1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Milli Kavga

Default Milli Kavga

Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz, takım otobüsünde tartıştı, yaşanan kavga yumruklaşmaya dönüştü. Araya girenlerin kavgayı ayırdığı, aynı zamanda sakat da olan Rubin Kazanlı oyuncunun, Belçika maçı bitmeden gönderildiği öğrenildi

Beşiktaş’taki İbrahim Üzülmez-İbrahim Toraman kavgasının bir benzeri Milli Takım’da yaşandı. Belçika maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren ay-yıldızlıların takım otobüsünde kaptan Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz yumruk yumruğa kavga etti, Gökdeniz takımdan gönderildi.

Emre’nin, otobüste telefonla konuşan Rubin Kazanlı oyuncuyu uyardığı, onun da ters cevap vermesi nedeniyle aralarında kavga çıktığı belirtildi. Tartışmanın yumruklaşmaya dönüşmesi nedeniyle futbolcuların araya girdiği ve ikisini de yatıştırmaya çalıştığı öğrenildi.

Bu tartışmanın yaşanmasının ardından, sakatlığı devam eden Gökdeniz’in, Teknik Direktör Fatih Terim tarafından kamptan gönderildiği, ancak kritik maç öncesinde bunun “sakatlıktan dolayı” olduğu açıklandı. Aynı dönemde Emre’nin de annesinin fenalaşması nedeniyle kamptan ayrıldığı, ancak Fatih hocanın kaptana bir yaptırım düşünmediği ifade edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gökdeniz Haberleri Hakkında

Bugün milli takım maçından sonra bazı basın mensuplarının, A Milli takımımızdaki bazı takım arkadaşlarıma
    Gökdenizle benim kavga ettiğimiz yönünde ve bu nedenle kamptan ayrıldığına dair soruların yöneltildiğini üzülerek farkettim.

Bunun gibi iddialar oldukça komiktir. Gökdeniz ile Genç Milli takımla başlayan ve A Milli takım düzeylerinde en uzun oynadığım futbolculardan birisidir.

Gökdeniz ile aramda herhangi bir problem yoktur. Kendisi sakatlığından dolayı kamptan ayrılmıştır ve bu konuda Milli takım doktorları tarafından basına bilgi verilmiştir.

Bu şartlar ortada iken bu şekilde yalan ve komik haberlere bir son verilmesini istiyorum. Haberi yapan ve yayınlanmasına izin veren kişileride kınıyorum.

Türk Spor kamuoyuna saygı ile duyururum.

Emre Belözoğlu

valla acaba hangi kaynaga inansak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basının halini biliyoruz, elbette açıklamayı yapana inanacağız. Hele ki bu günlerde Emre'ye çamur atacak bir sürü saçma sapan haber uydurulacağından da eminim.
    "YÜCE ATATÜRK"

emreye niye camur atilsin ki.. Gokdenizde yalanlarsa ozaman haber direk sallamaya girer yoksa tek tarafin yalanlamasi ile olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla kac gazetede haber ver gokdeniz niye yalanlamadi daha? bende bunu sorarim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ayrica oradaki camur sadece emreye degil gokdenizede gelmis hatta gokdenizin hatasi daha buyuk.. Emre ye camur atmak icin Gokdeniz gibi bir futbolcu kullanilmaz. Direk Emreye yogunlasilir ve emre karalanirdi. Gokdenizi ayni oranda karalamazlardi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre'ye Neden Çamur Atılsın Bütün Basın Hıncal Uluç'a Kızıyor. Çamur Atıcaklarsa El Hareketi Çektiği Zaman Atarlardı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Ayrica oradaki camur sadece emreye degil gokdenizede gelmis hatta gokdenizin hatasi daha buyuk.. Emre ye camur atmak icin Gokdeniz gibi bir futbolcu kullanilmaz. Direk Emreye yogunlasilir ve emre karalanirdi. Gokdenizi ayni oranda karalamazlardi.
    Emre bu aralar çok göz önünde o yüzden biraz daha ön plana çıkıyor ama haklısın bu haberde gökdenizde büyük zan altında ama ondan daha bir ses yok bakalım yakında anlarız neyin ne olduğunu
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Emre'ye Neden Çamur Atılsın Bütün Basın Hıncal Uluç'a Kızıyor. Çamur Atıcaklarsa El Hareketi Çektiği Zaman Atarlardı
    Bütün basın Hınçal'a falan kızdığı yok. Hınçal senelerdir böyle zaten eğer basın onun arkasında olmasa her gazetede yazızı spor kanallarında programları falan olmazdı.

Emre o el hareketlerini yaptığından beri medya Emre'nin her hareketini incelemeye almış durumda zaten en ufak açığında bile hemen başlıyorlar saldırmaya. El hareketini yaptığı zamanda zaten haklı olarak tepkiler sert şekilde gösterdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz, takım otobüsünde tartıştı, yaşanan kavga yumruklaşmaya dönüştü. Araya girenlerin kavgayı ayırdığı, aynı zamanda sakat da olan Rubin Kazanlı oyuncunun, Belçika maçı bitmeden gönderildiği öğrenildi

Umarım yalandır .. Yoksa bu milli takımda tekelleşmenin en büyük kanıtıdır .. Ortada bir kavga küfür vs. varsa Toraman-Üzülmez olayında olduğu iki tarafta cezalandırılmalıdır .. İnşallah yalandır

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Vurun abalıya..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

Sistemli olarak milli takım ve özellikle Fatih Terim hakkında bir linç kampanyası başlatılmış durumda.Arkasından kim çıkar bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle bir haber durduk yere çıkmaz bence basınını abarttığı kadar veya yazdıkları gibi olmasada mutlaka böyle bir olay olmuştur Emre son günlerde çok gerildi böyle bir olay çıkmış olsa bile onu suçlamak yanlış olur Onu bu hale basın getirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Milli takından hangi hocayı gönderdiysek medyanın baskıları yüzünden değilmiydi zaten.. Kimi aşağı çekmek istiyorlarsa onun üzerinden kampanya yapıyorlar.. Emre Gökdeniz kurban sadece..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kavga olmuştur büyük ihtimal ama abartılan kadar değildir..Emre gibi örnek bi insan kavga eder mi hiç dimi fb arkadaşlar?Sence dediğin mantıklı mı burak abi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Kavga olmuştur büyük ihtimal ama abartılan kadar değildir..Emre gibi örnek bi insan kavga eder mi hiç dimi fb arkadaşlar?Sence dediğin mantıklı mı burak abi
    Emre'den nefret edebilirsiniz ama bu ona çamur atanlara da alkış tutmanızı gerektirmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçek Olmadığı Ne Malum Hiç Birimiz Milli Takım Kampında Değildik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim basınımız çok dürüst, bize hiç yalan haber sunmazlar. Değil mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Olayın doğru olup olmadığını bilmiyorum ama Emre denen adamdan herşeyi beklerim .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Halide Edip Adıvar'ın çok güzel romanı var, herkese öneririm adı ''Vurun Kahpeye'' .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabi canım hatta olası kavgada büyük suç Emre'de dir.Ne de olsa Fenerbahçe'nin oyuncusu.1.ağızdan yapılan açıklamaya da inanılmıyor.

Ya anlamadigim herkes emre yi tartisiyor fenerli arkadaslar buna canak tutuyor asil olay gokdenizin hatasidir cunku otobuste telefonla konusunca uyariliyorsan tepki vermeden ya kaparsin ya da 1 dakika dersin. Tepkiye kavgaya ne gerek var. Burda emrenin tek sucu sen kaptansin kavga etmiceksin sakinlestiriceksin. yoksa kavganin sorumlusu gokdenizdir. Burda fenerli arkadaslarin emreyi savunmalarina diger arkadaslarinda emreye saydirmasini gerektiricek bir sebep yok

Nesil
    2006

Başlık güzel görende, RTE ile Baykal yumruk yumruğa kavga etti sanacak. Öyle yazmışlar ki sanki yazan kavga sırasında orada kavgayı izlemiş gibi. Bizim medyamızda ne güzel yazıyor... İnanın bana bir iki kötü kelime sarf etmişlerdir. Gerisi yalan...

Milli Takım otobüsle sinemaya giderken Emre ile kavga eden Gökdeniz, bu olayda asıl problemin, olayın otobüsün dışına taşması olduğunu söyledi; "Biz bir aileyiz. Yaşananlar içeride kalır" dedi..
    Geçtiğimiz pazar günü Milli Takım'da yaşanan Gökdeniz- Emre kavgasının taraflarından ters açıklamalar geldi. Emre ile yumruklaştığı söylenen Gökdeniz, SABAH'a yaptığı açıklamada hem olayı doğruladı hem de yaşananların dışarıya sızmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Telefonla konuşmak gibi bir durumun sözkonusu olmadığını vurgulayan yıldız oyuncu, "Otobüste gidiyorduk. Sinema konusu oldu. Emre ile tartıştık. Kesinlikle 'Telefonu kapat' diye bir müdahale sözkonusu değildi. Ayrıca benim ağzımdan bir küfür de çıkmadı. Zaten beni tanıyanlar küfür etmeyeceğimi de bilirler. Olayı yatıştırmaya çalışan arkadaşlarımız da olan bitene şahittir. Küfür etmediğimi söyleyeceklerdir" diye konuştu.

EŞİME BİLE SÖYLEMEDİM
    Takım içinde tartışmaların her zaman olabileceğini söyleyen Gökdeniz, "Benim asıl anlamadığım olay, bunun otobüsün dışına nasıl çıktığıdır. Emre ile tartıştığımızı ben en yakınlarıma; eşime bile anlatmadım. Ama gazeteleri okuduğumda şoke oldum. Takım, bir aile ortamıdır. Ve bütün ailelerde olduğu gibi yaşananlar içeride kalır. Bizim yaşadığımız tartışmanın dışarı sızdırılmış olması, ailede bir sıkıntı olduğunu gösteriyor" yorumunda bulundu.

TAKIMIN HUZURU İÇİN
    Ermenistan maçının kadrosuna alınmayınca moralinin çok bozulduğunu söyleyen Gökdeniz, "Oysa oynamak için kendimi hazırlamıştım. Hafif sakatlığım olmasına rağmen oynamak istiyordum. Fatih Hoca beni düşünmeyince moralim bozuldu. Uzun zamandır forma şansı bulamayınca iyice üzüntüm arttı. Otobüs içinde Emre ile tartışınca ben de Fatih Hoca'ya, 'Hem tedavimi yaptırayım hem de arkadaşlarım maça huzurlu çıksınlar' diyerek izin istedim. Kampta kalsam ister istemez Emre'nin de canı sıkılacaktı. Sonuçta benim oynama şansım yok, onun var. Ben fedakarlık yaptım. Fatih Hoca da talebimi uygun gördü ve kamptan ayrıldım. Hepsi bundan ibaret" ifadesini kullandı.

SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR
    Rubin Kazan forması giydiğini ve Türkiye'den olan bitenden çok fazla haberdar olmadığını belirten tecrübeli oyuncu sözlerini şöyle noktaladı: "Zincirin en zayıf halkası, en uzakta kalan olur. Ben artık bu şekilde; yani futbolun dışındaki konularla gündemde olmak istemiyorum. Uzak duruyorum. Ama sakınan göze çöp batıyor. Olayın büyütülmemesi lazım. Takımlarda bu tür olaylar olağandır."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sinemaya giderken demişler haberde ama ben televizyonda sinemaya gitmek için izin istediklerini sonra bundan vazgeçip Play Station turnuvası yaptıklarını duydum. Herhalde kavga olunca indiler hep beraber otobüsten?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu işi buLandıran ve bu haLe geLmesini isteyen adamLar var. Baş aktörü buLmak gerek. Yoksa kimse suçLu değiL.

Gökdenizin sonunda yaptığı açıkLama herşeyi ifade ediyor. ''Ben eşime en yakınLarıma biLe söyLememişken bu oLayı sabah gazetede duyduğumda şoke oLdum''

Daha fazLa açıkLaması yok. BiLgi sızdıran, oLayLarı tetikLeyen birisi oLduğu apaçık ortada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri