Rıdvan teknik direktördü o zamanlar vay be oturup ağlamıstım yenilince
Şimdi cok daha güçlüyüz intikam vakti..
Video:
http://vidomido.superonline.com/vide...7/01/6590.html
Şemsi'nin dediği gibi, frikikten gol yemişiz.
99'daki eşleşmeyi hatırlıyorumda teknik direktörümüz Rıdvan Dilmen'di o zaman,MTK'ya elenince Rıdvan Dilmen'in görevine de son verilmişti.
Takımda Mtk karşısında öyle bir küçümseme,rehavet olacağını sanmıyorum.Aragones'in de gelişi ile rakip kim olursa olsun küçümsemeden,disiplinle mücadele ederiz.
Rüştü yıllar önce de hatalı gol yiyordu, bugün o kadar tecrübesine rağmen EURO 2008'de yine hatalı goller yemeye devam ediyorO gol hafızamdan silinmiyor bir türlü.
Rıdvan Dilmen "en iyi oynadığımız maçtı o sezon, ama yenildik" dedi dün katıldığı bir programda.
MTK B36'dan daha güçlü ama o maçlardaki gibi mücadele olacağını düşünüyorum
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
yeni rakibi İnter Bakü/Partizan eşleşmesinin galibi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
EŞLEŞMELER
İ.Bakü (Aze)-Partizan (Sır) (1-1) / FENERBAHÇE - MTK
A.Famagusta (Kıb.Rum K)-R.Wien (Avu) (3-0) / Olympiakos (Yunanistan)
Guimaraes (Portekiz) - Göteborg (İsv)-Basel (İsviçre) (1-1)
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Domzale (Slovenya)-D.Zagreb (Sır) (0-3)
Schalke (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)
Aalborg (Dan)-Modrica (Bos) (5-0) / G.Rangers (İsk)-Kaunas (Lit) (0-0)
Barcelona (İspanya) / Beitar (İsr)-W.****ow (Pol) (2-1)
Levski Sofya (Bulgaristan) / Anderlecht (Bel)-BATE (Belarus) (1-2)
Steaua Bükreş (Romanya) - Liverpool (İngiltere)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Büyük ihtimalle Partizan gelecektir Fb için kolay rakip Gs ye de Bucharest çıktı bakalım ŞL de bir üst turda görebilecek miyiz takımlarımızı
Evet Partizan gelir bencede Geçmemiz gereken bir ekip
Gönül ister ki Bakü Partizan'ı elesin hem Azerbaycan'da hem Türkiye'de Bakü-Fenerbahçe maçları kardeşlik içinde geçsin, iki takım tribünlere çağrılsın. Ama Azerbaycan'daki maç 1-1 berabere bitmiş sürpriz olmazsa Partizan rakibimiz olacak.
Schalke-Atletico en zorlu eşleşme oldu. Güzel maçlar olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe %90 eler Partizan'ı...
İki takımdan hangisi bir üst tura çıkarsa çıksın F.Bahçe favori olan taraf...
Atletico,Schalke'ye çıktıktan sonra kim gelirse gelsin bizim için kolaydı.iyi bir kura çektik turu geçeriz diye düşünüyorum![]()
Gruplara 3. torbadan katılmamız için Schalke‚ Steaua Bukreş‚ Glasgow Rangers, Basel takımlarından 3 tanesinin elenmesi gerekiyormuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fbyede hayırlı olsun kolay bir kura rahat geçer.Bu sene ŞLde iki takımlayız inşallah
Schalke Atletico ile oynuyor elenebilir.
Steaua Galatasaray ile oynuyor elenebilir.
Rangers ilk maçında kendi sahasında 0-0 kaldı orda elenebilir.Geçerse diğer eşleşmeyi geçebilir.
Basel ilk maçında deplasmanda berabere kalmış o turu geçebilir.Guimares karşısında ise düşük bir ihtimal ama elenebilirler.
Parizan - Bakü galibi gelecek ama; bu gün kimi gördüysem Partizan ile eşleştğimizi söylüyor. Maçlar oynanmadan bitmez. Evet Bakü'nün turu geçmesi bizim elenmemiz gibi şansa ihtimal. Gene'de ben Bakü'den umutluyum.![]()
Kim gelirse gelsin eleyecek güçte olduğumuzu apaçık ortada. Partizan gelirse deplasman maçımız çok zor geçecek. Çünkü; ateşli bir seyircileri mevcut ve buda bizim oradaki maçta zorlanacağımız gösteriyor.
Bakü ile söylenecek bir söz yok, ummadık taş baş yarar ama; Bakü yaracak kadar büyük bir taş değil. Ama kardeş ülkemizin takımı ile oynamak çok güzel olur.![]()
İyi bir kura olmuş.Bakü-Partizan eşleşmesinden Partizan tur atlayan taraf olacaktır.
Sırbistan'daki maçtan iyi bir skor çıkararak,rövanşta güzel bir galibiyet alıp Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacağımızı düşünüyorum.
Bu eşleşmeler için ayrı bir dileğim,yapacağımız ortasaha transferinin 3.ön eleme turu oynayan takımların oyuncu listelerini vereceği 7 Ağustos'a kadar bitmesi.
Atletico'dan korkuyordum sadece, son çeyrek finalist olarak diğer takımlardan hangisi gelirse gelsin geçeceğimizi düşünüyordum. Muhtemelen Partizan gelecektir, 2. maç da evimizde olduğu için turu rahat geçeriz diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Partizan gelecek büyük ihtimal..
Süprize yer yok![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahce rahat eler. Bizim sansımız biraz zor ama Galatasarayda turu gecer.
At.Madrid hariç gelirse gelsin Fenerbahçe için kolay bir kur'a olacaktı.Partizan/Bakü geldi.Son çeyrek finalist gruplara kalacaktır..
So what?
Saike
Rnic ve Jovetic takımdan ayrıldı.
En öne çıkan isim Moreira.
Djordevic ise senin bildiğin değil. O Olympiakos'ta oynuyo Sol Açık.
Ateşli bir taraftar topluluğuna sahip. Ayrıca dünyanın en iyi altyapılarından birine sahip.
İnanıyorum tüm takımlarımız kazanacak ve 6'da 6 yapacağız.
Partizan'da ihraç tehlikesi!
Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme maçlarında Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olacak Sırbistan'ın Partizan Belgrad takımının taraftarlarından dolayı Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilme riski bulunduğu belirtildi.
İspanyol basını, Bosna'daki savaş sırasında soykırım ve insanlığa karşı suç işlemekle suçlanan ve Uluslararası Savaş Suçluları Mahkemesi'nde yargılanan Sırp lider Radovan Karadziç'e Partizanlı fanatik taraftarların destek vermesinden dolayı UEFA'nın bu külübe uyarı gönderdiğini yazdı. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası 1. ön elemesinde Bosna Hersek'in Zrinjski Mostar takımıyla yapılan maç sırasında taraftarlarının çıkardığı olaylardan dolayı 1 yıl UEFA maçlarından men cezası alan Partizan'ın yeniden UEFA maçlarından ihraç edilebileceği belirtiliyor.
Fenerbahçe, 2-0 kazandığı ilk maçın ardından MTK Budapeşte'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne kalması için bir üst turda Partizan-FC İnter Bakü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Kaynak : AA
Bu ne yahu hem Partizan, hem Steau ihraç edilebilir deniliyor![]()
Yalnız ihraç olursa biz gene oynayacaz Bakü ile.![]()