Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Nesil
    2006

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya yok vazgeçtim, bir maçta art arda 3 oyuncum sakatlandı. Uzaktan leblebi gibi gol atılıyor İnşallah büyük hayal kırıklığı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Denny View Post
    Oyun içinde taktik önerilerine nasıl bakıyoruz.Ben Manu ' yu alıcam bu sefer önceden Liverpool,Chelsea ' yi aldım.
    Tv moddaysan sağ üstte match day info'da Yardımcı menajerin adı yazar, "yardımcı menajer's feedback"e basacaksın.

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Manu ' ya sağ kanata Mehmet Topuz ' u aldım Cristiano Ronaldo sakat başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Ben de daha ilk maçta 3 tane penaltı kazandım.Sakatlıklarda gözle görülür şekilde artmış gibi geldi bana.Transferde bir yenilik göremedim.Deneme amaçlı Barça'ya Caceres karşılığında Robinho'yu önerdim kabul etmediler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Batuhan, ssların fizik kısımlarını kesmişsin galiba.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

3d cok kötü olmus sanki internette oyun oynuyor gibiyim.fm2008i arayacagım sanki

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Batuhan, ssların fizik kısımlarını kesmişsin galiba.
    Alırken hata oluştu. Yükledikten sonra farkettim.

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Sochaux ' u 3-1 yendim Rooney hat-rick yaptı.Mevlüt ' ü düzgün yazmışlar ilk defa Erdinç diye.

işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    semihin gücleri umduğumdan cok kotu olmus
    Last edited by ahmettani : 02.Kasım.2008 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yöneticilerden birşey öğrenmek istiyorum fm 2009 Türkçeleştirmesinin çıkması uzun sürermi? çünkü birçok yeni kelime gelmiş oyuna ve önceki boyutu 1 cd olan fm şimdi 1 dvd çok büyük fark var 1 dvd olmasındaki en büyük etki oyunun grafik açısından olsada fm 2008 deki gibi bekliyecekmiyiz???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Oyunda oyuncuların özellikleri bya bi geliştirilmiş.. Az önce mido uçarak bi kafa vuruşuyla gol attı

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Şimdide Manu ile Leiria ' yı 1-0 yendim gol Vidic.Asistanım karşı takımın defansif kafayla çıktığını rapor etti bana

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beyler nedir bu servetin durumu açıklayabilecek olan varmı.Adamın jumping i 19 ama headingi 12 defans olmasına rağmen de tacklingi de 12 ne iş anlamadım nasıl olurki bu??

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu arada Marco Aurelio'yu da biz girip, göndermiştik.

Quote Originally Posted by nanelka View Post
    Beyler nedir bu servetin durumu açıklayabilecek olan varmı.Adamın jumping i 19 ama headingi 12 defans olmasına rağmen de tacklingi de 12 ne iş anlamadım nasıl olurki bu??

Lütfen eleştiriler için araştırma forumunu kullanalım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ne kdr kostuklarını nerden goruyoruz

3D berbat ama gerisi bildiğimiz FM ama yinede Full veriyonu görmeden kesin konuşmamak lazım sonuçta demo

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ahmettani View Post
    işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
    Finansi daha iyi degil. Kadrosu daha degerli.

Tabii bunda Galatasaray kadrosunun genisliginin de etkisi var.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by kazma View Post
    ne kdr kostuklarını nerden goruyoruz
    Home stats ya da away statsden distance'de yazıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Bu seferde Boavista ' yı 2-0 mağlup ettim.Mehmet Topuz ilk maçına çıktı 2 asist yaptı Biri Giggs ' e biri Rooney ' e.Rooney Ve Scholes sakatlandı Rooney:1 ay Scholes:2-3 hafta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar 3d güzel mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben şahsen oynamaya güceniyorum
    Last edited by Nocna Mora : 02.Kasım.2008 at 14:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

3D çok süper değil ama bana güzel geldi tabi ki eksiklikler olacaktır sonuçta ilk kez oyunda var böle bişey...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Link calısmıo baska link verin lufen :'(

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre 3D güzel.Ben beğendim...
    Bir de ben bir şey sormak istiyorum.Oyunu aşağı indirirken inmiyor.Oyun küçülüyor ama masaüstüne tıkladığımda tekrar oyuna giriyor.Anca İnternet sayfası felan açtığımda oyun aşağı inmiş oluyor.Sizlerde de böyle mi?

arkadaşlar birşey sorucam bu demoda çıkan sorun oyunun kendisini aldığımızdada çıkar mı

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Exit çektim oyuna analiz ettim.3D özelliği normal seneye daha kaliteli olur.Transfer ve medyada güzel olmuş genel olarak iyi süper değil.

demodaki bir cok sorun oyunda düzelecektir. bu arada transfer yaparken bazen kontrat bitim tarihi 1900 olarak gösteriyor tabii oyuncu da dogal olarak kontrat süresini begenmedim diyerek kontratı reddediyor bu arada 3dyi ben oldukca begendim bir de istedigimiz mevkiye takımımıza uyacak nitelikteki kiralık oyuncu bakması için yardımcımızı yönlendirebiliyoruz.yani kiralık oyuncu bulmak oldukca kolaylasmıs.şimdilik göze çarpanlar bunlar.saygılar..

Default 3d...

3d maç görüntüsü hoşuma gitti ama eksiklikler çok gibi geldi bana. Chelsea yi aldım arsenal e 5 dk da 3 gol attım hazırlık maçında. kaleciler çok beceriksiz(almunia). Tribünler yoktu. Belki demo olduğu içindir. Bi eksiklik de hakeme itiraz olayları falan yok. 2d iken hakemin etrafına toplanıyolardı bunda yok o (ya da ben henüz görmedim ama bariz ofsayttan gol attım tık yok) . Neyse buna da şükür yıllardır 3d 3d diye ölüyoduk sonunda kavuştuk

Oyunu çalıştırdım TSL oyuncu verileri kiminin abartılmış kiminin kötü olmuş.

Haddim olmayarak bir kaç yorum yapacağım.

Servetin heading hariç diğer özellikleri gayet normal tackling servetin 12 den yukarı olması bana göre saçma olurdu nitekim servet ikili mücadelede direk topu kesemiyor bi mehmet topal gibi..

Arda Turanın passingin 14 olması çok yadırganacak birşey değil diye düşünüyorum tahminimce oyun ilerledikçe 16 ya kadar yükselebilir.Kararlık ve sezgi yeteneklerinin yüksek olmasıda güzel bir ayrıntı.Özelliklede sakinlik(composure)17 olması çok güzel Kısacası arda turan güzel yapılmış.
    Ayrıca ardanın preferred moves kısmında dives into tackles yazıyor..Kayarak müdahale anlamına geliyor güzel yakalanmış tebrik ediyorum

Emre Güngörün tackling ve markingin yüksek olması bence gayet doğal servetten çok daha iyi top kaptığını hepimiz biliyoruz

Fernondo Meiranin özellikleri abartılmadan son derece yerinde yapılmış.

Aydın Yılmaz biraz daha iyi yapılabilirdi diye düşünüyorum..Güncelleme paketlerinde düzeleceğini umuyorum.

Harry Kewell Nonda Lincoln ve Umit Karan abartılmadan son derece yerinde yapılmış..

Milan Baros zayıf ama geçen sene ve önceki senelerdeki performansını göz önüne alırsak oda abartısız yapılmış..

Personellerde galatasarayın doktorları yine rezalet gerçekteki gibi,umarım Futbol şubeside görür artık bu durumu Nanni yine bizi bekler

Fenerbahçede gözüme çarpan bir kaç şey oldu

Emre Belezoğlunun mental özelliklerinin yüksek oluşu :S
    Gökhan Gönülün özellikleri düşük olmuş umarım güncelleme paketinde düzelir birazda olsa.

Semihin Finishingi belki biraz daha yüksek olabilirdi.

Beşiktaşta Nobreyi göremedim )

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Default Steam'den indiren var mı?

Bilgisayarın başına daha yeni geçtim , steam'den indirmeye çalışıyorum, şu anda indirmiyor, server'lar kilit oldu herhalde.
    Steam den indirebilen var mı?

Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri