Vettel bu sonuçla F1 tarihine de geçti
More...
Vettel bu sonuçla F1 tarihine de geçti
More...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Müthiş bir yarıştı Vettel lider başladı lider bitirdi. Gerçekten imkansızı başardı Vettel.
Hamilton'un geçişleride yarışa renk kattı. Massa 1 puan daha yaklaştı Hamilton'a şampiyonluk için. Raikonen ise uzun bir süre Heidfeld'in arkasında kalınca puan alamadı. Son 7 tur inanılmaz hızlıydı. Eğer Heidfeld'in arkasında takılmasa muhtemelen puan çıkaracaktı yarıştan.
Çok keyifli bir yarıştı. Her yarışta yağmur olsa keşke.![]()
Aynen yagmur yarışlara müthiş heyecan katıyor. Vettel'e helal olsun gercekten...
Açıkcası Vettel'in süpriz olduğunu düşünmüyorum.Vettel gerçektende çok iyi bir pilot.
Vettel iyi pilotta araba dandik.O yüzden süpriz.
Önceden Monza dedimi Schumi fırtınası eserdi. BöyLe çoLuk cocuğa bırakırmıydı Monzayı heyt be![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2005'ten sonra ilk kez Monza'da podyum göremedi Ferrari. Ancak 1. yine Ferrari motoru. Gerçi şasi BMW şasisiymiş ama.İş motorda bitiyor.
![]()
Birde Montoya bir ara uçuyodu Monza'da. Ama Vettel bu gidişle yeni Schumi olmaya aday.
Şasi Red-Bull şasisi Emre abi.![]()
I'm back...
Öylemiymiş.Olsun Red Bull'da BMW'den alıyordur.
Vettel'i seneye McLaren alır.![]()
He bak orasını bilemem.Yok Kovalainen'de iyi gidiyor abi sanmam. Bu gidişle Renault'a geçer Alonso'nun yerine.
Seneye Nelson Piquet ve Sebastian Vettel şovu izleyebiliriz.
Gerçi McLaren'i bende sürsem bende ilk 8'e girerim orası ayrı konuda.![]()
![]()
I'm back...
Hamilton bir ara baya coştu ama her tur geçiş mi yapılır yahu?![]()
Raikkonen son turlarda süperdi. Webber'le arasını son turda 3-3.5 saniye kapattı şok oldum. 1 tur daha olsa geçerdi heralde. Massa çok istikrarlı ilerliyor. Yeni Barrichello konumuna geldi diyebiliriz.![]()
I'm back...
Ben NeLson Piquet i bekLiyorum. OLsa oLsa o oLur yeni Schumi. Başkada kimse oLamaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vettel'de de potansiyel var abi.Timo Glock'ta olabilir aslında. Sürüş tarzını en sevdiğim pilotlar arasında.
![]()
I'm back...
vettel seneye red-bull da.
evet red-bull seneye red bulda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon yanlış yazmışım oruç kafaya vurdu Vettel red-bull da![]()
Last edited by sakary Ali : 15.Eylül.2008 at 18:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)