Sayfa 116 / 142 İlkİlk ... 1666106114115116117118126 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

abi açıklasan nolur suikaste kurban gitmezsin heralde

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Kaynağı verde bizde bakalim.ne ara transfer olmuş.ne ara 12M€ da anlaşmışlar ?
    Liverpool forumları demiş ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

12M£ bonservis bedeliyle geliyor.
    İlginç olan sadece bir kişinin Fenerbahçe sözcüğünü doğru yazabilmesi.
    Last edited by goosfraba : 02.Ağustos.2008 at 10:36

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Heyecan katsayısını iyice arttırıyorsunuz beyler Yarın bu haber Fotomaçta çıkarsa şaşırmayın

Colsa Fener'de

Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için bir süredir arayışta olan sarı-lacivertli ekip, Xabi Alonso transferi gerçekleşmeyince, Aragones'in eski öğrencisi Colsa'yı renklerine bağladı

5 MİLYON EURO
    F.Bahçe, Güiza'dan sonra kadrosuna bir İspanyol daha katıyor. Real Betis'e giden Aurelio'nun yerine bir süredir ön libero arayışında olan
    ve öncelikle Xabi Alonso'yu almak isteyen F.Bahçe, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Racing Santander'in orta saha oyuncusu Gonzalo Colsa'yu renklerine bağladı. Dün iki kulüp yöneticileri arasında yapılan görüşmede her konuda anlaşma sağlandı. Buna göre F.Bahçe, İspanyol kulübüne Colsa için 5 milyon euro ödeyecek.

Resmi açıklama geldi mi acaba.. Çok net yazmış Fotomaç..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fotomaç her zaman çok net yazıyor da bir türlü net yazdıkları gelmiyor. Umarım Colsa haberleri kolpadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Xabi beklerken Colsa gelmesi hayal kırıklığı olur yani biraz Yalandır o yalan

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Colsa haberi kesinlikle yalandır yav, başka adam mı kalmadı F. Bahçe için ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

colsa kolpadır inanmayın

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"F.Bahçe 16 verdi, Liverpool 20 istiyor"

Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için uzun süredir uğraştığı Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso için 16 milyon euroyu gözden çıkardığı, ancak İngiliz ekibinin 20 milyon euro bonservis bedelinde ısrar ettiği iddia ediliyor.İngiliz gazetesi Daily Mail'in İnternet sitesinde yer alan haberde, Fenerbahçe'nin İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso için Liverpool'a 13 milyon pound (yaklaşık 16 milyon euro) önerdiği iddia edildi. Haberde, İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in de Daniel Güiza gibi Xabi Alonso'yu da İstanbul'a getirmek istedi belirtildi. Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin bu önerisine karşın Liverpool'un 16 milyon 500 bin paund (yaklaşık 20 milyon
    euro) ısrar ettiği aktarıldı.
    Xabi Alonso'nun Liverpool'dan ayrılmak istemediği, ancak İngiliz ekibinin Robbie Keane ve Garet Barry transferleri nedeniyle kaynak sağlamak için Alonso'yu satmakta ısrarcı olduğu da haberde yer aldı.

02.08.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olacak gibi görünüyor mecburen satacaklar artık Pennant'ı da satacaklar sanırım bu şekilde eşitleyecekler durumu.Liverpool forumu zaten komedi olmuş Türk forumuna dönmüş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Jerko Leko'da söyleniyor Ön libero için

Tabi Senna'da var dedikodularda

Şimdi Cengiz Xabi Alanso tamam diyor

Bide Colsa çıktı başımıza

Buradan yola çıkarak bu seneki ön Liberomuz Selçuk Şahin (=
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe 20 verirse ok büyük para vermiş olur ve o parayı nereden bulacaklar merak ediyorum.. Colsa haberi doğru olabilir.Bu sefer çok net gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

20Milyon Euro Güiza'da olduğu gibi taksitlendirilerek verilir. Bu seneki hedefleri, bütçeyi Aziz Başkan açıklamıştı ama haberdede geçtiği gibi 20mn€'nun altına bitirilmeye çalışılıyor. Alacak olursak 16 civarı bir miktara bitirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Fenerbahçe 20 verirse ok büyük para vermiş olur ve o parayı nereden bulacaklar merak ediyorum.. Colsa haberi doğru olabilir.Bu sefer çok net gelmiş.
    Quote Originally Posted by Aziz Yıldırım
    İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar parayı verebiliyorsanız, her zaman için transfer yapabilirsiniz. O güç de Fenerbahçe'de var.

Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.

http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...357014,00.html

Liverpool 3. öneleme turu için liste vereceğinden dolayı yakında her şey belli olur. Asıl merak ettiğim nokta ise; yönetimin söyleyecekleri. Şu noktada ilgilendiğimiz kesin bakalım bu iş olmazsa çıkıp '' ilgilendik fakat alamadık '' mı diyecekler yoksa '' hiç ilgilenmedik '' mi diyecekler.

Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Ağustos.2008 at 21:16
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.

http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...357014,00.html

Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
    Az önce Lig TV'de haberlerde izledim, Benitez "Xabi Alonso'yu satacağız." demiş. Haberi tam olarak dinleyemedim, ortasında veya sonunda yetiştim ama Xabi Alonso'nun satılacağı Benitez tarafından söylenmiş, fiyat da verdi yanlış hatırlamıyorsam 16-20 milyon Euro gibi bir şey söyledi. Benitez'in bu açıklamaları üzerine de İngiliz medyası bu bedeli Fenerbahçe'nin rahatlıkla verebileceğini ve transferde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu belirtmiş. Barry transferi için kaynak yaratmak istiyormuş Benitez, bunun için de Xabi'yi iyi bir fiyata satacaklarmış. Barry'i kesin alacak Benitez, kafaya koydu, bunun için de bütün imkanları zorlayacak gibi görünüyor.

Benim haberi yanlış aktarma ihtimaline karşı başka bir forumdaki bir kişinin haberle ilgili yazdıklarını alıntı yapıyorum: (Benim söylediklerimi söylemiş, biraz daha detay vermiş, fiyat konusunda yanılmışım)

Lig Tv; Alonso transferi konusunda Fenerbahçe´nin yolu açıldı dedi...Rafa Benitez İngiltere´de City Radyo´ya Xabi´yi kaynak yaratmak için satacaklarını söylemiş..ve Liverpool´un Xabi için istediği ücreti şu anda vermeye en yakın takım Fenerbahçe´ymiş...Xabi´nin satılmasından gelecek 15 milyon euro artı ek kaynakla gerekli yerlere transfer yapacaklarmış

artık nolcaksa olsun belli olsun uykularım kaçıyo ön liberomuz kim olacak diye

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Colsa nedir ya Selcuk daha iyi oynar orda
    Xabi diyorum baska da bişey demiyorum.Yönetim Colsayı,Xabinin stepnesi olarak bulunduruyor.Bu saatten sonra satılık listesindeki Xabi ya da Colsa gibi bi adam alınabilir zaten...
    Bence transfer 7 Ağustos'ta acıklanacak....Yazın bunu bi kenara..
    Last edited by scar face : 02.Ağustos.2008 at 23:47

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Liverpool forumlarını küçümsemeyin. Ordaki adamların çoğu yönetimle içiçe. İnşallah yazılanlar doğrudur. Xabi gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

7sine kadar geldi geldi gelmedi zor bence artık..Herşey 7sine bağlı.Eğer Liverpool Xabi'nin ismini vermezse o zaman çok büyük kolaylık olacak Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lig tv nin haberini yaptığı olay Liverpool forumunda konuşuldu zaten Radio City'e böyle bir açıklama yapmış Benitez doğruluğu var zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Barry'ye Villa'dan izin çıktı

Aston Villa menajeri Martin O'Neill, Liverpool'un 18 milyon poundluk bonservis ücretini ödemesi durumunda, Gareth Barry'nin transferinin gerçekleşeceğini açıkladı.

Daha önce Çarşamba günü akşam üstü 5'e kadar zaman tanıdıklarını ve zamanın dolmasının ardından transferin bu noktadan sonra erdiğini ifade eden Villa, bu fikrinde cayarken bunda Cumartesi sabahı yapılan toplantının etkisi olduğunu belirtildi.

Barry'nin menajeri Alex Black, O'Neill ve kulüp başkanı Randy Lerner bir araya gelirken, Liverpool'un hala bu oyuncuyu transfer etmek istediği ifade edilmiş ve bunun üzerine daha önceden belirlenen bonservis ücretine, oyuncunun satılabileceği kararına varıldı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla Burda Xabi den daha çok gareth barry haberi var valla umarım gelir xabi ligimizin kalitesi yükselir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Barry transferi Xabi transferi için kilit rol oynadığından var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barry'nin satışına izin çıkması süper oldu artık iş Xabi'nin iknasında.Başka kulüpte bizim gibi yüksek bir bonservis ücreti vermez kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide bakıyorsunuz barry'i biz alıyoruz Barry'e izin çıktıysa 20 m €'da diretemez Liverpool. yapacağımız 15 m €'luk teklifi çekersek ortada kalırlar ve kabul ederler sonrası bizim yönetime, güiza,carlos ve aragones'e kalmış. Yıllık alması gereken maaşı teklif ederiz Xabi'yi beklemeye geçeriz.

Nesil
    2006

Default "Kendime Kulüp Bakıyorum"

"Kendime Kulüp Bakıyorum"

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sürekli tartışılan problem çocuk Mateja Kezman, ülkesinin basınına yine çok çar***ı açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.

"KULÜP BAKIYORUM"

Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.

Kaynak: Spor X

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel haberler birbiri ardına geliyor Önce Benitez "Xabi'yi satacağız" dedi Sonr Aston Villa'dan güzel bir açıklama geldi Şimdi de Kezman Bir de Maldonado " gidiyorum" diye bir açıklama yapsa daha ne isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.
    Kezman kesinlikle yedek kalmazdı Sürekli takım içinde sorun çıkaracaktı Zaten bunu kendi açıklamalarında da söylüyor "yedek kalmamak için Mourinho'lu Chelsea'dan bile ayrıldım" diye Kişilik meselesi

Aziz Başkan haftalar öncesinden söylemişti zaten bir tane yerli forvet alacağız diye . Guiza Semih İlhan ve yeni transfer ... Bunlara alternatif Deivid Burak ve Kazım var ileri bölgede kesinlikle sıkıntımız yok bnce

Mesaj Yetkileri