Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: BURSASPOR şampiyonluğu haketti mi

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

tamam teşekkür ederim biz böyle taraftarız işte pazara kadar değil mezara kadar taftarız.dünyada böyle bir şey varmıdır 2.lige düşeceksin kale arkasını 8 ytl yapacaksın ondan sonra 20000 kişik stadyum 30000 kişi alacak muhteşemiz bizya allah kahretsin
    maçtan anektod:maça gelen 78 yaşındaki amca ilk önce texas taraftarını ve amigolarını selamladı daha sonra stadyumu selamladı.bursaspor aşkı sınır tanımaz başkadır...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Süper ligi yakışan bi ekip kısa zaman öncesine kdr çok iilerdi.Hatta 2 sezon önce ilk defa 2.lige düştüler heralde.Şimdi yine hak ettiği yerde.İnanın Diyarbakırdan iidir.Takımda bişey yokda yazık o seyirciye ben Denizliliym gurur duyorum Tel Örgü olmayan tek stada sahibiz be

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tek stad siz deilsiniz tranzon da var...

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    tamam teşekkür ederim biz böyle taraftarız işte pazara kadar değil mezara kadar taftarız.dünyada böyle bir şey varmıdır 2.lige düşeceksin kale arkasını 8 ytl yapacaksın ondan sonra 20000 kişik stadyum 30000 kişi alacak muhteşemiz bizya allah kahretsin
    maçtan anektod:maça gelen 78 yaşındaki amca ilk önce texas taraftarını ve amigolarını selamladı daha sonra stadyumu selamladı.bursaspor aşkı sınır tanımaz başkadır...

sanırım benim msj ıma karşılık bi teşekkür ama üstüne almana gerek yok. ben sana muhteşem demiyorum çünkü en az senin kadar, bende BURSASPORLUYUM ve BURSASPOR taraftarıyım... ANTALYA lı olmam çok fazla önemli değil...

Bence Bursaspor Lig a ya fazla gelıyor cok ıyı takım gercekten bence fazlasıyla hakettı süperligi tebrikler

Quote Originally Posted by deli_kadir
    bence bursaspor kesınlıkle 1. lıgde olması gereken bır takım zaten basta cok ıyı baslayınca gevsedıler ama kesın olması lazım 1.lıgde
    Insallah 5. buyuk olursunz 1 sampıyonluk yeter Bursa taraftarı gercekten ınanılmaz sekılde ateslı .. BI kere bızım play off macı vardı beykoz oyakrenoult bursa taraftarıda maca gıdıyordu bunları gorduk şok olduk sebat deplasmanına gıdıyorlardı sanırım

en az 10-15 otobus vardı bursa taraftarı gercekten süper taraftarlar onlardan bırı olmak ısterdım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri