Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

13 28.26%
  • Arsenal

31 67.39%
  • Beraberlik

2 4.35%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 191 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal [ Şampiyonlar Ligi 3. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aragones'in açıklamalarını dinleyen varmı ? Benim takımımda sizin tecrübesiz diye nitelediğiniz 20-21 yaşlarında ama 30-31 yaşındaki oyuncudan daha tecrübeli oyuncular var dedi. Gürhan'ı sağ açıkta düşünebilirde çünkü sezon başındada böyle birşey denemişti son Kocaeli maçındada Kazım'ın yerine almıştı Gürhan'ı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aragones'in açıklamalarını dinleyen varmı ? Benim takımımda sizin tecrübesiz diye nitelediğiniz 20-21 yaşlarında ama 30-31 yaşındaki oyuncudan daha tecrübeli oyuncular var dedi.
    Kimden bahsediyor sence?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aragones'in ağustos ayında göreve başladığını vurgulayan Wenger, "Bir teknik direktörün başarılı olabilmesi için en az 6 ay gibi bir zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.
    Biz 2 maçta yolluyoruz bunu anlatmak gerek((:

Arsene Wenger - Maç Öncesi Basın Açıklaması
    Last edited by JunkChorn : 20.Ekim.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uğur Arslan Kuru - Volkan Babacan - Gürhan Gürsoy - İlhan Parlak bunlar şampiyonlar ligi kadrosunda olan oyuncular + basın toplantısında Gürhan'da vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçemizin Arsenal ile yarın yapacağı karşılaşma öncesinde Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger bir basın toplantısı düzenledi. Wenger, Fenerbahçe'nin çok iyi oyunculara sahip olduğunu belirterek "Yarın kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Fenerbahçe gerek Türkiye Ligi, gerekse Şampiyonlar Ligi'nde bulunduğu yeri hak etmiyor. Yarın bunu kanıtlamak için var güçleriyle saldıracaklardır" ifadelerini kullandı.

Wenger, "Aragones'in baskı altında olması maçı nasıl etkiler" sorusuna, "Aragones'in baskı altında olduğunu duymadım. Zaten biz teknik direktörlerin yüzlerine baktığınız zaman sürekli baskı altında olduğumuzu görürsünüz" dedi.

Aragones'in ağustos ayında göreve başladığını vurgulayan Wenger, "Bir teknik direktörün başarılı olabilmesi için en az 6 ay gibi bir zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçemizin ofansif bir takım olduğunu ifade eden Wenger, "Alex gibi iyi bir top dağıtıcıları, İngiltere'de oynamış Emre Belözoğlu ve Kazım Kazım gibi yetenekleri ve Semih Şentürk ve Güiza gibi etkili forvetleri var. Roberto Carlos'u da saymak gerekiyor. Yarın iyi savunma yapmamız lazım" şeklinde konuştu

Wenger, bir gazetecinin "Aragones, İspanya Milli Takımı'nı çalıştırırken o zaman sizin oyuncunuz olan Henry ile bir olay yaşamıştı. Kendisini affettiniz mi" sorusuna, "Bu olayın ardından çok uzun bir süre geçti. Ve ondan sonra ben Aragones'le 2-3 kez görüşme şansı buldum. Kendisinin ırkçı yaklaşımları olmadığını çok iyi biliyorum. Aramızda da en ufak bir problem yok" yanıtını verdi.

Arsene Wenger ile birlikte basın toplantısına katılan ve Arsenal'in yarınki mücadeleye kaptan olarak çıkacak kalecisi Almunia ise kaptanlığın gurur verici olduğunu belirterek "Elimden geleni yapacağım. Takımdaki en eski oyuncu olmamama karşın kaptan olacağım için çok mutluyum ve kalemi en iyi şekilde savunmaya çalışacağım. Sahaya kaptan olarak çıkmak benim için herhangi bir baskıyı doğurmayacak. Takımı olabildiğince iyi yönlendirip puan veya puanlar alabilmek için savunmamı iyi organize edeceğimi umuyorum" ifadelerini kullandı.

İlk 20 dakika gol yememek için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Almunia, "Fenerbahçe'nin atak başladığını düşünürsek yoğun bir taraftar baskısıyla sıcak bir atmosferde ilk 15-20 dakika üzerimize geleceklerdir. O süreden sonrasının daha iyi olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Wenger zaten iyi bir teknik drektör. Fenerbahçe'yi çözdüğü ortada ama; Kiev'in bu takımda bir puan almışken bizim mutlaka üç puan almamız gerekiyor.

Gürhan Gürsoy bu maçta ilkonbirde Kazım'ın yerinde oynamasından yanayım. Normal sol kanat oyuncusu ama; ortasaha da her yerde oynayabiliyor. Genç bir oyuncu ama; hırsı ile mutlaka takıma katkısı olacaktır.

Uğur Boral, umarım Sevilla'da oynadığı gibi oynar ve son dakikaya kadar sahada kalıp kim olduğunu gösterir. Güiza veya Semih mutlaka girdikleri her pozisyonları gole çevirmek zorundalar. Başka altarnatifimiz yok. Alex ve R.Carlos her duran topu gol yaparlsa çok kıyak olacak. Çünkü; bu maçtaki en büyük avantajımız olacak.

Rakip takım ilk yirmi dakikadan korkuyor. Biz ne yaparsak o dakikada yapmalayız. Eğer gol atıp öne geçersek rakip takımı strese sokabilir ve taraftarımızn verdiği güç ilede takımdaki herkesin elinden geleninin fazlasını yaparak skoru lehimizde bitirebilriiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Robin van Persie Fenerbahçe'yle oynayacakları karşılaşmada muhteşem bir atmosferin kendilerini bekliyor olacağını ancak bunun oynamalarına engel olmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Arsenal'ın yıldız oyuncusu Robin van Persie, salı günü Şükrü Saracoğlu'nda muhteşem bir atmosferin olacağını ama bunun kendilerini etkilemelerine izin vermeyeceğini dile getirdi.

Hollandalı yıldız basın toplantısında şunları söyledi: " Çok zor olacak. O taraftarların önüne çıkma deneyimin bir kaç yıl önce yaşadım ve tek kelimeyle inanılmazdı. Çok agresif bir taraftar ama bu da onların tarzı. Atmosferle başa çıkmasını bilmelisiniz. Bizim için iyi bir test olacak ama biz oyundan keyif almaya çalışacağız''

Goal.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

''Nefes aldığınız sürece ayaktasınız.'' demişti Zico Gsye yenilip sampiyonluğu kaybettiğimizde o gün ona cok kızgın olmama rağmen bu sözü beni çok etkilemisti...Şimdi bunu ben söylüyorum macı alacağız buna inanıyorum 50 bin kişinin önünde Dünyanın hiç bir takımı fark falan atamaz komik olmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Wenger zaten iyi bir teknik drektör. Fenerbahçe'yi çözdüğü ortada ama; Kiev'in bu takımda bir puan almışken bizim mutlaka üç puan almamız gerekiyor.

Gürhan Gürsoy bu maçta ilkonbirde Kazım'ın yerinde oynamasından yanayım. Normal sol kanat oyuncusu ama; ortasaha da her yerde oynayabiliyor. Genç bir oyuncu ama; hırsı ile mutlaka takıma katkısı olacaktır.

Uğur Boral, umarım Sevilla'da oynadığı gibi oynar ve son dakikaya kadar sahada kalıp kim olduğunu gösterir. Güiza veya Semih mutlaka girdikleri her pozisyonları gole çevirmek zorundalar. Başka altarnatifimiz yok. Alex ve R.Carlos her duran topu gol yaparlsa çok kıyak olacak. Çünkü; bu maçtaki en büyük avantajımız olacak.

Rakip takım ilk yirmi dakikadan korkuyor. Biz ne yaparsak o dakikada yapmalayız. Eğer gol atıp öne geçersek rakip takımı strese sokabilir ve taraftarımızn verdiği güç ilede takımdaki herkesin elinden geleninin fazlasını yaparak skoru lehimizde bitirebilriiz.
    Güzel analiz etmişsin de bende bizim ilk 20 dakikada her ingiliz takımının yapacağını yapmasından korkuyorum)

İşimiz zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız farkında mısınız bilmiyorum ama yaptığımız her takımın oyuncuları atmosferden bahsediyor. Hele bir kere gelen hiç unutmuyor orası çok sevindirici. Yani tek maçta 2-3 adamın söylemiyle değil. Toplam 15 maçta 25-30 tane adamın söylemiyle..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Geçen sene İnter maçı öncesi aynı şu durumdaydık,deplasmanda kaybedilen puanlar,oyuncuların formsuzluğu v.s v.s ancak o inter maçında Vederson çıktı döktürdü,Carlos eski Carlos gibi oynadı,Lugano İbrahimoviç'e kaleye şut attırmayı bırakın top bile aldırmadı,Volkan bütün yan topları topladı,Alex harikalar yarattı,Deivid çoşturdu. şimdi diyeceksinizki ozaman Aurellio,Deivid,Vederson vardı. bende diyorumki şimdi de sahaya 11 kişiyle çıkacağız ve onlarında 2 eli 2 ayağı var bu oyuncularımızın üstünde baskı yaratacağımıza destek verirsek herşey daha güzel olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'de kimlerin oynayıp kimlerin oynayamayacı çok problem değil. Maçın skorunu sadece ama sadece Fenerbahçe'nin sistemi ve Adebayor'un bugün ki gol performası belirleyecektir.
    Fenerbahçe'de özellikle bu ortasaha göbeği varken bu kadar hızlı oynayabilen bir takımı durdurma umudu olmaması gerekir.
    Maça kocaeli 11 ile başlanırsa 0-5 ten 0-10 kadar her türlü skoru beklerim ben.
    Fikirlerim burada

Alex'in çok koşması lazım bu maçta.Kocaelispor maçında kendisini fazla göstermedi umuyorumki kendisini bu maça saklamıştır ve hazırlamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aragones halen Alex'i orta sahada oynatma konusunda ısrarcı sanırım. Tamam, Semih forvet arkası serbest oynadığı zaman da etkili ancak forvette de çok etkili. Ben Aragones olsam Kazım'ı veya Uğur'u yedek bırakır, "Maldonado-Selçuk-Kazım veya Uğur'dan biri" orta sahası ile başlarım. Kazım oynamazsa Maldonado sağ kanada yakın orta saha gibi oynar. Uğur oynamazsa Selçuk sol kanada yakın orta saha gibi oynar. Onların önüne Alex'i koyar, Alex'in önüne de Semih ve Güiza'yı koyarım. Semih ve Güiza çok iyi anlaşıyorlar. Hangi kanattan atak yapılırsa ona göre pozisyonlarını çok rahat alırlar. Rakibin defansından 3 kişi eksik. Bunu ancak bu şekilde kullanıp rakibi yenebilir Fenerbahçe.

Aragones basın toplantısında Arsenal'in kontra atak yapan bir takım olduğunu, kontra atak yapmaları engellendiğinde rakibi yenmenin mümkün olacağını söyledi. Bu şu demek: Biz defansif oynayacağız, rakibe kontra şansı vermeyeceğiz. Aragones defansif oynayarak Fenerbahçe'ye hiçbirşey katamaz. İddaa ediyorum, yarın Fenerbahçe defansif oynadığı takdirde çok atak yiyecek, çok da gol yiyecek.

Maç için skor tahminim 1-4 veya 0-4.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu şu demek: Biz defansif oynayacağız
    Bence bu o demek değil , biz kontrollü oynayıp rakibe bu şansı vermeyeceğiz demek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayır o demek değil. Stoperleri hiç çıkarmayacağız. Savunmayı çok geride kuracağız. Önünde Selçuk ve Deniz gibi alan daraltan, orta saha pres i yapan güçlü ve uzun adamları kullanacağız. Faul yapacağız sık sık. Seyirci berbat bir maç izleyecek. Oyun sık sık duracak. Tempoyu düşüreceğiz. O baskı altında da Arsenal'i kendi silahıyla vuracağız. Güiza- Uğur ve Burakla kontra atak deneyeceğiz.

Bu bir düşüncedir. Tutması için. Fenerbahçe beklerinin çok iyi oynaması kenar orta ile takımın boğulmasına izin vermemesi gerekir.Mesela beklerde stoper kökenli adamlar kullanılabilir. Deniz ve Selçuğun ayakta kalması karambol topları toplaması gerekir ve uzaktan şutlara izin vermemesi gerekir. Deniz ve Selçuk bu açıdan sorun yaratmaz sanıyorum. Hepsinden önemlisi Adebayor'un hava hakimiyetini kesmek gerekir. Bunuda Volkan'ın hava hakimiyeti ile ve lugano edu selçuk ve deniz ile çözmeyi düşünecektir. Yardımlaşarak.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deniz Şampiyonlar Ligi'inde oynayamıyor.

Arsenal tarafı maçı ve rakibi ciddiye alıyor, bu bizim açımızdan sıkıntı yaratacaktır, yoksa ülkemizde olduğu gibi düşünseler ve 4-5 atarız havasında olsalar daha rahat olurduk.

4-5 olunacak bir maç olmaz sanırım. Mutlaka takım savunmasını iyi yapmalıyız. Savunmayı iyi yaparsan zaten devamı geliyor. Geçen sene yediğimiz çoğu gol bireysel hatalardan kaynaklanıyordu. Aragones dün Semih geriden geldiğinde daha etkili oluyor dedi, Alex yine Selçuk'a yakın oynayacak. Kazım'la mı başlayacak yoksa Gürhan'la mı bunu merak ediyorum. Gürhan da Arda gibi, sağ tarafta oynarsa daha başarılı olur. Arda sağa doğru çalım atan bir oyuncu ve sol kanatta rakibini geçtiğinde önünü boşaltmış oluyor, Gürhan da tam tersi sola doğru çalım atıyor ve sağ tarafta oynaması Kazım'ın yerine oynaması daha iyi olacaktır.

Gökhan'ın yerine Ali Bilgin oynarsa neler olur acaba? Bu şekilde bir dizilişle takım savunması nasıl yapılır, bunlar da merak ettiğim sorular...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hayır o demek değil. Stoperleri hiç çıkarmayacağız. Savunmayı çok geride kuracağız. Önünde Selçuk ve Deniz gibi alan daraltan, orta saha pres i yapan güçlü ve uzun adamları kullanacağız. Faul yapacağız sık sık. Seyirci berbat bir maç izleyecek. Oyun sık sık duracak. Tempoyu düşüreceğiz. O baskı altında da Arsenal'i kendi silahıyla vuracağız. Güiza- Uğur ve Burakla kontra atak deneyeceğiz.

Bu bir düşüncedir. Tutması için. Fenerbahçe beklerinin çok iyi oynaması kenar orta ile takımın boğulmasına izin vermemesi gerekir.Mesela beklerde stoper kökenli adamlar kullanılabilir. Deniz ve Selçuğun ayakta kalması karambol topları toplaması gerekir ve uzaktan şutlara izin vermemesi gerekir. Deniz ve Selçuk bu açıdan sorun yaratmaz sanıyorum. Hepsinden önemlisi Adebayor'un hava hakimiyetini kesmek gerekir. Bunuda Volkan'ın hava hakimiyeti ile ve lugano edu selçuk ve deniz ile çözmeyi düşünecektir. Yardımlaşarak.
    Arsenal'e karşı savunmayı geride kurup rakibin futbol oynamasına izin vermek de çok mantıklı değil bence. Adebayor gibi kuvvetli ve uzun bir forvete sahipler. Geçen sene Sevilla maçında Kanoute'nin attığı golü hatırlatmak isterim. Edu tutuyordu o pozisyonda onu yanlış hatırlamıyorsam, havadan güzel bir pas geldi, Kanoute göğsü ile çok rahat kontrol etti, döndü, rahatça vurdu ve golü attı. Ayrıca Adebayor'un çevresinde oynayan topsuz alanda çok iyi ve hızlı oyunculara sahipler. Servet gibi bir stopere sahip olsalar nispeten doğru olur senin mantığın Sinancığım. Bence önemli olan rakibin oyun kurmasını engellemek. Bunu da orta sahada iyi basan bir kadro ile yapmak mümkün. Ayrıca Semih ve Güiza da yeri geldiği zaman iyi alan parselleyen, defansı oyun kurarken rahatsız edebilecek forvetler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıkçası ben geçen sen olduğu gibi bir anda küllerimizden doğup Inter'i perişan ettiğimiz gibi bir futbol beklemiyorum.Çünkü eldeki malzeme belli.Şu an takımda ön libero mevkisi bomboş.Takım savunması diye bir olay yok.Rakibin neredeyse her atağı pozisyon ve rakip Arsenal.İşimiz çok zor ama imkansız olarak görünüyor.Herkes bir ünlünün sözlerini söylemiş bizde bu modaya uyalım o zaman.

''Gerçekçi ol,imkansızı iste''

Ernesto Cheguevera

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahh evet Deniz'in olmadığını unutmuşum bu çok kötü işte. İlhanım söylediklerine aynen katılıyorum. Fenerbahçe savunması (Lugano - Edu'lu olan) kendinden uzun ve hava hakimiyeti daha yüksek santraforlara karşı hep sıkıntı yaşamıştır. Nitekim Gökhan Gönül oynarsa sağ kanattanda çok atak yiyecektir Fenerbahçe. Sol kanattan zaten atak yiyecek. Böyle olduğundan maçın skorunu Adebayor'un bugünki gol performası belirler diyorum.

Ayrıca Fenerbahçe maça tek önlibero başlarsa bu şey gibi olur. 10 kattan betona atlayıpta ölmemeyi beklemek gibi.

Selçuk'tan başka da sağlam basan bir önliberosu yok takımın. Maldonado'da mutlaka yanına monte edilmeli. Yada ne biliyim 4-3-1-2 oynasınlar. İllede Güiza Semih ikilisini bozmayız diyorlarsa. mlc de gürhan mrc de maldonado, dm de selçuk oynasın. Ama bu seferde Arsenal bekleri uçar o boşluklardan.

Vallahi hani bir atasözü vardırya "İki ucu çıkmaz sokak" diye. Bu sokağın değil iki ucu, hiç bir ucu hiç biryere çıkmıyor arkadas. sanki okyanusun ortasında küçücük bir ada da kalmak gibi.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sinan 4-3-1-2'de çift ön libero kullanarak Selçuk-Maldonado gibi (yada kim varsa) yanlarında Gürhan/Uğur'dan birisini kullansa , Gürhan olursa sağa destek , Uğur olursa sola destek tarzında bu şekilde önde Alex ters tarafı kapatacak şekilde.Semihe de boş alan yaratır bu şekilde.

Demek istediğim şu aslında , çift ön libero ve çift kanat ile oynarsa takım Alex/Guiza/Semih'ten birisi kenarda kalacak.Semih'in performansı ortada!Guiza bence yapması gerekenleri yapıyor.Böyle bir maçta Alex'i kesmek çok yanlış olacağına göre.ortaya tek sistem çıkıyor 4-3-?-? 1-2 yada 2-1 tarzında da deneyebilir.

Semih ve Alex takım savunmasında kanatlara çekilir.Çok daha etkili olabiliriz diye düşünüyorum.Arsenal'de ki 3 eksik gerçekten avantaj!Ne olursa olsun bir ŞL maçında yanyana az oynayan oyuncuların bulunması bence iyidir.

Wenger'in dediğinin aksine maça onlar üstün başlar,mutlaka Porto maçını izlemişlerdir..Eğer dengeyi 15. dakikada kurmuş olursak puan alabiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Semih, Güiza, Alex üçlüsünden birisinin saf dışı kalması gerektiğini düşünüyorum. Buda diğerlerine nazaran çok daha sınırlı yetenekleri olan Semih'tir. Bugün Güiza 1-2 ay alışım süreci geçirmiştir. Ben Kocaeli maçını izledim. İlk yarıda gögüsüyle önüne alıp vole vurduğu pozisyon ve İkinci yarıda attığı goller varya. İşte o golleri bu ligte senelerdir atan adam yok. Atacak adamda yok. Mesela bir Baros'ta farklı, daha önce pek izlemediğimiz tarzda goller atacak ama Güiza biraz daha özel olacak. Çünkü böyle soğukkanlılık biraz zor bulunur bir adamda.
    Şahsen bir Galatasaraylı olarak Güiza' mı? Baros'mu deseniz? Güiza derim. Güiza'nın çok daha soğukkanlı olması ve çok daha iyi son vuruş özelliğinin olması göze batıyor. Baros'tan üstünlüğünün kanıtıdır bu iki özellik.
    Semih ise bu isimlerin arasında bir alt sınıf olur ancak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada 4-4-1-1 en iyisi sanırım. Maçta bu sayede 1-2 veya 1-3 gibi bitebilir. Gürhan gibi tecrübesiz bir isim bu maçta düşünülmemeli. Gerets zamanında Mehmet Topal'ı Liverpool maçında oynatmıştı. Çok kötü etkilemişti bu Topal'ı da maçıda.
    Last edited by extensor : 21.Ekim.2008 at 13:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Güiza derim. Güiza'nın çok daha soğukkanlı olması ve çok daha iyi son vuruş özelliğinin olması göze batıyor. Baros'tan üstünlüğünün kanıtıdır bu iki özellik.
    Guiza'nın soğukkanlılığını tartışırız.Ama Guiza kesinlikle Baros'tan daha çalışkan ve daha çok koşuyor.

Gürhan biyerlerden başlamalı..Tam dibe vurmuş iken yapacak bişey yok.

Fenerbahçe bu maçı alacak. Yanlız biz yine izleyemeyeceğiz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Verir yine bir kanal..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Fenerbahçe bu maçı alacak. Yanlız biz yine izleyemeyeceğiz sanırım.
    Nasıl yani maçı star vermiyomu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de de Sağ bek sorunu var Önder ve Gökhan sakattı en son. Sanırım orada Ali Bilgin başlayacak.

Alex Semih Güiza üçlüsünün herkes gibi bende kesilmemesi gerektiğini ve Alex'in forvet arkasında oynamasını istiyorum. Uğur bu maçta maksimum 70 dakika oynar, ondan sonra oyundan düşer. Uğur yerine başka bir oyuncu ile başlayıp Uğur'u ikinci yarı oyuna alırsak bence daha faydalı olur. Selçuk Maldonado Kazım(Gürhan) 3lüsü bence maça başlar. Gürhan ile başlayacağını pek düşünmüyorum ama yinede süpriz yapar belki Aragones.

Maçın durumuna göre Alex ortasahaya gelir Uğur ve Kazım kanatlara geçer.

Herşeye rağmen bu maçtan umudum var. 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Kaybetsek bile rezil olmadan bize yakışır, geçen senenin çeyrek finalistine yakışır bir futbol ortaya koyalım. En azından göze hoş gelen bir şekilde oynayalım...

Maç Star'da fakat maç saatinde uydu'dan izleyenler için yine Biss şifre konulacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç starda ama uyduda yani şifreli. Sizde uyduyu çıkarın anten takın öyle izleyin. Ben öyle yapacağım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Azeri ANS TV'de var yine yayın. Ordan izleyebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

az önce bizim büfeci Mesut Abi maç için tam Yurdum İnsanı dertecek bir yorum yaptı.Aynen yazıyorum.

''Abdullah ilk maçta bizim işler kötüydü Ramazan ayı bizi mahvetmişti Fener yenildi.İkinci maç Bayramdı gene işler biraz toparlanmıştı ama genede tadı tuzu yoktu berabere bitti ama bu gün işler çok iyi bu maçı kesin alacaz git iddaada şansını dene'' dedi.

Dakikalardır ona gülüyorum.Ama inşallah dedikleri çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin işi gerçekten inanılmaz zor, ama imkansız değil.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri