Sayfa 34 / 41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler lütfen objektif bakalım şunlara... ben robertonun 30 tane frikik 80 tane uzaktan şut golünü gösteririm size.
    mehmet topalın ise şu ana kadar iki uzaktan golü var.
    biri geçen yılki gençlerbirliği maçı oda rakibe çarparak yön değiştirmiş
    diğeri geçen yılki türkiye kupası maçı oda kaleci kalesinde değil aşırttırma atmış

ne bekliyorsunuz ki yani
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Belki de tries long range shots ppm'i eklenebilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Carlos ile M.Topal kıyaslanır olmuş.. R.Carlos'un uzaktan attığı gol sayısı kadar M.Topal Süper lig de o kadar maça çıkmamıştır nerdeyse.. M.Topal'ı çok ama çok abartıyorsunuz.. bunu en iyi şekilde zaman gösterecek..

Kendi takımımdan örnek vereyim 8.02 de Selçuk İnan'ın şutu 14 şimdi sizler diyorsunuz ki M.Topal'ın ki 14,15 olsun.

Selçuk İnan'ın geçen sene uzak mesafeden attığı golleri de izledik özellikle Gs maçında 2 golüde uzaktan çok iyi yere göndermişti , çok değil daha pazar günü Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk maçta yine uzaktan topu 90'a gönderdi.. Şimdi bizler de hemen foruma koşup Selçuk İnan'ın uzun şutu 14 çok az en az 16 olmalı baksanıza sezon başladı yine uzaktan bir gol attı mı diyelim ??

çoğu arkadaşımız istiyor ki kendi takımı kendi oyuncuları oyunda çok iyi yapılsın , yani alt tarafı bir oyun olmasına rağmen bunda bile taraftarlık yapılıyor.. sırf bu yüzden Türkiye Ligini oynamak istemiyorum ama napalım tek zevk veren takım kendi takımım olduğu için mecburen oynuyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    beyler lütfen objektif bakalım şunlara... ben robertonun 30 tane frikik 80 tane uzaktan şut golünü gösteririm size.
    mehmet topalın ise şu ana kadar iki uzaktan golü var.
    biri geçen yılki gençlerbirliği maçı oda rakibe çarparak yön değiştirmiş
    diğeri geçen yılki türkiye kupası maçı oda kaleci kalesinde değil aşırttırma atmış

ne bekliyorsunuz ki yani
    Ben Mehmet topal hakkında bir şey demiyorum.. Carlos'un ki azaltılsın.. Ben son 3 senede hatırlamıyorum.. Gerçi araştırmadım ama geçen sene fenerde atamadı yani.. 17 biraz çok.. 16 olsun

Bu arada Selçuk İnan'ın uzun şut özelliği oyunda ileride gelişiyor 17 oluyor, bende oldu en azından..

Mehmet topal ise 13-14.. Zaten 14 ile atıyorsun gol oluyor
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Carlos ile M.Topal kıyaslanır olmuş.. R.Carlos'un uzaktan attığı gol sayısı kadar M.Topal Süper lig de o kadar maça çıkmamıştır nerdeyse... bunu en iyi şekilde zaman gösterecek..

Kendi takımımdan örnek vereyim 8.02 de Selçuk İnan'ın şutu 14 şimdi sizler diyorsunuz ki M.Topal'ın ki 14,15 olsun.

Selçuk İnan'ın geçen sene uzak mesafeden attığı golleri de izledik özellikle Gs maçında 2 golüde uzaktan çok iyi yere göndermişti , çok değil daha pazar günü Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk maçta yine uzaktan topu 90'a gönderdi.. Şimdi bizler de hemen foruma koşup Selçuk İnan'ın uzun şutu 14 çok az en az 16 olmalı baksanıza sezon başladı yine uzaktan bir gol attı mı diyelim ??

çoğu arkadaşımız istiyor ki kendi takımı kendi oyuncuları oyunda çok iyi yapılsın , yani alt tarafı bir oyun olmasına rağmen bunda bile taraftarlık yapılıyor.. sırf bu yüzden Türkiye Ligini oynamak istemiyorum ama napalım tek zevk veren takım kendi takımım olduğu için mecburen oynuyoruz..
    ewet bunlara katılmamak elde değil. mehmet topalın abartıldığını söylemen hariç. arkadaşlar sadece uzun şutunun arttırılması talebinde bulunmuşlar. mehmet topal = viera dır dememişler. demedikleri sürecede abartmamışlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler bide carlos carlostur yani... boru değil. türkiye ligine gelmiş en büyük isim en kariyerli futbolcudur carlos. ha burda eski carlosun % de kaçını oynadığı tartışılır ama şu yeryüzünde long shot = carlostur yani...
    Last edited by extensor : 27.Ağustos.2008 at 02:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Belki si fazla

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Mutlaka eklenmeli ayrica shoot with power(güçlü şutlar) ppmsi eklenmeli. Sonuçta her maç en az 1 tane deniyor hepside sert güçlü şutlar hiç plase vurduğunu görmedim. Bu arada Carlos tamam geçmişte atmıştır bişey demem ama artık atıyor mu atamıyor.Bir ortalama belirlenecekse ya birininki düşürülsün yada diğerinin ki arttırılsın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Carlos ile M.Topal kıyaslanır olmuş.. R.Carlos'un uzaktan attığı gol sayısı kadar M.Topal Süper lig de o kadar maça çıkmamıştır nerdeyse.. M.Topal'ı çok ama çok abartıyorsunuz.. bunu en iyi şekilde zaman gösterecek..

Söylemelisin.Adam atıyor mu atıyor...
    Mehmet Topala gelirsek Mehmet Topal'ın profiline girde bir bak.Normaldekiyle alakası var mı ? Bunun nedeni 8.0.2 nin sanırım Şubat ayında çıkması.Ben sadece long shootunun yükselmesi yada gerekli ppmlerin eklenmesini istedim.Bu abartmaksa abartıyoruz.
    Last edited by Her026 : 27.Ağustos.2008 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Oyuncu maaşlarına ulaşmakta ne kadar güçlük çekiliyor bilmiyorum ama Fm 08 için önemli bir eksikti,sallamasyon açılan ve hatalı girilen değerler yüzünden Galatasaray maddi anlamda epey sarsılıyor.8.0.2de birtakım düzeltmeler yapılmıştı sanırım ama yinede hatalı maaşlar mevcut.2009 için bu konuda daha başarılı bir data görebilecekmiyiz?
    Baros konusunda da henüz net bir açıklama yapılmadı sanırım.Yıllık 3m diyen var 1.5 diyen var.bana sanki ikisinin arasında bi deger gibi geliyor

yav siz neden hala carlos un iyi olduğunu söylüyorsunuz hiç oynamıyorki adam fb geldi ne oldu peki hiç bir katkısı yok günden günede iyice azalıyor çok yedek kalacak bir futbolcu önceden taraftarlara sevimli gözüküyordu artık oda yok

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Oyuncu maaşlarına ulaşmakta ne kadar güçlük çekiliyor bilmiyorum ama Fm 08 için önemli bir eksikti,sallamasyon açılan ve hatalı girilen değerler yüzünden Galatasaray maddi anlamda epey sarsılıyor.8.0.2de birtakım düzeltmeler yapılmıştı sanırım ama yinede hatalı maaşlar mevcut.2009 için bu konuda daha başarılı bir data görebilecekmiyiz?
    Baros konusunda da henüz net bir açıklama yapılmadı sanırım.Yıllık 3m diyen var 1.5 diyen var.bana sanki ikisinin arasında bi deger gibi geliyor
    Mesela hangi oyuncularin maaslari hatali?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mesela hangi oyuncularin maaslari hatali?
    Üzerinden 6-7 ay geçtigi için isimler net aklımda degil.Medyaya fazla itibar etmedigim için ya resmi sitede yada resmi bir kişi agzından duydugum rakamlara göre karşılaştırma yapmıştım oyunla ilgili.Birkaç oyuncuyu kendi datamda düzeltmiştim fakat kimler oldugu konusunda fikrim yok şuan zaten 8.0.2 datasını sildigim için değiştirdigim maaşları da hatırlamıyorum.Bir tanesi Hasan Şaş'tı sanırsam.
    Zaten şuan için doğru bilgilere ulasılıp ulaşılmadıgı önemli.geçen sezona göre konusmak gereksiz.Birçok oyuncunun maaşlarında degişme oldu bu sezon..Başta Arda ve Topal olmak üzere.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

perpetua abi Barosda bi değişiklik yapacakmısınız çünkü Barosun Dribbling 13 Finishing 11 Yaserin Dribbling 14 Finishing 13 ?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

buyuk ıhtımal yapılmıcakk fransadan gelıcek......bıde barosun cası 150 lerde yaserınkı 110larda yanı arada daglar kadar fark var......barosla yaserı ayıran bı cok ozellık var

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Baros'un profilinin oyunda kötü görülmesinin sebeplerinden biri de iki ayağını da kullanabiliyor olması.Ayrıca gelir gelmez özelliklere dokunulmuyor.9.0.1 veya 9.0.2 Ömer abi gerek gördüğü özellikler de düzeltmelere gidecektir zatne...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aykut rushting out 5 olur yani
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aykutun refleksleri çok gelişti ama hala beklenmedik hatalar yapıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beklenmedik hata değil onlar beklendik hata.. refleksleri de gelişmedi zaten senelerdir refleksleri iyi.

ama rusting out özürlüsü
    Command Of Area özürlüsü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bugün anladım ki aykut orkundan daha yetenekli ama orkun aykuttan çok daha güvenilir ve akıllı bir kaleci...
    kaleci dediğin deli olur derler. neden derler anladınız değil mi ?
    santics te hafif delidir.
    yahu 4 maçtır aykutu oynatıyorsun 4 maçtır santics hazır değil
    4 maçtır aykut hatalı gol yiyeceğine 4 maçtır santics hatalı gol yesin hiç değilse hazır olur bee.

vallahi orkun aykuttan daha iyi.
    birde gole sebebiyet servetin tecrübesizliği. yahu iki adım öne at bariz ofsayta düşür. sen zaten ofsayt olan adamı neden kovalıyorsun kovalama hakemide şaşırtma.
    sen meira ile hizada dursan adam zaten meiraya çalım atmak zorunda kalacak
    ama nerdeee o zeka
    Last edited by extensor : 28.Ağustos.2008 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Baros'un profilinin oyunda kötü görülmesinin sebeplerinden biri de iki ayağını da kullanabiliyor olması.Ayrıca gelir gelmez özelliklere dokunulmuyor.9.0.1 veya 9.0.2 Ömer abi gerek gördüğü özellikler de düzeltmelere gidecektir zatne...
    Baros gibi oyuncularda özelliklere fazla bakmamak lazım kendisini denedim Gsnin v8.0.2 databaseli 2008-2009 kadrosuyla ligi domine eden bir oyuncu.

peki maç boyunca kewella dikkat ettiniz mi?hava toplarını yanında biri olsa bile cok rahat kontrol ediyor.yanındakine kolay kolay hava topu kaptırmıyor.bu olay heading deil ama hava kontrolu gibi bi ozelligimiz varmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

jumping oluyor o. dikkatimi çekmişti. ancak bir maçla değerlendirmemek gerek.

kayseri maçındaki golde var demeyin. o jumping değil
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O bravery'ye giriyor sanırım. Dediğin gibi 1 maçla olmuyor ancak yine de yavaştan dikkat etmek gerek
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

tabi bi maçla olmaz sadece dikkatimi çeken bi olay.orta acacagında kafasını kaldırması gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kayseriye attığı gol kesinlikle off the ball ve birazda kafa
    denizliye attığı golde kesinlikle off the ball ve birazda finishing
    bürkeşte direkten dönen topu off the ball ve biraz finishing (bir kanat adamının yapması gereken arka direk koşularını çok iyi yapıyor mudur nedir )
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Üzerinden 6-7 ay geçtigi için isimler net aklımda degil.Medyaya fazla itibar etmedigim için ya resmi sitede yada resmi bir kişi agzından duydugum rakamlara göre karşılaştırma yapmıştım oyunla ilgili.Birkaç oyuncuyu kendi datamda düzeltmiştim fakat kimler oldugu konusunda fikrim yok şuan zaten 8.0.2 datasını sildigim için değiştirdigim maaşları da hatırlamıyorum.Bir tanesi Hasan Şaş'tı sanırsam.
    Zaten şuan için doğru bilgilere ulasılıp ulaşılmadıgı önemli.geçen sezona göre konusmak gereksiz.Birçok oyuncunun maaşlarında degişme oldu bu sezon..Başta Arda ve Topal olmak üzere.
    Hasan Sas'in aldigi paranin buyuk bir kisminin mac basina oldugunu biliyorum. Ancak bu mac basina parayi kestirmek zor. Biraz ayar cekerim.

Arda ve Topal ayarlandi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Önemsiz detaylar gibi gözüksede oyuna direk etkisi oldugundan Galatasaraylılıgı ile bilinen Gs stafflarının favori takımları da oyuna yansıtılmalı.Ilk aklıma gelenler Nezihi hoca ve Ümit Davala. Genel olarak ömer abinin bildigi hatta büyük ihtimal ekledigi detaylar ama 8.0.1 de favori takım kısımlarını boş gördügümden bizim ki sadece hatırlatma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

emreninde favori personellerden çıkarılması lazım ama çıkarılmayacak galiba..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    emreninde favori personellerden çıkarılması lazım ama çıkarılmayacak galiba..
    nasıl cıkarılmayacak? ömer abi gereken yapılacak dedi. emre transferi gerceklestiği ilk gün konuşuldu bunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre favori personal değil. Disliked personal olması gerekir.

Ben bile (bile derken fanatik bir Galatasaraylı olmadığım için söylüyorum) Emre'den karakterinden kişiliğinden nefret ediyorsam.

Şu benden çok değer veren. Tribünlerde Emre'yi Emre yapan insanlar nasıl nefret ediyordur. Hiç bilmiyorum.

Oyunu oynarken 2 sene sonra Emre'ye teklif yapsanız. Ve taraftar bu transfere karşı tepki verse, ne kadar gerçekçi olur öyle değilmi?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri maçı 2. Hafta;
    De Santics kalitesini konuşturdu. De Santics' i 1 aydır hazırlayamayanlar. Bükreş maçından sonra öyle bir hazırlamışki 3 günde adam uçmaya başlamış. Olembe'nin pozisyonda uzadı resmen

eeee Hani hazır değildi. Santics'i hazırlayamamak = şampiyonlar liginden elenmek = 5 milyon dolar = Skibbe

Galatasaray uzun süredir. 3 günde bir maç oynuyor. Üstelik Lig yeni başladı. Buda demek oluyorki condisyon yok oyunculardaa.. Demek oyuncular yorulduğunda 3 oyuncu değişikliğine gerek yok. 1 tane zorunlu 1 tane yersiz değişiklik yaparsın olur? muuuu

Dakika 60 top yapamayan Galatasaray Lincoln yedek Ayhan sürünüyor. Ayhan topu elle kesiyor kırmızı olması lazım hakem es geçiyor...

Dakika 73 Galatasaray bastırıyor. Kalitesini ortaya koyuyor. Takım yorgun. Kayseri kapalı savunma yapıyor. Ümit çıkıyor Baros giriyor. Benim bildiğim Baros kapalı savunmaları açacak adam değil. Takımı tanımıyor, Rakibi tanımıyor 1 aydır Santics hazır değil 1 gündür Baros hazır.

Kapalı savunmayı kim açar Pivot santrafor varmı yok. Yoksa ne yaparsın? Uzun stoperini ileriye çıkarır ön liberonu geri atarsın geriden oyun kursun diye. Hareketli toplarda uzun iki stoperinden birini çıkarabildimi Galatasaray ? oda yok
    Ayhan ne yaptı bu dakikalar da aaa o da yok
    Başka nasıl açarsın kapalı savunmaları 10 numara mevkiindeki adam şut atar klasını konuşturur. (örn geçen yılki gençlerbirliği maçı dk 86 Lincoln bir vole vee gol) Madem ayhan geri geçip stoperleri ileri atmayacak. Lincoln ü alıp 4-1-4-1 e dön
    Son söz Aydın'a; Çok bilinçsiz , çok savruk nerde durcağını neyi nasıl yapacağını bilmiyor. Pişmemiş yemek gibi. yiyebilmemiz için pişirilmesi lazım = kiralanması (sürekli oynayabileceği lider olabileceği bir klube) Tabii Galatasaray'da Hasan gibi lige hazır girmiş bir tecrübede yedek ? Ona rağmen çiğ yemeği yedik. Hasan'ı da sevmem hani devamlılığı çok düşük iki oyuncudan biridir 1 Hasan 2 Sabri ikisinide sevmem ama hasan çok şey değiştirirdi.
    Ha bu arada takım 28 kişi Orkun veya Aykut, Alparslan, Ferdi, Mehmet Güven, Serkan Çalık veya Aydın ve Yaser fazlalık. yani 6 fazlalık bir eksik var(sağ beeeeek). Takım fazla kilolu idman yapması ve yağ yakması lazım

Skibbe benden ilk zayıf notunu aldı.(Bu kadroyu en iyi Gerets taşır benden söylemesi) şişman kadroları en iyi onun taşıdığını 05-06 da görmüştük. En başarısız da Hagi olurdu.) Valla en babada kalli olurdu. Uçardı takımda neyseeee sonra reinada kim keyif yapacak.. ben mi?? tabiki profesyonal futbolcularımız.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mehmet Topal'da bir düşüş var sanki geçen sezona göre? Bana mı öyle geldi. Araştırmacı arkadaşlar biy yorumlarsa bu durumu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 34 / 41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Mesaj Yetkileri