Ya yok vazgeçtim, bir maçta art arda 3 oyuncum sakatlandı. Uzaktan leblebi gibi gol atılıyor İnşallah büyük hayal kırıklığı olmaz.
Manu ' ya sağ kanata Mehmet Topuz ' u aldım Cristiano Ronaldo sakat başlıyor.
Ben de daha ilk maçta 3 tane penaltı kazandım.Sakatlıklarda gözle görülür şekilde artmış gibi geldi bana.Transferde bir yenilik göremedim.Deneme amaçlı Barça'ya Caceres karşılığında Robinho'yu önerdim kabul etmediler![]()
Batuhan, ssların fizik kısımlarını kesmişsin galiba.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
3d cok kötü olmus sanki internette oyun oynuyor gibiyim.fm2008i arayacagım sanki
Sochaux ' u 3-1 yendim Rooney hat-rick yaptı.Mevlüt ' ü düzgün yazmışlar ilk defa Erdinç diye.
işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
semihin gücleri umduğumdan cok kotu olmus
Last edited by ahmettani : 02.Kasım.2008 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yöneticilerden birşey öğrenmek istiyorum fm 2009 Türkçeleştirmesinin çıkması uzun sürermi? çünkü birçok yeni kelime gelmiş oyuna ve önceki boyutu 1 cd olan fm şimdi 1 dvd çok büyük fark var 1 dvd olmasındaki en büyük etki oyunun grafik açısından olsada fm 2008 deki gibi bekliyecekmiyiz???
Oyunda oyuncuların özellikleri bya bi geliştirilmiş.. Az önce mido uçarak bi kafa vuruşuyla gol attı![]()
Şimdide Manu ile Leiria ' yı 1-0 yendim gol Vidic.Asistanım karşı takımın defansif kafayla çıktığını rapor etti bana![]()
ne kdr kostuklarını nerden goruyoruz
3D berbat ama gerisi bildiğimiz FM ama yinede Full veriyonu görmeden kesin konuşmamak lazım sonuçta demo
Bu seferde Boavista ' yı 2-0 mağlup ettim.Mehmet Topuz ilk maçına çıktı 2 asist yaptı Biri Giggs ' e biri Rooney ' e.Rooney Ve Scholes sakatlandı Rooney:1 ay Scholes:2-3 hafta.
Arkadaşlar 3d güzel mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben şahsen oynamaya güceniyorum
Last edited by Nocna Mora : 02.Kasım.2008 at 14:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3D çok süper değil ama bana güzel geldi tabi ki eksiklikler olacaktır sonuçta ilk kez oyunda var böle bişey...
Link calısmıo baska link verin lufen :'(
Bana göre 3D güzel.Ben beğendim...
Bir de ben bir şey sormak istiyorum.Oyunu aşağı indirirken inmiyor.Oyun küçülüyor ama masaüstüne tıkladığımda tekrar oyuna giriyor.Anca İnternet sayfası felan açtığımda oyun aşağı inmiş oluyor.Sizlerde de böyle mi?
arkadaşlar birşey sorucam bu demoda çıkan sorun oyunun kendisini aldığımızdada çıkar mı
Exit çektim oyuna analiz ettim.3D özelliği normal seneye daha kaliteli olur.Transfer ve medyada güzel olmuş genel olarak iyi süper değil.
demodaki bir cok sorun oyunda düzelecektir. bu arada transfer yaparken bazen kontrat bitim tarihi 1900 olarak gösteriyor tabii oyuncu da dogal olarak kontrat süresini begenmedim diyerek kontratı reddediyorbu arada 3dyi ben oldukca begendim bir de istedigimiz mevkiye takımımıza uyacak nitelikteki kiralık oyuncu bakması için yardımcımızı yönlendirebiliyoruz.yani kiralık oyuncu bulmak oldukca kolaylasmıs.şimdilik göze çarpanlar bunlar.saygılar..
![]()
3d maç görüntüsü hoşuma gitti ama eksiklikler çok gibi geldi bana. Chelsea yi aldım arsenal e 5 dk da 3 gol attım hazırlık maçında. kaleciler çok beceriksiz(almunia). Tribünler yoktu. Belki demo olduğu içindir. Bi eksiklik de hakeme itiraz olayları falan yok. 2d iken hakemin etrafına toplanıyolardı bunda yok o (ya da ben henüz görmedim ama bariz ofsayttan gol attım tık yok). Neyse buna da şükür yıllardır 3d 3d diye ölüyoduk sonunda kavuştuk
![]()
Oyunu çalıştırdım TSL oyuncu verileri kiminin abartılmış kiminin kötü olmuş.
Haddim olmayarak bir kaç yorum yapacağım.
Servetin heading hariç diğer özellikleri gayet normal tackling servetin 12 den yukarı olması bana göre saçma olurdu nitekim servet ikili mücadelede direk topu kesemiyor bi mehmet topal gibi..
Arda Turanın passingin 14 olması çok yadırganacak birşey değil diye düşünüyorum tahminimce oyun ilerledikçe 16 ya kadar yükselebilir.Kararlık ve sezgi yeteneklerinin yüksek olmasıda güzel bir ayrıntı.Özelliklede sakinlik(composure)17 olması çok güzelKısacası arda turan güzel yapılmış.
Ayrıca ardanın preferred moves kısmında dives into tackles yazıyor..Kayarak müdahale anlamına geliyor güzel yakalanmış tebrik ediyorum
Emre Güngörün tackling ve markingin yüksek olması bence gayet doğal servetten çok daha iyi top kaptığını hepimiz biliyoruz
Fernondo Meiranin özellikleri abartılmadan son derece yerinde yapılmış.
Aydın Yılmaz biraz daha iyi yapılabilirdi diye düşünüyorum..Güncelleme paketlerinde düzeleceğini umuyorum.
Harry Kewell Nonda Lincoln ve Umit Karan abartılmadan son derece yerinde yapılmış..
Milan Baros zayıf ama geçen sene ve önceki senelerdeki performansını göz önüne alırsak oda abartısız yapılmış..
Personellerde galatasarayın doktorları yine rezalet gerçekteki gibi,umarım Futbol şubeside görür artık bu durumuNanni yine bizi bekler
Fenerbahçede gözüme çarpan bir kaç şey oldu
Emre Belezoğlunun mental özelliklerinin yüksek oluşu :S
Gökhan Gönülün özellikleri düşük olmuş umarım güncelleme paketinde düzelir birazda olsa.
Semihin Finishingi belki biraz daha yüksek olabilirdi.
Beşiktaşta Nobreyi göremedim)
Bilgisayarın başına daha yeni geçtim , steam'den indirmeye çalışıyorum, şu anda indirmiyor, server'lar kilit oldu herhalde.
Steam den indirebilen var mı?