Belçika Ermenistan'a göre çok daha iyi bir ekip.Daha tehlikeli isimlere sahipler.Ama biz onlardan güçlüyüz.Yeterki dikkatli olalım ve Ermenistan maçına oranla daha iyi oynayalım.Evimizde oynamanın avantajıyla kazanırız diye düşünüyorum.Umarım bir puan kaybı yaşamayız.Çünkü her puan kaybının telafisi zor olabilecek bir gruptayız.Heleki evimizde puan kaybedersek işimi zor.Geçenki elemelerde bunun sıkıntısını çektik.
So what?
Saike
Ermenistan maçına oranla daha farklı bir maç olacak.Belçika iyi bir takım,fakat biz onlardan daha güçlüyüz.Kendi sahamızda kazanacağımızı düşünüyorum ..
Belçika da ilk maçta bizim gibi Ermenistandan daha zayıf bir rakip olan Estonya ile oynadı ve 3-2 ile zor bir galibiyet aldı.Yani oyun mantealitemiz aynı galiba.Sahaya futbol oynamak için çıkıyorlar yani.Bu nedenle maçın seyir zevki yüksek olabilir ve açık oynayan bir takımı yenmemiz daha kolay olur.
belçika defansı cok iyi takım olarak ermenistandada bikaç gömlek üstünler.mill takım iyi bi kadro ve iy bi oyunla içerde olmanın avantajı ile kazanır ama zorlanır.
Bu maçtan kazasız çıkmamız gerekiyor ancak gerek gol yollarında gerekse savunmada sıkıntılarımız var. Çok zorlanacağız ama paniklememek lazım. İyi bir futbol beklemiyorum açıkçası son Ermanistan maçına bakarak. Umarım kazanırız, ancak kazanamazsakta kaybetmeyelim. Savunmada da artık bir değişiklik şart. Gökhan'da Servet'te çok hata yapıyorlar. Özellikle Servet'i çok formsuz gördüm.
BeLçika Estonya karşısında çok zorLandı. OnLarda bizim gibi savunma probLemLeri yaşıyorLar. Savunmada daha az hata yapan, hücumda buLduğunu değerLendiren kazanır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gökdeniz Karadeniz kadrodan çıkartıldı
Belçika maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızda sakatlığı nükseden Gökdeniz Karadeniz kadrodan çıkartıldı.
Millilerimizin dün yaptığı antrenmanda arka adale grubundaki ağrıları artan ve sağlık ekibi tarafından çarşamba günkü maçta oynamasının imkansız olduğu söylenen Gökdeniz Karadeniz tedavisini kulübünde sürdürmek üzere Milli Takım kampından ayrıldı.
Milli Takım'da sakatlıkları süren diğer üç oyuncu, Mevlüt Erdinç, Mehmet Aurelio ve Hakan Kadir Balta'nın Belçika maçına yetiştirilmeleri için yoğun tedavileri devam ediyor.
Ermenistan maçının morali ile Belçika'yıda yeneriz..
Bu maçıda alırız diye düşünüyorum Fatih Hoca Mehmet Topuzu oynat artık ya yedin bitirdin adamı
------------------Volkan-----------------
Gökhan------Servet----G.zan-----H.balta
Kazım-------Emre------Aurelio----Arda
--------------Tuncay------------------
------------------------Semih-------------
Bence güzel kadro olur Aurelio ve emre sakatlıklardan oynamazsa ayhan ve m.topal oynar..Maç bence rahat geçicek Arda kazım şov yapabilir..Çok hantal defansları var..
Fatih Terim performansı yüksek olan oyuncuları oynatırsa eğer Belçika maçını çok rahat alırız.. ama yok illa bazı oyunculara sırf form tutsun diye Milli Takım forması giydirmeye devam ederse bu maçta da çok zorlanırız.
Bu maçta Emre yerine Selçuk,Mehmet Topuz,Nuri üçlüsünden birinin oynamasını bekliyorum.
bence orta sahanın ortasına Selçuk İnan monte edilmeli.O adam bu seneye harika başladı ve uzaktan çok güzel vuruyor.Eğer oyun kilitlenirse uzaktan atacağı bir gol bize 3 puanı getirir.
Nuri Şahin ve Selçuk'a artık forma verilmeli diye düşünüyorum..İyi oynarsak rahat alırız bu maçı.
Estonya maçındaki Belçika oyununa bakarsak kendi sahamızda çok kolay kazanırız Yinede Belçika ile oynuyoruz dikkatli olmamız lazım Ciddi olursak bu maçı alırız
Semih Belçika Savunmasındaki Hataları iyi Değerlendirecektir.. 3-1 Kazanırız Sanırım![]()
Macera aramadan formda isimler tercih edilirse kolay veya zor kazanırız .
Belçika iyi oynuyor, küçümsenecek bir takım değil. Belçika menajerinin açıklamaları tamamen oyun, bizi rehavete sokmak için. Oyuna gelmemek lazım.
Bu grupta iki takım var, Türkiye ile İspanya geri kalanlar sadece Türkiye'nin mi yoksa İspanya'nın mı lider çıkaracağını belirlemek için bulunuyorlar. Estonya önünde defansında büyük sorunlarla karşılaşan Belçika bize rakip olamaz. Kadıköy'de en az iki farklı geçeriz.
İspanya genelde gruplarda sorun yaşan ekiplerden öyle bir döneme denk gelirlerse bu gruptan 1. çıkmamız içten bile değil
İnşAllah kazanırız ama Türkiye bu işi belli olmaz..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakan Balta da yok!
Mevlüt ve Aurelio'nun sakatlığının ardından Hakan'ın bugün çekilen MR'ından sonra forma giyemeyeceği açıklandı.
Bu durumda A Milli futbol takımının muhtemel 11'i şöyle oluştu.
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan Gönül
Gökhan Zan
Servet
Uğur Boral
Colin Kazım
Emre Belözoğlu
Mehmet Topal
Arda
Semih
Tuncay
BELÇİKA
Stijnen
Simons
Kompany
Van Buyten
Defour
Vermaelen
Ventonghen
Fellaini
Witsel
Sonck
Dembele
10.09.2008
Kaynak : DHA
Ntvspor da oynayacak dedi![]()
Bu Beçika'nın ümit milli takımında 16 yaşındakilermi oynuyoAdamların A Millisinin yaş ortalaması 20
Uğur Boral'ı devamlı bek olarak düşünüyo Fatih Terim. Uğur'unda ne kadar bek olduğu tartışılır. Umarım kazasız belasız atlatırız bu maçı.
ntvspor da söyledi. H.Balta yok.
E emre kamptan ayrılmıştı hala kadroda gözüküyor nedir bu?
Ayrıca Selçuk ve M.Topuz hatta G.Ünal bu kadroda en azından sonradan mutlaka şans bulmalıdır diye düşünüyorum.Nihat ve Hamit geldiğinde zaten zor oynayacaklar.
Emre'nin yerine M.Topuz veya Ayhan oynasa daha iyi olur diye düşünüyorum..