Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Bursa MANU'yu reddetti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    Bence Manu da yedek kadro dışı olarak daha çok gelişir.Çünkü beraber çalıştığı adamlar Rooney Tevez Ronaldo gibi oyuncular ayrıca fizik ve teknik bakımından premier lig standartlarına gelecek zamanla ve forma giymeye başlayacak
    Heh şimdi anlaştık bir konuda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadşalar boş yere kime yırtınmasın burda. Sercanı hepinizden çok daha iyi tanıyorum. Hiçbiriniz adını bilmezken ben FMde onu -9 yaptım. Şuanki kapasitesi Avrupada oynamasına el verişli değil. Kendini çok geliştirmesi lazım. Yani böyle en az 3 yıl daha süperligte oynayıp tecrube kazanması lazım. Çok yetenekli ama pişmesi lazım..

Gidersede reserve takımda kendini parlatmak için paralar durur. Oyuncuda iş var ama şuanki haliyle giderse bişey yapamaz.. Adam daha düne kadar facebooklardan çıkmıyordu..

Ayrıca haberin araştırdım,inandırıcılıgı pek yok..
    Rahat ol yırtınmıyoruz. Fikrimizi beyan ediyoruz. Tanıyor olabilirsin, ben bundan önceki oyunculara göre kıyas yaptım. Fmde bende istediğim adam -9 yapabiliyorum böyle bir yeteneğim(!) var. İnşallah dediğiniz kadar(-9 demek, dünya statüsünde en iyi oyuncular arasında ilk sayılacak adamlardan biridir demek) olur diyorum daha da uzatmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Orce View Post
    Sercan Kım Ya 5 Mılyon Pound'mus Hemde Man Utd.

Yalandır Kesın
    Teklifin gerçek olduğunu Sercan röportajlarının birinde söyledi...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Orce View Post
    Sercan Kım Ya 5 Mılyon Pound'mus Hemde Man Utd.

Yalandır Kesın
    Sercan mı kim ?

Şuan da Türksel Süper Lig'in gol kral adayı. Sercan yurt dışında oynamayı cok istiyor Manu' da onu Danone Kupasından beri yani 15 yaşından bu yana takip ediyor. 1-2 seneye kalmaz yurt dışında top koşturur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Su Anda Gol Kral Adayı Sezonun Ilk Haftaları Normal

Sezon Sonu Bakmak Lazım Yada Onumuzdekı Sezonlar

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri