1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: türksportal masaüstü

Smile türksportal masaüstü

Türksportal Masaüstü hakkında bir soru sorabilirmiyim
    ben açıyorum programı oyunu çalıştıra basıyorum oradan sonra lütfen bekleyin diyor.jiletin reklamı çıkıyor 3-4 kutu doluyor reklam bitiyor sonra mause klavye donuyor daha yüklenmeden reklam bittikten sonra run time error diyor.bunun nedenini bilebilirmisin acaba lütfen çok acil

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
    Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
    Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.
    2. yolu denedim.ama yine aynı hata çıktı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    başka yardım edecek yokmu
    Last edited by sergio 2099 : 23.Ağustos.2008 at 13:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Arkadaşlar benim de Turksportal Masaüstü'nde sorunum var ve buraya yazayım dedim.Umarım arkadaş darılmaz.
    Yazılımı çalıştırıyorum ve ''Oyuna Başla'' diyorum.Altta ''Ayarlardan Oyun Klasörünü Seçiniz'' diyor.Ayarlar'dan kastı sanırım şu kare içine aldığım yer:

Oraya girince ''Oyun Tavsiye Et'' diyorum ve şu hata karşıma çıkıyor:
    -Run-time error '424':
    Object Required

Durumu nasıl düzeltebilirim?

Ayarlara girdiğiniz zaman oyunu kurduğunuz yeri seçeceksiniz.Altta da cache dosyalarını sil gibi bişey yazar onu işaretleyip kaydedin.ondan sonra oyuna başla.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=60668

Linkteki konuda sıkıntınızı belirtiniz.

Mesaj Yetkileri