ya geçen sene bi ton haber çıkmıştı gelecek sene özer hurmacı galatasarayda bu seneden anlaşıldı diye yalanmıydı yani?
ya geçen sene bi ton haber çıkmıştı gelecek sene özer hurmacı galatasarayda bu seneden anlaşıldı diye yalanmıydı yani?
tff 1.lig takımlarının 21 ve altı yaşlardan 2 tane yabancı alma hakkı war
bu yamada var mı yada nasıl eklendiğini söylebilirseniz bnde kendi database ime eklerim...
yardımcı olursanız sevinirim...
Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.
fenerbahçede appiahın durumu nedir? Galiba fenerbahçeyle bir ilişkisi kalmadı artık..Çalışman gerçekten çok başarılı. Zamanını harcayıp paylaştığın için çok teşekkürler.
Kartepe Kampında takımımızın denemeye aldığı ve daha sonradan takımda tutulacağı şeklinde açıklama yaptığımız Serge Pacome Djiehoua’nın sözleşme aşamasında maliyetinin beklenenden daha fazla olarak karşımıza çıkması nedeniyle transferi gerçekleşmemiştir.
Serge’nin maliyetinin beklenenden yüksek olması nedeniyle, benzer fiyatlara daha iyi futbolcuları kadromuza katabilme durumumuzun olmasından dolayı Serge Pacome Djiehoua ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
sitedende resmi açıklaması geldi yani pacome kocaelisporda deill bunuda bildireyim dedimm
son güncelleme bugün mü çıkıyo?
Bu Akşam konuyu açmayı planlıyorum. Fakat şu anda evde değilim. Akşam evde kaçta olursam artık o saatte açarım.![]()
eses youla ve kruno lovrek i aldı arkadşm onları unutma kolay gelsin
Akşam son bir kez daha kontrol ederim başlıktaki ve özellikle Türkiye içinde olan Transferleri.
Eskişehirspor Souleymane Youla'yı 1 yıllığına kiraladı ve Krunoslav Lovrek ile 3 yıllık anlaşma sağladı.Mutlaka ekle
Kayserispor Milan Purovic ile 1 yılı kiralık 4 yıllık opsiyonlu anlaşma imzaladı
giremiiiiom ben bu güncelleştirmeyeeee version un 8.02 mi olması lazım
803 ne zaman çıkartıyosun?
8.0.3 değil amaBenim güncelleştirmemin yenisi bu akşam çıkacak inşallah.
![]()
Abi ne zaman çıkacak heyecanla bekliyorum.İnşallah hatasız bir yama olur da esesimi coştururum.Eskişehirspor ile ilgili şeyleri yazdım ama yine de bu linke bir bak derim
http://www.eskisehirspor.com/
hocam bu yamayi indirdim rardan bazi dosyalar cikti onu 8.0.2 olan fm 08 db dosyasinin icindeki 800 dosyasinin icindekilerle degistirdim fakat hicbir degisiklik göremedim :S yardim lütfen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam ben bu 8.0.2 güncellemesini yaptim fakat bu db dosyasindaki 802 olmamis 800 duruyo hala
Last edited by q00d : 03.Ağustos.2008 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben 2009 guncelleştirmeyi seciyorum oyunda turkiye ligni de seciyom oyun yuklenirken oyundan atıyor crash dumps hatası veriyorr yazdımcı olabilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok mu cevap verecek kimsee
Last edited by bekir6168 : 03.Ağustos.2008 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Muhtemelen 8.0.2'yi yüklemekte bir problem yaşadın. Ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Oyununun orjinal değilse bu tip problemleri yaşaman doğal.
Crash dump hatasının çözümü ile ilgili bir başlık vardı. Sorununun çözümünü o başlık altında bulabilirsin.
ya oyun noırmal 8.0.2 surumu secince acılıyor sadece fm 2009 guncellemeri secince crash dumps hatası veriyor acılırken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
normal crash dumps cozumule bunun fazla alakası yok oyuna girliyo ama fm 200g guncelleştrimede girilmiyoo
Last edited by bekir6168 : 03.Ağustos.2008 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eline sağlık.Sakarya'da sorun varsa bildiririm abi...
bu arada nihat kahveci dava açmış ve davayı kazanmış böylece türk futbolcular avrupada yabancı statüsünde deil ab statüsünde oynayabilecekmiş bunu acaba yeni versiyona ekleyebilme şansın var mı ?
bir de gs nin transfer bütçesini 7,5 m $ olarak ayarlayabili misin çünkü adnan polat bu sezonki transfer bütçemiz 10 m $ demişti, kewell bedavaya gldi meirada 2,5 milyona gldi kaldı 7,5 m $...
Türkiye'nin AB olayını hatırlattığın iyi oldu. Hemen ekledim onuda.
Şu anda yamada transferleri işlenen ülkeler:
İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye, Hollanda [1. ve 2. Ligleri],
Avusturya, Portekiz, İsviçre, Yunanistan, İskoçya, Belçika, Danimarka, Brezilya [1. Ligleri]
Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya, Arjantin, Meksika, Rusya, Ukrayna, İsveç, Norveç, Sırbistan ve Romanyadan liglerin tamamı olmasada transferler eklenmiştir.
Şimdi ufak bir deneme yapıp kontrol edeceğim sonra yayınlarım.