lig8.sinden 5 yiyen takim mi sampion olacak zuhauhauha
lig8.sinden 5 yiyen takim mi sampion olacak zuhauhauha
Sen şampiyonluğu tek maça mı bağlıyosun?? heh![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
.manisa çok güzel bir mücadele örneği verdi.sinan attığı gollerle ne kadar kaliteli bir futolcu olduğunu gösterdi..
cimbom rize maçını alırsa kesin şampiyon olcaz
GS Şampiyon....
Ciddi misin abi??? Bende diyorum biz bu maçı nasıl kaybettik helal olsun walla. Maçı ii analiz etmişsin.Originally Posted by gookhan
asıl lig şimdi başlıyor
gs kadıköye ve inönüye gelecek bu maçları alacak mı ki ben hiç zannetmiyorum
fener büyük bir avantaja sahipti şimdi şartlar eşit ne kadar da gs 3 puan öne geçecek olsa da (geçecek olsa diyorum çünkü rizeyi yenerler)bence herşey son 2 hafta belli olacak
abi ligin bitimine 3-4 hafta kalmış sen asıl lig şşimdi başlıyor diyosun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tamam da abicim ligin heyecanı bu dakikadan sonra ama değilmi
ewet orası öyleOriginally Posted by sanalman_34
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
özete bakıyorumda iyi maç olmuşa benziyor daha iki gol gördüm iki direkten dönen top çat çut şutlarseverim böyle maçları helal olsun iki takımada.vesteli tebrik etmek lazım galibiyet için.
bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sanaOriginally Posted by senderson
merak temeyin gene 6 atar lider liğe kuruluruz zaten bu sene son liderliini yaşayacağından eminim
Aranizda kavga edecekseniz, ki etmeye degmez sonucta bu sadece bir spordur, bunun yeri forumlar degildir. Bu konunun daha uzerine gitmeyiniz (hurmet ve senderson).Originally Posted by hurmet
haklısın abi kusura bakma sinirleniyom işte böle yazılar yazdılarmı
bence büyük bir takımın yapmaması gereken bir hata , bunu sadece fenerbahçe değil 3 büyüklerin hiçbirinin yapmaması gerekir . Sonuçta şampiyonluk yarışında önüne engel çıkarttı...
Bu arada çıkan olaylara çArşı grubunun bakış açısı,
Kesinlikle tartışma çıkartmak için eklemedim bu yazıyı ve resmi.Kimse saldırmasın.Yöneticiler resmi kaldırılmamı isterlerse kaldırabilirim.
neyse bir beşiktaşlı olarak başkanımızı dinleyerek galatasarayın şampiyon olmasını istiyoruz onun içi,n sevindim bu arada galatasaray rize karşısın da bir sıfır öne geçti bunu belirtelim
eklediğin resmi kaldırdım zira içinde hiç geçmemesi gereken bir kelime vardı, senin bu kelimeyi gözden kaçırdığını varsayıyorum...Originally Posted by FeYYaz1989
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Dikkat ediyorum ama hala göremedim(körmüyüm neyim)Originally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
Hakaret falan varsa tüm forumdan özür dilerim.Bir hakaret görsem zaten koymazdım foruma.
Tekrar özür dilerim.
manisa adeta fenere patladı bu maçta...
uzun zamandır böyle rezil maç görmedim fener takımı böyle ciddiyetsiz olamaz arkadaş...ne vestel ii oynadı ne de fener biri 3 tane yemiş diğeri 5 tane böyle futbol ancak 3.sınıf ülkelerde olur defans disiplin olmayan bir maç sanki baklavasına çıkılmış bir maçtı....fenerin de şampiyonluğu bu maçta kaybettiğini düşünüyorum
şimdi fenerin işi zor.kupayı kazanması bence%35
kupayı istatislik olarak kazanması zaten zor gibi gözüküyor 23 seneden beri alamamış
real madrid e baktınmı arkadaşımOriginally Posted by nic-39
![]()
lıgde en az 25 kere kupayı aldılar..clde ise galıba ya 9 ya 10 kupası var..baska bısey demıcem..Originally Posted by LaKe