Harry Kewell müthiş bir gol.1-1
Harry Kewell müthiş bir gol.1-1
Aman Allah'ım o ne gol
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
The wizard of OZ... Sanssz bi gol yedik ama Kewell Nonda nın yapamadığını yaptı.
Gelicek gelicek, biraz sabırlı olmamız lazım![]()
Şansız bir gol yedik. Süper bir gol attık. Nonda ve Baroş kötü oynuyor. Baroş ve Serkanda ilk maç heyecanı bariz belli oluyorBence 2-3 maç sonra bu 2 oyuncu Galatasarayın en iyi futbolcuları arasında ilk 5 e girer.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kalite farkı çok açık. Kewell ve Nonda'nın aynı takımda olması üzücü.
Hakemlere buradan bütün belalarımı iletiyorum, elle dokunulan top olsun, Lincoln'e çaldıkları ofsayt olsun maçı katlediyorlar. Avrupa'daki Türk düşmanlığı hat safhaya ulaşıyor ve ben artık takımımın bu oyunlara alet oluşunu görmek istemiyorum.
Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elle dokunan topta faul çaldı.
Avrupa'daki Türk düşmanlığı diye konuşur lanse edersek tabiki böyle bişey doğar.Ben kesinlikle katılmıyorum.Galatasaray çıkıp maçı alacak,öyle yada böyle tur geçilir.
İlk yarıda biraz anlaşmazlıklar , biraz şanssızlıklar oldu o kadar.
Bu arada Servetin 2 li mücadeleleri beni kopartıyor![]()
Lincoln'ün pozisyonu çok bariz bir şekilde devam edecek bir pozisyon. Show TV yorumcuları çok pasif insanlar oldukları için biz gayet normal şeylermiş gibi izliyoruz bunları. Oysa biz de Star TVde yayınlanan Fenerbahçe maçlarında İlker Yasin'in yaptığı yorumlar gibi dinleseydik bireysel silahlanmamızı oluşturup İsviçre civarlarına doğru yolculuğumuzu başlatmış olurduk.
Ki elle dokunulan topta da elle temastan sonra adam düşüyor, ele zoom yaptıkları zaman bariz bir şekilde görünüyor olay.
Böyle bir köy takımına karşı maçı ite kaka kazanmasını beklemiyordum Galatasaray'ın.
Bellinzona 3-4 Galatasaray
Çok zevkli bir maçtı tebrikler Galatasaray
Baros çok top kaybı yaptı ama affettirdi kendisini
Nonda da çok top kaybı yaptı ve gollük pozisyonları değerlendiremedi.
Harry Kewell Herzamanki gibi süperdi
Lincoln Klasik golünü attı geneOnun şut çekmesi bile çok büyük bir gelişme artık
Santics Bire birde çok etkiliydi
Serkan İleride çok güzel bir futbolcu olucak ama bu maçda çok heycanlıydı
Hakem 2. yarıyı berbat yönetti. Rakip takımdaki türk futbolcuya gerçekten üzüldüm yahu![]()
çok eğlenceli maçdı...
4-0 5-0 kazansak bu kadar zevkli olmazdı...
nonda bugün biraz iyi gününde olsa zaten ilk yarı 4-0 biterdi ama olsun böyle daha zevkli oldu...![]()
Bu arada nedendir bilinmez ama bize karşı oynayan kaleciler çok gününde olmaya başladı yahuZapata ,bu kaleci , Ömer Çatkıç vs
![]()
Galatasaray hazırlık maçı havasında oynadı.Tebrikler Galatasaray.UEFA'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil et.![]()
İyi oynadık fakat rakibimiz bizden daha iyi oynadı.Az geldiler öz geldiler.Kalecileri çok iyiydi bu maç.Bizim golcülerinde biraz beceriksizlikleriyle beraber kaleci iyi işler yaptı maçta.Yediğimiz gollerde defansın hataları çok.İlk gol adam paylaşımı üçüncü gol kornerden ortaya Servet'in vuramayıp rakibin vurması gibi.De Sanctis fena değildi kalede.Meira'da iyiydi.Arada ataklara katıldı.Emre Aşık kırmızı kart göstertti rakibe iyiydi (: Servet her zamanki mücadeleci Servet.Bir gol kaçırdı ama olsun.Volkan çok isabetsiz pas ve ortalar yaptı defansta fena değildi ama ortalarını beğenmedim hiç.Serkan ise daha ilk maç heyecana bağlayalım çalımlarını,ortalarını.Bir de asist yaptı onun için iyi moral olmuştur.Ayhan pek etkili değildi maçta.Ne defansta ne atakta.90 dk. oynayan en pasif oyuncuydu takımımızda.Lincoln fena değildi.Bir asist bir gol attı.Ama yine dayanıksızdı maç.Çok yere düşüyor,atıyor kendini.Servet yanından koşarak geçse rüzgarından düşücek o derece
Kewell bugün en beğendiğim isimdi.Hücum hattında forvette solda bazende sağda etkiliydi özellikle solda iyi ortalar yaptı.Pasları da çok güzeldi.Volkan'la iyi anlaştı diyebiliriz.Nonda çok gol kaçırdı bu maç.Umarım Ali Sami Yen'de telafi eder bu kaçanları.Baros iyiydi.İkinci golünde rahat atabileceği golü çok zorlaştırdı ama olsun sonuçta attı golü
Yaser'in takıma tek katkısı ileride fazla oyuncu olarak bulunmakta.Kaçırdığı gole söyleyecek söz bulamıyorum.Boş bir transfer olduğunu kanıtladı.Aydın kısa süre oynasada etkiliydi yine.İyi oynadı.Belindeki sorun düzeldiğinde daha da iyi oynayacaktır.Son olarak De Sanctis ortaları iyi karşıladı.Gollerde bir hatası yoktu.İyi kurtarışlar yaptı.Takım olarak çok isabetsiz paslar verdik.Sürekli ara pası atıyor Volkan.Bu da kayıplara yol açıyor.Yaser'de yanındaki Aydın'ın 5 km önüne topu attı daha örnekler var böyle.Serkan ve Volkan daha iyi orta açmalılar.Sol kanadı çok iyi kullanıyoruz bunu bir kez daha gördük.Sağ kanada da Arda veya Aydın geçtiğinde çok daha iyi kullanacağımıza eminim.Savunmamız 3 defansla ilk kez oynadı sanırım.Hiç hatırlamıyorum 3 defans oynadığımızı.O yüzden olsa gerek biraz fazla hata yaptılar.Sonuç olarak 2 beleş golle ve kırmızı kartla olsa da kazandık maçı.Deplasmanda 4 gol atmak iyi fakat Bellinzona gibi takımdan 3 gol yemek kötü.Ali Sami Yen'de rahat almalıyız maçı.Sakatlarımız düzeldiğinde bu takım karşımızda duramaz bizim.Tebrik ediyorum oyuncularımızı.
Lincoln'e bu akşam hayran kaldım resmen. Attığı paslar inanılmazdı. Türkiye'de o tip pasları atabilecek oyuncu sayısı azBülent Tulun da Baros'un attığı 2. goldeki yorumu beni televizyon başında çileden çıkardı. Baros için gol pozisyonundan çıkmak istedi dedi ama adam neden böyle birşeyi yapsın ? En uygun pozisyonu aradı ve en doğrusunu yaptı bence...
Komik bir maçtı sonuda komik bitti.
Lafı uzatmaya gerek yok. Eskiden bir Galatasaray vardı. Takımlar çekinerek oynardı. Çünkü bu takım yenilmiyordu. Zaman geçtikçe artık Galatasaray ismi çekinilecek bir takım olmaktan çıktı. En basit takım bile kafa tutuyor hatta 10 kişi kalınca bile gol atabiliyor. Bugün Nonda golleri atsaydı bile takım olarak oynayamıyoruz bu gerçeği 10 - 0 lık skor bile değiştiremez.
Aygün ne yazdın okadar ya çok dolmuşsunBirde kalın yazmışsın insanın okuyası gelmiyor
Lincoln topu aldığı anda sanki zaman duruyor oyun duruyorbirden bire yavaşlıyor maç. Son dk da ayağında tutmadı şut çekti oda gol oldu
Maç içinde yaptığı presleride unutmamak lazım .
Hazırlık maçı gibiydi
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Adamlar her gelişinde gol attı. Volkan ın kanat felç oldu. Oynamaya oynamaya futbolu unutmuş volkan. H.Balta en kısa zamanda dönmeli. 3-5-2 oynuyorsan ki bugun buna benzer oynadık 3dc den 2 si hızlı olmalı. Bizde 3ü de agır defansın arkasına atılan top gol(1. gol- volkan ofssaytı bozdu) 2. golleri ofsayt kokuyordu ve 3. gol duran top. Defansta sorunu cözmeliyiz.
Bugun Baros cok iyiydi, çok begendim. Hızlı, adam gecti, istekliydi. Kewell çok iyiydi, ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gösterdi.Lincoln gercekten iyiydi. Çok güzel paslar attı. Nonda yı, Baros u arapası ile gk ile karsı karsıya bıraktı. 2. golde Barosa asisti yaptı ve sansla falan da olsa golünü attı. Nonda beni hayal kırıklığına ugrattı. 3 net gol kacrdı. 2sini atsa daha farklı skor olurdu.
Hakemm 1 penimizi vermedi(volkanın ortasına el), Lincoln gole giderken ofsayt diye kesti pozisyonu. 2. golleri ofsayt gibiydi. Neyse en azından tekmeyi gördü kırmızıyı verdi.
Turu gectik %90 ama defansı düzeltmeliyiz.
Hakem birçok elle oynamayı görmedi yada görmezden geldiç
Hakem,hakem,hakem.Ya kardeşim hakemleri bu kadar eleştirmeyin onlarda insan.Birgün size birgün onlara.Yani bu kadar büyütülecek birşey yok.Baros'a yapılan çoğu faullerde sarı kart çıkarmalıydı ama es geçti.Haklısınız ama olur o kadarda.
soldan volkan mı kewell mı ne orta açmıştı adamın eline çarptı vermedi hakem...birde kalecinin çıkardığı bir topu aut vermesi iyice kopardı beni maçtan
Son 2 senedir nerdeyse her maç Avrupalı hakemler bizim maçları abuk sabuk yönetiyor. Ayrıca ben hakem hakem hakem demiyorum hakemin yaptığı hataları ve 2. yarı maçı çok kötü yönetti diyorum.Hakem hata yapamaz demiyorum. Hakem insan değildir demiyorum. Benim yorumum budur .(nokta)
Arkadaşlar kişisel tartışmaya dönüştürmeden yorum yazalım.
Hakemi beğenen olur beğenmeyen olur. Size sadece saygı duymak düşer. Lütfen dikkat edelim.
Kanatlarda hiç iyi değildik. Eksiklerimiz belli etti maçta kendini. Nonda ve Serkan Kurtuluş sanki amatör ligden transfer edilmiş gibiydi. Hiç bir profesyonellik göremedim. Bence forvet ikilimiz Baros ve Ümit Karan olmalı.
Ama yinede çok zevk aldım maçtan...
Serkan ilk yarı gayet iyiydi. Bindirmeleri ve ortaları yapıyordu ki kewell a golü attırdı.
2. yarı çok kötüydü ki skibbe de oyundan aldı. Daha cok genc ve ilk macını oynuyor, fena degildi.
kim ne derse desin Galatasaray avantajli bi skor aldi, Skibbe nin basarili olabilecegine inaniyorum ama yaptigi hatalardan hizli ders almasi lazim. Galatasaray bi ara 3-5-2 oynuyodu, 4-4-2 asla bozulmamasi lazim.
Kewell da olmasa Galatasaray ne yapcak, eski Kewell geri dondu.