Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

13 28.26%
  • Arsenal

31 67.39%
  • Beraberlik

2 4.35%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 191 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal [ Şampiyonlar Ligi 3. Maç ]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    4-2 oldu Güiza sonunda atabildi.

Ramsey kim ya , Wenger bebeleri alıyor oyuna
    Adam benle yaşıt.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden seviniyimki =/ geçen senin çeyrek finalisti bu durumLarda üzücü gercekden

Nesil
    2006

MSN'de dertleşecek Fener'li arıyorum...

Cepte para yok...
    Okulda iki tane gıcık kaptığım adam var... Dövmek için bahane de çıktı...
    Bir hoca ile aram açık...
    Bir kız arkadaşım ile aram bozuk...
    Fener desen zaten bitmiş...

Geldi mi üst üste gelir...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

üzücü bir durum. Ama beklenen durumda buydu..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Kaç dakika uzatma verdi niye bitmiyor bu maçççççç???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe domine oldu resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyuna kurtarıcı olarak Ali Bilgin'in girdiği bu muhteşem kadroyu kurduğun için teşekkürler Aziz Yıldırım. Bu kadro yürüye yürüye gruptan çıkmalıydı diyerek Aragones'i kovarsa şaşırmam.

Deplasmandaki maçı düşünemiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Şampiyonlar Liginden çekilelim veya her maçta hükmen yenilelim. Böyle rezil olmaktansa... 79 yılında bile 0-0 berabera kalmışız daha da kötüye gittik. Servet'li Milan'a yenilirken bile seviniyorduk çünkü; temel atılıyordu ama; burada böyle değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ne denilebilir ki yani yazıklar olsun...

Nesil
    2006

Mustafa Denizli ile sıfır çekerken bu kadar kötü oynamamıştık her maçta ilk biz öne geçmiştik... Ona bile razıyım artık...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İkinci yarı iyiki fazla kasmadı dinlendi Arsenal.Daha da fark olabilirdi.Aragones'in kendine gelmesi lazım yoksa İngiltere'de daha beter ederler.Çok kötü oynadı bugün Fenerbahçe.Umarım İngiltere'de böyle bir skor olmaz.

Takimda en cok istekli güiza idi.Arsenali tartişmaya gerek yok çok rahat futbol 3 puanlari cebinde gittiler.Ramsey çoçuk daha ama güzel gol atti.

Nesil
    2006

Kiev Porto'yu deplasmanda yenmiş artık elendiğimizin garantisidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Alex her ne kadar istekli görünmese de attığı paslarla Fenerbahçe'ye hayat vermeye çalıştı..Güiza karşıya kaldığı pozisyonlarda çalım denese herşey çok farklı olabilirdi..Kazım sakatmıydı? Neden oynmadığını anlamış değilim..Arsenal'in bu kadar defans zaafiyeti olmasına rağmen Fenerbahçe şansını değerlendiremedi..Kaleyi bulan her şut gol oldu..
    Arsene Wenger Ramsey'in attığı golden sonra yeni yıldınıza gülümsedi adeta..Neyse Fenerbahçe'nin fazla moralini bozmayıp diğer maçlara odaklanması lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beklediğimden daha farklı bir yenilgi oldu.Ben 2-1 tarzı bişey bekliyordumArsenal defansı da çok açık verdi.Orda sonuç çok daha kötü olabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bursa macına mı odaklanalım...?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu arada Alex daha ne yapsın, çok kısıtlı top kaybı yaptı.Gollü paslar attı, asist yaptı.Guiza'nın değerlendiremedği pozisyonlar çok netti mesela...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Aragones halen Alex'i orta sahada oynatma konusunda ısrarcı sanırım. Tamam, Semih forvet arkası serbest oynadığı zaman da etkili ancak forvette de çok etkili. Ben Aragones olsam Kazım'ı veya Uğur'u yedek bırakır, "Maldonado-Selçuk-Kazım veya Uğur'dan biri" orta sahası ile başlarım. Kazım oynamazsa Maldonado sağ kanada yakın orta saha gibi oynar. Uğur oynamazsa Selçuk sol kanada yakın orta saha gibi oynar. Onların önüne Alex'i koyar, Alex'in önüne de Semih ve Güiza'yı koyarım. Semih ve Güiza çok iyi anlaşıyorlar. Hangi kanattan atak yapılırsa ona göre pozisyonlarını çok rahat alırlar. Rakibin defansından 3 kişi eksik. Bunu ancak bu şekilde kullanıp rakibi yenebilir Fenerbahçe.

Aragones basın toplantısında Arsenal'in kontra atak yapan bir takım olduğunu, kontra atak yapmaları engellendiğinde rakibi yenmenin mümkün olacağını söyledi. Bu şu demek: Biz defansif oynayacağız, rakibe kontra şansı vermeyeceğiz. Aragones defansif oynayarak Fenerbahçe'ye hiçbirşey katamaz. İddaa ediyorum, yarın Fenerbahçe defansif oynadığı takdirde çok atak yiyecek, çok da gol yiyecek.

Maç için skor tahminim 1-4 veya 0-4.
    "Ben demiştim." demekten kendimi alamıyorum. Maça girişte kullanılan oyuncular önerdiklerimle aynı, ancak Alex halen geride, Semih halen Güiza'nın arkasında. Yine belirteceğim: Semih ile Güiza yanyana oynamalı, arkalarında Alex oynamalı. Alex ne zaman forvete yaklaştıysa pozisyon buldu Fenerbahçe. Arsenal o kadar rahat oynadı ki, uzaktan şut çekmediler bile. Devamlı pas yapıp Fenerbahçe'nin başını döndürdüler.

Aragones gitmeli. Alex yerine kavuşmalı. Semih ile Güiza beraber oynamalı. Fenerbahçe'yi bu kurtarır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sabah kalkınca Aragones'i hava alanında görmek istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arada Kazım yedeklerde de yoktu.Sakat mıydı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by scar_face
    Bursa macına mı odaklanalım...?
    Şampiyonlar liginden bahsediyorum..

Nesil
    2006

Şu Aragones TV açıklamalarına harcadığı enerjiyi maçta harcasa kazanacaz.

Wenger Makine Mühendisiymiş. Çok sevindim gelecekte bende Arsenal'ın başına geçebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Şampiyonlar liginden bahsediyorum..
    Neyine odaklanalım artık Arsenal ve Kiev macları var dısarda.Portoyla içerde oynuyoruz maksimum 3 puan alırız Uefa falan da hayal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kievinde yenmesiyle Fenerbahçenni gruptan çıkması imkansızlaştı..
    Rövanşa hiç çıkmasın fenerbahçe..3-0 daha iyi bir skor..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu arada Kazım yedeklerde de yoktu.Sakat mıydı ?
    İlk 11 de olmadığını görünce kızmış biraz,sonra aragones de kızarak ilk 18 dende çıkarmış... ben ligtv.com.tr de okudum belirteyim...

Nesil
    2006

Bence rövanş maçına çıkmayalım... Ramset hattrick felan yapar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

COLIN KAZIM'A SON DAKİKA GOLÜ!..

Fenerbahçe’nin Arsenal ile karşılaşacağı maçın kadrosuna alınmadığını öğrenen Colin Kazım, Samandıra’yı terk etti.

Sarı-Lacivertli ekibin Kocaelispor ile Turkcell Süper Lig’de karşılaştığı maçta omzundan sakatlanarak oyundan çıkan Kazım’ın durumunun düzelmesine rağmen ilk 11'e alınmaması genç oyuncunun sabrını taşırdı.

Colin Kazım, sakatlığının düzelmesinden dolayı Arsenal karşılaşmasında ilk 11’de olmayı beklerken Aragones’ten adeta bir son dakika golü yiyerek ilk 11’e alınmadı. İlk 11'in yazılı olduğu tahtada adını göremeyerek adeta isyan eden ve İspanyol hocaya tepki koyan genç oyuncu, bu tepkisi üzerine maç kadrosundan da çıkarıldı. Aragones’in Kazım’ın tepkisi üzerine oyuncuya dönerek, “Sen gelmiyorsun. Seni 18 kişilik kadrodan da çıkarttım” dediği öğrenildi.

Colin Kazım’ın Arsenal ile oynanacak karşılaşmada kendisini İngilizlere kanıtlamak istediği ve Aragones’in kararına bu yüzden aşırı bir tepki verdiği belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: YILMAZ DİRİM

Birşeylerin değişmesi lazım olacak şey değil ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    Birşeylerin değişmesi lazım olacak şey değil ya...
    Çok haklısın ancak mantıklı düşünürsek yapacak gerçekten hiç bişey yok!
    T.Direktör gönderelim eyv. haklısın hemen!Tazminat onada eyv.Takımın başına kim gelecek?Hadi tuttun getirdin takım zaten 5 hafta yok..

Yapılacak tek şey, eldekilerden daha iyisi ile zaman kaybetmek temasa geçmek.Bu takımda;
    Uğur,Kazım,Selçuk,Deniz,Maldonado olmamalı..T.Direktör değişecek ise başla şimdiden devre arası için..16. haftada yollarsın t.dirktörü gelir yeni adam 1 maç ardından uzun bir devre arası ile ikinci yarıya değil gelecek seneye hazırlanır..

Ama Aziz Yıldırım bunu asla yapmaz!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur'un Alternatifi bulunmalı

Selçuk, Maldonado yerine alternatif bulunmalı, Deniz ilk 11'e monte edilmeli
    Türk oyunculara, özellikle gençlere daha çok önem verilmeli. Bugün bizi rezil eden Arsenal Çoluk çocukla oynadı, yaş ortalamaları 21'di.

Carlos'un alternafidide bulunmalı 35 yaşındaki adam vazgeçilmez olamaz. Vederson iyileştiyse bi daha forma geri alınmasın ondan.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri