Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

lig
    8.sinden 5 yiyen takim mi sampion olacak zuhauhauha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Sen şampiyonluğu tek maça mı bağlıyosun?? heh
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

.manisa çok güzel bir mücadele örneği verdi.sinan attığı gollerle ne kadar kaliteli bir futolcu olduğunu gösterdi..

cimbom rize maçını alırsa kesin şampiyon olcaz

GS Şampiyon....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by gookhan
    ardanin sagdan bindirmeleri ile sinanin gol wuruslari ile bu maci vestel almistir
    Ciddi misin abi??? Bende diyorum biz bu maçı nasıl kaybettik helal olsun walla. Maçı ii analiz etmişsin.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

asıl lig şimdi başlıyor
    gs kadıköye ve inönüye gelecek bu maçları alacak mı ki ben hiç zannetmiyorum
    fener büyük bir avantaja sahipti şimdi şartlar eşit ne kadar da gs 3 puan öne geçecek olsa da (geçecek olsa diyorum çünkü rizeyi yenerler)bence herşey son 2 hafta belli olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

abi ligin bitimine 3-4 hafta kalmış sen asıl lig şşimdi başlıyor diyosun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tamam da abicim ligin heyecanı bu dakikadan sonra ama değilmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sanalman_34
    tamam da abicim ligin heyecanı bu dakikadan sonra ama değilmi
    ewet orası öyle
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

özete bakıyorumda iyi maç olmuşa benziyor daha iki gol gördüm iki direkten dönen top çat çut şutlar severim böyle maçları helal olsun iki takımada.vesteli tebrik etmek lazım galibiyet için.

Quote Originally Posted by senderson
    Gör abi hesabımı bekliyorum..........
    bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana

Nesil
    2006

merak temeyin gene 6 atar lider liğe kuruluruz zaten bu sene son liderliini yaşayacağından eminim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hurmet
    bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana
    Aranizda kavga edecekseniz, ki etmeye degmez sonucta bu sadece bir spordur, bunun yeri forumlar degildir. Bu konunun daha uzerine gitmeyiniz (hurmet ve senderson).

haklısın abi kusura bakma sinirleniyom işte böle yazılar yazdılarmı

14. Default

bence büyük bir takımın yapmaması gereken bir hata , bunu sadece fenerbahçe değil 3 büyüklerin hiçbirinin yapmaması gerekir . Sonuçta şampiyonluk yarışında önüne engel çıkarttı...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu arada çıkan olaylara çArşı grubunun bakış açısı,

Kesinlikle tartışma çıkartmak için eklemedim bu yazıyı ve resmi.Kimse saldırmasın.Yöneticiler resmi kaldırılmamı isterlerse kaldırabilirim.

neyse bir beşiktaşlı olarak başkanımızı dinleyerek galatasarayın şampiyon olmasını istiyoruz onun içi,n sevindim bu arada galatasaray rize karşısın da bir sıfır öne geçti bunu belirtelim

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Bu arada çıkan olaylara çArşı grubunun bakış açısı,

Kesinlikle tartışma çıkartmak için eklemedim bu yazıyı ve resmi.Kimse saldırmasın.Yöneticiler resmi kaldırılmamı isterlerse kaldırabilirim.
    eklediğin resmi kaldırdım zira içinde hiç geçmemesi gereken bir kelime vardı, senin bu kelimeyi gözden kaçırdığını varsayıyorum...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    eklediğin resmi kaldırdım zira içinde hiç geçmemesi gereken bir kelime vardı, senin bu kelimeyi gözden kaçırdığını varsayıyorum...
    Dikkat ediyorum ama hala göremedim(körmüyüm neyim)
    Hakaret falan varsa tüm forumdan özür dilerim.Bir hakaret görsem zaten koymazdım foruma.
    Tekrar özür dilerim.

manisa adeta fenere patladı bu maçta...

uzun zamandır böyle rezil maç görmedim fener takımı böyle ciddiyetsiz olamaz arkadaş...ne vestel ii oynadı ne de fener biri 3 tane yemiş diğeri 5 tane böyle futbol ancak 3.sınıf ülkelerde olur defans disiplin olmayan bir maç sanki baklavasına çıkılmış bir maçtı....fenerin de şampiyonluğu bu maçta kaybettiğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi fenerin işi zor.kupayı kazanması bence%35

kupayı istatislik olarak kazanması zaten zor gibi gözüküyor 23 seneden beri alamamış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nic-39
    parayla her zaman saadet olur..bakınız barca-chelsea-bayern-juve or mılan-fb..fener ılk kez yenılmıo!
    real madrid e baktınmı arkadaşım

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by LaKe
    real madrid e baktınmı arkadaşım
    lıgde en az 25 kere kupayı aldılar..clde ise galıba ya 9 ya 10 kupası var..baska bısey demıcem..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri