Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe (kendim editten yaptım) son transferlerler ilk kariyerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.Madrid Kariyerinde başarılar.Acil 2-3 tane Dm alman lazım.Çünkü takımdaki tek DM Motta.Bi sakatlanırsa yerine koyucak adam yok.

2. Default

[CENTER]İSPANYDA 1.HAFTA;

İlk maçımda rahat birşekilde zaragozayo yendim

SÜPER KUPA MAÇIM;

Eski Takımın Fenerbahçe beni çok zorladı uzatmalarda attığım 2 golle süper kupayı aldım Luis Garcia penaltı kaçırdı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

GÖKHANGÖNÜL ATLETİCO MADRİDDE 12.75 MN STERLİNE ANLAŞILDI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

SON DAKİKALRD YEDİĞİMİZ ŞANSIZ GOLLE BERABERE KALDIK ÇOK ÜSTÜN OYNADIK AMA GOL ATAMADIK

BİZİM VE RAKİBİN AÇISINDN SIKICI BİR MAÇTI POZİSYON YOK DENECEK KADAR AZDI 2-0 YENEREK UEFA KUPASINDA 1.ÜS TURA ÇIKMADA BÜYÜK ŞANS YAKALADIK

ZOR MAÇTAN YENİLGİYLE AYROLDIK İLK YENİLGİMİZ OLDU
    Last edited by cagri10 : 20.Temmuz.2008 at 15:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

3. Default

2-1 yenerek 3 puanı kaptık

1-0 yenerken 2-1 yeniLerek kötü bir performans sergiLeedik
    iLk maçını 2-0 yendiğimiz maçda kendi sahamızda farkLı bir skorLa maçı kazandık

TRANSFERLERİMİZ GİDENLER GELENLER

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
    Last edited by cagri10 : 31.Temmuz.2008 at 15:03

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

madrid güzeL seçim bende oLsam FenerbahçeyLe karşıLaşmak için bu ekipi seçerdim.

5. Default

MAÇDAN GALİP AYRILDIK PUAN FARKINI AZALTIYORUZ

SON DAKİKALARDA YEDİĞİMİZ GOLLE BERABERLİKLE MAÇDAN AYRILDIM

SON DAKİKADAKİ GOLLER MAÇIN KADERİNİ BELİRLDİ KAZANAN TARAF BİZ OLDUK

3.SIRADA YER ALIYORUZ REAL MADRİD VE BARSELONA 1.LİK İÇİN ÇEKİŞİYOR HEDEFİMİZ 3.LÜK
    &
    UEFA KUPASINDA BAŞARI

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gokhan2206 View Post
    Arkadaşım nereye kadar istiyorsan devam et lakin editliyerek siirt köy hizmetlerinide şampiyonlar ligi şampiyonu yapabiliriz,sence ne kadar zevkli olur ? Chelsea,Liverpool,Roma,Realmadrid,Milan v.b takımlara 4'ten aşağı atmadın !! Yani şimdi bu yalan kariyerden zevk alıyosan oyna.ne diyim !! Güiza'nın defansif özellikleri hariç herseyi en az 19 ,editlemeninde bi adabı olmalı
    helal olsun tam aklımdan gecenleri yazmıssın.her ne kadar yoneticiler bunun kural dahilinde oldugunu soylese de ben nasıl zevk alındıgını anlayamadım.edit manager 08 e donmus oyun.guizayi defansa koy forvete casillası al nasıl olsa profillerin onemi yok degistirilebilir

7. Exclamation iLgiLenme Yeter???

Quote Originally Posted by kalarda View Post
    helal olsun tam aklımdan gecenleri yazmıssın.her ne kadar yoneticiler bunun kural dahilinde oldugunu soylese de ben nasıl zevk alındıgını anlayamadım.edit manager 08 e donmus oyun.guizayi defansa koy forvete casillası al nasıl olsa profillerin onemi yok degistirilebilir
    eğer size göre öLeyse hiç bakmyın ne konuyu açın nede cevap yazın ben böyLe oynuyorum ve sadece fenerbahçeyi güçLendirmdim tüm takımLarı güçLendirdim şimdi de bu sözLeri daha önce çok defa daha duyduğum için atLetico madride geçtim artık takımım o sen bi daha böLe yorum yazmassan iyi oLur zevksizse iLgiLenme yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

tamam fener dönemi biraz sanaL oLmuş ama artık madride geçmiş bu eLeştiriLerin yersiz oLdugunu düşünüyorum.

9. Default

UEFA KUPASI E GRUBU MAÇLARI :

E GRUBUNDA 4 de 4 yaptık ve 1.oLarak çıkmayı garantiLedik son haft bayız
    Last edited by cagri10 : 01.Ağustos.2008 at 10:58

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim gökhan gönül profilini koyabilir misin
    TariboWest

sakary Ali Misafir

süper gidiyorsun aynen devam

12. Default

RACİNGLE DEPLASMANDA BERABERE KALDIK 2 PUANIDA BIRAKTIK

4-1 gibi birr skorLa yenerek 3 puanı aLdık

ViLLareaL gibi bir takımı yenerek yükseLişe geçtik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YÖNETİCİLERDEN KARİYERİMİN İSMİNİ ;

FENERBAHÇE [ b-i-t-t-i-} sıra atletico''da [3.seZon] değiştirmesini rica ediyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İSPANYA KUPASI 4.RAUND İLK MAÇINDA GRANADAYI DEPLASMANDA 3-1 YENDİK İKİNCİ MAÇ İÇİN BÜYÜK ŞANS YAKALADIK

MAÇ ÇOK KÖTÜ GEÇTİ
    Last edited by cagri10 : 02.Ağustos.2008 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri