bir pozisyonda belini nasıl çevirdi öyle bir an kendimi dans yarışması izliyor sandım .Kezman ve Maldonado son 10 dakikaya yakın girdi oyuna.Aragones ikisini de düşünmüyor anlaşılan ancak ben Kezman'ın gideceğini düşünmüyorum giderse Maldonado gider yerine bir orta saha alınır.Çünkü Kezman giderse bir forvet daha bulmak o kadar kolay olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

stad full doluydu. iğne atsan yere düşmezdi yani o derece.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    stad full doluydu. iğne atsan yere düşmezdi yani o derece.

Tabi canım biletler çok ucuz ondandır

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet bilet fiyatlarını üstelik bir hazırlık karşılaşmasında 33 ile 200 YTL arasında yaparsan full dolacak tabiki de
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Okçu ilk oku Kadıköy'de fırlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tam isabet. İyi oynamışız galiba, maçı izlemedim ama...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Forvetler değişebilir"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Shakhtar Donetsk maçındaki mücadelenin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla yapacakları maç için kendisini umutlandırdığını söyledi.

Maç sonrası kısa bir açıklamada bulunan Luis Aragones, ilk yarıdaki oyun kalitesinden memnun olduğunu belirterek, ''İkinci yarıda da değişikliklere kadar iyi mücadele ettik. Mücadele, MTK Budapeşte maçı için beni umutlandırdı'' dedi. Tercih ettiği oyuncular ve gelecek hafta Macar rakipleriyle yapacakları maçta da aynı kadroyu tercih edip etmeyeceği yönündeki soruyu yanıtlayan İspanyol çalıştırıcı, ''Her biçimde forvetler değişebilir. Sisteme takılmamak gerekir. Oyuncuların mücadelesi ve ortak bir noktada birleşmeleri beni daha memnun etti'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza tek forvet, Semih biraz daha arkada ve serbest olarak oynadı. Attığı gol ya da kaçırdıklarını yazmayacağım oyun olarak beni çok memnun etti Güiza. İleride durmadan boş alanlara kaçması, pres yapmasını izemek bana keyif verdi. Semih ile Alex de ona ayak uydurunca, yıllardır göremediğimiz ileride basan bir Fenerbahçe izledik.

Kazım ile Aragones anlaşamaz diye düşünüyordum ama Kazım'ı adam edecek sanırım. Kazım yine bildiğimiz çalımlarını attı ama daha hızlı oynamaya da çalıştı. Bu sene patlama yapabilir.

Diğer tarafta Uğur'u da aynı şekilde kullanmak istiyor Aragones ama istediğini alamıyor Uğur'dan. Kontraya çıktığımız pozisyonlarda topları iyi değerlendiremedi. Gürhan zorlarsa formayı alabilir.

Aragones'in istediği gibi tam anlamıyla oynayamıyoruz. Kazım ve Uğur'un içeriyi daha fazla kapatması lazım. Bunu yapmadıklarında orta sahada çok boşluk veriyoruz ama her maç için aynı sistemle oynamayacağımızı düşünürsek Semih yerine Emre oynadığında büyük maçlarda orta saha daha derli toplu olacaktır.

Gökhan geçen seneki performansna henüz ulaşamamış. Alışıldık bindirmelerini sık yapamadı.

Tek forvet oynadığımızda da Güiza çok başarılı olacaktır, ileride pres yapan, top kazanabilenbir yapısı var. Ayağına aldığı topu Kezman gibi rakibe hediye etmiyor, topu da saklayabiliyor. Daha 1 haftalık çalışmayla bu şekildeyse sezon içersinde gerçekten katkısı çok olacak.

Ve kaptan ALEX. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri ilk defa kampa zamanında geldi ve hiç sakatlığı bahane ederek çalışmalardan kaytarmadı. Bu sene o da çok farklı olacak bana göre. Dün takımı çok iyi yönetti, rakipten 3-4 pozisyonda top çalıp takımı atağa çıkardı. Koşuyor mücadele ediyor, 10 numara ile 10 numara bir Alex izleyebiliriz.

Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda Zico'nun bir hücum planı yoktu, Alex'in ayağına bakıyorduk gol atmak için ama şimdi öyle değil. Maçtan sonra Aragones de çalıştığımız organizasyonlar var, duran toplarda bunların bazılarını yerine getirebildik zamanla daha iyi olacağız dedi. Takıma en azından değişik yöntemlerle hücum yapmasını öğretiyor.

Bu taktikle bu takımı izlerken Türkiye'de oynanacak maçlarda keyif alabiliriz. Orta sahanın iyi alan daraltamaması nedeniyle kalemizde de sık sık pozisyon görebiliriz ve keyifli maçlar olur. Çift forvet oynamış olsak da ilk yarı net gol pozisyonları yakalayamadık, buna da mutlaka çözüm getirilmeli diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ve kaptan ALEX. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri ilk defa kampa zamanında geldi ve hiç sakatlığı bahane ederek çalışmalardan kaytarmadı. Bu sene o da çok farklı olacak bana göre. Dün takımı çok iyi yönetti, rakipten 3-4 pozisyonda top çalıp takımı atağa çıkardı. Koşuyor mücadele ediyor, 10 numara ile 10 numara bir Alex izleyebiliriz.
    Alex bu yıl bir başka olacak sanki ve 5. sezonunda belki de bize en iyi Alex'i izletecek. Kampa ilk kez katılması, bu kadar istekli olması da Aragones'in eseri ve eğer bu yıl Alex'ten her zamankinden fazla bir verim alırsak Aragones'in bunda büyük payı olacak.

Aragones'in istediği gibi tam anlamıyla oynayamıyoruz. Kazım ve Uğur'un içeriyi daha fazla kapatması lazım. Bunu yapmadıklarında orta sahada çok boşluk veriyoruz.
    Uğur'un bence oynamaması lazım. Emre hazır olduğunda, Uğur yerine Emre oynamalı. Emre orta saha oyuncusu, kanat değil ve bence tam aradığımız bölge adamı. Ben Uğur'u zaten beğenmiyorum, onun yerine Emre'nin oynaması hem defansif anlamda bizi etkileyeceği gibi hem de ofansif anlamda etkileyecektir. Bence çift forvet (Semih-Güiza) oynayıp Uğur yerine de Emre'yi koyarsak, tabii bir de Selçuk yerine kaliteli bir defansif ön libero alırsak o zaman takım tam oturur. İspanya'da da Silva sol açık gibi görünmesine rağmen gezinerek oynuyordu, soldan genelde Capdevilla bindirmeler yapıyordu, beklerin önemi ofansta çok büyük olacak gibi görünüyor Aragones'in sisteminde ve bu yüzden de R.Carlos sol kanat için yeterli olacak, Emre o yüzden Uğur'un yerine oynamalı. Tabii diğer bir alternatif büyük maçlarda tek forvet Güiza ile başlayıp, 5'li orta saha bloğu kurmak (Uğur-Emre-Alex-Selçuk-Kazım). Aragones sık sık bu tarz değişiklikler yapabilecek bir hoca zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur yerine Emre oynarsa,
    İspanya'da Silva'nın yağtığını bizde Sağ taraftan Kazım yapabilir.
    Kendisini daha iyi gösterebilir bu şekilde belki.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İdmanda Emre şov!

Fenerbahçe, sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda sarı lacivertli futbolcular iki takım halinde bir çalışma gerçekleştirdi. Dün oynanan Shakhtar Donetsk maçında forma giyen oyuncuların rejenerasyon idmanını tamamlayıp sahadan ayrılmasından sonra Aragones kalan oyunculara hem minyatür kale maç, hem de dar alanda maç yaptırdı.
    Dün resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu attığı güzel gollerle dikkat çekerken, teknik direktör Aragones takımdan ayrı çalışan kaleci Mert Günok'a topu nasıl tutması ve topa nasıl çıkması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
    İspanyol teknik adam hazırlık maçında görev alan oyuncuların rejenerasyon idmanında kademeli koşu yapan oyunculara nasıl hızlı koşulması gerektiğini bizzat koşarak gösterdi. Sarı lacivertli futbolcular antrenör Cascallana'nın yaptırdığı esneme hareketleri ile antrenmanı tamamladı.
    Fenerbahçe yarın sabah yapacağı çalışmayla sezon hazırlıklarına devam edecek.

24.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Carlos'u her şekilde savunurum ancak bazen defans yapmayı bırakıyor bu da bize kalemizde gol olarak dönüyor.Biraz daha gayret gösterirse bizim için iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün golü yediğimizde sırıtıyordu. Volkan ilk topu kurtardı, Carlos güleceğine koşsaydı belki golü yemezdik. Ama olsun biz Carlos'u böyle seviyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu güiza hiç gülmüyor yahu alex , carlos idmanda güiza'ya şaka yapmış güiza baya sinirlenmiş şakadan anlamıyor bu adam baya ciddi çıktı. koycaksın karşısına bizin recep ivediği gülmekten yerlere yatıcak

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dün takım olarak iyiydik..

Emre'de katılınca daha iyi olacağız..

Güiza'nın gol ile taraftarı selamlaması güzel oldu

Umarız Sezon boyunca devam eder
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri