Fenerbahçe
Arsenal
Beraberlik
Neden seviniyimki =/ geçen senin çeyrek finalisti bu durumLarda üzücü gercekden
MSN'de dertleşecek Fener'li arıyorum...
Cepte para yok...
Okulda iki tane gıcık kaptığım adam var... Dövmek için bahane de çıktı...
Bir hoca ile aram açık...
Bir kız arkadaşım ile aram bozuk...
Fener desen zaten bitmiş...
Geldi mi üst üste gelir...
üzücü bir durum. Ama beklenen durumda buydu..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kaç dakika uzatma verdi niye bitmiyor bu maçççççç???
Fenerbahçe domine oldu resmen.
Oyuna kurtarıcı olarak Ali Bilgin'in girdiği bu muhteşem kadroyu kurduğun için teşekkürler Aziz Yıldırım. Bu kadro yürüye yürüye gruptan çıkmalıydı diyerek Aragones'i kovarsa şaşırmam.
Deplasmandaki maçı düşünemiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şampiyonlar Liginden çekilelim veya her maçta hükmen yenilelim. Böyle rezil olmaktansa... 79 yılında bile 0-0 berabera kalmışız daha da kötüye gittik. Servet'li Milan'a yenilirken bile seviniyorduk çünkü; temel atılıyordu ama; burada böyle değil...
Ne denilebilir ki yani yazıklar olsun...
Mustafa Denizli ile sıfır çekerken bu kadar kötü oynamamıştık her maçta ilk biz öne geçmiştik... Ona bile razıyım artık...
İkinci yarı iyiki fazla kasmadı dinlendi Arsenal.Daha da fark olabilirdi.Aragones'in kendine gelmesi lazım yoksa İngiltere'de daha beter ederler.Çok kötü oynadı bugün Fenerbahçe.Umarım İngiltere'de böyle bir skor olmaz.
Takimda en cok istekli güiza idi.Arsenali tartişmaya gerek yok çok rahat futbol 3 puanlari cebinde gittiler.Ramsey çoçuk daha ama güzel gol atti.
Kiev Porto'yu deplasmanda yenmiş artık elendiğimizin garantisidir.
Alex her ne kadar istekli görünmese de attığı paslarla Fenerbahçe'ye hayat vermeye çalıştı..Güiza karşıya kaldığı pozisyonlarda çalım denese herşey çok farklı olabilirdi..Kazım sakatmıydı? Neden oynmadığını anlamış değilim..Arsenal'in bu kadar defans zaafiyeti olmasına rağmen Fenerbahçe şansını değerlendiremedi..Kaleyi bulan her şut gol oldu..
Arsene Wenger Ramsey'in attığı golden sonra yeni yıldınıza gülümsedi adeta..Neyse Fenerbahçe'nin fazla moralini bozmayıp diğer maçlara odaklanması lazım..
Beklediğimden daha farklı bir yenilgi oldu.Ben 2-1 tarzı bişey bekliyordumArsenal defansı da çok açık verdi.Orda sonuç çok daha kötü olabilir...
Bursa macına mı odaklanalım...?
Bu arada Alex daha ne yapsın, çok kısıtlı top kaybı yaptı.Gollü paslar attı, asist yaptı.Guiza'nın değerlendiremedği pozisyonlar çok netti mesela...
"Ben demiştim." demekten kendimi alamıyorum. Maça girişte kullanılan oyuncular önerdiklerimle aynı, ancak Alex halen geride, Semih halen Güiza'nın arkasında. Yine belirteceğim: Semih ile Güiza yanyana oynamalı, arkalarında Alex oynamalı. Alex ne zaman forvete yaklaştıysa pozisyon buldu Fenerbahçe. Arsenal o kadar rahat oynadı ki, uzaktan şut çekmediler bile. Devamlı pas yapıp Fenerbahçe'nin başını döndürdüler.
Aragones gitmeli. Alex yerine kavuşmalı. Semih ile Güiza beraber oynamalı. Fenerbahçe'yi bu kurtarır.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sabah kalkınca Aragones'i hava alanında görmek istiyorum...
Bu arada Kazım yedeklerde de yoktu.Sakat mıydı ?
Şampiyonlar liginden bahsediyorum..Originally Posted by scar_face
Şu Aragones TV açıklamalarına harcadığı enerjiyi maçta harcasa kazanacaz.
Wenger Makine Mühendisiymiş. Çok sevindim gelecekte bende Arsenal'ın başına geçebilirim.![]()
Kievinde yenmesiyle Fenerbahçenni gruptan çıkması imkansızlaştı..
Rövanşa hiç çıkmasın fenerbahçe..3-0 daha iyi bir skor..
Bence rövanş maçına çıkmayalım... Ramset hattrick felan yapar...
COLIN KAZIM'A SON DAKİKA GOLÜ!..
Fenerbahçe’nin Arsenal ile karşılaşacağı maçın kadrosuna alınmadığını öğrenen Colin Kazım, Samandıra’yı terk etti.
Sarı-Lacivertli ekibin Kocaelispor ile Turkcell Süper Lig’de karşılaştığı maçta omzundan sakatlanarak oyundan çıkan Kazım’ın durumunun düzelmesine rağmen ilk 11'e alınmaması genç oyuncunun sabrını taşırdı.
Colin Kazım, sakatlığının düzelmesinden dolayı Arsenal karşılaşmasında ilk 11’de olmayı beklerken Aragones’ten adeta bir son dakika golü yiyerek ilk 11’e alınmadı. İlk 11'in yazılı olduğu tahtada adını göremeyerek adeta isyan eden ve İspanyol hocaya tepki koyan genç oyuncu, bu tepkisi üzerine maç kadrosundan da çıkarıldı. Aragones’in Kazım’ın tepkisi üzerine oyuncuya dönerek, “Sen gelmiyorsun. Seni 18 kişilik kadrodan da çıkarttım” dediği öğrenildi.
Colin Kazım’ın Arsenal ile oynanacak karşılaşmada kendisini İngilizlere kanıtlamak istediği ve Aragones’in kararına bu yüzden aşırı bir tepki verdiği belirtildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: YILMAZ DİRİM
Birşeylerin değişmesi lazım olacak şey değil ya...
Çok haklısın ancak mantıklı düşünürsek yapacak gerçekten hiç bişey yok!
T.Direktör gönderelim eyv. haklısın hemen!Tazminat onada eyv.Takımın başına kim gelecek?Hadi tuttun getirdin takım zaten 5 hafta yok..
Yapılacak tek şey, eldekilerden daha iyisi ile zaman kaybetmek temasa geçmek.Bu takımda;
Uğur,Kazım,Selçuk,Deniz,Maldonado olmamalı..T.Direktör değişecek ise başla şimdiden devre arası için..16. haftada yollarsın t.dirktörü gelir yeni adam 1 maç ardından uzun bir devre arası ile ikinci yarıya değil gelecek seneye hazırlanır..
Ama Aziz Yıldırım bunu asla yapmaz!!
Uğur'un Alternatifi bulunmalı
Selçuk, Maldonado yerine alternatif bulunmalı, Deniz ilk 11'e monte edilmeli
Türk oyunculara, özellikle gençlere daha çok önem verilmeli. Bugün bizi rezil eden Arsenal Çoluk çocukla oynadı, yaş ortalamaları 21'di.
Carlos'un alternafidide bulunmalı 35 yaşındaki adam vazgeçilmez olamaz. Vederson iyileştiyse bi daha forma geri alınmasın ondan.