Originally Posted by
batuhan1907
beşiktaş taraftarı(bazıları) her zaman takıma destek yerine köstek oluyor oyuncular sahaya çıkarken korkuyorlar kötü bir şey yaparsak die bunun nedeniyle bunalımda oynuyor ve evinde kaybediyorlar
bunu da iyiki bi yerden duydunuz hee hemen her kaybedilen maçta taraftar da taraftar.arkadaşım maça gitme ihtimalin yok da zaten izlendinmi bari maçıda konuşuyorsun.bugün 23 nisan dan dolayımıdır bilmiyorum ama stadda bayram havası vardı ve 90 dakika bu şenlik havasıyla geçti.sahada tahammül edilemez bir beşiktaş takımı olsada taraftar her ufak tefek güzel harekette bile takımına destek verdi.zor bulduğu pozisyonlar kaçmasına rağmen alkışlarıyla takımına moral verdi.
biraz maç hakkında konuşacak olurrsak bugün beşiktaşı çözdüm.uzun zamandır ilk defa maçta maça konsantre oldum ve özellikle maçı izledim(bu pek mümkün olmuyorda)beşiktaş takımı daha futbolun temellerini oynayamazken imkansızları deniyor.ama elindeki kadro buna müsayit değil.basit futbol oynamayı bilmiyor daha.90 dakika boyunca bir tane bile kanatlara top atıpta doğru dürüst orta yapmışlığı yok.bir tane arapası atıp ta kaleciyle karşı karşıya kalacak pozisyon yaratamamış.ama hala barcelona da ronaldinho-deco-messi üçlüsünün bile tenezzül edemiyeceği verkaçlar ile pozisyona girmeye çalışıyor.a.hassan bacak arası yapmaya çalışır topuk pası vermeye çalışır,g.güleç topa vurmaz illa bir kaç kişiyi yatırıp kaldıracak,m.sedef yeteneği sınırlı ama özgüveni zambrotta kadar olunca her topu kaptırır... yani diyeceğim şu ki elimizdeki kadro bunları yapmaya müsayit değil zaten ligin bitmesini bekliyoruz bari kalan maçlarda izleyenleri keyif verecek futbol oynayın.yoksa 3 puan filan umrumuzda değil.
bide anlayamadığım zaten bir amacın kalmamaış önünde bir tek fener ile oynayacağın kupa finali kalmış stres yok bir şey yok neden içerdeki her maçta bile durduk yere ortamı geriyorsunuz.beşiktaşlı tüm futbolcular sahada rakibe saldırmaya hazır bir vaziyette bekliyorlar.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..